Kvinner kjenner kvinner best..

Jeg hadde gått arbeidsledig en stund og hadde endelig funnet meg en ny jobb. Jeg hadde jobbet tidligere på et større kontor i en liten by, der hovedkontoret var flyttet til det fjerne østen og vi ble tvunget ut i arbeidsledighet.. Nå hadde endelig lykken snudd seg og jeg hadde fått ny jobb. Jeg var blitt en administrativ leder ved et revisjonskontor og gledet meg som en unge for hver dag jeg kunne komme på jobb. Som du sikkert skjønner hadde jeg kun jobbet der en uke og var så smått begynt å komme in i rutinene på kontoret.

Jeg hadde med mine 38 år den lengste farts tiden på kontoret, men følte meg umiddelbart som en av den litt yngre gjengen fra første dag. De andre jentene var hyggelige og et par av dem hadde fått som oppgave å lede meg inn i den travle jobben og de gjøremål jeg skulle stå for. Det var ikke gått mer en et par dagen før jeg var begynt å se meg om etter nye klær. Jeg var med et yngre til sinns en jeg hadde følt noen gang. Voksen ja, men med så mye mer vett en yngre dager tillot.

Jeg var gift med Ronald og hadde to døtre som nettopp var begynt på gymnaset. Jeg er redd jeg måtte kalle det et normalt liv. Sex var blitt en måneds affære uten de helt store opplevelsene, annet en pusting, pesing og noen grynt før han sovnet. Han som pleide å kose med meg, slikke meg og lot meg skjønne at jeg var midtpunktet eksisterte ikke lenger. Jeg savnet veldig de varme kjærtegnene, de myke hendene hans langs kroppen min og følelsen av å virkelig bli satt pris på.

Mine venninner gav meg et inntrykk av at det var slik verden var blitt for de fleste av oss, slik at jeg slo meg til ro med det og koste litt med meg selv av og til når lystene tok overhånd og jeg bare måtte ha en utløsning…. Jeg hadde skaffet meg en batteridreven venn og den sviktet ikke, ja unntatt når den gikk tom for batterier da.

Her satt jeg da i ny jobb, bortimot ny garderobe, og følte meg så mye yngre at det sikkert lyste av øynene mine. Jeg trivdes bedre og bedre på jobben og alle var hyggelige mot meg. Veldig hyggelige. Mine to hjelper var til stede ved det minste vink og jeg likte det. Følte de første dagene at de var for nære, men jeg vendte meg fort til det og fant det snart riktig og naturlig. Jeg hadde faktisk tatt meg selv ved flere anledninger i å like det mer en jeg satte pris på. Jeg undret med meg selv hva som gikk av meg, ja om det i det hele tatt var riktig at jeg hadde disse fremmede følelsene for mine noen år yngre arbeidsvenninner.

Tonje var den lyse av de to, hun hadde alltid oppsatt hår og brukte briller som hun stadig kikket over kanten på. Hun gikk som regel i skjørt og bluse. Hun var ganske brystfager slik jeg kunne bedømme henne, selv i en tid da bryster stor sett er skjøvet opp til bristepunktet av dertil egnen bh’er.
Hun hadde rene flotte trekk og brukte lite sminke. Det rare var at den flotte kvinnen ikke hadde mannlig følge. Hun må da i himmelens navn ha hatt en flokk gutter etter seg til enhver tid.

Chris var lys blond med naturlig fall i håret og også hun brukte briller i det daglige. Hun hadde en nydelig slank kropp med mye mindre bryster en Tonje. Men jeg falt egentlig fullstendig for hennes naturlige og vennlige måte å være på. Hun gikk som oftest i dongeri bukser og pologenser. Hun brukte, slik jeg kunne se det, ikke sminke i det hele tatt og var tydeligvis naturmennesket her på kontoret. En pologenser og bh som for øvrig ikke kunne skjule at hennes vorter av og til strittet ut. Huff som jeg snakker, jeg hadde da aldri bemerket dette tidligere ved noen av mine medsøstrer. Nå gjorde jeg det tydeligvis og måtte innrømme for meg selv at jeg misunnet henne på en positiv måte hennes flotte figur og det faktum at hun tydeligvis alltid var brun.

Jeg følte hennes første varme en dag vi begge var på toalettet. Jeg var ferdig og stod og vasket hendene mine da hu kom ut fra en av båsene og vasket hendene fort før hun gikk bak meg. Hun lo litt mens hun fiklet med et eller annet i min nakke. Jeg kikket på henne i speilet og lurte veldig på hva hun drev med.

Svaret gav meg først en lite knekk fordi grunnen var at jeg hadde glemt å fjerne en reklame lapp fra nakken av min bluse. Denne blusen som skulle gjøre meg så mye yngre og så ble jeg tatt på fersken med en gang. Jeg holdt begge hendene til munnen og snudde meg og følte meg virkelig dum. Hun smilte til meg:

”Slapp helt av lille venn, det er det vi har venninner til”

Jeg fikk lappen og kastet den fort i søppeldunken. Da jeg rettet meg opp igjen var hun fremdeles foran meg, men mye nærmere. Så da jeg kom meg opp i stående stilling la hun sine hender rundt min hals og gav meg en lang varm klem.

”Jeg synes du er en flott kvinne” sa hun mykt mot mitt øre…”Ikke tenk på dette, blusen er flott den og du er kjempesexy i den. Nå sa jeg nok litt for mye men jeg mener hvert ord, det skal du vite”

Jeg var stum og mens jeg bare stod med åpen munn, slapp hun taket og smilte til meg før hun åpnet døren og forvant ut på kontoret. Jeg selv stod igjen med et hjerte med økt takt og en pust som var i opprør. Hva mente hun egentlig.. Jeg tok meg sammen og gikk ut til de andre mens jeg grublet stille for meg selv. Klemmen hadde gjort noe med meg, uten jeg kunne si hva det var. Jeg følte en varme og faktisk også en kåthet som det var lenge siden jeg hadde kjent. Hun.. min nye arbeidsvenninne fra kontoret hadde tent noe i meg som jeg ikke hadde kjent før. Bare ved å si at jeg var flott og gitt meg en klem.

Resten av dagen svevde jeg og jeg kunne bare ikke komme på jobb fort nok neste dag. Dagen gikk uten at jeg var så heldig å komme innpå denne kvinnen som hadde satt meg så inderlig ut i går ettermiddag. Vi nærmet oss slutten på dagen og de fleste var gått hjem, trodde jeg. Jeg ryddet i dokumentene på min PC og trodde faktisk at jeg var alene og den siste på jobb. Jeg skulle bare en tur inn på toalettet for å vaske mine hender da jeg ble var en liten lyd som fik meg til å stanse opp.

Jeg stoppet og der var lyden igjen. En umiskjennelig lyd av en kvinne som gir fra seg de gode lydene. Jeg frøs fast i gulvet og prøvde å finne ut hvor denne lyden kom i fra. Det kom fra dametoalettet der døren stod så pass på gløtt at jeg kunne se at det lyste der inne. Med små skritt la jeg etter hvert hodet inn til døren og synet fikk meg til å sperre opp øynene..

Der inne i det ene hjørnet stod Tonje med ryggen mot veggen mens hun hadde armene rundt Chris. Ikke bare rundt henne, men hun holdt et av brystene hennes i hver hånd. Chris var lent mot henne og hodet hennes lå bakover på Tonjes skulder. Hele magen til Chris var bar og pologenseren var trekt helt opp til halsen. Mellom Tonjes fingre kunne jeg se at hun faktisk var brun over det hele.

Noe rørte seg i kroppen min umiddelbart. Noe jeg hadde vanskelig for å kontrollere og vanskelig for å forholde meg til. De stod som to forelskede par og nærmest spiste hverandre. Tonje var tydeligvis flink med hendene fordi Chris stønnet stadig høyere. Hun stønnet og snakket om hverandre.

”Å ja.. Tonje.. gni brystene mine, jaa det er så deilig”

Og det virket til at Tonje økte hastigheten, før Chris virkelig stønnet høyere og høyere og det virket til at hun var rette ved å komme.

Dette ville guttene helt sikkert ha sagt var rått. For det var det virkelig. Min høyre hånd var glidd ned til skrittet mitt da jeg plutselig hørte at noen kom i ytterdøren til kontor landskapet. Her var god råde dyre. Jeg kunne trekke meg tilbake og late som ingenting, men da ville de to jentene mest sannsynlig bli tatt på fersken. Å hvilket dilemma jeg befant meg i her jeg stod. Enden på en lang vise var at jeg åpnet døren inn til jentene og fikk deres oppmerksomhet på et øyeblikk. De gapte begge to og ble stive av skrekk. Jeg førte hånden min til munnen:

”Hysj der kommer folk” for så å vise hysj tegn og deretter lukke døren godt bak meg.

Deretter gikk jeg resolutt de tre guttene fra kontoret i møte og slo en kjapp vits om noe jeg fant på slik at de måtte stoppe et øyeblikk opp. Slik stod vi et par minutter før jeg gikk til min pult og lot guttene gå videre. Kort tid etter kom to slukørede kvinner ut fra toalettet og satte med bøyd hode kursen mot mitt kontor.

”Vi er veldig lei oss” sa Tonje

”Ja vi trodde faktisk ikke at det var noen igjen på huset” repliserte Chris. ”Vi håper ikke du vil fortelle dette til noen.”

”Slapp av begge to” svarte jeg med en stemme som jeg ikke helt kjente igjen selv. ”Dere var faktisk et nydelig syn begge to, og dere har vært svært snille mot meg etter at jeg begynte her på kontoret så hemmeligheten er i trygge hender hos meg”

”Tusen takk” sa de begge i kor og kom rundt kontorpulten min for å gi meg en klem..

Etter en stor klemme seanse brøt Chris stillheten: ”Sa du at du likte det du så, mener du det?”

Jeg nikket forsiktig og smilende til dem begge og det førte til en ny klem som virkelig hisset meg opp igjen, De kysset meg begge på munnen og så måtte de løpe. Jeg satt litt ensom igjen med et og ville så gjerne kjenne de velsmakende leppene litt til..

”Vi gleder oss til å se deg til mandag” var det siste Tonje sa før de lattermilde forsvant ut døren.

Jeg hadde et indre opprør og før jeg hadde pakket sammen mine saker hadde jeg nærmest bestemt meg for å falle for fristelsen til å bli med dem om jeg fikk sjansen. Jeg grublet lenge den fredagen og lå og koste med meg selv på sofaen i stuen mens barn og mann sov sin dypeste søvn… Det var med stor lettelse jeg kunne kjøre den vibrerende dildoen hardt mot kjønnet mitt, tenke på Tonje og Chris og skrike ut i en pute mens orgasmen raste gjennom kroppen min.. Mer lettet en på lenge lot jeg meg gli ned under dynen og sovne med et stort smil om munnen.

Neste dag var lørdag og jeg var kåt allerede når jeg våknet. Det ble en fin dag og familien fikk nyte godt av mitt humør, med god mat og god drikke til kvelden. Planen var med god rødvin i rikelige menger å få mannen til å sovne slik at jeg igjen kunne kose meg med dildoen og de gode tankene på sofaen.

Alt gikk etter planen, ungene var i seng og mannen snorket som han pleide med litt vin i nebbet. Jeg lå flatt på sofaen og kikket vel for første gang i mitt liv på noe min mann hadde snakket om på satellitt tv som het Playboy Channel. Det var ingen porno kanal, snarere en erotisk kanal med normale mennesker. Jeg hadde trukket gardinene godt for og stengt meg ute fra resten av verden. Jeg hadde en stor kopp med te og et pledd over kroppen min. Under her hadde jeg en fuktighetskrem og nye batterier i vibratoren. Jeg hadde det godt, og tankene var ekstra gode. Tv’en viste to kvinner som tydeligvis traff hverande for første gang og jeg var spent på hvordan de ville nærme seg hverandre…

”Biip..Biip” sa det plutselig som varsel av innkommende melding på mobiltelefonen..

Jeg kvakk i sofaen som en unge som var tatt i å stjele godteri. Jeg slo av vibratoren og kikket undrende på telefonen. Det var et ukjent nummer som lurte på om jeg var hjemme.

”Hvem spør” svart jeg litt irritert tilbake…

”Det er oss, Tonje og Chris, vi sitter her med rødvin og koser oss, vil du komme over”

Jeg visste at de bodde bare et kort stykke nedover gaten, men turde jeg det. Hva ville skje om og når jeg kom dit. Tusen dumme spørsmål kjempet plutselig en innbitt kamp mot mine lyster som skrek JAA. Enden på visen ble at jeg utsatte det hele noen minutter ved å spørre ”hva de stelte med..”

”Vi koser oss, og det er plass til deg i midten” fikk jeg til svar, jeg ble ikke klokere av det. Ja bortsett i fra at jeg fikk i klartekst vite hva som var målet med et eventuelt besøk.

Jeg vred meg under teppet. Mannen ville sove og det ville ungene også. Våknet ungene ville de gå til min mann. Jeg spratt opp, gjemte alle mine hjelpemidler, og skrev lapp:

”Trengte litt luft.. elsker deg… straks tilbake”

Og på et øyeblikk syklet jeg nedover gaten. Jeg banket på deres dør noen minutter senere og den ble åpnet av Chris som stod der i en kjempestor t-skjorte og ellers intet…

”Kom inn” lo hun i mot meg ” Så deilig flott at du hadde lyst og mulighet til å komme”

Jeg innrømte fort at noe sånt hadde jeg faktisk aldri gjort før, ei heller noen gang vurdert. Så jeg var litt på gummisåler med tanke på det som skulle skje.

”Slapp av skjønne du” sa Tonje fra sofaen. ”Vi har skjønt at du aldri har truffet kvinner på den intime måten før. Jeg lover at vi skal være veldig snille med deg”

Også hun satt bare i en stor t-skjorte og det var tydeligvis deres måte å bruke pyjamas på. Jeg fikk plass i sofaen mellom dem og ble umiddelbart tildelt et nytt stort krus med te. Et glass rødvin fikk jeg også.

”Jeg må nesten spørre deg” smilte Chris mot meg mens hun la en hånd på min mage.. ”Jeg tror du har skjønt hva vi gjerne vil ha deg med på. Jeg føler meg litt dum som spør på denne måten, for vi synes du er en kjempeflott kvinne og vil ikke støte deg fra oss, men vi vil gjerne elske med deg.”

Jeg svelget:

”jeg har skjønt det og må innrømme at det er første gangen jeg treffer med søstre på denne måte, men svaret er ja, jeg vil gjerne prøve dette. Dere har gjort noe med meg som jeg ikke helt skjønner, men jeg liker det..”

Umiddelbart senket Tonje hodet sitt og åpnet munnen sin for å kysse meg.. Denne gangen forsvant hun ikke med engang og tungene våre lekte lenge før jeg motvillig slapp henne opp igjen. Heldigvis bare for å bli erstattet av Chris som om mulig var enda ivrigere med sin tunge.. Chris og jeg nærmest spiste hverandre mens jeg kjente hendene til Tonje var på vei opp under min genser. Elegant vippet hun bøyle bh’en opp over brystene for deretter å legge hendene sine over dem. Hun konsentrerte seg snart om vortene mine som jeg kjente strittet mot håndflatene hennes. Jeg hadde det som i himmelen..

Chris slapp munnen min og sammen med Tonje dro de meg opp i sittende stilling før de dro genseren over hodet og fjernet bh’en med et par kjappe bevegelser. Deretter ble jeg igjen lagt bakover i den brede sofaen og begge mine to kvinner gikk nærmest løs på meg. Sokkene forsvant og bukser med tilhørende truse forsvant også langt ut på gulvet. Jeg følte meg et øyeblikk veldig naken før de begge la seg ned på hver sin side av meg…

”Du er en fantastisk flott kvinne” smilte Tonje til meg…….

”Du er flott du også, svarte jeg henne mens jeg lot den ene hånden gli ned under t-skjorten hennes og nysgjerrig opp til de flotte brystene hennes. Hun lot meg slippe til og dro enda t-skjorten over hodet. Brystene, som jeg hadde kalkulert dit at de var støttet opp i alle kanter viste seg faktisk å være like flotte selv nå når stroppene var borte. Hun hadde de frekkeste flotteste puppene jeg hadde sett. Jeg klemte på dem og bare måtte undersøke om de var ekte. De var det og hun smilte mot meg som et tegn på at hun skjønte min nysgjerrighet og godtok det..

”Har du lyst til å smake dem” kom det lattermildt fra henne. Om jeg hadde…. jeg nærmest dro henne ned over meg og slukte så mye av vorten og brystet som jeg bare klarte å få inn i munnen… Jeg skjønte at Chris også dro av seg de siste klesplaggene før hun la seg ned mellom mine ben. Jeg fikk bena dratt godt fra hverandre og kjønnet mitt må ha ligget fullstendig åpent for henne.. Det var så nytt og så sterkt for meg at jeg ikke hadde ord. Jeg slikket det beste jeg kunne på de flotte brystene foran meg før hun skjøv meg ned og sa jeg skulle ligge stile.

”Ligge stille og nyt det hele” sa de til meg og jeg tok sjansen på at det var ok. Jeg var jo tross alt gjest her.

Jeg lå og studerte de to kvinnene. De hadde tydeligvis delt meg mellom seg. Tonje masserte mine bryster og knep litt i vorten av og til mens hun sugde dem langt inn i munnen sin. Hun gjorde en strålende jobb og jeg følte opphisselsen stige i rekord fart. Chris gjorde ikke sine saker dårligere… Hun spredt bena om mulig enda mer og lot oss se hva hun gjorde. Sittende litt på siden lot hun pekefingeren skille de ytre kjønnsleppene mine, for deretter å ta tak i dem og dra dem ut til siden. Det kokte i hele underlivet mitt nå og jeg gledet meg til fortsettelsen. Når de ytre ”kronbladene ” nå var ført til siden hentet hun forsiktig fuktighet fra min skjede som jeg følte flommet over. Deretter smurte hun flere ganger mine safter rundt klitorisen min slik at den badet i glatt deilig væske.

Klitorisen strittet frekk ut og det varte ikke lenge før hun senket hodet sitt og startet å slikke den….

”Guud… det er såå deilig.. Hva er det dere gjør med meg. Kroppen min brenner” jeg kunne ikke holde tilbake.

Det var bare så inderlig deilig å få lov til å ligge her mens to kvinner brukte alle sine kunnskaper om egen kropp til å tilfredstile meg. Tonje slikket og sugde det ene brystet mens hun knadde det andre. Etter kort tid byttet hun plass for at det andre brystet ikke skulle bli misunnelig.

Chris hadde ført flere fingre opp i min plaskvåte kanal. Der gled de uhindret inn så våt som jeg var på dette stadiet. Samtidig sugde hun klitorisen og området rundt, hardt inn i munnen. Jeg var i ferd med å komme der mellom hendene deres. Jeg stønnet og ropte til dem at de måtte øke farten..

”Jeg kommer snaaaart” skrek jeg ut i luften og følte meg på vei over toppen på et stort følelsesfjell.

”Ja ja ja… Chris pul fitta mi..vær så snill, ja ja du er såå good.”

Begge jentene økte farten over kroppen min og jeg lå med følelsen av at de visste akkurat hvor de hadde meg hele tiden.. Det var så deilig å kjenne fingre som fant veien dit det gjorde best med en gang, Ikke fomlende mannshender som måtte forklares hvor de skulle gjøre sin innstats. Jeg smilte mot dem begge, jeg grep etter dem begge, klemte dem, kløp dem og svevde selv på en sky bortover.. Samt at jeg så orgasme skyen komme mot meg med rasende fart.

Jeg srek: ”Ja ja ja jeg tror jeg kommer… jeg har aldri opplevd dette så sterkt , jeg er skremt og har enda ikke kommet..”

”Ja dere er så gode for meg ja ja ja j.”

”Huhh.. hva i svarte helsikken var det som skjedde, hei hvor ble alle av, hvordan, hva gjør dere hvorfor knuller dere meg ikke…?”

Tonje og Chris smilte mot meg når jeg åpnet øynene. De satt stille begge to og hadde sluppet taket i meg et sekund før jeg raste ned over orgasmekanten. Hvorfor gjorde de det.?

”Vil du vi skal fortsette” spurte Chris helt ubrydd…. ”så får du versegod trygle oss om det…”

”Huhh” var det ensete svaret jeg hadde, helt automatisk førte jeg selv hånden ned mot skrittet, bare for å få dem holdt borte av dem begge. De kunne da ikke mene at jeg skulle trygle om å få orgasme. Det hadde jeg da aldri gjort. Nei jeg kan da for f… ikke ikke trygle om det. Jo det kunne jeg visst, ved nærmere ettertanke..

”Kjære Tonje og Chris, dere to er de mest fantastiske kvinnene jeg noen gang har møtt, please fortsett å knulle meg. Vær så snill å ta meg over kanten , jeg ber dere”

Med et var de tilbake og jeg fikk sjokk da hendene deres virkelig tok tak i meg igjen… Tonje satte seg på magen min ”for at jeg ikke skulle stikke av” som hun sa og mens hun knadde brystene mine hardt kysset hun hele ansiktet mitt samtidig.

Chris hadde lagt den ene hånden flat over klitoris området mitt og kjørte den i små harde sirkler så jeg trodde jeg skulle bli gal.. Jeg hadde aldri trodd jeg hadde så mye følelser gjemt der ned i skrittet som dette skulle vise.

Jeg var med raske skritt på vei mot toppen igjen. Jeg savnet allikevel den ene hånden til Chris og kunne ikke finne ut hva den gjorde. Jeg slo meg til ro med at den sikkert ble brukt til å gni sitt eget kjønn, men der tok jeg feil. For i neste øyeblikk kjente jeg at nettopp denne hånden smurte hele musa mi med en eller annen kald krem. Godt innsauset med denne kremen tok hun neste skritt ved å stikke flere fingre opp i meg. Med to fødsler av stabelen tok jeg henne ganske lett inn i meg. Det var vel også tegnet hun ventet på for å gå videre. For plutselig var fingrene hennes erstattet med alle fingrene og en hel hånd som presset seg åpningen min.

Dette ble for mye og jeg gav uttrykk for at det neppe ville gå. Men Tonje satt på meg og Chris hadde tydeligvis ingen planer om å gi seg. Så mens den andre hånden hennes jaget klitorisen min gled flere og flere fingre inn i meg.. Jeg trodde et øyeblikk at jeg skulle sprenges, men det var så inderlig godt og var jeg var begynt å sveve. Så skjedde alt bare så uendelig fort. Jeg kjente at orgasmen begynte å rase gjennom kroppen min. Fra tærne og oppover kom den stormende. Hånden til Chris gled helt til bunns i fitta mi og ble der stor som den var. Det svartnet nesten for meg og i neste nå, husker jeg bare at jeg ristet og ristet og skrek.

Fra en svart deilig tåke kom jeg sakte tilbake til meg selv etter gud vet hvor lenge. Kroppen var øm, brystene og ikke minst musa var øm, og jeg kunne ikke bry meg mindre. Jentene satt på hver sin side av meg og strøk meg oppover kroppen mens de vekselvis kysset kroppen og ansiktet mitt. Jeg hadde vært i himmelen og tilbake på et ubeskrivelig tidsrom. Jeg grep dem begge, klemte dem, takket dem og kysset dem igjen.. Jeg ble plutselig opptatt av at de faktisk ikke hadde fått noen orgasme, og gjorde meg klar til å reise meg opp. Jeg skulle slikke min første kvinne.

Saken var bare den at jeg ikke hadde krefter til en gang å sette meg opp. Begge jentene smilte til meg og sa de var stolte over å ha brakt meg til sånn en topps og tømt kroppen min så inderlig for krefter.

”Legg deg bare bakover og nytt synet av at vi elsker foran dine øyne. Du likte jo det ikke sant” hvisket Chris til meg.

Hodet ville ikke dette, men kroppen gav klar beskjed at sånn måtte det bli. Jeg seg tilbake i sofaen mens Tonje og Chris ble forent på gulvet foran meg i en kvinnelig 69 posisjon. De gikk til verket med ivrige fingre og tunger. Det var tydelig at de ikke hadde langt igjen til toppen for de stønnet høyt allerede og der kom små skrik fra dem begge. Jeg seg ned på gulvet og kikket vekselvis på at den ene fitta ble slikket og så på den andre. Begge to var nydelig glattbarberte og flotte. Jeg gledet meg til at jeg skulle få slikke dem begge, men skjønte samtidig at det ikke ville bli denne kvelden. Straks etter hylte Tonje at hun kom, og ikke mange sekundene etterpå kom også Chris. De falt begge sammen i en bylt på gulvet og jeg gled bort og samlet meg hos dem.

Slik lå vi en stund før jeg fant det beste å komme meg hjem. Mange gode lovnader og klemmer fikk jeg med meg på turen hjem fra dem begge. Sykkelen var plutselig blitt et umulig redskap å bruke og jeg måtte gå hele veien hjem godt støttet av den ubrukelige sykkelen.

Vel hjemme fant jeg alle sovende og var smilet stort kvelden i forveien kunne det likevel ikke måle seg med gliset jeg hadde denne natten, da jeg rolig gled ned under dynen og sovnet som en stein. Vel vitende om at ved neste besøk skulle jeg slikke dem begge og jeg gledet meg enormt til det…