Kveldskos alene

Det var godt å komme hjem etter en lang arbeidsdag. Klokken var litt over sju på kvelden, og jeg kjente kroppen skrek etter mat og hvile. Vi hadde holdt på ute på en tomt og støpt grunnmur hele dagen, og jeg var både svett og møkkete av jord og betong.

Jeg låste meg inn og slo på lyset i gangen. Hengte fra meg bilnøklene, løsnet skoene og tuslet matt inn på kjøkkenet.
Kona hadde reist på et seminar, men på kjøkkenbordet lå det en hyggelig liten lapp!

”Hei vennen. Jeg reiste klokken 18.00 sammen med Birgitte. Vi gleder oss til seminaret denne helgen. Det står deilig fiskesuppe i kjelen i kjøleskapet. Det står hvitvin der også. Ha en fin kveld og kos deg masse!! Vi snakkes i morgen kveld. Sees søndag! Kyss fra Heidi!”

Jeg kjente jeg ble varm innvendig og tenkte på hvor heldig jeg var. Heidi og jeg hadde vært gift i to år og vært sammen i fire. Heidi var 34 og jeg 39 år.

Det skulle bli godt med mat, men først trengte kroppen en real dusj. Jeg gikk ned i kjelleren og kledde av meg skjorte, bukse og sokker. Til slutt forsvant den sorte bokseren og jeg nøt følelsen av å la kroppen slippe helt fri fra klær.
Jeg gikk inn på badet og det gjorde godt å kjenne de ømme føttene bli varme av varmekablene i gulvet.
Jeg skrudde på vannet og sikret at det var varmt og godt før jeg gikk inn under strålene. Jeg hater å bli overrasket av kaldt vann om jeg ikke ønsker det.
Jeg lot det varme vannet tromme mot ømme muskler og det var utrolig deilig å kjenne hvordan kroppen begynte å slappe av allerede etter et par minutter.
Jeg skyllet håret og fant frem sjampo. Jeg vasket det kortklipte håret og det var godt å kjenne at det ble seg selv igjen. Vekk med støv, betong og svette. Kroppen fikk sin del av vask etter håret. Det var deilig å kjenne seg ren igjen!

Jeg tok meg på haken og kjente at jeg trengte en barbering. Jeg så nedover kroppen og så at det var mer som hadde behov for en oppfriskning med barberhøvel. Jeg likte ikke skjeggstubb noe sted. Ikke gjorde kona det heller!
Jeg fant høvel og barbergel. Jeg smurte inn ansikt og hals. Deretter lot jeg magen og mine edlere deler få sin del av barbergel´en.
Rutinert barberte jeg ansiktet og halsen, og deretter lot jeg den gli over magehuden. Det var deilig å kjenne hvordan huden ble friskere og mer følsom av hårfjerningen. Jeg avsluttet med å fjerne stubbene over pikken, og deretter tok jeg et godt tak i den og barberte de innerste delene av den og sidene av pungen. Jeg løftet opp pungen og barberte den fra alle vinkler, slik at den var glatt og hårløs slik kona elsket at den var. Jeg også, for den sakens skyld, for følsomheten ble bokstavelig talt å ta og føle på etterpå. Til slutt kom området mellom pungen og anus.
Jeg var ferdig med jobben til glede og velvære. Jeg vasket underlivet og rumpa med intimvask og lot til slutt hele kroppen nyte en deilig lang avslutning med varm dusj.
Jeg tørket med og lot til slutt de barberte delene få en omgang med babyoilgel. Det gjorde at huden ikke ble tørr og sår etter barberingen.

Jeg ruslet naken opp på kjøkkenet og fant frem maten og varmet suppen. Fant frem et hvitvinsglass og slo opp de edle dråpene. Jeg smakte så vidt på vinen mens maten ble varm, og igjen tenkte jeg på hvor godt jeg hadde det. Det var godt å ha en fantastisk kone og god helse. Jeg nøt å la kroppen føle behaget ved å være fri for klær

Jeg øste opp en stor tallerken med suppe. Tok mat og drikke med meg ut i sofaen og satte på TV. Jeg fulgte sånn halvveis med på et ikke alt for interessant diskusjonsprogram på NRK mens jeg nøt mat og vin. Fiskesuppen var helt fantastisk, slik Heidis fiskesuppe alltid var!
Vinen var det heller ikke noe å utsette på.
Jeg spiste ferdig og ryddet vekk oppvasken. Så gikk jeg en rask tur inn på soverommet for å hente brillene mine. De lå på nattbordet til Heidi og da jeg bøyde meg ned for å ta tak i dem, så jeg at hun hadde tatt med seg sine to favorittvibratorer. Hun skulle kose seg hun også skjønte jeg!
Det var en deilig tanke, og jeg kunne ikke la være å la hendene gli nedover kroppen min til de nådde de nybarberte områdene. Huden og kroppen reagerte på berøringen og jeg kjente den ubeskrivelig deilige følelsen i underlivet. Jeg lot venstrehånden leke lett over pikken og den reagerte mede en gang. Stolt så jeg på hvordan den reiste seg og stod hard og majestetisk opp langs magen. 16,5 cm hadde vi målt den til. Ingen kjempe, men heller ingen mini.
Vi var begge fornøyd med både størrelse og fasong!

Jeg lot brillene ligge, men tok med meg en film vi hadde liggende. ”Sex – a lifelong pleasure”. En opplæringsfilm for å gi bedre sex, som hadde nydelige sexscener. Her slapp vi unna dopingbefengte gorillaer og skrikende bimboer med flere liter silikon.
Et ungt par demonstrerte ulike variasjoner og heldigvis ble det ikke snakket hele tiden. Orgasmene i filmen var som orgasmene til meg og kona.

Jeg satte på DVD´en og la meg godt til rette på sofaen. Tankene mine forsvant ut av huset og til kona og hennes leketøy. Jeg fantaserte om hvordan hun lekte og vred seg under behandlingen av den fiolette vibratoren. Hva med den andre? Jeg drømte om at Birgitte, hennes ti år yngre kollega, lå ved siden av henne like opphisset med den grønne.

Paret på filmen demonstrerte sensuell måte å kle av seg for hverandre på, og jeg nøt hvordan kvinnen lekende og ertende lot belte, skjørt og sko forsvinne. Den allerede nakne og kåte mannen hjalp henne på en sensuell måte av med den nydelige stringtrusen.

Jeg lot hendene mine leke med kroppen min. lot de gli over det hårete brystet mitt og masserte brystvortene. Jeg hadde oppdaget at også mine brystvorter likte å bli kjælt med, så Heidi pleide å suge og småbite i dem.

Igjen drømte jeg om Heidi og Birgitte. I tankene mine satt de i hver sin ende av en stor hotellseng. Nakne og med spredte ben. De satt med lukkede øyne og med hver sin vibrator lekende i kjønnsåpningene. De hadde en hånd på hvert sitt bryst. Heidi lekte med et av sine sexy, faste og små bryst og venninnen med et av sine store og tunge bryst. Birgitte hadde vært med oss på Huk, så jeg visste hvordan hun så ut. Store, faste og unge bryster og en bitte, bitte liten hårdusk over nydelige barberte lepper. Tanken på henne og min kones like nydelige bryster og helt barberte fitte gjorde meg kjempekåt.
To vakre kvinnekropper og to fantastiske jenter!

Hendene mine gled nedover den barberte magen og den ene søkte ned mot pikken som struttet stolt og hard opp mot navlen. Huden var overfølsom etter barberingen. Myk, følsom og glatt. Jeg ynket meg og lukket øynene da venstrehånden berørte pikken forsiktig. Høyrehånden søkte ned og jeg lot den gli på innsiden av lårene.
Deilig!
Den gled ned og begynte å beføle den glatte og myke huden på pungen. Jeg lekte med testiklene og masserte området bak pungen.
Deilig!
Jeg lot venstrehånden gripe rundt pikken og begynte å runke. Den gled med rolige og lette strøk og forhuden gled over det lilla og glatte store hodet, for så å gli helt tilbake og åpenbare det følsomme hodet.

Paret på filmen lekte med kondombruk. De lå i en vakker 69 stilling med den solbrune og vakre kvinnen oppå mannen.. Hun sluttet å suge det struttende lemmet hans og fant frem en kondom. Han slikket henne fortsatt, og hun hadde noen deilige problemer med å få på ham kondomet. Det gikk til slutt, og mens han slikket henne kunne jeg nyte den deilige baken hennes og hans ansikt som presset seg inn mellom de deilige rumpeballene hennes. Hun runket han stakkato og ynket og vred seg. Det var så utrolig vakkert og opphissende å se på.

Jeg fortsatte å kjæle med meg selv. Lot hendene leke med pikken min, pungen og huden på lår og mage. Jeg runket igjen, og snart måtte jeg slutte for å bevare det deilige lengst mulig.

Igjen tenkte jeg på Heidi og Birgitte. Nå lå de i en deilig 69 og slikket det røde og våte fittene. I tankene mine lå min kone over Birgitte og hadde ansiktet dypt begravet i Birgittes kjønn. Birgitte lå som kvinnen på filmen med ansiktet begravd mellom min kones like deilige rumpeballer.

Jeg runket forsiktig, for jeg var i helspenn nå. Jeg måtte stoppe for fjerde gang for ikke å få orgasme før jeg ønsket det.

På filmen fikk kvinnen orgasme. Hun spente kroppen og holdt hardt rundt mannens pikk. Hun presset kjønnet mot munnen hans og kroppen spente seg i bue. Hun stønnet og ynket seg omtrent som min kone pleide å gjøre. Spasmene ebbet ut og hun rullet av mannen og over på ryggen.

Jeg tenkte på de to på hotellrommet. Heidi fikk den samme orgasmen som den andre kvinnen, men med hjelp av Birgittes deilige, sensuelle kvinnemunn. Heidi spente seg i bue og kom med et lite skrik. Hele kroppen hennes ristet over Birgitte, og hun mistet helt tråden i å slikke Birgitte.

Hele tiden lekte jeg med den sprengferdige og stive pikken min. jeg var klar når som helst, men jeg forsøkte å holde igjen.

På filmen lå mannen over kvinnen i misjonærstillingen, mens hun hadde en pute under hoftene. Hun løftet opp benene og han kunne trenge dypt inn i henne. Han tenkte kun på seg selv nå, og knullet henne hardt og deilig. Han stønnet høyt da han fikk orgasme og stoppet nesten opp å bevege seg, før han falt sammen over den nydelige kvinnen.

Heidi lå mellom bena på Birgitte. Birgitte lå på ryggen og nøt min kones bestemte slikking. Birgitte fikk sin etterlengtede orgasme og Heidi lot tungen leke med klitorisen hennes mens orgasmen skyllet gjennom den vakre kvinnen igjen og igjen.

Nå klarte jeg ikke å holde ut lenger. Jeg holdt fast rundt den stive pikken og runket bestemt mens den andre lekte med pungen.
Jeg kjente orgasmen bygge seg opp. Hele kroppen min ristet og nå ville sæden ut av kroppen min. jeg vred meg i sofaen med lukkede øyne og så var jeg i en annen verden. En verden fylt av så utrolig deilige følelser. Fylt av det unge paret på filmen, min vakre kone og hennes sexy venninne.
Sæden pumpet ut av meg mens jeg runket og orgasmen skyllet gjennom meg. Jeg kjente jeg ble våt på magen og hendene.

Jeg ble liggende og hente meg inn igjen. Jeg kjente sæden rant rundt magen min og ned på skinnsofaen. Jeg slikket i meg litt av det som var på hånden min. Litt salt og ikke så verst. Min kone hadde fått meg til å smake på min egen sæd. Skulle hun så skulle jeg, og det var helt ok!

På filmen var paret i gang med en ny og deilig leksjon, men jeg var mett og lot de leke i fred.
Telefonen ringte, og jeg så det var Heidi.
-Hei, vennen, sa jeg, hvordan har du det?
-Vi har det kjempebra, svarte hun og jeg kunne høre at hun var glad. Jeg kunne høre Birgitte le i bakgrunnen.
-Har du spist, og har du kost deg? Spurte Heidi.
-Gjett om jeg har, sa jeg og fortsatte, og nå har jeg kost meg og hatt en kjempedeilig orgasme. Du skulle sett meg her i sofaen avslappet, fornøyd og full av sæd.
-Deilig, og hva drømte du om? Fortsatte hun.
-Jeg så filmen vår, og så drømte jeg om deg, min elskling og om Birgitte. Jeg så du hadde tatt med to vibratorer, så jeg fikk en deilig fantasi, svarte jeg litt frekt.

Hun snakket til Birgitte hørte jeg, og heg hørte Birgitte le og si noe tilbake.
-Elskling, hva sier du til at drømmen blir til virkelighet? Sa hun plutselig, og jeg kjente jeg ble varm i kinnene.
-Fantastisk, jenter, sa jeg og så ba jeg henne hilse Birgitte og si at hun måtte nyte det.
De avsluttet, med et søtt ha det godt i kor før de la på.

Jentene kom hjem på søndag ettermiddag. De var i kjempehumør og det samme var jeg.
De kom smilende og slang seg om halsen på meg begge to. sexy kledd i korte skjørt utringede topper og høyhælte sandaler. Jeg klarte ikke dy meg annet enn å la hendene gli over hver av de sexy rumpene. Under skjørtet fant jeg to nakne rumper.

Det er unødvendig å si at Birgitte ble liggende over til dagen etter. Det er unødvendig å si at vi hadde den deiligste kvelden vi hadde opplevd alle tre.
En måned senere flyttet Birgitte inn i sokkelleiligheten vi hadde stående ledig, men det er like unødvendig å si at hun sjelden benytter sitt eget soverom. Det beste med to kvinner og en mann er at kvinnene kan fortsette å leke mens jeg henter krefter etter utløsningen. Forresten det deiligste med to flotte kvinner er at man har i overflod av det flotteste her på jord!
Vi koser oss sammen alle tre, og kveldskosen min alene, fikk den deligste utgangen den kunne få.

Legg igjen en kommentar