Kontrakt for kone emner

Denne siden er laget for menn, kontrakten er ment å printes ut og få signert av din kommende hustru FØR dere går til presten slik at du i all fremtid har det skriftlig hvordan hun skal forholde seg til deg og det dere eier i fellesskap.

Jeg bekrefter herved at jeg er kvinne, jeg er født kvinne og har aldri fått utført noen operasjoner på min kropp som på noe vis har skadet min kvinnelighet.

Pkt1: sex
1.1 Jeg er fortrolig med at dersom jeg skulle komme i en situasjon hvor jeg ikke skulle oppnå den ønskede orgasmen under ett samleie, vil jeg gjøre mitt ytterste for å fake en, slik at min kjære (du) ikke skal bli plaget av dårlig selvfølelse.
1.2 Jeg vil aldri mase om mer forspill.
1.3 Jeg vil til en hver tid gjøre mitt beste for å tilfredsstille alle de krav som blir stillet til meg når det gjelder å yte mest mulig på det seksuelle plan.
1.4 I de tilfeller hvor min kjære (du) gir meg tillatelse til å ta en tur ut med venninner vil jeg konsekvent fortelle at du har ett utstyr mellom bena som kunne gjort en hvilken som helst neger sjalu.
1.5 Jeg vil OFTE poengtere hvor flink du er til å gi meg alle de orgasmer jeg noensinne kunne drømt om.
1.6 Pkt 1.5 vil jeg ikke bare fortelle mine venninner, men også dine venner.
1.7 Etter sex vil jeg ikke forvente å ligge å kose og prate i timevis. Jeg har full forståelse for at sex er en slitsom aktivitet for mannen og jeg aksepterer hans (ditt) behov for søvn.
1.8 Jeg lover på tro og ære å aldri gi hans (din) penis ett søtt kallenavn som fks søten småen eller lignende.
1.9 I sengen vil jeg gjøre mitt ytterste for å oppfylle alle dine drømmer og stillinger. Dette gjelder også stillinger der han (du) bare kan ligge på rygg og nyte.
1.10 Jeg vil holde deg informert om mine venninnes seksuell tilbøyeligheter og sørge for å invitere alle venninner med den minste hang til bi seksualitet over på middag med jevne mellomrom.
1.11 Jeg lover å holde hele kroppen, med unntak av hodet, glattbarbert til enhver tid.
1.12 Jeg er også villig til, dersom han (du) skulle kreve det å utføre den nødvendige kirurgi på min kropp, for å holde den i den stand den var når vi først møttes.
Pkt2: I hjemmet
2.1 Jeg har forståelse for at hans (din) ansvarsfulle jobb gjør at du ikke har overskudd til å lage middag etter jobben, dette er en oppgave jeg med glede vil påta meg, 7 dager i uken.
2.2 Jeg forstår at mekaniske innretninger, så som bilen, fjernkontrollen til TV’en, tv spillet, computeren osv er av en så avansert karakter at jeg ikke skal røre det med mindre jeg får uttrykkelig beskjed om hva jeg eventuelt skal gjøre.
2.3 Unntak fra regelen over er vanlige husholdnings maskiner, så som vaske maskin, oppvaskmaskin, tørketrommel, strykejern, symaskin og lignende artikler som jeg er forpliktet til å kunne bruke
Pkt3: Ved ett eventuelt brudd.
3.1 Ved ett eventuelt brudd lover jeg å aldri hoppe til sengs med noen av hans (dine) venner, kollegaer eller andre personer som han (du) har møtt. Dette punktet gjelder også personer som han (du) kan komme til å møte en gang i fremtiden.
3.2 Jeg vil heller ikke gjøre krav på en større del av vårt felles bo enn det som beviselig er blitt ervervet utelukkende ved hjelp av min inntekt.

Sign:____________________________________