Kopier av sexleketøy

At merkevarer kopieres, er noe de fleste av oss er kjent med, sko, klær, vesker osv.

 

Dette er ikke noe nytt og mange er vi som har handlet med oss billige kopier hjem fra ferie.

 

Kopier av sexleketøy, er derimot noe nytt.

 

Når vi sier kopier, så snakker vi ikke om produkter som er identiske, men som selges med flere forskjellige navn, en rekke produkter laget i Kina selges fks. uten emballasje, eller de kan lage emballasje etter kundens ønsker.

 

Dette er ganske vanlig og produsenter som California exotic, Seven creations, lovers choice og ikke minst Evolved, benytter seg stadig av denne tjenesten.

 

Resultatet er at man kan finne akkurat det samme produktet til forskjellige priser, i forskjellig emballasje.

 

Dette er ikke kopiering.

 

Men.. det har etter hvert dukket opp en rekke forskjellige produsenter som satser mye på å bygge opp et merkenavn og eksklusive produkter.

 

DISSE blir, på lik linje med eksklusive håndvesker, ofte kopiert.

 

Dersom man står med en ekte vare og en kopi, er det som oftest enkelt å se hvilken som er kopi, kvaliteten er generelt langt dårligere, og materialet føles ofte annerledes.

 

Dessverre er det sjelden man får muligheten til å sammenligne ekte vare og kopier direkte, dersom en butikk selger kopier, selger de neppe produktet som er kopiert.

 

Nå vil nok noen tenke at dette er et problem når man handler i utlandet, dessverre er det ikke slik.

 

Alle som driver erotisk handle i Norge får fra tid til annen tilbud om å handle billige varer, som fks. fleshlight direkte fra Kina.

 

Prisen kan fort være 1/3 del av det den originale varen koster og det er fort gjort å la seg friste.

 

Jeg hadde en diskusjon med en av de som faktisk selger fleshlight kopier i Norge, han mente varen var like god, for den var original, bare solgt via en annen salgskanal.

 

Vel, til det vil jeg si at kopien kommer fra Kina, de originale lages i New Mexico… så kommer de via kina, så er de kopier.

 

For ordens skyld: Vi sammenlignet en kopi og en Original fleshlight og det er absolutt ingen tvil om at det ER forskjell, materialet o originalen føles annerledes og utførelsen er langt mer solid.

 

Men hvordan ser man forskjellen?

 

Det beste tegnet, er faktisk å se på prisen.

 

Dersom noen selger We-Vibe, LELO eller fleshlight betydelig billigere enn andre, så er det en rimelig sikker indikasjon på at «noe» er galt.

 

Utover det, så er det forskjeller som varierer fra produkt til produkt.

Utover det, så kan det lønne seg å holde seg til de store, anerkjente nettbutikkene, de er generelt opptatt av å fremstå som seriøse aktører og styrer unna kopiene.