Kvinnen i bilen

Klokka var halv 9 på kvelden, en dag i slutten av juli. Jeg var på vei hjem fra skytebanen, og nærmet meg huset mitt. Etter skilsmissen for to år siden, hadde jeg sagt opp jobben, og flyttet tilbake til hjembygda. Jeg fikk kjøpt et småbruk, og startet eget firma som maskinentreprenør. Jeg hadde det i grunnen godt, firmaet gikk bra, og det var nok arbeid. Men ensomheten merket jeg mer og mer til. Grudde meg til vinteren, da dagene blir kortere og ikke så mye arbeid å drukne seg i.

Jeg får øye på en bil som står i veikanten, på et sted det ikke er naturlig at fremmede biler står. Jeg slakker på farten, og når jeg kjører forbi ser jeg det sitter ei dame i bilen. Etter at jeg har passert, ser jeg i speilet at hun åpner døra og vinker til meg. Jeg stopper, og rygger tilbake.
– Hei, vet du om det er noen som har greie på bil i nærheten, spør hun. Ladelampa mi har lyst ei stund, og så stoppet bilen plutselig.
– Åpne panseret ditt, så får vi se.
Det var ikke noen åpenbar feil å se, og jeg hadde ikke noe verktøy med. Jeg foreslo derfor å slepe henne hjem til meg, der jeg har et brukbart verksted i min store garasje.

Dama presenterte seg som Elin, og bodde på en øy en god times biltur herifra. Hun var på vei hjem fra Østlandet, og hadde kjørt siden kl. 13 i dag. Hun var enke, og fortalte at hun hadde voksne barn. Hun var nok noen få år eldre enn mine 40, men man spør jo ikke en kvinne om hennes alder. Bilen hennes er en sliten Toyota, og av omtrent samme type som min. Jeg har også en delebil stående. Det tok meg ikke lang tid å konstantere at dynamoen var defekt. Det var bare å innse at hun ikke hadde mulighet til å rekke siste ferga i kveld, og jeg tilbød henne å overnatte. Bilen kunne jeg fikse i morgen tidlig.
– Kan jeg det da? Så snill du er, smilte hun.
– Jeg er bare glad for selskap. Jeg bor alene her, og de fleste kveldene er det bare jeg og TVn. Tiden disponerer jeg også som jeg selv vil.
– Da takker jeg ja, sier Elin. Kan jeg låne telefonen din, og gi beskjed til min sønn slik at han ikke blir urolig for meg?
Jeg gikk på kjøkkenet og laget kveldsmat til oss mens hun snakket med sønnen. Jeg lyttet litt mens hun snakket, og ble ganske fascinert av stemmen hennes. Hun snakket fort, med en dyp særegen røst. Fortalte sønnen om turen, problemene med bilen og at hun var tatt godt vare på av en flott kar som ville reparere den i morgen. Jeg måtte smile, og begynte å håpe at dette skulle utvikle seg til noe mer.

Etter at vi har spist, setter jeg meg på verandaen med en kaffekopp og en røyk. Elin går å tar seg en dusj. Hun kommer ut igjen etter mindre enn 10 minutter, og har bare en morgenkåpe på. Det er en varm og fin kveld, og her i Trøndelag er sommerkveldene lyse og fine. Like nedenfor huset mitt ligger en liten innsjø, og vi sitter å ser på ørreten som vaker i speilblankt vann.
– Det er så vakkert her, sier hun. Så stille og fredelig. Du ser ikke andre hus, hører ikke støy fra trafikk, bare fuglene og ørreten.
– Jeg trives her, sier jeg. Det er ensomt til tider, men jeg er fri til å gjøre som jeg vil. Ingen holder øye med hva jeg gjør.
– Skulle ønske jeg også hadde det slik, sier hun tankefullt.
Jeg skjenker i kaffe til henne, og skvetter til da jeg blir oppmerksom på at morgenkåpen har sklidd litt tilside, og det ene låret hennes er synlig helt opp til skrittet. Jeg ser også at hun ikke har tatt på seg truse. Hun tar meg på fersken i å kikke, og smiler lurt til meg.
– Ta deg en dusj du også da, så kanskje vi finner på noe spennende etterpå sier hun.
Jeg smiler tilbake til henne, og går i dusjen med det samme. Straks jeg har skrudd på vannet, kommer Elin etter inn på badet til meg.
– Jeg kan jo hjelpe deg å skrubbe deg på ryggen, sier hun med sin dype sensuelle røst.
Jeg ser på henne, mens hun sakte tar av seg morgenkåpen. Hun har en svært pen kropp. Passe slank, litt antydning til mage, brede hofter og fast og fin i kroppen. Selv om de fyldige brystene henger litt og magen har spor etter graviditeter, er kroppen vakker og svært tiltrekkende. Kjønnsbehåringen er velfrisert og like mørk som det lange håret hennes på hodet. Hun er brun og fin på hele kroppen, og det er tydelig at hun har solet seg helt naken. Jeg rekker hendene mot henne, og hun kommer inn i dusjen til meg. Vi møtes i et forsiktig og prøvende kyss, stopper og ser hverandre i øynene litt, før vi igjen kysser…mer krevende og heftig nå. Jeg holder rundt henne, stryker henne på ryggen mens hun gjør det samme med meg.
– Snu deg, sier hun.
Hun tar en klut fra benken, og bruker rikelig med såpe som hun gnir ryggen min med fra nakken og nedover. Hun fortsetter med rumpa, lårene og leggene, før hun reiser seg igjen. Jeg snur meg mot henne, og hun begynner på igjen med brystkassa og magen. Hun slipper kluten på gulvet, og tar masse såpe i hendene sine. Hun tar forsiktig tak i mitt erigerte lem, og starter en himmelsk behandling av den. Jeg tror aldri den har blitt vasket så grundig før. Hun stryker frem og tilbake med begge hender, tar også med pungen, bakover under rumpa. Etter hvert fører hun også en finger inn i rumpesprekken og vasker grundig der også. Hun tar ned hånddusjen og skyller av såpa. Så går hun ned på kne, ser litt på pikken min, åpner munnen og smaker på den. Hun lar den gli sakte inn i munnen, med et svakt sug. Ut og inn flere ganger, og bearbeider pikkhodet med tunga hele tiden. Så reiser hun seg, og vi kysser igjen. Jeg kysser henne på kinnene, halsen, skuldrene, brystene etter tur, suger og småbiter henne på brystvortene. Så går jeg ned på kne, kysser henne på magen, ut på hoftene, lårene og opp igjen på innsiden av lårene. Hun skiller benene litt for å gi meg mer plass. Jeg slikker henne først forsiktig på de ytre kjønnsleppene, merker at hun er glattbarbert under, og har beholdt en veltrimmet trekant lenger opp. Jeg holder forsiktig om rumpeballene hennes med begge hender, fører tungespissen inn mellom kjønnsleppene, slikker de litt utstikkende indre leppene, kjenner fuktigheten mellom dem. Jeg fører tungespissen forsiktig oppover til jeg kjenner den litt store og harde klitorisen hennes. Idet jeg treffer den hører jeg hun sukker tungt, og tar tak i hodet mitt, holder meg litt tilbake. Jeg prøver meg litt fram, og finner snart ut at Elin har en svært følsom klitoris, og er derfor forsiktig med å gi den for mye oppmerksomhet. Men hele resten av kjønnet hennes er også følsomt, og hun stønner og ynker seg hele tiden. Jeg fører en pekefinger mot skjedeåpningen, og skyver den sakte inn. Dreier den rundt, og leter etter G-punktet hennes på forsiden av skjeden. Jeg finner etter hvert stedet som hun reagerer best på, og starter en sakte rytmisk banking med fingertuppen mot dette stedet, mens jeg fortsetter å slikke henne. Det tar ikke lang tid før hun kommer. En kraftig orgasme som i sluttfasen gjør at hun ikke lenger klarer å stå oppreist, men siger sakte ned på gulvet. Vi blir stående på kne mot hverandre å kysse en stund.
– Hva i all verden var det du gjorde der nede? Det er det merkeligste jeg har kjent, sier hun.
– Jeg tror jeg fant G-punktet ditt, det var i alle fall det jeg lette etter!
– Jeg har hørt om det, og lett etter det selv, men aldri funnet det. Det er det mest fantastiske jeg har kjent, sier hun og smiler med blanke øyne.
Vi tørker oss, og går nakne ut på verandaen. Tenner oss en røyk, og drikker mer kaffe. Klokka er nesten midnatt, men likevel ganske lyst ute. Hun forteller at etter at mannen døde for fem år siden, har det ikke vært mye sex på henne, annet enn det hun har gjort med seg selv. De hadde et godt sexliv sammen, og eksperimenterte mye. Hun bor på et lite og gjennomsiktig sted, der ryktene går fort. Hun har derfor vært veldig forsiktig med å omgås mannfolk, men føler nå at tiden er inne til å komme videre. Ungene er voksne, og klarer seg stort sett selv. Hun har tanker om å flytte tilbake til Østlandet om et par år, der hun kom fra for over 20 år siden. Vi går etter hvert inn, og sammen legger vi på nytt sengetøy på senga mi. Gjesterommet får stå ubrukt i natt også!

Jeg ligger på ryggen, og hun på siden mot meg. Hun har lagt hodet på skulderen min, og stryker den hårete brystkassa mi. Hånda hennes flytter seg stadig lenger ned, og stryker meg lett på låret, fingertuppene kommer av og til bort i pikken og pungen min. Den har forlengst reist seg igjen, og ligger oppover magen min. Hun begynner å kysse meg nedover kroppen, og stiller seg etter hvert på alle fire mens hun igjen har tatt pikken min i munnen. Jeg strekker ut en hånd, og stryker henne på låret og rumpa. Flytter meg litt til siden, slik at jeg rekker inn mellom lårene hennes forfra. Jeg kjenner at hun igjen er ganske våt. Vi ender ganske snart i en 69, med henne øverst. Jeg holder hendene mine på hver sin rumpeballe, og smyger fingrene inn i rumpesprekken hennes. Stryker henne opp og ned langs sprekken, helt fram til det deilig glatte våte, og tilbake så langt jeg rekker. Rumpesprekken blir snart veldig våt, og jeg gir rumpehullet hennes stadig mer oppmerksomhet. Det er tydelig at hun liker det. Jeg stikker en fingertupp litt inn i skjeden, og en annen litt inn i rumpehullet. Erter henne med små rytmiske bevegelser mens vi slikker og suger hverandre. Etter en stund snur Elin seg rundt og skrever over meg, og synker ned på pikken min med et dypt stønn. Jeg legger handa mi helt nede ved kukrota, slik at hun kan gni klitorisen sin mot den mens hun med intense kraftige bevegelser humper opp og ned. Det går ikke lenge til hun igjen kommer i en kraftig orgasme. Hun legger seg tungt over meg og nyter etterdønningene.
– Legg deg på magen, jeg vil ha deg bakfra sier jeg.
. Jaaa, det er min favoritt sier hun og smiler bredt.
Hun ligger flatt på magen. Jeg skiller beina hennes og står på kne mellom dem. Så begynner jeg å kysse henne oppover lårene, slikker henne på rumpeballene, inn mellom dem og så langt jeg rekker ned mot klitoris. Hun stønner, skiller bena ennå mer for at jeg skal komme til, løfter litt på rumpa. Jeg slikker henne lenge, hele veien fra klitoris til korsryggen, fram og tilbake. Så fortsetter jeg sakte framover ryggraden hennes, helt opp til nakken. Hun gyser når jeg kysser henne i nakken, samtidig som hun kjenner pikken min har funnet veien ned i rumpesprekken hennes. Jeg lar den skli flatt nede i den glatte rumpesprekken hennes en stund, før jeg med den ene handa hjelper til å styre den på plass i fitta. Jeg ber henne igjen legge seg helt ned på magen, mens jeg legger meg så langt fram på ryggen hennes som mulig. Jeg legger knærne mine på utsiden av hennes, og presser bena hennes sammen. På denne måten håper jeg at hun vil kjenne meg godt både på G-punktet og området omkring anus. Jeg kjenner at i denne stillingen klarer jeg ikke å holde igjen lenge. Det å dunke ned mot den myke deilige rumpa hennes er utrolig opphissende.
– Jeg kommer snart, sier jeg.
– Bare kom, sier hun. Så smyger hun ei hand under seg, og gnir seg selv mot klitoris. I det samme jeg merker at hun igjen kommer, løsner det for meg også i et takras av en orgasme. Vi legger oss ved siden av hverandre og puster ut. Begge er svette og slitne i varmen.
– Dette var fantastisk godt, sier Elin. Det er så alt for lenge siden sist!
– Ikke akkurat hverdagskost for meg heller, svarer jeg.
– Jeg tror nesten jeg må ha en kald dusj nå, jeg er så varm.
– Vi kan heller ta oss et nattbad i innsjøen, det synes jeg er så godt, sier jeg.
– Ja det vil jeg gjerne, sier Elin med et smil. Her går det vel av å bade naken også, ettersom du bor så langt fra folk.
– Selvfølgelig kan vi det. Her er det ingen som ser oss!
Det er ikke mer enn 50 meter fra huset og ned til vannet, og vi rusler helt nakne hånd i hånd nedover gressbakken. Vannet er deilig, det er faktisk varmere i vannet enn i lufta nå om natta. Vi svømmer et godt stykke utover, flirer og koser oss som unger. Vi har virkelig funnet tonen, og ser nok begge at dette er begynnelsen på noe virkelig bra. Etterpå rusler vi sakte opp gressbakken til huset igjen, nakenheten føles bare så riktig…og deilig. Vi tørker hverandre, og setter oss nakne på verandaen for å ta en siste røyk før vi legger oss.
– Jeg ser at du har vært naken i sola tidligere i sommer også, sier jeg. Du er like brun overalt!
– Ja, jeg er nok naturist, svarer hun og smiler. Jeg har ikke så mange muligheter til det hjemme. Men jeg har vært på Østlandet på ferie i to uker, og har kost meg på naturiststrender nesten hver dag.
– Jeg er også naturist, men i sommer har det ikke blitt annet strandliv på meg enn et raskt kveldsbad etter endt arbeidsdag her hjemme. Noen ganger et morgenbad også, det er en fin måte å starte dagen på!
– Skjønner jeg godt! Det vil jeg gjøre i morgen….
Vi går å legger oss, og sovner tett omslynget med et fornøyd smil om munnen.

fortsettes kanskje…..?