Kvinners fantasier 4

Min mann har invitert 2 vennepar av oss til lunch. Han er uhyre oppmerksom på meg i dag og forteller meg at han skal arrangere lunchen , så jeg får slappe av litt. Det jeg ikke vet er at han allerede har store planer for kvelden, bestilt god ferdig mat og jeg er den enste av alle sammen som sitter uvitende og aner fred og ingen fare. 

Gå å ta deg en lang varm dusj, du kjære og friser musa di, så den er pen og innbydende til meg, sier han og smiler.

Da jeg kommer inn på kjøkkenet ber han meg ta av meg håndkleet jeg har surret rundt meg og legge meg på det store massive furubordet., og han begynner å dandere maten på kroppen min. Jeg vet hans ord er min lov, men dette virker da litt absurd. Han forteller meg med sin myke sensuelle stemme hva som vil komme til å skje og det tenner meg enormt.

Vennene våre og han skal simpelthen spise lunchen av meg mens jeg ligger blindfoldet og blir mer og mer våt.
Lise 34 år

 

Min venninne og jeg har ofte diskutert hvordan vi suger pikk på best mulig måte. En kveld etter en ost og vin kveld bestemmer vi oss for å lære litt av hverandre. Jeg tilbyr min kjæreste Jan, som prøveobjekt.

Jan sover og vi lister oss forsiktig inn på rommet før vi legger oss godt til rette i i fotenden av sengen. Jan registrerer det knapt før han kjenner en munn omkranse pikken sin, han kikker først opp, og legger seg for ned igjen i det jeg forklarer han at han bare skal ligge ned og nyte det hele. Nyte er noe han kan, og etter lydene og dømme er ikke dette det værste vi kunne gjort. Vi tar oss god tid og slikker og suger om hverandre. Tungene våre møtes ved pikken til Jan og i stedet for å fortsette, leker vi med hverandres tunger. Klærne våre er allerede forsvunnet og vi begynner å kjærtegne hverandres kropper, titte slikke, føle. Jeg lar hendene mine stryke over kroppen til Anne Lene.

Jan har fattet mistanke idet det ikke lengere var noen som koste med han lengere og vil være med på vår lek. Sammen slikker vi venninnen min på sammen måte som Anne Lene og jeg slikket Jan forsiktig og prøvende i starten for så og virkelig boltre oss godt til rette.

Slik holder vi på hele natten og neste morgen, før vi avtaler at dette definitivt ikke var siste gang.

Kristine, 28 år

 

Min yndlingsfantasi? Hm, det må være denne.

Jeg kommer senere hjem enn avtalt og jeg vet det venter straff. Hva vet jeg ikke, men jeg kjenner allerede her at trusene mine blir fuktige. Hallo, roper jeg og det er intet svar, neivel tenker jeg og hopper i dusjen. Når jeg kommer ut ber han meg legge meg på magen i sengen. Ved hjelp av en pute stikker rumpa godt opp.

Og hva er din unnskyldning, spør han meg. Lar meg tilsynelatende få en sjanse til å slippe unna det han pønsker på. Bussen var forsinket kunne jeg si… , det var en, sa han så, og jeg innså at det var en dildo han snakket om.

Taxi køen var lang, prøvde jeg, det var to sa han. Med glidekrem trengte dildoene seg inn i meg og jeg nøt hvert sekund og han visste det. Jeg presset ut og han presset inn igjen. Jeg kunne jo ikke akseptere straffen min slik med en gang? En protest måtte til, og det var det jeg gjorde, idet jeg presset ut en av dem.

Dette må vi gjøre noe med sa han til meg, og festet en belte lignende sele rundt livet mitt og opp mellom bena mine. Alt jeg greide å gjøre nå, var å presse de ut et par millimeter for de automatisk kom tilbake. Det var nydelig…

Hva synes du du fortjener til straff fordi du kom for sent hvem da kjære? Jeg ser på han og kikker ned, er det ikke straff nok?

Dette, sier han og kikker ned, nei dette er nytelsen, nå kommer straffen…. Og jeg skjønner hva han mener.

Sissel, 34 år