Jeg hater deg!

Jeg forstår meg ikke på menn ,og i hvert fall ikke på Tore .
Tore, som jeg hadde et sånt intenst forhold til i nesten 2 år,vi var venner og elskere.
Kjemien var utrolig ,vi snakket lett sammen ,ofte sa vi de samme tingene i munnen på hverandre ,og humoren og interessene hadde vi felles.
Han var en rolig mann ,skulle en del til for å få ham sint, men når man først fikk ham sint da eksploderte han.
Mens jeg var den hissige som buste ut med hva jeg mente før jeg rakk å tenke.
Sexen var heftig,vi begjærte hverandre , et blikk,et kyss,eller berøring var nok og vi ikke holde oss unna hverandre,noe som resulterte i en del opplevelser på helt ville plasser ,hvor vi nesten men bare nesten ble oppdaget.
jeg kunne nyte sex med ham i timesvis og ønske det aldri var over,han fikk meg til å brenne av lyster og ga meg orgasmer jeg bare hadde drømt om med tidligere elskere.
Men så forandret ting seg og noe kom i veien ,følelser !!, det mest skremmende som kan skje frihetselskende mennesker….
I hvert fall to som fikk frysninger når noen nevnte ekteskap.
Så det som begynnte så brått med et snublende møte i en butikk ente også brått

Iukene som fulgte ble det en heller aggresiv stemning i sms meldinger,
Han var som menn flest han skjøv meg unna,mest for å selv komme over de følelsene som hadde oppstått og jeg var som kvinner flest jeg reagerte med sinne og sorg over å føle meg avist og frøset ut og jeg passet på at han fikk høre det i enormt lange utredninger på mail eller sms.
Hvordan kunne han være slik når vi hadde vært så nære hverandre?hadde han glemt det som hadde vært ?hva med følelsene han sa han hadde for meg som skremte slik ?
Så jeg snudde også,all ømhet jeg hadde for han forsvant og det eneste jeg tenkte om han nå var,for en følelsekald djevel han var,idiot !! og jeg passet på å såre ham med ord når jeg kunne det .
Så vi hadde vel et heller surt og kontant farvel i den siste meldingen hvor to stae og ikke minst egenrådige mennseker sa noen heller stygge ting til hverandre, jeg følte nesten et hat,jeg ville aldri ha noe mer med den mannen å gjøre bestemte jeg meg for .

5 mnd senere skulle jeg ut på byen med noen venniner , jeg var nok litt påseilet når vi kom inn i en liten intim bar,jeg kjente det støkk i meg når jeg så Tore stå ved siden på bardisken,han fikk øye på meg men hilste ikke en gang,kjente jeg ble sur,enn å være så frekk at han ikke hilser en gang tenkte jeg,jeg fulgte etter de andre og vi satt oss ved et bord .
Jeg tittet litt bort på Tore,fy så kjekk han er ennå,den åpne skjorta viste litt av bryst kassa hans og jeg fikk nesten lyst å kysse ham bak i nakken på det punktet jeg viste han elsket å bli berørt på.
Men jeg slo tanken fra meg fort da en dame kom bort til Tore ,hun iglet seg innpå ham og når jeg så han tittet bort på meg før han begynnte stormkline med henne forsto jeg han gjorde det for å få meg sjalu.
Det kokte inni meg ,jeg peilet meg inn på toalettet ,som selvsagt var døra bak Tores rygg, gikk fort forbi uten å si noe men passet på at igla fikk et litt puff,håper hun satte tennene i underleppa hans tenkte jeg med skadefryd,før jeg lukket døra igjen etter meg.

Jeg hadde ikke vært der inne mange minuttene før det banket på
"må da gå an å vente vel "ropte jeg lettere irritert
"Åpne,det er Tore!"
Jeg åpnet døra på gløtt
"Hva vil du ?"
"Slipp meg inn,må snakke med deg !"
Jeg lar han komme inn og der står han tett ved meg jeg kjenner duften av den velkjente after shaven hans,han låser døra og ser på meg med de grå øynene sine
"jasså du er ute ja,mannfolkhungri eller ? "sier han småspydig
"Det har da søren ikke du noe med vel",svarer jeg krast,"du ser nå ut som du har klart å stikke tunga di inn i noe allerede !" sier jeg spydig
"Hurpe" ,hveser han surt
"Har du ikke noe bedre å si til meg enn det? ,jeg som trodde du var en mann av store ord,blitt redusert til lite og ingenting forstår jeg ! "svarer jeg og smiler stygt mot ham,nå ser jeg han blir sint for øynene er ikke gråe lenger de er svarte ,han tar tak i armene mine og sier
"du klarer ikke la være, du må bare være så infernalsk spydig di fitte !"
Jeg bare ser trassig på ham og svarer
"Du er ikke akkurat mye til mann når du må stå der å kalle meg ting."
Nå hører jeg det kommer, dypt i fra strupen hans nærmest en knurring ,han snur meg rundt og tvinger meg fremover ,og drar opp skjørtet mitt
"Skal vise deg mann jeg ! " snerrer han
Han tar tak i håret mitt og tvinger meg til å se ham i øynene ,jeg kjenner noe hardt og pulserende mot baken
og han trenger hardt og brutalt i meg.
"Di fordømte hore!! skal vise deg hva en mann er jeg ,kansje du klarer holde kjeft for en gangs skyld så slipper jeg høre skvaldret ditt!"
Han begynner ta meg med harde seige tak og jeg stønner frem
"Jeg vet du hater meg !,si at du hater meg !"
"Ja ,jeg hater deg "sier han og lar pikken jage ut å inn av meg ,enda fortere og hardere
Han stopper opp,tvinger meg enda mer fremover,og begynner smøre inn rumpehullet mitt med saftene fra meg selv.

"Si det igjen "sier jeg
"Jeg hater deg!" sier han idet han begynner presse pikken sin inn i det trange hullet ,jeg ynker meg litt, for med det samme gjør det nesten vondt.
"Hold kjeft ! du får som du fortjener nå" sier han skarpt og rykker til i håret mitt
Jeg kjenner han er dypt i meg og det begynner å kjennes deilig ut, han tar meg litt fortere og hardere nå og jeg hører han stønner av lyst å kåtskap,kansje hele denne situasjonen tenner ham?
Jeg støtter imot og lar en hånd gli ned mot fitta mi og jeg gnir hardt klitten i runde bevegelser og vrir hodet mitt slik at jeg får kysset ham.idet leppene våres møtes biter jeg leppa hans,jeg ser en dråpe blod renne ned haken hans.
"Si det !" hvisker jeg

"Jeg hater deg",stønner han ,men ordene lyder ikke så sterke nå
Jeg kjenner det bygger seg opp mot en orgasme ,fingrene gnir febrilsk på klitten og jeg kjenner rumpa er fylt av en deilig hard pikk,orgasmen slår innover meg som en varm bølge og jeg kjenner han fortsetter knulle meg ,jeg rister av orgasmen klarer nesten ikke stå på bena,
jeg hører den velkjente lyden fra Tore når han kommer , og jeg kjenner varme strømmer av sæd komme inni meg.
"si det !" roper jeg nesten

"Jeg elsker deg "
der kom de forløsende ordene ,jeg kjenner han trekker seg ut ,sæden renner nedover lårene mine ,han snur meg rundt,kysser meg igjen ,og jeg sier til ham
"jeg elsker deg……"