Kvinners fantasier 3

Muskler er en ting som tenner meg. Vel, ikke store menn med masse muskler, som bruker hver mulighet til å se seg selv i speilet. Nei, de tenner meg når de brukes… jeg fantaserer ofte om å sloss(?) med en mann, bryte om du vil. Jeg vet menn generelt ikke har de store problemer med å ta meg, men det er nettopp denne fysiske ”kampen” som tenner meg. Jeg begynner å svette og streve for det jeg vil ha, mens han ser hvor lenge jeg holder ut… Fantasien, har flere slutter, alt ettersom hvilket humør jeg er i. Noen ganger får jeg bastet og bundet han i sengen og utnytter han seksuelt, andre ganger er det jeg som får gjennomgå, begge deler tenner meg enormt.

 

Så forleden dag en tv-snurt om gjørmebading, som for så vidt blir litt av samme sak, men med mer griseri…. Jeg fikk assosiasjoner, til min fantasi….

 

Hege, gift 31 år

 

Fantasi II

 

Jeg besøker en kunstner venn av meg og han skal nok en gang male kvinner. Jeg blir bedt om å kle meg naken slik at han kan male meg, samtidig som vi snakker. Bluferdig har jeg aldri vært så jeg trekker av meg genseren, buksa og til slutt undertøyet. Han blir stående å betrakte kroppen min. Han synes den er flott og forteller meg det. Samtidig ser jeg pikken i buksa hans vokse. Jeg blir kåt av tanken av at han blir kåt av meg, der jeg står naken foran et stort glassvindu.

 

Etter en stnd, ber han meg komme nærmere, og begynner å male meg, het rød på brystene og magen, deretter bert han meg presse meg ned på et papir. Jeg føler meg som en liten unge som har rappet stempelputen, og får mer og mer sansen ettersom min kunstner venn, maler og maler på meg.

 

I all denne malingen kan ingen av oss lengere motstå hverandre, vi ruller rundt på gulvet, jeg river av han de siste klærne og vi elsker ut mot det store vinduet i atleriet hans.

 

Mariann, 34 år kjæreste

 

Test oral pleasure

 

Følelsen av at dette ikke var noe vanlig sexleketøy, fikk jeg allerede da jeg så pakken. Pump, sug og vibrer, det minner meg mer om en sjømannsbrud, enn noe annet.

 

Men jeg fikk ikke mer enn testet den en gang, før jeg var overbevist om at denne, skulle få en hedersplass på hylla. Følelsen av å bli slikket eller fingret, alt ettersom hvordan jeg plasserte og brukte den, var så absolutt tilstede. Denne trenger du ikke bruke lenge før du blir avhengig. Hvis jeg skal si noe negativt må det være pumpens kapasitet, den kunne vært bedre, men det var kanskje jeg som var for ivrig? Deilig var det i hvert fall!

 

Før min del ble nesten vibratoren for mye, men kjekk å ha, hvis du vil ha litt fart på sakene.

 

Elisabeth, 28 samboer

 

 

Min yndlingsfantasi? Hm, det må være denne.

Jeg kommer senere hjem enn avtalt og jeg vet det venter straff. Hva vet jeg ikke, men jeg kjenner allerede her at trusene mine blir fuktige. Hallo, roper jeg og det er intet svar, neivel tenker jeg og hopper i dusjen. Når jeg kommer ut ber han meg legge meg på magen i sengen. Ved hjelp av en pute stikker rumpa godt opp.

Og hva er din unnskyldning, spør han meg. Lar meg tilsynelatende få en sjanse til å slippe unna det han pønsker på. Bussen var forsinket kunne jeg si… , det var en, sa han så, og jeg innså at det var en dildo han snakket om.

Taxi køen var lang, prøvde jeg, det var to sa han. Med glidekrem trengte dildoene seg inn i meg og jeg nøt hvert sekund og han visste det. Jeg presset ut og han presset inn igjen. Jeg kunne jo ikke akseptere straffen min slik med en gang? En protest måtte til, og det var det jeg gjorde, idet jeg presset ut en av dem.

Dette må vi gjøre noe med sa han til meg, og festet en belte lignende sele rundt livet mitt og opp mellom bena mine. Alt jeg greide å gjøre nå, var å presse de ut et par millimeter for de automatisk kom tilbake. Det var nydelig…

Hva synes du du fortjener til straff fordi du kom for sent hvem da kjære? Jeg ser på han og kikker ned, er det ikke straff nok?

Dette, sier han og kikker ned, nei dette er nytelsen, nå kommer straffen…. Og jeg skjønner hva han mener.

Sissel, 34 år