Julebaking

…tradisjonen står sterkt mange steder i landet. ..dette gjelder bl.a. bevaring av dialekter, klesdrakter, musikk og danseformer. Berit var også veldig opptatt av tradisjoner, og spesielt juletradisjonene som hun hadde lært av sin mor og mormor var viktige for henne å beholde …samt lære videre…..

Berit var opprinnelig fra Telemark, men hadde giftet seg med en Oslogutt for noen år siden. Etter bryllupet hadde de bosatt seg rett utenfor Oslo, i en av nabokommunene på vestsiden.. Rekkehuset de flyttet inn i hadde «ryggen fri», dvs at hele baksiden av husrekken hadde skogen som nærmeste nabo. I front var det imidlertid ett ganske stort fellesområde med sittegrupper og lekeapparater. Det passet Berit helt perfekt å bo på denne måten, fordi hun likte å valse rundt i huset i morgenkåpe eller en kort liten silketopp. Det var bare i helt spesielle tilfeller Berit iførte seg undertøy. Hun hadde ikke brukt truser siden tenårene, kun når hun var i selskap der hun brukte korte skjørter.
Berit likte å være bar under klærne. Hennes bryster var formet som halve pærer, der vortene fullførte de nydelige formene hennes. Vortene var av den følsomme typen, og dessverre også ganske store og stive i erigert tilstand. Det var ikke få ganger menn eller kvinner hadde stirret på henne … i butikken… på jobben….. det var jo ikke noe tvil om når hun var kåt..
Håvard heter mannen til Berit. Han er en traust bygutt som har vokst opp på Tveita. Visste så klart hvem flesteparten i Tveitagjengen var, men hadde klart å holde seg unna større problemer i ungdomsårene.
De fleste kvinner vil nok si at Håvard er en høy, kjekk og blond sjarmør. En familiekjær ung mann som lever og ånder for sine kone og fremtidige barn. Berit derimot, hun er høy og slank, har lange ben, langt hår og en søt liten pannelugg som sikrer utsikten….

«-..hei Ane!!!»,- Berit ropte det hun orket. «-husker du avtalen vår fra forrige tunmøte «? Ane var en av naboene, ei nydelig jente på omtrent samme alder som Håvard og Berit. Ane var ganske lav, men hadde fordelt høyden helt perfekt. Det som var helt spesielt på Ane var en utrolig nydelig rumpe, nesten lik den som Jennifer Lopez har satt fast i ryggen. Perfekte halvkuler som omkranser en strak midtstripe, pyntet med en følelse av sprudlevann…. en følelse som jeg alltid får ved å betrakte denne type rumper når de beveger seg. …du vet, en halvspretten bevegelse som forplanter seg fra den ene siden til den andre,……ikke dissende bevegelser.. – bare kontrollerte muskelrykninger …

Ane kom gående med hendene fulle av matvarer. «- så klart jeg husker den…!!», Ane måtte le. «-Denne avtalen har jeg drømt om hver natt de siste to ukene..». Avtalen var inngått etter noen glass rødvin tidligere på høsten, og hadde nok vært årsaken til noen flaue blikk og rødmende fjes i en periode. Avtalen var imidlertid klar, og i morgen skulle julebaksten starte.

..Berit kjente hvordan fitteleppene begynte å fylle seg med blod. Hun kunne kjenne at det ble trangere i buksa, og tok ett lite skritt ut med det ene beinet. Det resulterte i at leppene delte seg, og den litt grove sømmen i skrittet på olabuksa la seg pent inn og på langs i revnen. Berit hadde litt vanskeligheter med å stå rolig, men fant ut etter hvert at hun kunne gjøre noen mageøvelser som ikke var synlige under kåpa. Hun trakk inn magen i rytmiske bevegelser, noe som førte til at klitorisen fikk små, gnissende berøringer av jeans-stoffet helt ytterst på tuppen…. Ane fortsatte å snakke, men Berit var mer opptatt av å komme seg inn, hoppe i dusjen og bruke massasjestrålene rett på den følsomme knuten som nå var stor, våt og utrolig følsom…

De ble enige om at Ane skulle komme neste ettermiddag, ved firetiden. Samtidig skulle Håvard rusle over til Anes samboer for å dele noen øl over tippekampen.
Berit fikk ikke engang av seg skoene i gangen før fingrene var i ferd med å kneppe opp buksa. Heldigvis var gardinene trukket for i stua, og det var derfor ingen grunn til å vente. Fingeren fant veien over clitten, og rullet den litt rundt samtidig som den andre hånden forsøkte å få av bukse og sko. Det var heldigvis varmt i stua, fordi Håvard hadde tent på i peisen før han hadde reist på nattevakta. ..faen.. det var noe dritt med slikt nattarbeid… Berit var usedvanlig kåt nå. Tanken på at hun og Ane skulle bake julekaker dagen etter var pirrende….
..ihvertfall når tilleggsavtalen gikk ut på at de kun skulle ha på seg ett lite hvitt forkle under hele bakingen.

….goro, krumkaker, pepperkaker, sandkaker, julekake, smultringer og risboller….. syv slag var planen. Pepperkakedeigen måtte lages kvelden før, så Berit valgte å vente med dusjen til etter at hun var ferdig. Da kunne hun ta med seg en av dildoene opp i sengen, og kose seg med den helt til hun sovnet.

…helt naken stod hun å kikket ut av vinduet. Det var skog bak huset, og det hadde aldri falt henne inn at noen kunne stå å se rett inn på henne. Hun tok tak i en kraftig lommelykt og lyste innover mellom trærne. Plutselig oppdaget hun spor i snøen. Det var noen som hadde kommet mellom trærne, stanset bare 7-8 meter fra veggen hennes og deretter snudd og gått tilbake samme vei. Det hadde snødd hele dagen, så det var bare tilfeldig at hun ikke var hjemme og naken da….
Berit skynde seg å trekke for gardinene, og kåtheten flommet opp igjen når hun tenkte på at en ukjent person kunne ha stått å sett på henne for få minutter siden, da hun hadde sittet på knærne oppe på kjøkkenbordet, med venstre hånd knipende i brystvortene og høyre travelt opptatt med å føre slikkepotten inn og ut av kusehullet sitt. ..sett hvordan hun etter hvert hadde lagt seg ned på ryggen oppe på bordet, trukket knærne opp og ut til siden slik at den barberte fitta hennes kunne smile til taket …der den åpnet seg av lengsel etter oppmerksomhet…..
Kanskje en mann hadde stått å runket seg selv mens han så henne bytte ut slikkepotten med en «ombygget» stavmikser, der Håvard hadde byttet ut knivene med noen kraftige små skumgummi- tunger …. Stavmikseren var det beste hjelpemidlet Berit hadde som kunne gi henne orgasme, trass i utallige dildoer og kuler som lå rundt omkring i skuffer og skap.

…nå var fitta full igjen. Full av kåte safter. ….»-…skal jeg..?».. tenkte hun samtidig som hun smakte på fingeren . Den hadde nettopp vært nede en tur mellom skamleppene for å måle fuktigheten. Er det tradisjon å bruke kåt-safter i pepperkakedeigen ??

Klokken var ikke mer enn halv tre, allikevel var det fullt stress hjemme hos Berit. Hun ville gjerne sette frem alt de ville trenge i god tid, slik at hun kunne ta seg en dusj før Ane kom. Hjemme hos Ane derimot, der var det ikke stress. I nabohuset satt Ane og Tore i hver sin stol med ett glass rødvin. ..de satt og snakket sammen om gårsdagens lille lek. Den hadde Ane satt i gang for å finne ut om hennes samboer hadde noen skjulte seksuelle fantasier. Han visste ikke noe om at hun og Berit skulle bake julekaker kun iført forkle, og stor var overraskelsen når hun fikk høre at en av hans fantasier var å bli avbrutt midt i en spennende film av to kvinnelige nisser. Nissene skulle stå rett foran TV-en, og under nissedrakten skulle de bare ha på seg pepperkakepynt: ..melisglasur m/nonstop… farget gelekrem i fine mønstre og en stor kjærlighet på pinne godt plassert oppe i knullehullet…. en kjærlighet han var sikker på ville smake alldeles nydelig….

Ane ruslet inn i boden og hentet nissedraktene som hadde ligget der fra i fjor. De klarte hun å smugle inn på kjøkkenet og ned i posen hun skulle ha med til Berit. Deretter gikk hun på badet, tok av seg alle klærne og knøt på seg ett bitte lite forkle som såvidt dekket sprekken hennes når hun stod oppreist. Hun tok deretter på seg den lange pelskåpen, og kippet på seg ett par sko med ekstra høye hæler på vei ut av døren. Heldigvis var det ikke glatt ute, og spaserturen over til Berit var over på få sekunder. Husene lå tilfeldigvis slik til at de hadde felles inngang fra veien, og hun var kun synlig fra veien ett kort sekund mens hun passerte uteboden på vei inn til Berit og Håvard sin dør. Ikke før hun kom frem ble døren åpnet, og Håvard kom ut med en plastikkpose full av ølbokser. «-du får bare gå rett inn. Berit gikk akkurat på badet nå, så føl deg som hjemme!». Håvard smilte til henne og forsvant deretter rundt boden på vei bort til Tore…

Inne var det varmt og godt. Berit hadde sørget for å fyre ekstra godt denne dagen, noe Håvard også hadde undret seg litt over. Ane kjente hvordan huden nuppet seg litt, ikke av kulde men av forventning. Hun tok av seg kåpa, og gikk inn på kjøkkenet for å inspisere. Oppe i annen etasje kunne hun høre at dusjen ble skrudd av, og visste at Berit snart ville komme ned trappa, langbeint og vakker med halv-vått hår og smil om munnen. Hun visste at Berit var bifil, og kunne ikke nekte for at hun faktisk var litt interessert selv også..

…Ane tenkte på drømmen til sin samboer, og hadde veldig lyst til å spørre Berit om hun ville være med på å oppfylle hans hemmelige drøm. Da måtte de imidlertid ha litt «kroppspynt», og Ane kikket litt rundt for å se om det var noe på kjøkkenet som kunne brukes. Plutselig fikk hun øye på den spesielle stavmikseren og skjønte med en gang hva det var. Berit hadde snakket om denne en gang, og nå kunne Ane kjenne hvordan fitta ble våt av tankene på hvor god den var blitt beskrevet… Hun lyttet, fortsatt stille. Ane satte rumpa opp på benkeplata, koblet i stikkkontakten, brukte to fingre på venstre hånd til å brette leppene til side og startet opp apparatet.
..wow…. hun kunne kjenne ilingene allerede etter ett par sekunder. Skumgummi-tungene virvlet rundt og rundt og rappet til clitten mange ganger i sekundet… Ane måtte lukke øynene og nyte denne dingsen. Tanken på at motorduren ville få Berit til å lure enset henne ikke ett sekund, og allerede før det var gått ett halvt minutt skaket kroppen hennes i sterke orgasme-trekninger…

…Ane åpnet øynene sine igjen å kikket rett inn i håret til Berit. Berit var i ferd med å bøye seg ned i knærne, og Ane kunne kjenne hvordan tungen hennes formet seg som en liten trakt som ble stukket inn i henne for å samle opp nektaren som nå hadde blitt anseelige mengder. Ane hadde aldri blitt tungeknullet noen gang, ei heller av en mann. Det var derfor en helt ny opplevelse hun nå fikk ta del i, og Berit benyttet derfor anledningen til å rundslikke Anes fitte fra topp til bunn. Hun fikk lagt Ane ned på ryggen oppe på benken, og med ett friskt, lyserødt, ungt, velduftende og vått landskap foran seg ble stavmikseren igjen satt på. Nå var det Berit som holdt full speed på sin egen gledestapp samtidig som hun tok for seg av Anes nydelige beger.. fullt av varm kroppshonning og godlukter….. Denne gangen gikk det ikke like fort, men orgasmen som til slutt kastet Ane ned av kjøkkenbenken i ukontrollerte kast med kroppen var sterkere enn noe annet hun hadde opplevd. Berit fulgte med i fallet, og fikk en enorm orgasme hun også fordi stavmikseren ble skjøvet inn i gledeshullet idet hun datt. Fortsatt på full speed kunne kun kjenne hvordan mikseren skled innover i henne samtidig som tungene virvlet rundt og rundt inni henne…..hun følte det som om en flaskebørste var på vei inn .-..allikevel uten følelsen av
ekle… stikkende børster….

…vel…………. det ble ingen baking. Det ble imidlertid pynting…. med mye slikking og «klargjøring». Det ble en kort løpetur inn til Tore og Håvard… som fikk hakeslepp når vi stod foran titteboksen i hvert vært kostyme… og hvor lite interessert gutta blei i TV en når de ble beordret til å smake på pepperkake-pikene sine. Vi hadde dessverre ingen kjærlighet i fitta……. men den var allikevel fylt med sjokaladesaus og krem, forsvarlig plugget med hvert vårt sett av shanghai-kuler som Berit hadde handlet av Erotikknett Shop for bare få dager siden…

….En ny juletradisjon er herved skapt…………..