Julia og Berit på ferie – del 2

Et par dager etter at vi hadde vært i sanddynene lå vi ved bassenget til leilighetskomplekset og sola oss og bada, vi hadde tatt noen drinker i løpet av dagen og begynte å bli litt brisen og små kåt. Skal vi ikke ta en tur på byen i kveld spør Berit, jo det kan vi vel sa jeg. Er det noe bestemt sted du tenker på? Nei egentlig ikke sa Berit, men kanskje vi skal dra til Playa del ingles? Men er det ikke stort sett ungdommer som fester der da spør jeg? Jo nettopp derfor sier Berit og blunker til meg. Ahh så du har lyst på en liten hingst i kveld sier jeg til henne med et smil om munnen, ja hadde ikke det vært deilig da, og kanskje Julia har lyst på en tur ut også? Mener du at jeg skal kle meg opp som Julia og ut på byen og sjekke opp smågutter sier jeg litt små skeptisk. Ja kan vi ikke det da sier Berit, vi kan gå ut som venninnene Berit og Julia, 2 små kåte og brisne milfs som har lyst på pikk. Jeg kan love deg at det blir lett match å få med noen hjem, nå kjente jeg at jeg begynte å bli kåt og stiv av tanken, det var dessuten en stund siden Julia hadde fått luftet seg så det var helt klart fristende men samtidig litt skremmende. Jeg ser at du tenner på ideen sier Berit for badebuksa begynner å bli trang ser jeg, dessuten er det ikke mere å diskutere, du går som Julia. Kom nå så går vi opp i leiligheten å begynner å gjøre oss i stand. Så vi tok med oss tingene våre og gikk til heisen, inne i heisen presser Berit den deilige store rumpa si mot pikken min og spør om ikke tøsejenta hennes også har lyst på litt deilig ivrig ungpikk som spruter fort men ofte? Jo svarer jeg grøtete for hele settingen gjør meg grise kåt. Når Berit er kinky og prater slik til meg så er jeg i den syvende himmel, det er noe av det mest opphissende jeg vet om. Jeg gnir meg mot rumpa hennes og knar de store deilige puppene hennes samtidig som jeg vipper ut pikken og prøver å dra til sides trusa hennes, men får et rapp over fingrene og beskjed om at det ikke blir noe fitte på meg enda. Først skal vi dusje sminke og kle oss opp, før det kanskje kan bli en kjapp en på deg før vi går ut. Ja men kan vi ikke ta en kjapp en her da ber jeg, du har jo gjort meg så jævlig kåt nå, det er bra det sier Berit sånne tøse jenter som deg er ofte det, men du vet hvem som er sjef!

Tilbake i leiligheten dusjer vi og jeg får hjelp av Berit til å shave ryggen og rumpa, når hun er ferdig med meg så shaver hun seg selv, hun sørger for at fitta alltid er glatt og deilig, når hun er ferdig med barberingen får jeg beskjed om å stille meg foran speilet med hendene på vasken og rumpa ut. Jeg gjør som hun sier og kjenner snart den deilige tunga hennes mot guttefitta mi, jeg stønner og nyter og spør om hun vil knulle horefitta mi? Til svar får jeg et rapp over rumpa og beskjed om å legge meg på ryggen på gulvet. Jeg gjør som hun sier og håper på at hun skal ri meg, men hun stiller seg med føttene på hver sin side av hodet mitt før hun senker den ny barberte og tydelig bløte fitta si ned over ansiktet mitt. Slikk di jævla hore du får ikke hverken fitte eller pikk før du har gjort deg fortjent til det hveser hun mens hun gnir klitten mot nesen min mens jeg slikker henne, hun er så kåt og brisen at det tar ikke lang tid før hun kommer og klemmer lårene så hardt rundt hodet mitt at jeg nesten besvimer. Bra horegutt sier hun og reiser seg, nå kan du få sprute på puppene mine som belønning, jeg reiser meg og tar noen få drag i pikken før den eksploderer og spruter ut en kjempe ladning. Jeg er nå så kåt at mesteparten havner midt i ansiktet til Berit før det renner ned på puppene, dette resulterer i en skikkelig ørefik og beskjed om at jeg er ei verdiløs hore som ikke klarer å gjøre som jeg får beskjed om. Som straff får jeg beskjed om å slikke henne ren, jeg slikker opp sølet mitt og svelger alt sammen og får et deilig tungekyss som belønning. Vi går ut på stua der Jeg får beskjed om å gå ut på soverommet og ta på meg den mørke halv lange parykken, bh, puppene mine, strømpeholder, strømper, string og pumps, og på vei tilbake kan du ta med den sorte korte tettsittende kjolen min og en svart bh. Truse da spør jeg? Synes horegutten at jeg trenger det sier Berit og ser skarpt på meg, nei da svarer jeg og går ut på soverommet og kler på meg og henter det jeg har fått beskjed om. Når jeg kommer tilbake ligger Berit og skrever og gnir fitta si på sofaen og gir meg beskjed om å sette meg på kne på gulvet i fotenden av sofaen og se på at hun koser med seg selv. Nå lille hore har du lyst til å se en deilig stiv ung pikk knulle meg mens du ser på? Ja stønner jeg, det er tydelig at Berit er skikkelig kåt og ser frem til kvelden, bra lille tøs for i kveld skal jeg ha masse deilig unggutt pikk, og hvis du er en flink liten tøs så kan det hende at det blir litt på deg og sier hun. Nå skal du slikke meg til jeg kommer lille hore sier hun og drar hodet mitt ned til den plask våte fitta si, og jeg slikker henne til hun brøler i orgasme. Nå kjenner jeg at pikken er temmelig stiv selv om den er brettet bakover mellom bena mine i den lille string trusa mi, og jeg håper på et lite knull som belønning, reis deg opp og snu deg sier Berit, så begynner hun å stryke meg over rumpa. Du har ei fin, rund og fast rumpe som passer godt i string truse Julia sier hun, dame rumpe har du alltid hatt, og den skal få kjørt seg i kveld sier hun og blunker til meg før hun snur seg og begynner å ta på seg bh og kjolen. Jeg er litt skuffet for jeg er skikkelig kåt igjen, men skjønner at det ikke blir noe mere foreløpig, jeg får beskjed om å gå å ta på meg det grønne skjørtet og topp med en vid bluse utenpå. Etterpå sminker Berit både seg selv og meg etter alle kunstens regler, slik at jeg føler meg både litt horete men også ganske sexy.

Vel fremme på Playa går vi til et diskotek der vi danser og koser oss, men finner fort ut at klientellet er litt vel ungt så vi fortsetter til en nattklubb litt lengre ned i gata. Her er utvalget litt eldre, mellom 20 og 30 år ca. Vi danser og drikker og kliner og tafser på hverandre, og blir nok lagt merke til både pga alder og at vi ser ut som to kåte milf’s som har lyst på hverandre, men det tar ikke så lang tid før et par gutter kommer bort til oss og begynner å prate. Tore og Morten heter de og er ca 25-30 år og kompiser fra Trondheim på guttetur, er dere single spør Morten? Nei sier Berit, men spiller det noen rolle da? Både Morten og Tore gliser skjevt og rister på hodet. Morten tar med seg Berit ut på dansegulvet og begynner straks kysse henne mens han gnir seg mot henne og tafser henne på rumpa, her er det rett på sak uten å nøle tenker jeg. Jeg står ved baren og prater med Tore, han er litt høyere enn meg og har pent ansikt og er ganske slank. Jeg har etter hvert fått til en ganske feminin stemme når jeg er Julia, så det virker ikke som han har skjønt noe enda. Vi snakker litt om løst og fast før han bøyer seg frem og vi begynner å kline, jeg kjenner hendene hans søke seg ned til rumpa mi som han stryker og klemmer forsiktig på. Du har ei sexy rumpe visker han i øret mitt samtidig som han flytter ene hånda til puppene mine, deilige faste pupper har du også visker han. Jeg begynner å knise og sender en takknemlig tanke til breastformstore som lager så gode løspupper, jeg kjenner at jeg begynner å bli utrolig kåt igjen samtidig som den ene hånda hans søker seg nedover kroppen min og tydeligvis har tenkt seg opp under skjørtet mitt. Jeg tar hånda og plasserer den på baken min igjen, før jeg lar hånda mi gli ned for å kjenne på utstyret hans utenpå buksa, han er allerede temmelig stiv, og jeg spør han om han liker eldre damer? Han smiler og sier at det var det han hadde tenkt å finne ut i kveld. Berit og Morten kommer tilbake fra dansegulvet hånd i hånd og jeg ser at Berit er kåt og slørete i blikket, skal vi ikke ta en taxi til leiligheten vår foreslår hun? Morten sier han har noe han vil vise meg, og det kan jo hende Tore har noe å vise frem også sier hun med et glis om munnen. Det har han sier jeg og smiler mot Tore, skal vi gå? Gutta nikker og vi finner en ledig taxi. Turen tilbake blir fnisete og det blir en del tafsing og klining, jeg ser at Berit tar hånda mellom bena sine før hun fører den opp under nesa på Morten som umiddelbart reagerer med å stikke hånda innunder kjolen til Berit, jeg ser ansiktet lyse opp når han skjønner at hun ikke har på truse, og jeg ser på ansiktet hennes at han bruker fingrene på fitta hennes. Selv kliner og tafser jeg på Tore, men sørger for at han ikke slipper til mellom bena mine enda.                                                                             Tilbake i leiligheten tenker jeg at det er tvilsomt om det blir noe knulling så fulle som gutta begynner å bli nå, men kåte er vi ihvertfall alle sammen. Vi slår oss ned i sofaen og jeg går på kjøkkenet for å finne mere drikke til oss, ute på stua hører jeg Berit si: Nå Morten få se det du ville vise meg da! Når jeg kommer tilbake står Morten med buksa rundt anklene og pikken langt inne i munnen til Berit som sitter i sofaen og suger med ene hånda på pikken og den andre langt inn under kjolen sin. Tore sitter på siden og ser på og runker en deilig stiv og glatt pikk samtidig som han prøver å se mellom beina på Berit, kom hit og smak Julia sier Berit denne er ung og stiv. Jeg setter fra meg drikken på bordet og setter meg på kne på gulvet og begynner å suge den deilige stive pikken, jeg hører han stønne og si, du er faen meg god til å suge! Samtidig ser jeg Berit dra opp kjolen og skreve slik at Tore ser rett i den plaskvåte barberte fitta hennes, slikk fitta mi lillegutt grynter hun til Tore. Tore krabber oppover i sofaen og begynner å slikke samtidig som han knar de deilige puppene til Berit som nå har sluppet fri, etter en stund befaler Berit meg ned på alle fire på gulvet og gir Morten beskjed om å knulle munnen min skikkelig. Han jukker og knuller munnen febrilsk og spruter så hardt i munnen min at jeg nesten kveles og sæd spruter ut av nesa mi, mens Morten stønner og grynter at vi er de heiteste mest kinky damene han har møtt, nå flytter Berit seg ned på gulvet og spriker med fitta rett foran munnen min og sier slikk di jævla knulle dukke, mens Tore får beskjed om å dra opp skjørtet mitt og slikke meg. Jeg står fortsatt på alle fire med rumpa i været, så han ser ikke pikken min med en gang, jeg kjenner at han drar stringen til side og stikker tunga i rumpa mi før han søker seg nedover og oppdager en stiv pikk og ikke ei bløt fitte i trusa mi slik han hadde regnet med. Jeg kjenner at han blir helt stiv og stopper opp før han sier Fy faen det er ei jævla transe jo! Jeg slikker videre og ser Morten flire og hører Berit si: ja og hva så? Du trenger ikke bry deg med pikken hvis du ikke vil men du står jo der med ei deilig glatt og trang transe fitte mitt i trynet, stort trangere blir det ikke gutt. Nå blir det liv i Morten igjen som går bak meg og dytter Tore unna, se på den transefitta da den er sikkert jævlig trang og god, jeg knuller den gjerne, men da må jeg suges stiv igjen først sier han. Berit kommanderer meg ned på rygg på gulvet og legger seg med fitta over munnen min og tar Morten i munnen mens Tore får beskjed om å ta på kondom og knulle henne, Tore har blitt halvslapp i mellomtiden men tør litt opp igjen og stapper pikken sin i munnen min slik at jeg kan suge han stiv. Jeg suger det jeg klarer og han blir fort stiv igjen og setter på kondomet, jeg guider den ny sugde stive pikken hans på plass mellom fitteleppene og begynner å slikke klitten hennes igjen. Jeg ser pikken jage inn og ut av fitta hennes kun cm unna øynene mine samtidig som hun stønner og suger pikken til Morten, nå er jeg så kåt at jeg nesten besvimer og jeg hører Berit kommandere Morten til å ta på kondom, for nå skal du knulle transefitta til Julia sier hun. Jeg kjenner den deilige store pikken hans presse mot fitta mi og støte seg inn i ett eneste skikkelig jukk, det er litt vondt fordi han er såpass stor, men samtidig vanvittig deilig. Han jukker seg til bunns kanskje 3 ganger før jeg kjenner munnen til Berit rundt pikken min og jeg spruter munnen hennes full så snart tunga hennes treffer pikkhodet mitt. Jeg rister og skjelver i en kraftig orgasme, Berit er også på tur til å komme og skriker, slikk klitten min di jævla hore! Hun kommer også kraftig og presser hodet mitt mellom bena, nå er det like før Tore eksploderer også og Berit kommanderer han til å ta av kondomet og sprute i munnen min. Han er ikke vond å be og banker pikken ned i halsen der den eksploderer slik at jeg holder på å kveles av all sæden men klarer å svelge unna det meste før han trekker den ut og bruker pikken til å gni resten av sæden utover ansiktet mitt. Berit ruller seg av meg og ser på at Morten knuller meg hardt og taktfast, hun gliser og spør Morten om han liker transefitta mi og Morten nikker og stønner frem at den er deilig og trang. Det er nesten utrolig at hun er trang så mye pikk som den jævla hora der har tatt imot flirer hun, nå kjenner jeg at jeg faktisk er på tur til å komme igjen, og pikken min står som en påle igjen og dasker mot magen til Morten for hvert jukk han gir meg. Nei nå har du fått nok pikk Julia sier Berit og kommanderer Morten over på rygg, han trekker seg ut av meg og spør litt små flau om han ikke kan suge meg litt først, for han har alltid fantasert litt om det. Nei sier Berit da spruter hun bare igjen, og det er for tidlig. Bytt kondom og legg deg på ryggen, jeg skal vise deg hvordan ei erfaren dame kan ri deg fra sans og samling lillegutt! Og glem ikke at her er det jeg som bestemmer! Morten legger seg på rygg og jeg bytter kondom på den deilige knallharde pikken hans før Berit skrever over han og lar pikken gli på plass mellom skamleppene. Berit begynner å ri han fort og hardt, hun stønner høyt og hveser til meg at jeg har vært flink pike i kveld, og i og med at jeg bare har en liten tøsepikk så kan jeg få knulle rumpa hennes. Jeg er ikke vond å be og tar plass bak den deilige store rumpa hennes med knærne på hver side av beina til Morten, jeg gnir inn hullet med hennes egen fittesaft og presser meg inn og begynner å jukke i samme tempo som Morten. Det er deilig å kjenne den andre pikken mot min egen gjennom den tynne fitteveggen og jeg kjemper for ikke å komme med en gang, nå har også Tore våknet til liv og stiller seg på kne foran hodet til Berit og prøver å stikke pikken inn i munnen hennes. Berit spytter på den og hveser at hun for faen ikke har gitt han lov til å stikke den i munnen, Tore blir sjokkert men spør pent om lov, Berit stønner tilbake at det er greit så lenge han knuller transehora etterpå. Tore nikker og blir salig i blikket når Berit begynner å suge, samtidig eksploderer jeg på nytt i den trange rumpa Til Berit og trekker meg ut, slikk opp igjen sølet ditt stønner Berit med en stiv pikk i munnen, og jeg slikker henne grundig ren og bruker tunga på rompa hennes før hun snur hodet mot meg og sier at jeg skal stille meg på alle fire foran henne slik at hun kan se pikken til Tore gli inn og ut av fitta mi. Jeg gjør som jeg får beskjed om og kjenner pikken hans presse på mot fitta mi, jeg jukker imot og pikken sprenger seg rett til bunns. Nå står jeg altså på alle fire foran Berit med transepikken min dinglende rett over øynene til Morten, dette gjør ham nok ekstra kåt for snart kjenner jeg en deilig varm munn rundt pikken min, Berit er også skikkelig kåt og spør om transe hora hennes nyter å få pikk i fitta si? Jeg stønner og nikker og takker Berit for at jeg får lov. Berit kommer igjen med et hyl og rister og skjelver, hun står av pikken til Morten og jeg ser at kondomet hans har røket og sæden renner ut av fitta hennes, Berit blir først litt stiv i blikket men kommanderer Morten bakover før hun setter seg på ansiktet hans og beordrer han til å slikke opp igjen det jævla sølet han har stelt i stand. Morten protesterer men får et rapp over balla og beskjed om å gjøre som hun sier, så Morten slikker og slafser og Berit rister i enda en ny orgasme hun uler og skriker og hveser flink gutt. Nå skal jeg sette meg i sofaen og ta en øl sier Berit, du kan stille deg foran Julia så vi får se om hun klarer å suge deg stiv enda en gang sier Berit til Morten. Morten tar plass og jeg tar den deilige sæd klissete pikken hans i munnen og begynner å suge, nå føler jeg meg som ei skikkelig hore der jeg står med transefitta fylt til randen og en deilig innsausa kjempe pikk i munnen mens Berit sitter i sofaen og gnir fitta og kommanderer gutta til å ta meg hardere. Nå stønner Tore at han kommer, og Berit kommanderer ham til å trekke seg ut og sprute i ansiktet mitt, så Morten gir plass til Tore som spruter meg mitt i ansiktet mitt før jeg suger pikken hans tom for de siste dråpene. Tore bare velter seg til side på gulvet og blir liggende, mens jeg og Morten får beskjed om å legge oss i 69 og suge hverandre, Morten nøler litt men gjør som han får beskjed om. Det tar ikke lange stunden før vi spruter omtrent samtidig i hverandres munner og Morten blir tydelig flau og sjenert, men det hjelper lite for Berit kommanderer oss til å kline med hverandre, jeg er ikke sen og kjører tunga langt inn i munnen hans, og det tar ikke lange øyeblikket før kysset gjengjeldes. Berit er tydeligvis fornøyd med innsatsen og sier at gutta nå kan få lov til å ta en dusj før de må dra hjem igjen, Morten ser usikkert på henne men tusler i vei mens Berit vekker Tore og beordrer ham i dusjen. Når de kommer tilbake står drosjen utenfor og venter og Berit gir dem et klapp på baken og takker for knullet.

Jeg regner med de to gutta følte seg litt brukt etterpå, men samtidig er jeg sikker på at de hadde sitt livs sex opplevelse. Vi hadde også stor glede av dem før Berit sendte dem hjem igjen.