Kjempeide

«Det høres ut som en kjempeide» sa hun idet jeg foreslo å rusle en tur ned til byen for å sitte på uterestaurant og spise reker og drikke pils.

Vi lå i senga så lenge som mulig slik vi alltid gjorde på lørdags morgen, en rolig fredagskveld hjemme med litt vin og en god middag hadde gått over i heftig elskov før vi sloknet i armene på hverandre. Nå var klokka 11 og sola strømte inn de store glassflatene som arkitekten har funnet det for godt å besmykke en hel vegg av leiligheten min med. Lukten av nyslått gress og fuglekvitter gjorde sitt til at begge to var klare for en fin spasertur i sommervarmen og litt avslapping.

Vi gikk inn i dusjen sammen; det er en av de største fordelene med et forhold, man trenger ikke være alene i dusjen engang. Som vanlig barberte jeg henne og hun meg. Jeg begynte med å vaske henne grundig nedentil før jeg hentet barberskummet og gned det forsiktig inn i hennes fyldige lepper. Det er ikke mye som tenner meg mer enn den forsiktige skrapelyden av barberhøvel mot kvinneunderliv, de forsiktige stønnene hennes da jeg kommer borti klitoris som ved et uhell er mer enn nok bekreftelse på at hun synes det er opphissende også. Når jeg er ferdig å barbere henne skyller jeg vekk barberskummet og setter meg nedenfor henne slik at jeg kan slikke henne helt ren. Det går ikke lenge før min forsiktige lek langs leppene hennes og på klitoris gjør at hun skjelver og må sette seg ned oppå meg. Jeg glir lett inn i henne mens det varme vannet renner over kroppene våre. Vi gynger frem og tilbake og jeg eksploderer i henne idet hun kommer, vi smelter sammen som ett, og skjønner igjen hvor mye vi elsker hverandre.

Etter en slik frokost er det ikke lett å huske hva vi hadde planlagt for dagen, men vi klarte å summe oss nok til å komme oss ut av dusjen og inn på soverommet. Det begynte som en idèspire i bakhodet mitt, men raskt tok den overhånd. Vi hadde nylig kjøpt noen relativt uskyldige sexleketøy fra Kondomeriet, sikkert ikke noe som de mer erfarne ville synes var spesielt pirrende engang, men for oss så var de mer enn nok. Jeg hadde kjøpt ei truse til henne som bestod av et bånd, og så kun en rad perler som kilte klitoris og anus mens hun gikk med dem. Vi hadde også kjøpt vaginakuler. Disse hadde vi brukt som forspill et par ganger, men da bare med gardinene godt trukket for og dempede lys.

Nå spurte jeg henne om hun ville være med på en liten lek. En lek der hun skulle ha på seg den letteste, tynneste og mest gjennomsiktige sommerkjolen hun eide, perlene, og kulene. Slik skulle vi gå til byen. Selv skulle jeg gå med den løseste linbuksa, ingen truse og en løs sommerskjorte.

Etter litt frem og tilbake ble hun med på dette. Jeg hadde aldri egentlig fundert over utsagnet at noen kunne se rett gjennom en, men slik føltes det da vi gikk nedover mot byen i solskinnet. Kulene hadde glidd inn i henne uten problemer, hun var så våt av ideen at hun mer eller mindre sugde dem inn i seg. Perlene var på plass, og etter noen minutter hadde kuldefølelsen gått over, de var kroppsvarme nå og gled nesten ubemerket inn mellom kjønnsleppene i det hun gikk nedover gata på sine høye hæler.

Det tok ikke lang tid før hun hvisket meg i øret at hun var dryppende våt. Jeg kunne se det i kinnene hennes og øynene hennes at hun var mer enn vanlig klar over hvor nytelsen kom fra. Måten hun fremhevet de nydelige puppene ved hvert åndedrag sa litt om hvor kåt hun var.

Vi gikk og satte oss på en av de mange uterestaurantene langs kaien og bestilte hver vår halvliter og en bøtte med ferske reker. Tiden gikk, vi pratet om det ene og det andre, men hele tiden var det en seksuell undertone i alt vi gjorde og sa. Nesten som en usynlig undervannsstrøm som tok tak i bevisstheten vår skulle vi være så frekke å komme til å tenke på noe hverdagslig, og førte oss tilbake til hvor sprengkåte vi var. Da hun lente seg tilbake for å nyte solen i fjeset spredte hun bena ørlite og jeg kunne se konturene av den barberte musa gjennom det ruglete glassbordet. Vekke var alle sjenerte tanker hun hadde hatt i leiligheten, med hjelp fra et par halvlitere, litt sol og en ekstrem kåthet var hun verdens største eksibisjonist. Hun tok hånda mi og førte den forsiktig mellom bena sine. Før jeg var kommet frem til musa kjente jeg de første saftene som hadde rent nedover innsiden av lårene hennes. Perlekjedet holdt leppene hennes åpne og hvilte rett på klitorisen, som var svulmende og klar. Jeg berørte såvidt perlene, og denne enkle berøringen fikk henne til å gispe, og de på nabobordet til å snu seg.

Vi reiste oss og gikk nedover gata, hvis vi hadde turt å ha sex akkurat der og da så hadde vi gjort det. Isteden holdt vi rundt hverandre så hardt som bare to dypt forelskede og kåte mennesker kan mens vi så hverandre dypt inn i øynene. Fjeset hennes var rødt, leppene adskilt og større enn jeg hadde sett dem på lenge. Det glinset av vellyst fra hver pore i hennes kropp.

Vi bestemte oss for at nok var nok, vi måtte komme oss hjem, og det i en fart. Bussen går som kjent raskere enn beina, og vi gikk ombord. Typisk nok var bussen smekkfull av folk som hadde vært på handletur i byen, små barn og voksne om en annen. Vi ble nødt å stå. Den forsiktige duvingen av bussen og at jeg holdt om henne var nok. Idet vi kjørte over en grusbelagt strekning kjente til og med jeg vibrasjonene i kroppen, men for henne var det som å få strøm i seg. Hun ristet og holdt hardt rundt meg, leppene hennes presset seg mot halsen min, og hun hikstet idet hun kom. Jeg måtte holde henne for at hun ikke skulle falle, og flere av folkene på bussen så bekymret på henne.

Når vi omsider kom inn døra hjemme gikk det ikke mange sekundene med tungelek før hun eksploderte. Hun ristet, skalv, gråt og lo alt på en gang. Vi kom oss ikke ut av huset igjen den dagen, men perlene og kulene skal benyttes ved flere anledninger….