Latinonatt i New York

Amanda og jeg sjekket inn på hotellet i New York rundt klokken 8 en fredagskveld. Vi jobber begge som flyvertinner i SAS, og hadde en overnatting foran oss før vi skulle fly tilbake over Atlanteren neste dag. Jeg så for meg en kjapp middag i hotellrestauranten før jeg trakk meg tilbake og fikk meg en god natts søvn før neste flyvning. Jeg tok en lang dusj, og var akkurat klar til å gå ned til middag da telefonen ringte. Det var fra purseren, og han kunne fortelle at vi fikk en ekstra dag i New York fordi det var et par småting som måtte fikses på flyet før vi kunne fortsette.

Dette var et deilig avbrekk og en gylden anledning til å ta en helaften i denne syndige byen.
Minibaren var full av øl, og mens jeg åpnet en kald en banket det på døren. Utenfor sto Amanda, hun hadde fått samme beskjeden som meg, og var klar for å ta en tur ut. Hun hadde tatt på seg en utrolig sexy rød kjole som ikke overlot mye til fantasien. Amanda, eller Mandy som jeg kaller henne, er en av de flotteste damene i crewet. Hun har langt mørkt hår og en velformet kropp som får de fleste mannlige passasjerer til å bli våte i blikket. Jeg var ikke sen om å lete fram et flatterende antrekk fra kofferten, og ikke lenge etter sto vi på fortauet og diskuterte hvor vi skulle spise. Valget falt på en meksikansk restaurant, der vi hadde hørt at kelnerne uten unntak var skikkelig hotte.

Kvelden var varm og mørk, og jeg kjente at jeg godt kunne tenke meg mer enn et måltid i kveld. Det var en stund siden sist dessverre. Jeg har aldri vært fremmed for pikesex, og ryktene ville ha det til at Mandy heller ikke skilte mellom mann og kvinne når det kom til partnere. Hun var så utrolig sexy i kveld at jeg ikke kunne unngå å se henne for meg uten klær, våt og deilig på en seng med meg mellom bena sine.

Restauranten var utrolig nok ikke full, og vi ble raskt ført til bordet vårt av en gud av en mann. Margaritaene kom på bordet, og vi var ikke sene med å ta for oss. Kelneren vår presenterte seg som Pablo, og som han sa ville han ”take care of you beautiful ladies as long as you need me” Jeg kjente blikket hans bore seg inni meg, og jeg ble kåtere enn jeg hadde vært på det jeg kan huske. Utrolig hva et blikk kan gjøre. Jeg la merke til at Mandy heller ikke var uberørt av denne adonisen, for hun så langt etter den lekre rumpa hans da han gikk.

Etter hvert som måltidet skred frem, ble det tydelig at Pablo var mer enn profesjonelt interessert i oss. Han dvelte lenger ved bordet vårt enn han strengt tatt behøvde, og ga oss blikk som sa at han gjerne skulle tatt oss begge på bordet med en gang. Mandy og jeg var begge nå veldig klare for sex, og vi snakket stille om å ta han med hjem til hotellet og virkelig ha en deilig natt sammen.

Jeg var allerede så våt at jeg var redd det ville sette flekk på skjørtet mitt. Plutselig kjente jeg noe som støtte mot skrittet mitt, det var en helt vanvittig følelse. Jeg så på Mandy, og kunne se at hun nøt hvert et sekund. Hun hadde tatt av seg skoen og lot foten sin stryke over det oppsvulmede kjønnet mitt. Jeg kjente at orgasmen ikke var langt unna da Pablo kom med regningen. Mandy tok dessverre vekk foten sin, men jeg er sikker på at han hadde sett hva vi holdt på med. Jeg ville absolutt ikke at hun skulle holde opp, men jeg tok meg sammen og rettet meg opp i stolen. Etter dette visste jeg at ville få en vill natt i natt.

Pablo så dypt inn i Mandys øyne og spurte om vi vakre damene ville gjøre ham den ære å bli med ham på en privat latino club han kjente til. Hun trengte ikke en gang se på meg for å vite at dette var midt i blinken. Heldigvis var Pablo ferdig med skiftet sitt, og vi kunne gå med det samme. Vi praiet en taxi, og Pablo ga sjåføren en adresse. Vi satte oss alle tre i baksetet med Pablo i midten.
Det tok ikke lang tid før jeg kjente en hånd på innsiden av lårene mine. Han følte seg frem til den våte grotten min, og jeg slapp ut et stille stønn. Berøringen hans gjorde at orgasmen bygget seg opp som en storm i kroppen min. Jeg hørte at Mandy også ga fra seg en vellyd, og jeg skjønte at han brukte den andre hånden sin på henne. Hun var tydeligvis like kåt som meg, og jeg kunne se at kroppen hennes bølget seg under berøringen hans. Jeg klarte ikke holde igjen lenger, og mens orgasmen skjøt gjennom meg hørte jeg at Mandy også kom. De undertrykte lydene som kom fra oss hadde gitt Pablo en kul på buksa som sa meg at det ikke var noen smågutt vi hadde med å gjøre her. Hva sjåføren tenkte vet jeg ikke, men han hadde i alle fall ikke øynene på veien.

Etter dette var det ikke snakk om å dra på noen club. Pablo endret adressen, og taxien kjørte oss hjem til ham. Leiligheten hans var ikke så stor, men det var rent og pent der. På soverommet sto det en enorm seng. Det må være den største jeg har sett. Nå var det Pablos tur til å få smake det vi hadde fått i taxien. Mandy og jeg satte oss på kne på gulvet mens vi sakte tok av ham buksen. En nydelig kukk viste seg for oss i all sin prakt. Den var så hard at vi kunne kjenne blodet banke i den. Tuppen glinset av saft. Mandy tok denne deilige staven i munnen mens jeg lot tungen min spille over pungen. Vi kunne se at Pablo måtte støtte seg til veggen for ikke å gå i kne av kåthet. Nå var det ikke lenger nødvendig å holde lydene inne heldigvis, og Pablo stønnet så høyt at vi skjønte at det var like før han kom. Vi byttet stilling så jeg fikk den beinharde stanga i munnen, jeg slikket og sugde mens Mandy nå hadde hele pungen i munnen. Det var ikke mulig å stoppe orgasmen hans. Jeg kunne kjenne kroppen hans spenne seg og han kom med en flom av deilig sæd.

Mandy og jeg var nå blitt vel så kåte som vi var tidligere, og hun tok av seg kjolen i èn bevegelse. Jeg kunne se at hun ikke hadde undertøy på, og at hun var glattbarbert. Akkurat som meg. Hun ba meg om å ta av meg klærne og legge meg på sengen, så startet hun med å slikke meg ren for sæd. Puppene mine fikk en behandling de aldri før har fått. Brystvortene mine var steinharde. Jeg har lest om kvinner som kommer av denne behandlingen, og hadde hun fortsatt ville jeg helt sikkert fått orgasme igjen. Men hun beveget seg nedover kroppen min mens tungen hennes lekte med huden min. Jeg sanset at Pablo la seg ved siden av meg. Han var fremdeles tungpustet etter orgasmen sin, men var tydeligvis ikke så sliten at han ikke kunne være med på deilighetene. Mandy hadde nå kommet skikkelig til mellom bena mine, og jeg kunne kjenne tungen hennes på klitten min. Hun videt ut kjønnsleppene mine og stakk en finger inn den kliss våte hulen min, mens hun lot tungen jobbe rundt og rundt. Det var så deilig at jeg skrek ut… jeg skrek etter en orgasme.

Men hun ville ikke la meg komme, hun ba meg snu meg slik at Pablo kunne komme inn i meg bakfra. Jeg kunne kjenne den store kukken trenge inni meg med en slik kraft at jeg nesten knakk sammen i nytelse. Mandy la seg på ryggen foran ansiktet mitt og lot meg få smake på henne. Hun hadde den nydeligste fitta jeg har smakt. Saftene rant av henne av kåthet. Mens Pablo førte kukken sin ut og inn av meg på en slik måte at jeg kjente at orgasmen bygget seg opp igjen, lot jeg Mandy få smake tungen min. Jeg slikket henne med lange strøk, opp og ned og rundt og rundt. Hun ble helt gal under meg, roterte underlivet og spente kroppen sin så jeg kunne se musklene spille under huden. Hun skrek at hun ikke klarte å holde igjen lenger, jeg stakk to fingre inni henne og masserte G-punktet til hun kom i en orgasme som fikk henne til å stivne helt. Jeg kjente musklene i fitta trekke seg sammen over fingrene mine igjen og igjen.

Pablo stønnet bak meg, og visste at det ikke var lenge til han sprutet meg full. Kukken hans fylte meg opp på en måte jeg aldri før har kjent. Han traff alle de deilige punktene inni meg samtidig. Plutselig trakk han seg ut av meg, reiste seg opp og hentet noe fra nattbordsskuffen. Han tok fram en vibrator med perler og klitorisstimulator. Denne ga han til meg og ba meg bruke den på meg selv mens han ga Mandy samme behandlingen han nettopp hadde gitt meg. Mandy la seg til rette, og han støtte hardt inni henne. Jeg så at øynene hennes lukket seg i nytelse av denne vidunderlige pikken. Jeg la meg foran dem og lot dildoen vibrere på klitoris før jeg lot den gli inni meg. Den roterte og pulserte mens de små kaninørene jobbet på klitoris. Jeg var allerede så nær orgasmen som jeg kunne komme før Pablo trakk seg, ut at det ikke gikk mer enn et par minutter før jeg kom i en orgasme jeg aldri har hatt maken til. Den begynte i underlivet og gikk opp hele ryggraden før den ebbet ut. Synet av nytelsen jeg gjennomgikk og følelsen av Mandys trange fitte, gjorde Pablo ute av stand til å holde igjen lenger. Han brølte at han kom og jeg kunne se at øynene hans rullet bak i hodet, han tok pikken ut av Mandy og tok et godt tak rundt den og melket ut sæden mens hele kroppen vred seg i ekstase.
Nå lå vi alle tre utslåtte på sengen, ingen var i stand til å røre seg på en stund. Når vi endelig kom til hektene gikk vi alle tre i dusjen sammen og vasket svetten av hverandre.

Mandy og jeg bestilte en taxi hjem til hotellet, og bestemte oss for å tilbringe natten i samme seng. Hva som skjedde der er en annen historie…….

Vi snakker ofte om å ta en ukes ferie i New York sammen