Akupressur

De fleste av oss har ett eller annet forhold til akupunktur, selv har jeg brukt det, med stor suksess, mot migrene.
Bakdelen med akupunktur er at det ikke akkurat er noe du driver med hjemme i din egen stue.
Der kommer akupressur inn i bildet, prinsippene er de samme, stimulering av forskjellige punkter rundt om på hele kroppen. Energi strømmer frigjøres ved å stimulere bestemte punkter.
Akkurat hvor disse forskjellige punktene er plassert, er en omfattende vitenskap, som har sine røtter over 3000 år tilbake i tid, til det gamle kina.
Sikkert er det i hvert fall at det er flere 100 slike punkter fordelt over hele kroppen vår og punktets plassering har tilsynelatende ingen sammenheng med effekten som kan oppnås.

Siden dette er en erotisk side, så skal vi naturlig nok fokusere på den delen som har med sex å gjøre. ( Det hevdes at akupressur, i likhet med akupunktur kan brukes til å kurere det meste)
Det er spesielt 7 punkter som er verdt å merke seg, fire hos mannen og tre hos kvinnen.
Disse punktene vil frigjøre seksuell energi om de blir stimulert riktig, og akkurat det er faktisk ikke vanskeligere enn at de fleste av oss bør kunne greie det.
Her er det dyp massasje som teller, små sirkler i rolig tempo. Masser det ene punktet i 30 sekunder, før du går videre til nesten.
Hele prosessen bør vare i 10-15 minutter.

På mannen ligger de nederste punktene plassert i samme høyde som hoftekammen, de øverste ca 5 cm høyere.
Det ligger to punkter på hver side av ryggraden, parallelt.
På kvinnen ligger det tre punkter ved siden av hverandre, ca 8 cm under navlen. Det er ca 8 cm mellom hvert punkt, som ligger på linje.
Søk og I skal finde var det en eller annen som sa engang og vi sier oss bare enige i det….

Nå skal det sies at dette ikke er en vidunder kur som kurerer det meste etter en ”behandling” dette er en prosess som strekker seg over tid.
Man må med andre ord regne med å gjenta det hele flere ganger før man kommer i den situasjonen at elskoven når helt nye uante høyder.
Ett tips på veien kan kanskje være å ta denne massasjen som en del av ett forspill?
Vår erfaring er i hvert fall att massasje er en glimrende måte å bli bedre kjent med hverandre på… også når det gjelder det intime.