Samleie

Kama sutra kan by på ett rikt og variert utvalg av stillinger, det er noe alle vet.

 

Når det gjelder hvordan de forskjellige stillingene har vi ikke mulighet til å beskrive alle her. Vi har isteden valgt å få laget en serie på ca 100 tegninger som viser de fleste stillingene og variantene slik at du/dere selv kan se! (det må da være bedre enn å bare få de beskrevet)
De skal være enkle å skrive ut slik at dere kan ta dem med til sengs for å forsøke noe nytt… vi setter også pris på tilbake meldinger om hvilken stilling som føles best for ham/henne/begge…. Vi vil nemlig forsøke å få lagt ut en del test & tips til hver stilling etter hvert, men til det trenger vi naturligvis deres hjelp.

Akkurat hvor mange stillinger som «hører inn under» kama sutra er nesten umulig å si sikkert, siden forskjellige kilder opererer med forskjellige tall. En annen ting som gjør det enda vanskeligere å fastslå antall stillinger er også at Kama sutra også beveger seg inn på området som beskriver sex med mer enn en partner av gangen.
Som man da vel kan tenke seg så finnes det knapt noen grense for hvor mange stillinger man kan prøve om man er tre, fire eller enda flere i sengen. Ta også med at enkelte stillinger beskrevet i boken krever fysikk som en turner på verdensnivå.

Mange av stillingene er som nevnt ganske så fantasifulle og har basis i yoga, noe som gjør at ikke alle stillingene passer for alle.

En viktig del av god elskov er ikke bare hvilken stillinger man velger å bruke, men også at samleiet ikke skal avbrytes unødvendig, selv ikke for å bytte stilling.
Bytte av stilling blir dermed både en kunst, en utfordring og fort en kilde til mer nytelse.
En variant vi har funnet godt beskrevet på flere steder ( og som vissnok skal kunne gi både ham og henne mye glede) er når hun sitter på toppen, med ansiktet mot ham. Hun skal så snu seg for å få ansiktet ned mot hans føtter, uten at penis skal forlate hennes vagina.
Å bytte frem og tilbake gjentatte ganger mellom disse to stillingene er ganske fysisk slitsomt, men det er samtidig ganske deilig….

En advarsel kan kanskje være på sin plass: Dersom en stilling gjør vondt, prøv en annen. Dersom det dreier seg om en stilling med stor fysisk belastning ( fks hvor han bærer henne rundt) prøv en enkel utgave først, fks. opp mot en vegg slik at dere ikke faller overende og slår dere fordervet.

Ta også en kikk på «de 10 støt «teknikken. Det er en teknikk som er mye brukt og som hevdes å kunne gi elskoven en helt ny dybde.