Julekalenderen 2002

1desember
For en gangs skyld gikk Julia tidlig til sengs. Snødrevet sto tett mot vinduet på leiligheten hennes i toppetasjen og hun brygget visst på en forkjølelse. Hun var susete i hodet og litt slapp i kroppen, men det var like greit å få det unnagjort før jula satte inn som aller verst. Hun pakket dyna godt rundt seg, det var deilig å ligge naken i en varm seng mens vinteren gjorde seg ekstra kald utenfor. Hun begynte å slumre inn da hun med ett bråvåknet og satte seg opp i senga med et gisp. Midt på gulvet i soverommet skimtet hun en liten skikkelse. Fort tente hun nattbordslampa med famlende bevegelser. Så gispet hun sjokkert igjen.
– Jeg har visst feber, tenkte hun ør. – Jeg fantaserer jo helt vilt!

Ved fotenden av sengen sto en liten gnom, kanskje halvparten av hennes egen størrelse. Han var kledd i vinterlige klær, i grønt og hvitt og rødt og på hodet hadde han en lue med lang, lang dusk som hang ned på siden. Ansiktet var markert, men slett ikke stygt. Heller fascinerende, og Julia stirret uten å få fram et ord. Så smilte gnomen.
«Hei,» sa han med forbausende mørk stemme. «Jeg er julegnomen. Jeg har kommet for å oppfylle et juleønske.»
«Julegnomen?» hvisket Julia og holdt dyna tett oppunder haka der hun satt forskremt i senga. Hun skjønte ikke helt hvorfor brystvortene trakk seg sammen mens hjertet banket så hardt.
«Javisst.» Gnomen tok av seg jakken, han var naken under. Brystkassen spilte med musklene da han vrengte buksene av seg også, og avslørte at om kroppen var liten, så virket pikken desto større om den så var i normal forfatning. Julia trakk pusten dypt og kjente at hun ble påvirket av det hun så. Gnomens pikk reiste seg galant og Julias mus reagerte spontant.
«Juleønske?» mumlet Julia og var ør i hodet. – Jeg har visst veldig høy feber, tenkte hun. – Jeg bør egentlig ringe legen, men…
«Ja, et juleønske,» smilte julegnomen og krabbet glidende opp i senga. Han ble stående på knær i fotenden mens han langsomt trakk i dyna, så hun ble mer og mer avdekket og naken. Det pirret i kroppen under gnomens blikk. «Du har vel et ønske for jula, har du ikke?» Han grep rundt anklene hennes og skilte bena mens han krabbet lenger opp, og bøyde seg ned til en våt mus som sitret forventningsfullt. Dusken på lua kilte låret da den ga opp for tyngdekraften og falt ned fra skulderen hans. Den kilende fornemmelsen var den samme som tunga frambragte mellom Julias adskilte ben. Hun stønnet, like ør i hodet og svømmende i blikket, mens hun så ned på gnomen som slikket henne. Hun klarte ikke å tenke. Det sitret for deilig i kroppen, kilte mellom bena mens gnometunga saumfarte alle hennes folder og krinkelkroker. Og da en butt finger trengte inn i væten hennes, svaiet hun ryggen og jamret langtrukkent, for han fant akkurat det rette punktet der inne. Hun rakk ikke å komme ned fra orgasmens høydetopp før han trengte inn med alt han hadde av gnomepikk. Julia skrek i begjær og lyst mens hun klemte rundt to spenstige rumpeballer og beveget hoftene i samme takt som julegnomen. Det var som en eneste, lang utløsning som varte helt til gnomen selv stønnet langtrukkent med sammensnørt hals og sank ned med ansiktet mellom brystene hennes. Der ble han liggende og puste ut. Julia stirret opp i taket, like ør i hodet men mer avslappet i kroppen enn hun hadde vært på flere måneder. Hvis dette var feberfantasier, måtte hun bli forkjølet oftere…
Omsider gikk julegnomen opp på knær og trakk seg ut, halvslapp og fornøyd.
«Sååå, hvordan ble det med juleønskene mine?» spurte Julia og strakte seg etter skuffen med lommetørklær. Hun ville ikke ha sæd i senga, uansett om det var gnomesæd eller normal krem. Gnomen smilte.
«Ikke prøv deg. Du får bare ett juleønske, Julia,» sa julegnomen og tørket pikken før han rakk å søle i senga. «Så bruk det godt. Hva ønsker du?»
«Jeg har bare ett ønske i hele verden, jeg.»
«Og hva er det?»
«At alle de ting jeg alltid har drømt om å prøve seksuelt, vil skje innen julaften.»
«Jeg sa ett ønske,» protesterte julegnomen høylydt.
«Det er da ett ønske, det» smilte Julia og tørket gnomens krem da den begynte å tyte ut fra åpningen hennes. «Ett eneste ønske.»
«Der lurte du meg.»
«Du lurte meg først,» parerte Julia rolig. «Du kom ikke hit bare med et juleønske. Du forførte meg, gjorde du. Fy deg.» Julegnomen sukket dypt og resignerte.
«Greit. Jeg falt vel for eget begjær.» Han så på henne og smilte svakt. «Du var litt for fristende der du lå, og derfor skal du få dine seksuelle drømmer oppfylt innen julaften. Og hva er så ditt første ønske?»
«Det har jeg fått alt,» sa Julia og smilte lurt.

2 desember
«Så tenner vi et lys i dag,» messet Marianne.
«Vi tenner det for glede…»
«For kåthet og glede?» smilte venninnen tilbake til Julia mens flammen fattet tak og ble stående som det eneste lyset på Julias soverom. «Tenk at det gikk fire år før vi fant ut dette.»
«Fint at du tok motet til deg og fortalte at du var tent på meg,» sa Julia og så på flammen som skinte på nattbordet. Marianne strøk henne over det lange håret.
«Kom hit, da.» Marianne sto på knær i Julias seng, nesten naken. Bare tangatrusa og en åpen, gjennomsiktig bluse dekket sparsomt den lekre kroppen hennes. Selv hadde hun ikke tatt av seg bodyen enda. Lilla og sorte blonder, det var jo 1. søndag i advent!
Julia stilte seg på knær med dunkende hjerte mens hun nøt venninnens hånd som strøk over det tynne stoffet som dekket kroppen. Langsomt løftet hun sine egne hender og la dem forsiktig mot Mariannes fulle bryst. Knoppene kilte mot håndflaten og oppmuntret av venninnens svake stønn, lukket Julia hendene rundt og strøk brystene lett med runde bevegelser. Mariannes fingre kilte over skålene som dekket brystene, og vortene trakk seg ivrige sammen og ville ut i det fri! Men først måtte bodyen åpnes, og Mariannes fingre gled ned til Julias skritt. Nervene mellom bena sitret, musklene trakk seg sammen og hun knep den våte åpningen mens Marianne åpnet trykknappene i skrittet. Svipp, svapp, svupp, så var underlivet nakent og bodyen gled oppover, godt hjulpet av Marianne som trakk den helt over Julias hode og hun var naken. Marianne la seg på ryggen og vinket henne ned til seg.
«Snu deg, vennen min, så kan vi slikke hverandre,» sa hun mykt. Med kiling i magen og tung pust adlød Julia. Hun skrevde over Mariannes hode og gispet da den feminine tungen ga en egen feminin fornemmelse. Det boblet i underlivet mens hun bøyde seg ned og støttet seg på albuene mellom Mariannes vidåpne ben. Det duftet velkjent, men allikevel annerledes. Hun stakk prøvende ut tunga og berørte klitorisen til Marianne med tungespissen, før hun trakk pusten dypt og tok noen skikkelige drag opp og ned mens hun stønnet. Det var nesten som å slikke seg selv, og allikevel ikke. Marianne lukket leppene rundt den lille knoppen og kysset med lette sug, gang på gang, og hele tiden forsøkte Julia å gjøre det samme, for det Marianne gjorde med henne, det var jo godt, og da ville sikkert Marianne like at Julia gjorde det samme med musa hennes! Sannelig virket det. Det tok ikke lange stunden før sitringen ble for intens, slikkingen for konsentrert og nytelsen for stor.
Julia jamret og hvinte mens orgasmen rislet gjennom kroppen, og lot tunga rotere mens hun ør i hodet hørte Mariannes klynk idet hun kom under henne. En felles, feminin utløsning på 1. søndag i advent! Kan man ha det bedre?
– Det var ønske nummer to, julegnom, tenkte Julia. – Er du klar for det tredje?
– Du må bli ferdig med dette ønsket først, hørte hun i tankene. Hun smilte.
Da Julia la seg fornøyd på ryggen, fortsatte Marianne ved å legge seg på magen mellom bena hennes og føre to fingre inn i henne. Tunga fant fram igjen, og slik fortsatte de to venninnene til kvelden ble natt og lyset hadde brent ned.

3 desember
Pusten gikk fort og tungt der Julia sto med lokket åpen på vaskemaskinen. Hun visste hvem som var på vei ned til vaskerommet i kjelleren, julegnomen hadde sørget for det. Det sitret i den nakne musa under det korte skjørtet mens hun skilte bena lett og gledet seg. Kåtheten sydet i kroppen og behåen lå igjen i leiligheten. Knoppene struttet mot en tynn bluse og når hun bøyde seg fram, strøk de mot stoffet så det kilte i brystene.
Hun holdt pusten da døren gikk opp bak henne, og så bøyde hun seg ned og plukket opp noen klær fra bunnen av vaskemaskinen, så skjørtet gled opp og blottet hennes våte spalte. Hun kunne nesten høre hvor sjokkert den sexy naboen ble. Han bråstoppet i døra, før Julia hørte lyden av døra som ble lukket. Hun skalv av spenning da hun snudde seg mens hun dro skjørtet lite granne lenger opp, så dotten ble bar foran. Sto han der, eller hadde han gått? Men blikket hennes møtte hans, og øynene lyste av brått begjær.
Julia lukket lokket bak seg og smøg opp på vaskemaskinen mens hun skrevde bydende. Tunga gled dovent over leppene, så modig ville hun aldri ha vært om ikke julegnomen hadde garantert at hennes ønsker ville gå i oppfyllelse, og akkurat nå var det å forføre den smellfine naboen. Han kom mot henne mens han stirret på den våte spalten, hvor leppene gled mer og mer fra hverandre etter hvert som Julia lente seg tilbake og ble sittende med øverste del av ryggen mot veggen, og skrevende ben. Naboen så rett inn i Paradis og han likte det han så. Det vistes foran på joggebuksa hans. Han strøk henne fra knærne og oppover til venusberget, før han bøyde seg ned og smakte på henne. Julia krodde seg og skalv av lyst. Tunga søkte etter det mest ømfintlige punktet av dem alle, og han fant. Hun klynket og støttet seg på albuene mens hun klemte brystene hardt og kløp i brystvortene. Opp og ned gled naboens tunge, inn i væten gled en finger og Julia jamret med sammenpressede lepper. Til slutt klarte ikke naboen å vente lenger. Han dro den brede strikken på joggebuksa ned og avslørte at han var truseløs, han også. Strikken ble liggende under pungen og løftet liksom nøttene opp, og pikken trengte ikke hjelp av noe! Den sto og pekte mot julestjerna hvor den nå enn var, hodet var blottet av halvt tilbaketrukket forhud, hun rakk å få et glimt av herligheten før naboen grep rundt staken med en hånd og styrte den rett inn.
De stønnet høylydt samtidig. Og så begynte vaskemaskinen å riste slik sentrifugen aldri hadde fått den til å riste før. Julias bryst hoppet og danset mens naboen støtte ut og inn i harde bevegelser. De stirret på hverandre og hun nøt å se nytelsen i øynene hans, like før han klemte dem sammen i konsentrasjon for ikke å sprute, det var rent for godt. Inspirert av naboens nytelse kjente Julia at toppen kriblet nærmere og nærmere, inntil hun svaiet ryggen og la håndflatene opp over hodet og presset dem i veggen bak seg, så hun skjøv seg innpå naboens stake så godt som mulig. Samtidig roterte hun med underlivet, masserte g-punktet med det knallharde hodet hans og merket langt borte at også han lagde ekko i rommet.
De pustet ut mens naboen krympet inni henne, og presset brystene forsiktig flate med overkroppen mens han kom til hektene igjen. Julia strøk ham på ryggen og smilte. Ønske nummer tre var fullbyrdet.

4 desember
Det føltes helt naturlig ut at Karsten satt og så på en liten stund, før han krøp opp i senga og ble med på dansen sammen med Julia og sin kone. At Julias arbeidskamerat hadde blitt stum da hun spurte ham på jobben, var ikke så rart. At kona hadde blitt med på det, var kanskje rarere, men hva får man ikke til når man har en julegnom til å trekke i trådene? Ellers hadde hun aldri kunnet ligge naken i Karstens seng mens han stirret på at kona brukte tunga mellom Julias ben.
Hun var mykere med tunga enn Gro hadde vært, men det var bare hissende å kjenne forskjellen. Da Karsten krabbet naken opp i senga, tok Julia tak i pikken hans med det samme, og dro ham nærmere inntil han sto på knær ved siden av hodet hennes. Bare å gape over og ta ham i munnen. Ei feminin tunge mellom bena, en hard pikk i munnen… Julia stønnet mens hun strakte hals og tok så mye som mulig av Karsten i munnen mens hun strøk Karstens kone over det lange, lyse håret. Marianne, het hun, og visste hva man skulle gjøre med en kåt mus. To fingre inn i fuktigheten, og Julia vred seg i nytelse mens hun holdt hardt i Karstens stake med en sugende munn. Da hun satte seg opp og skjøv Marianne på rygg, var ikke Karsten sen om å trenge inn i Julia bakfra med et stønn. Julia stønnet selv, hun, og visste at det kilte i Mariannes mus av vibrasjoner, siden hun akkurat da presset leppene mot den myke, sarte huden mellom kjønnsleppene. Der var klitorisen, og der kom klynkene til Marianne. Hun ble liggende på rygg, men hun vred seg samtidig rundt slik at de to jentene ble liggende i 69. Karsten kjente sin kones tunge på pungen av og til, og klarte ikke holde igjen. Men om han la fra seg satsen på Julias rumpe, gjorde det ingenting. Han hadde fremdeles fingre og tunge intakt, og de var fullt brukbare.
Karsten trakk seg litt tilbake og lot jentene holde på mens han kom til hektene igjen. Så klarte han ikke å holde fingrene fra fatet lenger. Mens Marianne sugde ham opp, hadde han to fingre inn i hver av dem, mens han slikket ivrig på Julias våte blomst. Fingrene søkte og fant punkter som fikk begge jentene til å klynke seg søtt i nytelse. Dessuten varte det ikke lenge før pikken var i stram givakt og rede for bruk igjen. Han la seg på ryggen og stakk ut tunga for å møte Julias mus da hun skrevde over og satte seg på ansiktet hans. Marianne spiddet seg på den velkjente staken mens hun strakte ut hendene etter Julia. De kjælte med den andres fulle bryst mens de kysset hverandre og hadde det forbannet bra en lang, lang stund. Helt til Julia skrek mot taket og skalv i orgasme, og måtte passe på at hun ikke sank kraftløs sammen i knærne og kvalte stakkaren som slikket henne til toppen.
Hun la seg andpusten og fornøyd på siden og betraktet det gifte paret mens de fortsatte resten av veien uten henne. Det var vakkert å se på og Julia smilte fornøyd mens hun ble varm innvendig. Ønske nummer tre var unnagjort.
– Varmt og godt og trygt, julegnom, tenkte hun.
– Ønsker du det motsatte i morgen? hørte hun stemmen hans i tankene.
– Kanskje det, lille gnom. Kanskje det…

5 desember
Den sexy naboen hadde slett ikke noe i mot å gå tur i parken denne vakre vinterdagen. Skyene lå tunge på himmelen, og truet med å svelge sola, men det var bare en fordel i Julias kinky tanker. Kjente hun gnomen sin rett, hadde han klart å så disse tankene også i naboen.
De gikk gjennom parken. Veiene var brøytet og trærne var pyntet med snøtunge grener. Buskene vistes ikke, de var bare tjukke snøhauger som var flotte å gjemme seg bak. Julia pekte og smilte frekt mens store filler begynte å dale fra himmelen.
«Her passer det bra.»
«Hva passer bra?» spurte naboen. Julia grep hånden hans.
«Å knulle.» Hun dro ham med seg gjennom halvmeter dyp snø som dekket plenen. Bare fotsporene vitnet om at noen hadde forlatt den snøfrie, strødde gangstien.
«Her? Nå?» Naboen lo lavt. «Du er sprø.»
«Nei,» sa Julia og halte opp genseren til naboen for å dra ned glidelåsen hans. «Jeg er kåt. Kom igjen.» Han måtte hjelpe henne å få fram staven, det var vanskelig med votter på. Men da den var vel ute i det fri, skyndte Julia seg å dekke den med en varm munn før han ble for kald og kanskje ombestemte seg. Ingen fare for det etter et par sug, for naboen var allerede hekta. Julia sèg langt innpå der hun sto med strake knær og bøyd rygg. Hun lukket leppene godt rundt, lagde et lett vakuum i munnen og gled nesten helt opp. Bare hodet ble igjen i munnen, og det fikk til gjengjeld gjennomgå av tunga.
«Du bør slutte nå,» mumlet naboen. «… ellers spruter jeg.»
«Så plasser spruten her, da,» sa Julia og snudde seg rundt mens hun dro opp skjørtet og fikk hjelp av naboens ivrige fingre til å smette den tykke strømpebuksa og trusa ned til rumpa ble blottet. Han dekket rumpa hennes med skjørtet, så hun ikke skulle fryse på seg det meste. «Kom igjen, kjør den inn,» maste Julia. Men hun måtte presse leppene sammen for ikke å skrike da tunga hans dro noen sveip opp og ned den våte spalten hennes. Ør i hodet lente hun seg mot et tre, stammen var ru mot kinnet og tunga så myk, så myk. Det sitret og kokte i musa, og det ble ikke stort bedre da naboen rettet ryggen og styrte seg rett inn i varmen. Hun kjente tydelig at pikken hadde blitt litt kald av å henge i friluft mens han slikket. Det var en deilig forskjell! Han pumpet henne med seige tak mens han holdt rundt hoftene med sterke never. Julia holdt pusten og kjente at det steg innvendig. Takten økte og verden gikk rundt. Hun bet i den ene votten, dro den av og kjørte hånden mellom bena. Det skulle ikke mye til, bare lite granne massasje mens naboen jobbet som en helt. Hun holdt fremdeles pusten da det gikk for henne, like før naboen kom og gryntet så stille han kunne.
«Åh, fy faen,» mumlet han da han trakk seg ut. «Du er ikke sann!»
«Å, du har ikke sett noe enda,» mumlet Julia og smilte frekt. Hun satte seg på huk og trykket sæden ut så den laget et artig, lite kremmerhus i snøen. «Har du noen kompiser som kan tenke seg å bli med i morgen?»
«Her? I parken?» Naboen, som for øvrig het Petter, så storøyd på Julia som satte i å le. Hun fikk på seg buksene og klappet ham på rumpa. «I senga mi, vel. Du og jeg og en god venn.» Kunne førjulstia bli stort bedre?
Og bedre skulle den bli.

6 desember
– Det er fint å ha gode venner, tenkte Julia der hun lå på ryggen i senga si. Hun hadde en mann på hver arm, en munn rundt hver brystvorte og to hender mellom bena som kranglet vennlig for å finne morsomme punkt å beføle. Et par ganger kunne Julia sverge på at de begge kjørte en finger inn samtidig. Selv hadde hun en stiv pikk i hver hånd, og de virket begge like ivrige etter å bruke henne pent og pyntelig til felles nytelse.
Julia satte seg opp og tok Petters kompis i munnen. Kjell, het han, og var like sexy og nydelig som Petter. Hva ville vel ellers vært vitsen med å ha ham med i senga? En livslang drøm gikk nå i oppfyllelse, ved hjelp av en liten julegnom fra en febervillelse. Mens Petter boret tunga inn i henne og skjøv henne over på ryggen igjen, sugde hun seg godt fast i Kjells stake så han måtte opp på knær og følge etter. Han ble stående på alle fire over Julia, hendene på en side av hodet, knærne på den andre og så beveget han hoftene og tok henne i munnen mens Petters tunge befølte intime punkter som sitret av nytelse mellom bena. Hun holdt rundt og nøt å kjenne hardheten i Kjells pikk, dro det myke skinnet opp og ned på det som kjentes som en eneste, jernhard muskel. Da Petter gikk opp på knær mellom bena hennes og kjørte rett inn, stønnet hun og skalv helt inn til margen av begjær. Han kjentes stor ut, eller kanskje var det bare hun som var spesielt opphisset?
Petter gled ut og inn med jevne tak, men trakk seg ut etter en liten stund. Kanskje var det for godt, han ville ikke komme for tidlig. Julia krabbet opp på alle fire og inviterte Kjell til å ta henne bakfra mens hun svaiet ryggen, satte rumpa mot ham og gapte over Petters harde. Han satt på knær og hvilte rumpa på hælene mens han skrevde, og da Julia svelget utstyret, lente han seg tilbake på strake armer og stønnet langtrukkent. Hun stønnet selv, for tunga til Kjell hadde funnet spalten og lepjet i seg safter med en iver som viste at han likte smaken. Selv kunne hun kjenne sin egen smak fra Petters pikk.
Da Kjell trengte inn i henne, skalv hun igjen. En liten eksplosjon i underlivet for hver gang han støtte inn, det spredte seg utover og området ble stadig større for hvert støt. Hun sugde frenetisk på Petter og klynket for hvert støt, som bare ble hardere. Kjell tok henne hardt og hun elsket det! Da Petter sprutet, lot hun kremen renne ut og ned på lakenet mens hun runket ham tom. Deretter ble hun lempet over på rygg – oppå Kjell, som holdt henne godt fast. Med sine egne knær tvang han henne til å skreve mens hoftene gikk i gjevne støt, og Petter kunne slikke mus mens Kjells stake gjorde resten av jobben.
Julia skrek da hun kom, og kjente at rommet gikk rundt. Ønske nummer seks fikk henne nesten til å besvime av nytelse, og for en gangs skyld var hun glad for at det var lenge igjen til jul.

7 desember
– Hva slags sted er dette? tenkte Julia, ør i hodet og påvirket av den dunkende musikken.
– Er ikke det det samme, så lenge du får fantasien din oppfylt? lød gnomens stemme i tankene hennes.
– Et rom fullt av kåte grisgubber? tenkte Julia og beveget hoftene fra side til side i eggende bevegelser. Hun nøt blikkene fra de kåte mennene og nøt den makten hun følte hun hadde.
– Et rom fullt av menn som vil se nakne kropper bevege seg etter musikken, sendte julegnomen tilbake. – Så se til å få av deg klærne.
– Rolig nå, din lille kåting, tenkte Julia og smilte mens hun danset rolig med sugende hofter og tunge blikk til salen. – Jeg nyter det jo!
Med langsomme fingre åpnet Julia sløyfen i nakken, som holdt toppen oppe. Hun snudde ryggen til publikum og svingte med rumpa mens tilropene hørtes gjennom musikken. Julia åpnet knuten i ryggen også, før hun snudde seg og smilte ertende. Så slapp hun plagget ned og og holdt armene ut og elsket følelsen av å være blottet foran en haug ukjente, kåte menn.
Det var ikke vanskelig å fortsette. Skjørtet forsvant like fort som toppen, så var det bare g-strengen og stay-upsen igjen. De skulle forbli på, slik de høyhælte støvlettene som nådde til midt på lårene. Julia følte seg sexy, som kongen på haugen. Hun smatt to fingre under trusestrikken og vrikket på hoftene i takt med musikken, bøyde knærne og skrevde mens hun snodde på seg og egget mennene. Det banket mellom bena og musa lengtet etter luft. Julia snudde rumpa til publikum og dro samtidig trusa ned så spalten lyste våt mot dem. En drøm skulle bli virkeliggjort og hun var på god vei. Jubel, plystring og tilrop betød ikke så mye lenger. Blikkene betød mer, de kjentes nesten som våte, kilende tunger over huden da hun la seg ned på scenen med musa mot mennene og skrevde alt hun var i stand til. Strake ben, korsryggen i gulvet, med venstre hånd videt hun ut musa og med høyre begynte hun å massere seg selv.
– Allerede? tenkte hun ør og kjente hvor intenst kroppen reagerte på å onanere så offentlig. Det ble stillere i salen. Mennene ble mer opptatt av det som skjedde enn av å plystre og rope. Julia satte tåballene i gulvet, løftet rumpa fra gulvet og steg innvendig. Musikken økte til et klimaks og eksploderte samtidig med Julias kropp. Hun skrek så det gjallet i hele lokalet, skalv svakt og stivnet i en deilig, lang spasme. Da den ebbet ut, stoppet musikken og stillheten runget i lokalet. Hun smilte frekt mens hun reiste seg og bukket overdrevent for det sjokkerte, kåte publikumet.
Mens hun gikk av scenen, ble hun fulgt av trampeklapp fra de elleville mennene. De hadde kanskje fått et juleønske i kveld, de også?

8 desember
Det lønner seg å kjenne en julegnom. I alle fall når en gjerne vil inn på en privat klubb. Guttekveld, eller så var det bare slik gjengs over på private klubber at det var vanskelig å få jentene til å komme. Men Julia skulle i hvert fall komme i kveld, opp til flere ganger!
Flere etasjer med sittegrupper, og en dør inn til et rom med en diger madrass på gulvet. Her kunne det drives på i flere etasjer samtidig og hvis man ville, kunne man låse døra. Da Julia ble med to menn inn på et rom, lot hun døra stå på vidt gap. Jo flere, jo bedre. I dag ville hun brukes av så mange som mulig! En stor bolle sto i kroken ved siden av en papirkurv, og bollen var fylt av kondomer. Hun hadde en lanse i munnen og en i hver hånd mens en fjerdemann sto på knær mellom hennes skrevende ben og tredde på en gummi med jordbærsmak. Om smaken virkelig virket, fikk nestemann som slikket henne være dommer over. Selv ga hun faen. Gutta sto i kø utenfor rommet hennes og det ante henne at hun kom til å bli sår før kvelden var omme.
Midtpunktet blant kåte menn. Ingen brydde seg om hvem hun var og hun ga blaffen i hvem de var. Hovedsaken var hva de hadde å by henne av pikk, hender og tunge. Hele tiden var det noe i den våte grotten, enten det var en finger, en lanse eller en tunge som boret seg dypt inn. Brystene ble slikket og klemt og knadd, hele kroppen ble grafset på av ivrige hender og mest søkte de mellom bena. Hendene hennes dro skinn i vilden sky og snart var hun sliten i kjevene av å gape for å suge. Orgasmene trillet gjennom henne som klinkekuler sluppet ut av en pose, og til slutt var hun så sliten at hun bare hang mellom hendene på alle som ikke hadde rukket å prøve henne. Papirkurven var halvfull av brukt gummi og tørkepapir. Hun var nummen mellom bena og ville få problemer med å gå dagen etter…
…men hun fikk i alle fall oppfylt en av sine seksuelle fantasier. Takket være julegnomen.
– Jeg tror jeg skal ta det litt med ro i morra, gnomen, tenkte Julia ør.
– Ingen fare, lød julegnomens stemme i tankene hennes. – Bare vent på Petter, du.

9 desember
«Så tenner vi to lys i dag,» smilte Petter mens flammen reflekterte i øynene hans og fikk dem til å glitre. «To lys… for deg og meg?» Han så på Julia der hun lå på ryggen i senga.
«Bare deg og meg?» Julia raslet litt med håndjernene som lenket henne fast til en spiker i veggen bak sengen.
«Og en til, av og til, eller to til, eller hva du vil…» Petter skrevde forsiktig over magen hennes og strøk de nakne brystene med kjælne hender. «Jeg har bodd i denne blokka i flere år, og ikke ant hvem du var. Jeg vil ikke miste deg når jeg har funnet deg.»
– Et ekstra juleønske, jublet Julia innvendig mens hun smilte glad og nøt Petters hender. – Julebonus! Hjertet banket hardere mens hun fyltes av lykke innvendig med tanke på hva som hadde skjedd. Plutselig føltes ikke halvparten av ønskene hennes særlig viktige… og resten av dem kunne hun gjøre med Petter!
«Deg og meg,» hvisket Julia og tok imot et par myke lepper i et kjærlig kyss. Hun ville ta rundt ham, men håndjernene stoppet henne. Petter gliste.
«Du sitter nok fast, lille venn.»
«Så slipp meg løs, da.»
«Nei.» Petter krøp nedover med et kne på hver side av henne mens han lagde en eneste, lang sti med tunga fra halsen og ned, mellom brystene og til venusberget, før han steg ut av senga og så ertende på henne. «Slippe deg løs, liksom,» mumlet han og fisket fram et tau. Julia kjente musklene i musa knytte seg i spenning. Petter knyttet en ende rundt hver av anklene hennes, og så strammet han tauene og knyttet rundt hver sengestolpe i fotenden, så Julia ble tvunget til å skreve. Senga var bred, kjønnsleppene slapp taket så våt hun var og hun stønnet svakt mens hun vred på seg av begjær. Hun halte og dro i både hender og føtter, og kjente opphisselsen stige ved å sitte så bom fast. Petter la seg på magen mellom de skrevende bena og begynte å slikke. En finger kilte seg innover i væten og Julia stønnet høyere nå. Hun skalv og sitret av spenning og alle de nye fornemmelsene som kokte i kroppen. Petter gjorde seg flid med tunga, toppen var ikke langt unna. Hun slet i tauene, raslet i den korte kjettingen mellom håndjernene og svaiet ryggen da kroppen spente seg i en lang, deilig spasme. Petters finger gned mot det magiske punktet innvendig mens tunga hjalp henne over målstreken og vel så det.
Da Julia endelig kunne puste ut, var Petter allerede inni henne, men det føltes mer som etterspill siden nummenheten fra orgasmen satt i kroppen fremdeles. Lykkerusen vibrerte innvendig da hun husket Petters ord! Vel i mål ble han liggende og puste ut en stund, før han fant nøkkelen til håndjernene og slapp henne løs.
«Så, min ville sexgudinne,» smilte han mens han løsnet tauene rundt anklene. «Hva skal vi gjøre i morgen?»
«Kjøre buss,» gliste Julia.

10 desember
Det var smekkfullt på bussen i førjuls-stria, noe som passet det nyforelskede paret meget bra. Jo tettere de sto, jo mindre sjanse for å bli oppdaget. De klarte omsider å få plass helt bakerst i kroken, og Julia kjente hvor uvanlig opphisset hun var ved tanken på det som skulle skje. Voksne rampunger, det var det de var. Julemusikk lød svakt fra bussens høytalere og satte virkelig stemningen. Julia hadde kledd seg med tanke på anledningen. Tygge stay-ups av ull, vinterskjørt og truseløs, så ble det lettest mulig å komme fram. Petters utstyr var det jo bare å fiske fram i det skjulte, og gummi hadde han også tatt med, for ikke å grise på bussen. Alt skal man nå tenke på, også…
Det var kveld. Mørkt ute. Juledekorasjonene i gatene lyste pent opp, og butikkene begynte å nærme seg stengetid. Bussen var halvfull og de var alene i baksetet.
«Ta den fram,» hvisket hun til Petter, som satt nærmest vinduet. Han adlød, uten protester. Det hisset henne å se ham sitte der fullt påkledd for vinteren, med en naken kroppsdel stikkende opp fra fanget. Men den skulle ikke være naken lenge. Allerede nå banket det hett mellom bena! Petter fant fram dongen og tredde den på med kjappe bevegelser. Så smilte han.
«Ferdig oppsalet, stig opp for en ridetur.»
Julia var heller ikke sen. Hun smatt opp skjørtet og satte seg i Petters fang, spiddet seg på salknappen og det var jo lurt, så falt hun ikke av under turen. Hun danderte skjørtet rundt, så ingen kunne se noe, hverken på bussen eller gjennom vinduet. De beveget seg ikke. Ikke en centimeter. Nytelsen lå mer i spenningen over hva de gjorde i all hemmelighet. Petter slo armene rundt livet hennes mens hun la en arm rundt halsen, så hun ble sittende sidelengs i fanget hans. Hun klemte skjedemusklene sammen, slappet av, klemte sammen… stimulerte sine egne punkt innvendig mens hun masserte ham. Og det virket.
«Fortsetter du slik, kommer jeg snart,» mumlet Petter og strevde for ikke å stønne.
«Det er jo det som er meningen,» smilte Julia frekt og økte takten på musmusklene. Petter krummet ryggen og presset ansiktet mot den tykke genseren hennes mens han skalv svakt og holdt pusten. Selv var hun like opphisset da han endelig løftet hodet og så på henne, men det gjorde ikke noe. De hadde elsket på bussen, og de kunne alltids ta en omgang til hjemme.
Med ønske nummer ti trygt i en knyttet gummi satt de tett sammen i baksetet i bussen på vei hjem.

11 desember
«Jaså, er du slem pike i dag?» mumlet Petter der han sto med ryggen til. Han var naken, og sto inntil veggen med håndflatene presset mot veggen og adskilte ben. Når Julia bøyde seg litt ned, kunne hun se pungen hans mellom bena.
«Ja, og du har å stå stille.»
«Hvorfor det?»
«Fordi jeg sier det,» sa Julia og svingte beltereima. Den traff rumpa til Petter med et klask. Han stønnet og bøyde hodet. Julia smilte og følte seg som en herskerinne. «Gå ned på knær, slaven min, ellers får du mer.»
«Nei.» Av Petters stemme skjønte Julia at han protesterte med vilje. Hun ga ham noen rapp med beltereima og hørte at han stønnet igjen, mens røde striper begynte å brenne på seteballene.
«Hva sa du?»
«Jeg sa nei,» mumlet Petter og skjulte et smil. Han bet tennene sammen og kjente pikken stramme seg ved to nye, varme rapp med beltet. Så sank han sammen i knærne uten å snu seg vekk fra veggen. Julia dyttet i ham med støveltåa, de samme støvlettene hun hadde hatt på da hun strippet. Petter så opp på henne, blank i øynene av begjær. Selv kjente hun det dunket hardt mellom bena og sitret under huden. Med verdens korteste skjørt skrevde hun lett ved siden av Petter.
«Stikk en finger opp i meg,» sa hun lavt mens hun så ned på ham. Petter skulle til å fukte fingeren i munnen, men hun stoppet ham. Det var ikke nødvendig, hun var våt nok. Han strøk oppover innsiden av låret, hånden forsvant under det korte skjørtet og fingrene strøk over lepper som sitret av lyst. Julia stønnet og følte trang til å skreve mer. Hun svingte lett med beltereima og Petter stakk en finger opp i henne. Hun stønnet.
«Dypere,» befalte hun. Petter bunnet og begynte å føre den ut og inn. Våte lyder hørtes, avslørte hvor kåt Julia var.
«Får jeg slikke deg samtidig?»
«Fortjener du det?»
«Elskede herskerinne… vær så snill?» Petter så bedende på henne opg Julia smeltet. Hun dro i skjørtet så det såvidt blottet venusbusken, og Petter presset tunga lykkelig så langt inn mellom lårene som han klarte. Han fant klitoris og stakk to fingre opp i henne, lette etter punktet og fant.
Julia måtte støtte seg til veggen for ikke å falle sammen, kraftløs av den harde utløsningen som bølget gjennom henne. Hun jamret og måtte støtte seg på Petters nakne skulder også, mens fingre og tunge jobbet på spreng mellom bena hennes. Da hun endelig sank ned på knær, utmattet, slikket Petter fingrene sine rene for safter og smilte fornøyd.
«I morgen er det min tur til å være hersker,» sa han mykt. Julia skalv allerede av forventning.

12 desember
«Hvor er makta di nå, tispa mi?» Petters lepper berørte såvidt Julias øre da han hvisket, allikevel rislet gåsehuden nedover den siden av halsen og etterlot huden sitrende og lengtende etter mer. Julia stønnet stille.
«I dine hender,» hvisket hun nesten lydløst og skalv. Petter hadde funnet fram tauene igjen, og festet kramper i veggen på sitt eget soverom. Hun sto med ansiktet mot veggen og armene rett ut. Ville han piske henne til blods, så kunne han det nå. Men Julia stolte på ham, derfor var hun også trygg nok til å bli opphisset av å stå så sårbar foran ham. Det var Petter som svingte beltereima nå. Som la fra seg røde striper på Julias rumpe og nøt hennes stønn av smerte og nytelse. Han var adskillig rausere med beltereima enn Julia hadde vært. De sviende rappene begynte å få rumpa til å brenne hissig, og varmen spredte seg bankende mellom bena. Det var som en smitteeffekt, hvor hvert slag kjentes som støt i hver nerve i kjønnet. Hun dro lett i tauene og skalv i bena.
«Spre dem,» sa Petter rolig med befalende stemme. Det sitret like under huden og prikket i hårrøttene. Julia gjorde langsomt som han sa. Hun var så hjelpeløst opphisset, hun klarte ikke bevege seg fortere. «Enda mer.» Julia rykket i kroppen og gispet da beltet fant rumpa hennes nok en gang. Petter skjøv den ene foten hennes til siden med sin egen. «Vet du at du er så kåt at du drypper på gulvet?» sa han mykt. Julia stønnet lydløst. Hun rykket i kroppen igjen da en finger befølte henne mellom bena. «Søkkvåt,» mumlet Petter like før lyden av glidelåsen i gylfen hans lød. Julia holdt pusten.
To sterke hender grep rundt hoftene hennes, halte henne ut fra veggen så hun nærmest hang fra tauene med bøyd overkropp. Sekundet etter at Petter hadde trengt inn i henne, kom det første klasket. Flat hånd på skjelven rumpeskalk. Julia jamret av nytelse og grep tak rundt tauene for å ha noe å holde i. Han vekslet mellom høyre og venstre rumpeball. Dro seg halvveis ut og støtte inn, klask, dro seg halvveis ut og støtte inn, klask… Julia var ør i hodet, hun svevde på uvante skyer og kjente varmen spre seg i hele kroppen sammen med den prikkende, skjelvende fornemmelsen som annonserte en utløsning. Petter økte tempoet, han hadde funnet rytmen nå og ble bare mer inspirert av Julias jamrende hvin. Hun slet og dro i tauene like før hun tippet over kanten og skrek høyt idet hun kom som en storm.
Hun våknet ikke helt før Petter la henne ned i senga si. Han strøk henne over håret og smilte bredt.
«Såpass?» sa han og lo lavt.
«Og verre skal det bli,» mumlet Julia fornøyd og utslått. «Har du kamera med film i?»

13 desember
Hvit, florlett gardin med glitrende belte rundt livet, en krans av englehår på hodet, med fire lys festet i. De gikk på batteri. Det var mye flott som gikk på batteri.
«Inn med magen, ut med rumpa…»
Julia forsøkte så godt hun kunne. De hadde holdt på en time nå, sammen med en kjenning av Kjell. Denne kjenningen var fotograf og hadde ingenting i mot å ta noen hete bilder av Julia på luciadagen. Og Julia, hun hadde ingenting imot å bli instruert i de forskjellige stillingene. Hva som gjorde seg godt på bildene gjorde seg i hvert fall ikke godt for kroppen, for det føltes helt forjævlig unaturlig ut å stå i stillingene fotografen krevde, selv om Julia visste at de kom til å bli bra.
Dessuten pirret det. Det pirret å sende sultne blikk inn i kamera og se for seg alle guttene som ville onanere når de så på bildene. Kanskje jenter også? Kanskje båte våte mus og harde staker ville bli massert foran bildene av henne mens orgasmene trillet over det ganske land. Gardinen var flortynn, så godt som gjennomsiktig. Etter noen bilder med bena samlet og brystene nakne gjennom et tynt lag stoff, var det på tide å blotte litt mer av kroppen. Først noen skrevebilder med gardinen over musa. Man kunne se formene gjennom stoffet, det virket mer hissende det, enn å vise fram hele stasen. Julia var våt og hun visste at fotografen så det gjennom linsen. Hun så det også, han hadde stå, en tydelig en under buksa. Petter og Kjell satt i en sofa i en krok i studioet. Også de var påvirket, og Julia elsket det!
Rumpa til kamera, ut med knærne, stående på alle fire, svai i ryggen… klikk. Kinnet ned mot dyna, pass på hodepynten, Lucia… se sultent inn i kamera med en hånd på rumpa og vide ut… klikk. Leppene hadde forlengst sluppet taket. For hvert klikk hun hørte, for hver gang blitzen gikk av, steg opphisselsen. Julia fikk ikke beskjed om å ta på seg selv, det skjedde bare. På knærne med kinnet nedi dyna ble hun stående og gni seg mellom bena mens blitzen gang på gang blinket. Fingeren i musa var foreviget og Julia klarte ikke stoppe. Hun brydde seg ikke om de tre andre i rommet, men syntes hun hørte runkelyder før hun ga seg hen i sin egen nytelse og lot det flomme over.
Da hun fikk se bildene på det digitale kameraet etterpå, vistes det tydelig hvor kåt hun var, og ingen kunne være i tvil om at hun virkelig kom på bildene. Særlig godt vistes det etter å ha lagt dem ut på nettsidene til fotografen, med en liten undertekst om at det var fire orgasmen på ett bilde, uten å nevne at tre av dem var i bakgrunnen…
«Fy faen, det var deilig å se på,» sa Petter da de satt hjemme hos ham og så på bildene via internett. «Vet du hva jeg har lyst til å gjøre med deg i morra?»
«Ja,» smilte Julia skrått. Julegnomen var nemlig informert om hvilket ønske som sto for tur.

14 desember
Det var slett ikke som å være hos gynekologen, selv om det var det Julia hadde lurt på. Det var ikke slik i det hele tatt. Hos gynekologen sto man ikke på alle fire med rumpa i været og ansiktet i puta. Ikke ble man befølt på de mest intime stedene, heller.
Petter hadde fått tak i både babyolje og latexhansker, sånne pudderløse som både tannleger og gynekologer og alt helsepersonell brukte. Det var en gammel, kinky drøm hos Julia og det ante henne at det var julegnomen som hadde satt Petter på ideen. At Bjelleklang og Julekveldsvisa duret i vei på radioen, gjorde ikke den kinky stemningen særlig mindre. Julia stønnet, hun svevde i et tomrom av mørke og begjær. Det var slik hun følte det i dag. Mørke og begjær.
Petters latexkledde fingre strøk over alt i foldene hennes, nappet lett i lepper og tømte mer babyolje over så det skulle gli godt. Det var en eiendommelig opplevelse og frambragte helt uvante følelser i underliv og kropp, som om hun ikke ble berørt av et menneske, men allikevel var det noe velkjent. Det appellerte til hennes innerste, dette. Fingrene gled dypt, dypt inn i hullet og Julia stønnet og skalv. Av og til kom det et klaps på en skinke, men det var ikke smerte som var i høysetet nå. Fingrene som befølte henne, kjentes dominante og bestemte ut. Hun hadde underkastet seg dette fenomenet 100 % og sto med ansiktet hevet og øynene lukket.
Fingrene pumpet ut og inn mens Petter spilte piano på klitorisen med den andre håndens fingre, og Julia jamret langtrukkent i fortvilet begjær. Hun var svimmel av nytelse. Det brant en varm ild i underlivet, klitoris brant. Fingrene forsvant ut, bare for å bli presset inn igjen, samtidig med en tommelfinger i rumperosen. Pumpet. Ut og inn i begge hull, fingrene spilte flamenco på klitoris og Julia hadde ikke annet valg enn å stupe rett ut i orgasmesjøen med et velrettet plask. Hun hørte at det plutselig ble våtere mellom bena og skjønte at hun ejakulerte da hun kom, noe som forlenget orgasmen enda mer, det tente henne så utrolig.
Hun lå i Petters armer og gråt etterpå. Ikke av sorg, men av ren befrielse. Noe hadde løsnet inni, kroppen var full av følelser og hun gråt av lettelse og lykke for hva hun hadde funnet.
«Nå tror jeg vil skal ta det med ro en liten stund,» hvisket Petter da tårene hadde stilnet. «Jeg vil jo ikke ta livet av deg, heller.»
«Er du gæern?» snufset Julia. «Det er jo først nå jeg lever!»
«Skal vi dra på kino i morgen?»
«Mmmm,» smilte Julia. «Kino er gøy…»

15 desember
Lørdagskveld og folk hadde tatt pause fra julemaset i butikkene. Det var egentlig ikke så nøye hvilken film de så, men noe av poenget måtte være at salen ikke var halvfull. Her skulle det gjøres skikkelig. Men det var en kassasuksess av en film, det var sikkert, for de fleste var opptatt av det som skjedde på skjermen. Ikke Petter og Julia. De satt helt bakerst, helt på siden, og ikke en kjeft la merke til at Petter satt med julebrødet ute og lot Julia smake alt hun orket.
Dette hadde hisset Julia i lang tid, helt siden den første gangen hun ble befølt av en dust som hadde bedt henne ut på kino mens hun enda gikk på ungdomsskolen. Han hadde begynt med å legge hånden på kneet hennes, men hun dro til ham før han kom så langt opp at skjørtet ble krøllete. Det hadde likevel bidratt til mange hete fantasier, særlig å få lov til å suge en fyr på kino mens de var omgitt av folk. Hun gapte over Petters utstyr og sank helt ned, visste at han måtte konsentrere seg for ikke å stønne. Hun merket tydelig at han hadde problemer med å sitte i ro mens hun lot tunga sirkle rundt det harde hodet. Det var ikke bare hun som ble opphisset av dette, med andre ord. Tilhørende denne fantasien var selvfølgelig å få litt selv, derfor smøg hun hånden innunder skjørtekanten og trusestrikken og begynte å massere seg selv.
Fy faen, så våt hun var. Det kriblet i hele kroppen av å suge Petter på kino! Hun visste at han ikke ville huske en eneste scene fra filmen etterpå, det eneste som betød noe nå, var munnen hennes som gled opp og ned med lett sug, hånden som holdt hardt rundt like over rota (buksa var i veien) og tunga som ormet seg rundt og rundt.
Det ble for hett mellom bena, for varmt og for deilig. Sitringen tiltok og Julia, stakkars kåte Julia kom i kinosetet med Petters pikk i munnen. Han merket det, selvfølgelig gjorde han det. Og selvfølgelig hadde det sin virkning på gutten, stakkar. Han krøllet tærne, ryggen, fingrene, lagde merker i armlenene da han holdt så hardt rundt for ikke å stønne av nytelse mens han sprutet i munnen på Julia. Hun tok imot det, alt sammen, men da han vel var ferdig fant hun fram en tom dropspose hun hadde i lommen og spyttet kremen ut. Julia hadde aldri likt å svelge stasen, men hva gjorde vel det? Petter kunne ikke bli stort mer fornøyd, og særlig ikke da han fikk slikke fingrene hennes rene etterpå.
«Hva skal vi finne på til 3. søndag i advent da, engelen min?» hvisket han i øret hennes etter å ha pakket utstyret på plass.
«Film,» smilte hun i mørket så tennene glitret hvite i skinnet fra lerretet. «Vi ringer Kjell og så lager vi film selv.»
«Jeg tror jeg er forelsket,» lo Petter mykt.

16 desember
Julia hadde følelsen av at de filmet helt opp til livmortappen når hun gutta brukte tunger og fingre og videt henne ut så hele verden skulle få se musa hennes på tv. Hvordan julegnomen hadde klart å få dette til, det var henne en gåte, men Kjell kjente tydeligvis mange rare mennesker. Denne gangen var de med på moroa, begge to. Hun hadde fullstendig mistet oversikten over alle stillingene de hadde prøvd, og hele tiden måtte de tenke på at det skulle vises godt for kamera. Stønn og jammer skulle høres, nytelse skulle være klistret i hver fure i ansiktet.
Joda, Julia fikk sin drøm oppfylt om å lage pornofilm. Den billigste utgaven av dem alle. Uten manus, heldigvis, de verste filmene hun visste av, var pornofilmer med dårlig manus og elendige skuespillere. Her trengte hun bare å danse på bordet for Petter og Kjell mens hun strippet, og så var det bare å gyve løs etter hvert som borddansen utviklet seg. Hun nøt det, like mye som når fotografen hadde instruert henne. Det føltes litt kinky ut med det jævla kameraet som vimset over alt. Sto hun på alle fire og ble tatt bakfra av Petter mens hun sugde Kjell, var kameraet der og skulle filme fra alle vinkler. Og Petter måtte nesten kjøre inn i henne sidelengs, så kamera skulle få se at musa hennes svelget utstyret hans. Slik måtte hun suge også. Med hodet presset mot innsiden av det ene kinnet, og etterhvert virket det både opphissende og komisk.
Det var ikke vanskelig i gi fotografen de stønn og klynk han ville ha. Særlig ikke da Kjell var inni henne mens Petter slikket (sidelengs, ellers vistes det ikke på filmen…) og Kjells pikk smatt ut, bare for å presse bedende mot Julias rumpe. Hun sperret øynene opp, dette hadde hun ikke regnet med, men hvorfor ikke? Kjell skjønte at det var første gang, og Julia regnet det som enda en julebonus, hvorfor i all verden hadde ikke tanken slått henen før? Begge hull… Den julegnomen fikk virkelig fart i sakene! Hun skrevde over Petter og ventet spent mens pikkhodet hans snuste på spalten. Hun konsentrerte seg om å slappe helt av i rumpa, så det skulle bli lettere å få Kjell inn. Han fuktet henne grundig med tunga først, og det hjalp henne også til å slappe av. Såpass at det ikke bare var vondt når han forsiktig trengte inn, centimeter for centimeter. Det var sånn merkelig vondt-godt, og da Kjell mumlet til Petter at han kunne bli med på dansen, han også, sank Julia litt ned og kjente at Petter fikk hjelp av Kjell til å presse henne nedpå.
Det var fullt der nede nå! Så fylt hadde hun aldri vært, og det tok ikke mange minuttene før kameraet hadde foreviget hennes første orgasme med begge hullene opptatt! At Kjell trakk seg ut og la kremen fra seg på rumpa hennes, føltes bare naturlig ut, og at hun runket Petter til han sprutet på brystene hennes var helt greit. Hun var så grundig tatt at alt var greit nå!
Så grundig tatt at hun følte behov for litt myk sex i morgen. En fin måte å starte den siste juleuka på!

17 desember
– Er ikke det alle kvinners store drøm? hvislet julegnomens stemme i Julias tanker. – Å få forføre en ung gutt?
– 17 år og jomfru… Julia smilte til gutten. Han rødmet og virket utrolig keitete. Han bodde i etasjen over Petter, og det var Petters ide å varme ham litt før jul, selv om julegnomen ville ha sin del av æren. – Hvordan får du til å ordne alt dette? tenkte Julia.
– Du skulle bare visst alt det hodebryet jeg har fått på grunn av ditt ene juleønske…
– Og dine lyster, parerte Julia og blunket til Petter som satt anonymt i en godstol i hjørnet. De var på soverommet hans, og nabogutten, Inge, stirret storøyd på Julia da hun begynte å kle av seg.
«Ta av deg, du også,» sa Petter vennlig. «Jeg skal bare se på, og forvisse meg om at hun er snill mot deg.»
«Å, jeg skal være så snill, så,» mumlet Julia og gikk bort til Inge. Hun strøk ham varsomt over den harde kulen på buksa, noe som fikk ham til å stønne skjelvende. «Så, kom igjen. Av med klærne.» Inge var ikke sen om å flerre tekstilene av seg, før han krabbet oppi senga der Julia hadde lagt seg på rygg. Hun skrevde og blottet den kjønnsdelen som oftest befant seg i Inges onanitanker, noe han bare hadde sett i brorens pornoblader når han hadde sniklest i dem. Julia videt forsiktig ut og visste at hun allerede var våt. Selv Petter så det der han satt og runket dovent i kroken.
«Smak på henne, Inge,» sa han lavt og Inge så gjorde. Han la seg på magen, presset sin harde, unge stake mot madrassen og stakk tunga langt ut mens han dykket ned i all kvinneligheten og essensen av sine drømmer. Å kjenne den jomfruelige tunga hans fikk det til å gå et støt av lyst gjennom Julias kåte kropp da han først berørte henne.
«Slik ja,» stønnet hun og Inge fortsatte oppmuntret et par slikk til, innen han plutselig stønnet og stivnet med et hjelpeløst uttrykk i ansiktet.
«Å, faen…» hulket han men Julia bare smilte.
«Ingen fare, vennen min. Du har masser av sats igjen. Skal jeg suge deg opp, kanskje?» Julia la ham vennlig over på ryggen og tok den halvslappe, tomme loffen i munnen. Det skulle ikke mye bearbeidelse til før den igjen sto i stram givakt. Hun gløttet bort på Petter, som smilte tilbake fra kroken sin. «Og så var det dongen, da vet du…» Julia fant fram en kondom og klemte tuppen sammen mens hun dro forhuden forsiktig tilbake. Hun ble redd for at Inge skulle sprute igjen, men han holdt! Elegant rullet hun gummien på, og så skrevde hun over og satte seg i salen. En kåt 17-åring ville sikkert ha glede av å se brystene danse mens hun red ham inn i solnedgangen. Bare blikket var nok til å få nervene til å sitre innvendig, men hun rakk ikke å komme i mål før Inge sprutet for andre gang. Han trakk lykkelig gummien av, tok på seg klærne og gikk hjem med sin største julegave friskt i minne mens Petter overtok og gjorde jobben fullbragt så det skingret i Julias sjel!
Men forspillet, det hadde vært det absolutt beste!

18 desember
– Dette hadde ikke gått om du ikke hadde fått Petter forelsket i meg, tenkte Julia.
– Å, det skal jeg ikke ta kreditt for, hørte hun gnomens stemme i tankene. – Noe har du klart selv også. Men er du virkelig sikker på at du vil oppfylle denne fantasien?
– Ja, tenkte Julia bestemt, bare tanken var nok til å gjøre henne nummen mellom bena og varm i kroppen. – Fordi det er en jeg stoler på og føler for.
– Du får bare åpne døra da, for nå ringer det på…
Dørklokka lød og Julia trakk pusten dypt. Hun trakk morgenkåpen tettere om seg og rakk knapt å åpne døra, før den ble dyttet opp og en mann med finlandshette presset seg inn. Han smalt døra igjen bak seg og låste ettertrykkelig før han grep etter Julia. Hun gispet og rakk å smette unna, men da hun løp inn på stua fulgte fyren etter og presset henne ned på gulvet.
«Nå holder du kjeft, di tispe,» hveste han og begynte å hale og dra i morgenkåpen. Julia kjempet imot, det dunket i musa og hendene skalv da de slo etter ham mens hun forsøkte å vri seg over på ryggen. Men han var for sterk, holdt henne for godt fast.
«Slipp meg,» hulket hun.
«Hold kjeft, sa jeg!» Rumpa var bar nå, og en grov hånd famlet mellom bena og fant dampende saft! «Å jaså, hva slags tilstand er dette, da gitt?»
«La meg være,» ba Julia tynt og visste at det ikke nyttet.
«Ligger du her og er kåt, tispe? Vet du hva jeg gjør med kåte tisper?» Han bøyde seg ned og stakk tunga i øret hennes, så hun måtte kvele et stønn. «Jeg knuller dem…»
«Slipp meg,» ba Julia tynt igjen, før hun jamret av nytelse da to fingre trengte inn i henne bakfra.
«Sa ikke jeg at du skulle holde kjeft?» Han presset knærne mellom bena hennes og tvang henne til å skille dem. Leppene var så våte og hovne av opphisselse, de slapp taket og gapte inviterende. Lyden av glidelåsen i gylfen hørtes like før noe hardt snuste mot åpningen. Julia forsøkte å kjempe imot, men sterke hender holdt henne fast. Så trengte han inn. Dypt, dypt inn med den velkjente, harde staken så det skrek av lyst i kroppen. Han holdt hardt rundt hoftene hennes, tvang henne opp på alle fire og grep tak i håret så hun satt bom fast.
«Nå skal du knulles, tispe,» mumlet han og pikken gikk som et stempel i en velsmurt sylinder. Det sitret og ilte søte stråler for hver gang han pumpet hardt inn, og Julia kjente halsen snøre seg av begjær og liderlig lyst. Så hardt hadde hun aldri blitt tatt før, så brutalt, så deilig grovt! Han satte opp en forrykende fart og Julia skrek i sanseløs orgasme, uten at han satte ned farten. Til slutt måtte hun si det magiske ordet.
«Stopp,» hulket hun og Petter bråstoppet.
«Hva er det? Gjorde det vondt?» spurte han bekymret og trakk seg ut mens han dro av seg finlandshetta.
«Nei,» hulket Julia og snudde seg i armene hans. «Ble bare så full av følelser, det rant liksom over…» Hun lå trygg i Petters armer og tok imot ham i en vanlig, kjedelig, ordinær misjonærstilling… som bare kjentes trygg og god ut etter det deilige knullet. En voldtektsfantasi var fullbragt, med verdens tryggeste fyr.

19 desember
«Er det en sånn en du ønsker deg i julegave?» smilte Marianne (fra 2.des) der de satt nakne i senga hennes. Petter var på jobb og han visste hva de to jentene skulle gjøre i kveld. Julia smilte.
«Jeg tror ikke jeg klarer å ta imot den greia der.»
«Er ikke vanskelig, det.» Marianne åpnet skuffen i nattbordet og fisket fram en tube glidekrem. «Du må ha nok smurning, og så må du starte i det små. Til slutt kan du få inn hele hånda, om du vil. Du vet, fistfucking…»
«Det høres så grovt ut,» sa Julia og stirret på den digre dildoen. «Søren heller, vil du vise meg?»
«Hjelp meg, så gjør vi det sammen.» Marianne trykket ut en klatt med glidekrem og halvdelen ga hun til Julia. De smørte hverandre grundig mellom bena, godt oppglødde og småkåte av behandlingen. Så la Marianne seg på rygg og skrevde godt. «Kom igjen, give it to me, baby,» gliste hun. «Men ikke alt på en gang, da…» Julia presset hodet på den digre dildoen mot Mariannes gapende, glitrende lepper. Det var tydelig hun var vant til den, for den gled lett inn. Det var faktisk fascinerende å se den digre latexgreia forsvinne inn og bli svelget av Mariannes lille, søte mus. Marianne stønnet og vred på seg. Julia dro den litt ut og inn mens hun stirret på det utvidede kjønnet, og hun kunne godt tenke seg at det ville være plass til en hånd… Julia dro forsiktig ut dildoen og formet hånden spiss med strake fingre. Forsiktig og prøvende lot hun de ytterste leddene forsvinne inn mellom leppene. Det kjentes trangt ut, men ettergivende. Hun presset litt mer og ble oppmuntret av Mariannes klynk og nytelsesfulle ansiktsuttrykk. Til slutt var jaggu hele hånden inni, og Julia brukte de ledige fingrene på klitorisen til venninnen mens hun førte hånden forsiktig ut og inn i henne. Marianne svaiet ryggen og skalv etter en stund, mens hun klemte brystene sine og jamret seg. Samtidig kjentes det tydelig hvordan skjedeveggene klemte rundt Julias hånd. Og da Marianne endelig åpnet øynene, smilte hun bredt.
«Nå er det din tur.»
Julia gjentok Mariannes eksempel og la seg på ryggen. Det var vel som når Kjell tok henne i rumpa mens Petter var i det rette hullet, man måtte slappe av!
«Dette kalles å blokke ut,» sa Marianne rolig og førte to fingre inn i henne, og så tre fingre. «Å vide ut musehullet sånn gradvis. Jeg har sett bilder av det, og du vil ikke tro hva folk stapper inn i seg.»
«Hva er det største du har sett?» smilte Julia og kjente hvor glatt kremen hadde gjort henne. Hun klarte ikke å telle hvor mange fingre Marianne brukte, det kjentes bare stort ut og veldig pirrende å ligge slik.
«En fyr som hadde stappet hele huet inni. Kan du tenke deg,» smilte Marianne og gned forsiktig klitten hennes. «Vet du at hele hånda mi er inni deg nå?»
«Næææ…» Julia begynte å le, hun så for seg julegnomen med huet langt inn i musehullet…
De to jentene fant ut at hånda ikke var Julias greie, men det var da artig i det minste å prøve det! Så kunne de alltids tøyse videre på normalt vis i senga, bare Marianne fikk hånden ut igjen…

Fortsettelsen følger i del 2