Lingerie

Det er lørdag og jeg er nettopp kommet ut av dusjen, jeg bruker alltid litt ekstra tid foran speilet før jeg skal ut på salgs party, jeg selger undertøy på homeparty. I dag skal jeg ha party hos ei venninne, har pakket masse undertøy og tilbehør. Men som selger må jeg ha på meg en demo slik at damene kan se at undertøyet ser bra ut på også.
Det er alltid ett gjettverk og finne ut hva som er passende, om det skal være vågalt eller mer konservativt. Det kommer jo også an på min dagsform.
I dag blir jeg stående litt lenger å se på meg selv, jeg er bare 155 på strømpe lesten, med kullsvart halvlangt glatt hår, jeg har arvet min mors sorte øyne og store lepper. Med en lys brun farge da min mor er meksikaner og far norsk, kroppen er slank og fast, noe mine bryst også er, de er litt under middels, med nok til att de er struttende.
Jeg føler for å være litt frekk i påkledningen i dag, det kan jeg takke min venninne, Line sin samboer for, jeg har fått låne en bærbar pc av ham for å få skrevet noen brev i forbindelse med denne kveldsjobben min.
Jeg ble liggende i halve natt å lese noveller som lå på PC’n, det var samboeren til Line, som hadde skrevet ett par saftige erotiske noveller. Det var ikke fritt for at det ble fuktig mellom bena. Den ene novellen handlet om to venninner som utforsket hverandre, jeg har aldri tenkt så my på sex med andre jenter, men det ble til at jeg i kveld ble stående foran speilet og tenkte på hvordan det var å kjenne en annen jente kose med meg.
Jeg har ennå en liten gnist i kroppen etter nattens lektyre så jeg tar på meg ett par tynne strømper med en sort silke korsett med blonder i kantene, jeg liker denne spesielt godt for den er myk å ha på ned er stiv nok til å holde selv store bryst på plass, og forme små til, det er bare halvskåler så man viser fram det man har. For at ingen skal få sjokk tar jeg å meg en tanga truse med bunn, men som kan åpnes, jeg skvetter litt til når strengen glir inn mellom rumpeballene, det er noe ekstra med G-streng de har alltid pirret meg. jeg tar ett overblikk og nikker godkjennende til meg selv, det eneste som mangler er ett halvlang skjørt og en tynn bluse. Så er jeg klar til å dra.
Fredrik, samboeren til Line kommer for å hente meg, han er 195 og breiskuldret så jeg føler meg ganske liten, Jeg liker store menn, jeg føler meg så beskyttet med dem, jeg har sovnet ett par ganger med øm mus etter heftig fingerlek, hvor han har vært med i fantasien.
Han ler og sier at han er klar, han har en Van til å frakte baggene mine, han kommer med noen kommentarer om kvinner og bagasje, jeg smiler og sier at han får be Line handle litt så han får noe igjen for strevet.
Det er en halvtimes kjøring så vi prater om litt av hvert, men han er tydelig interessert i hva jeg har med meg, jeg sier at det er bare jenteting, han flirer og spør om han ikke kan få en liten titt av hva jeg har på, jeg rødmer litt og sier at det hadde nok ikke Line likt, han flirer og sier at hun hadde vel ikke det.
Line tar i mot oss og ber Fredrik bære inn tingene mine, jeg gir henne skinn tangaen som hun hadde bedt meg å ta med, den har en ’lomme’ med plass til utstyret framme, stålringer i sidene og en passe bred rem bak slik at den gled lett inn mellom rumpeballene og pirrer.
Line tar Fredrik med seg på soverommet og lukker døren, jeg hører litt protester der inne fra, men etter en stund kommer de ut og han har ett udefinerbart uttrykk i ansiktet, hun sender ham avgårde igjen, han skal på jobb til de små morgentimer.
Hun ler og sier att han er med på det meste, om en med litt hjelp. Med et glis sier hun at hun vil ha ham klar når han kommer hjem, så derfor tangaen.
Jeg rødmer litt og finner noe å gjøre, det er ikke vanlig å høre slikt fra henne.
Jentene kommer og gardinene blir trukket for, vi liker ikke kikkere, i hvertfall ikke uten at vi har kontrollen. Vi tar noen glass vin og jeg deler ut kataloger og viser en del modeller, de vanlige spørsmålene kommer om det ikke bare er super modeller som kan bruke dette, jeg sier at der får de bedømme selv, vinen begynner å tø opp alle sammen så jeg reiser jeg meg og knepper sakte opp knappene i blusen, som om det er en mini striptease, de fniser og ler, jeg tar av blusen og skjørtet. Og spør om ikke de fleste kan bruke dette til å pigge opp en sofasitter der hjemme.
De kunne vist det, for innen jeg har fått klærne på meg skriver de bestillinger så blekket spruter. Det ble en bra kveld så jeg, når jeg hadde fått inn bestillingene.
Da jentene skulle gå gav jeg dem hver en mini vibrator, alle rødmet og viste ikke helt hvor de skulle gjøre av seg men de puttet den da i vesken alle sammen.
Line og jeg delte en flaske vin under ryddingen og oppvasken, vi ble litt små fnisete og slappet mer av, vi var ikke så redde for litt kroppskontakt så vi kom stadig borti hverandre uten å tenke noe særlig over det. Line spurte om ikke jeg kunne bli over natten så kunne Fredrik kjøre meg hjem dagen etter, det gjorde meg ingenting for da sparte jeg drosje penger.
Vi pratet om undertøyet og line fortalte om ett sett som hun likte men ikke turte å bestille for hun var redd det ikke ville passe henne da hun hadde ganske store bryst, jeg sa at det var da ikke noe problem for det kunne vi da finne ut. Det var da bare å prøve, jeg tømte baggene ut på gulvet og sa at det var bare å prøve, Line tok med seg en sort boddy med blonde i ryggen og foran, jeg ropte etter en stund hva hun synes, hun viste ikke helt, så jeg bad henne komme inn å vise meg, hun var sjenert men jeg sa at jeg var vant med dette.
Den satt godt men jeg spurte om dette var det mest ufordrende hun hadde tenkt på, hun nikket, jeg spurte om ikke jeg kunne få lov å kle henne opp. Vi var begge i godt humør så vi fant ut at vi skulle ha ett lite prøve party, jeg fant fram en praktisk talt gjennomsiktig baby-doll med ett par like gjennomsiktige truser. Line flirte og sa at hun da ikke kunne gå i dette, men jeg fikk overtalt henne, hun dro bodyen nedover og flirte, med dette antrekket kom jeg vel til å se det meste så hun gadd ikke å gå på soverommet.
Line har en helt annen kropp en meg, 173 med runde former, langt mørkt hår og mørke øyne, lys i huden og to store bryst som ikke var så faste som mine så de hang litt og duvet, med en rund fin form. Jeg ble stående å måpe da hun dro av seg bodyen, for hun hadde ikke ett eneste hårstrå på musa, jeg trimmer dusken jevnlig men har aldri gått så drastisk til verks. Line så att jeg stirret og snudde seg bort, hun tok raskt på seg undertøyet og snurret rund og spurte om det passet. Med ett nikk sa jeg att det gjorde det, og att dette var til passivt bruk, da det var veldig søtt, det rette til å lokke med.
Line spurte om jeg ikke hadde noe som var litt mer vampete så man kunne styre litt mer, jeg ba henne å ta av alt så skulle vi starte fra bunnen, jeg fant fram ett par høyhelede lange støvler i sort lakk som gikk langt opp på lårene. En sort G-streng i skinn og en rødt skinn korsett , gjorde henne helfrekk. Brystene ble holdt fint på plass, de ble presset sammen og opp. Ett rødt hyperkort lakk skjørt med en sort lakk bolero satte prikken over i’en.
Line gikk ut på badet, og kom tilbake med glinsende røde lepper, hun gjorde trutmunn og spurte om jeg ble med på byen, jeg sa som sant var att den som ikke tente på henne nå måtte være død. Hun satte opp lyden på musikken å spurte om hun fikk en dans, jeg reiste meg kokett og snurret henne som i en ballet, Line glapp på de høye støvlene men jeg klarte å ta imot henne da hun kom i mot meg, vi møttes ansikt til ansikt og leppene møttes brutalt, men det var ikke til å unngå å kjenne den myke følelsen av lepper som møtes, vi ble stående som frosset med leppene inntil hverandre, inntil vi trakk oss bort, begge hadde ett merkelig uttrykk i ansiktet og rødmet.
Jeg hadde en merkelig følelse i kroppen, en sitring, Line spurte om vi skulle ha litt vafler med krem, jeg sa ja, og vi gikk på kjøkkenet og jeg fikk i oppgave å steke, og hun skulle piske krem, vi ble stående å flire over oss i sexy undertøy, på kjøkkenet.
Jeg ble utnevnt til førstesmaker så Line dyppet pekefingeren i kremen og ba meg smake, jeg klemte leppen om fingeren og slikket den ren, hun skulle til å dra hånden til seg da jeg ikke kunne dy meg, for det var en deilig følelse å kjenne fingeren i munnen, så jeg la hånden på hennes og begynte å suge på fingeren. Line så på meg med store øyne, men så det ut som hun slappet mer av og nøt det i steden, jeg kjente att jeg ble het i kroppen og ble litt forskrekket. Så slapp jeg fingeren og sa at kremen var god den.
Vi smilte forlegen til hverandre og gikk inn i stuen, og prøvde å snakke om hver å vind, men det var tent en liten gnist, vi tøyset med vaflene og jeg dyttet en vaffel med krem i munnen på Line, hun hadde like mye krem på leppene som i munnen, jeg tørket bort krem med en finger og skulle til å tørke av den da Line tok hånden min og puttet fingeren i munnen sin, hun slikket og sugde grådig på fingeren så jeg sitret, hun sa at jeg måtte jo få igjen.
Vi satte på ett par stearinlys og slukket lampene, jeg fant ikke bryteren på lampen bak meg så Line bøyde seg over meg og slukket lampen, hånden hennes strøk borti det ene brystet mitt da hun trakk hånden til seg, jeg rykket litt til men trykket forsiktig hånden hennes om brystet mitt, jeg kjente at pulsen økte og så at Lines brystvorter også reiste seg. Line bøyde seg sakte mot meg, og jeg mot henne, vi så hverandre dypt i øynene og trykket forsiktig leppene mot hverandre, det var deilig å kjenne de myke leppene mot mine, kysset hverandre forsiktig på leppene, Line sugde lett på min fyldige underleppe. Jeg stønnet lett, dette var noe helt annet en det jeg var vant med, det er bare en annen kvinne som kan være så lett og forsiktig, prøvende stakk jeg tungen mellom hennes røde lepper, Line smakte på tungen min og møtte den med sin. Jeg tok Lines hånd og plasserte den på ett bryst, hun klemte forsiktig, jeg skalv av forventning. Line løftet brystet ut av skålen og klemte om hele brystet, nå hadde hun fått mere mot og klemte hardt, brystvortene mine hardnet under hånden hennes, hun smilte og tok vorten mellom to fingre. Brystvortene min blir lange og hovne når jeg blir opphisset, de ble harde under behandlingen, jeg trakk hodet mitt til meg og ga henne ett let kyss på leppene. Så tok jeg hodet hennes og førte munnen hennes mot brystet, hun kysset rundt hele brystet og arbeidet seg sakte nærmere og nærmere vorten, så kom tungen sirklene rundt, vortene sto som spyd og dirret. Line la leppene tett rund vorten og sugde, først lett og silkemykt, deretter skiftet hun mellom å suge, bite og la tungen leke med vorten min. Jeg kjente kroppen spente seg, det bruste i hodet og jeg presset henne hardt mot brystet, jeg kjente den deilige ilingen bredte seg i kroppen, og det ble meget fuktig i trusa.
Line så på meg og smilte, jeg sa at dette var først gang at ei jente hadde kost med meg, Line sa at det også var hennes første gang.
Nå fikk jeg lyst å smake på pike bryst, jeg dro boleroen halvveis av henne slik at armene ble holdt litt fast, forsiktig dyttet jeg henne bakover i sofaen, jeg måtte bare smake hennes deilige lepper så hun fikk ett langt våt kyss mitt på munnen, så småkysset jeg henne nedover halsen, og brystet, jeg skalv litt da jeg dro ned brystholderen, de store deilige brystene veltet tungt fram, jeg grep begge brystene og presset dem sammen, Line stønnet og smilte, det var tydeligvis en behandling hun likte. Brystene hennes var mye mykere en mine, de kunne klemmes og formes, vortene sto som to erter og ba om å bli sugd på. Det var en deilig mykhet å legge leppene om brystet, jeg kjente vorten inne i munnen, jeg sirklet sakte tungen rundt vorten, den strekte seg litt ekstra. Med lange dype tak, sugde jeg på de struttende vortene, Line stønnet og spurte om jeg ikke kunne bite litt i dem, så jeg bet forsiktig, hun stønnet, så jeg bet litt hardere og litt harder. Line lå nå å vred seg og stønnet. Jeg lot hånden gli sakte nedover de silkemyke magen til jeg kjente skjørtet, så la jeg hånden på skjørtet og presset plastikken mot musa hennes, hun skilte benene og presset underlivet mot hånden min, jeg masserte utenpå skjørtet og kjente hvor glatt det gled, det luktet nå våte kvinnekjønn fra oss begge. Det surklet under plastikken, jeg flyttet meg fra brystene til munnen igjen, Line kysset meg mykt å kjelende, sugde meg på leppene, hun visket at mine store lepper gjorde henne enda kåtere.
Så ga hun meg en god klem, og visket meg i øret, om jeg ville kose med musa henne under skjørtet, jeg bare kysset henne med et ekstra fuktig kyss og lot hånden gli forsiktig oppunder skjørtet, trusa var gjennomvåt, og hadde klistret seg fast, jeg løftet trusa, Line hoppet til da trusa ble trekt ut fra den dampende sprekken.
Det var glatt og varmt, jeg lot en søkende finger gli mellom leppene, Line stivnet og skalv uten kontroll, jeg kjente fuktigheten nå kom renende, fingeren var nå dypt mellom hennes store lepper, kose tappen var stor og hoven, den minste kontakt fikk Line til å hoppe til, jeg ville forske litt og lot fingeren gli langs sprekken og bakover, fingeren gled dypt inn i det velsmurte hullet, Line la hånden sin på min og presset meg dypere. Jeg var selv glødende av kåthet, musa brant og rant, det kunne Line se så hun lot den ene hånden sin gli forsiktig mellom bena mine, jeg rykket til da hun fikk en finger inn i den våte sprekken min, saftene mine rant på fingrene hennes, hun trakk hånden til seg, jeg så på henne nesten skuffet, hun smilte og puttet to fingre i munnen, å sugde og murret fornøyd. Jeg rødme lett, Line puttet to fingre inn i seg selv og smurte saftene sine på det en brystet sitt, det glinset i kåthet. Line løftet brystet mot meg og smilte, jeg nølte litt men var for nysgjerrig, jeg lot tungen forsiktig slikke litt at saften av, og smakte, det var en salt meg god smak, så jeg sugde det våte brystet fritt for safter.
Line spurte om vi ikke skulle finne oss ett litt mer komfortabelt sted, jeg nikket og reiste meg, hun tok min hånd og ledet meg inn i soverommet, det var tydelig at hun hadde planer for en eller annen for senga var oppredd med ett mørke rødt silke sengesett.
Belysningen var dempet og fra hver av sengestolpene hang det lange sorte silkebånd, jeg spurte om hun hadde planlagt dette, Line ristet på hodet og sa at hun egentlig hadde tenkt å gi Fredrik en overraskelse i morgen, og så ned med et rødskjær i ansiktet. Hun trykket på en fjernkontroll og det strømmet en rolig melodiøs musikk ut i rommet, jeg gikk sakte bort til henne og la armene rundt kroppen hennes, lakk bolero en var glatt og kjølig mot hendene mine, det knitret i lakken da jeg trakk Line inntil meg. Jeg ble stående å se inn i Lines mørkebrune klare øyne, knallrøde glinsende lepper, og håret flommende nedover skuldrene. Det var en skjønnhet jeg ikke hadde lagt merke til før, jeg ble varm i kroppen av synet, jeg la mine fyldige lepper mot hennes og presset forsiktig imot, Line la armene rundt meg og presset tungen mellom leppen mine, lekent og søkende, jeg lot tungen min leke med hennes fuktige og varme tunge, vi tvihold hverandre i ett langt dypt kyss, det bruset i ørene og alt annet var likegyldig, att det var min beste venninne jeg stod her å lenget etter plaget meg ikke.
Jeg trakk meg tilbake og la Line ned på sengen, så krøp jeg opp i sengen sittende overskrevs på henne, bøyde med fram og småkysset henne i hele ansiktet og på halsen, når jeg nærmet meg ørene ble hun helt yr, jeg tok en øreflipp i munnen og sugde lett, Line vred seg som en kattunge og stønnet tyngre.
Jeg lar hånden gli nedover kroppen hennes og masserer den nå fuktige skinntrusa lett, hun vrir seg og presser det hete kjønnet mot hånden min, jeg drar trusa til siden og former hånden som en kopp rund musa hennes og masserer, pekefingeren glir lett på fuktigheten hennes og forsvinner inn mellom de svulmende kjønnsleppene hennes, hun rykker til når fingeren glir over clitoris, jeg fører fingeren langs hele den fuktige sprekken, når jeg er helt nede mellom benene hennes sprer hun dem så jeg skal komme lettere til. Fingeren glir lett inn i det varme hullet, det føles merkelig å ha fingeren inne i en annen kvinne, det var ikke det at jeg ikke hadde hatt de samme fingrene dypt inne i meg selv, når jeg lå alene under dynen og følte for litt kos.
Jeg åpnet bolero en hennes og løftet ett av hennes store faste bryst fram, jeg la leppene rundt den svulmende brystvorten og sugde den stiv og struttende, Line stønnet og murret som en fornøyd kattunge.
Jeg stakk to fingre inn i henne og lot dem gli dypt inn og ut, Line stønnet nå fortere og fortere, jeg masserte clitoris med en glatt pekefinger så Line klynket av kåthet og jukket imot, med ett stivnet hun og sto i bro, jeg kjente hånden min bli fuktig av kjønnssafter og tok det med ro, Jeg var selv så kåt at jeg måtte smake på Lines safter, jeg spredte benene hennes og brettet skjørtet opp, jeg la meg mellom dem, varmen og duften av henne steg opp mot meg da jeg senket ansiktet ned mellom bena hennes, jeg kysset kjønnet hennes lett, hun rykket til, jeg lot tungen gli mellom leppene og dro den langs den dype fuktige sprekken, Line klappet lårene run ørene mine da jeg traff clitoris, den var hoven og stor, jeg smakte på de blanke saftene og murret til henne.
Hun spredte benene så jeg kunne komme til, jeg sugde og slikket musa hennes til hun hvinte, med tunga glidende langs hele sprekken og lekende med den yre tappen, jeg kysset innsiden av lårene opp til musa og sugde på de store leppen hennes, Line grep tak i håret mitt og dro ansiktet mitt hard mot det dampene kjønnet, jeg stakk tungen inn i henne og slikket det jeg kunne, startet hun å riste i hele kroppen, jeg la leppene rund clitoris og lot tungen leke med den. Line la benene rund hodet mitt i en skrustikke, det var ikke snakk om å puste men jeg bare økte takten og Line ristet lenge og ble helt slapp, jeg kjente saftene hennes renne ut i munnen min, jeg lepjet i meg før jeg reiste meg og krøp opp til ansiktet hennes, jeg la leppene mot hennes og lot litt av saftene henne renne inn i munnen hennes, hun så på meg med store øyne men murret og kysset meg dypt tilbake.
Vi lå litt i hverandre armer før Line reiste seg i senga og la meg på rygg, så spredte hun meg som en X og bandt meg med silke båndene, med ett underfundig smil sa hun at nå var det hennes tur.
Line legger en pute under hodet mitt så jeg kan se henne på gulvet foran sengen, Hun danse forførende til musikken og tar av seg bolero en, hun er ett syn i det frekke utstyret, med en sakte bevegelse åler hun miniskjørtet nedover rumpen og slipper det ned på gulvet, i takt med musikken åpner hun hempene på korsettet en etter en, viser litt og litt hud, før det ryker samme vei som skjørtet. Line er ett syn der hun står bare iført lange lakkstøvler og fuktig tanga.
Hun gløder av kåthet, det samme gjør jeg, hun fjerner nå alle klærne mine bortsett fra tanga n, men så setter hun ett silkebånd for øynene min, så begynner hun å kysse hånden min og kysser seg opp til skuldrene og halsen, det sitrer i hele kroppen, hun fortsetter til brystene min og suger på de erigerte brystvortene, jeg kjenner det knopper seg enda mer, hun klemmer brystene kjærlig og biter lett i vortene, jeg stønner av kåthet, hun ler og gir meg ett dypt tungekyss som tar pusten fra meg, suger på leppene og tungen min til jeg trygler henne om å kose mer med meg.
Hun ler og kysser seg videre nedover magen min og ned mot musebakken, jeg løfter rumpa men hun bare flirer og kysser seg videre nedover lårene, så kysser hun innsiden av lårene og arbeider seg sakte oppover igjen, jeg skjelver av lengsel og forventning.
Med ett reiser hun seg opp og forsvinner ut a rommet, etter en liten stund kommer hun små fnisende tilbake, jeg kjenner noe kald renner i en tynn stråle ned på musebakken , jeg krymper meg, for det er kaldt, Line spør om jeg vil smake, jeg sier ja og kjenner hun kryper lenger opp i senga, leppene hennes presses mot min og hun lar tungen sin finne min, jeg kjenner smaken av sjokoladesaus, jeg suger tungen og slikker leppene hennes rene for sjokolade.
Line trekker seg bort og jeg kjenner en stråle av sjokolade bli sprutet fra halsen min ned til musa, Line kysser halsen min med myke lepper, kysser og slikker sjokoladen bort ned til brystene, sjokolade ligger rundt brystvortene, jeg skjelver ved tanken på hva som kommer, og helt riktig, jeg kjenner en tunge sirkle rundt brystvortene til de strutter, myke lepper legger seg rundt og suger krevende, mmmm, det føles så godt.
Line kysser seg videre nedover, sakte og grundig, huden gløder av kåthet og forventning, leg kan ikke ligge stille jeg må bare bevege meg, men båndene holder meg fast.
Jeg rykker til når Lines myke tunge treffer min følsomme hud mellom bena, Line sier at det må gjøres helt rent, hele musa blir dekket av kyss som gjør meg både våt og het, tungen til Line borer seg mellom mine hovne kjønnslepper, tungen glir opp og ned langs den fuktige sprekken, det er så godt at jeg prøver å presse meg nærmere tungen, hun lar tungen sirkle rund clitorisen til jeg skriker om hjelp, jeg er så på kanten at jeg kjenner det bruser i hodet og kroppen rister uten at jeg kan gjøre noe fra eller til, jeg kjenner det blir veldig fuktig mellom bena, tror først at jeg har tisset på meg, men Line sier at jeg virkelig kom som en foss, før jeg får svart kjenner jeg tunga til line på oppdagelsesferd igjen, tunga arbeider seg mot det fuktige hullet og borer seg vei, jeg sprer bena det jeg kan og kjenner hun stikker den langt inn i meg, jeg har aldri kjent en tunge så langt inne i meg, Line lar tungen rotere inne i meg, jeg vrir meg og presser imot, det er så opphissende å kjenne tungen hennes der nede, jeg kjenner det bygger seg opp mot nye høyder, da reiser hun seg og spør om hun kan ta en tur i baggen min, jeg har mest lys til be henne om å fortsette med det hun gjorde men sier ja.
Jeg hører hun romsterer i baggene og tenker «Hva i alle dager er det jeg gjør ?!».
Men tankene forsvinner når Line kommer tilbake, hun sier at hun fant en morsom sak, jeg kjenner to fingre gli mellom leppen mine og sprer saftene mine, jeg er helt glatt mellom bena og rumpeballene av min egen saft, så kjenner jeg noe butt mellom de fuktige leppene, Line presser den forsiktig inn i meg, jeg blir litt forskrekket når den blir større når den kommer lenger inn, jeg blir fylt opp i musa når den plutselig blir mindre igjen, jeg forstår hun har funnet en ButtPlugg, hun drar den inn og ut noen ganger, det føles deilig å kjenne den vokse når den borer seg inn i meg, jeg forteller Line hva det er hun har funnet, jeg hører på stemmen hennes at hun blir litt ille berørt, men så ler hun en trille.
Jeg ymter om den deilige behandlingen hun ga før, Line gjør stemmen litt brysk og sier «JA, Du liker vel det du !» jeg bare nikker, hun ler og gir meg litt lenger bånd ved benene slik at hun kan løfte dem litt, jeg kjenner pluggen gli fra museberget ned i sprekken og ned mellom rumpeballene, der trykket den mot det trange hullet, jeg klemte refleksmessig igjen, Line sa at jeg måtte slappe av, jeg sa at jeg aldri hadde hatt noe der så jeg viste ikke, men line sa at det var veldig deilig, for hun og fredrik hadde hatt litt fingerlek der, Jeg sa at vi kunne prøve men forsiktig, jeg tok noen lange dype pust og prøvde å slappe av, den presset rumpehullet mitt åpent og gled sakte innover, det strammet og jeg ba henne stoppe, konsentrerte meg om å slappe av og ba henne prøve litt til, den videt meg ut mer og mer, det kjentes som om jeg skulle revne, så stoppet hun og lot meg slappe av, plutselig glapp den ett stykke inn da hullet mitt dro seg sammen om den tynne delen, Jeg lå stille og kjente etter hvordan det føltes, det var merkelig å kjenne seg fylt bak, men også godt, line trykket og dro litt, jeg kjente det beveget seg litt inne i meg, det var en kilende god følelse.
Line bøyde seg ned og slikket meg begjærlig, hun ga hullet mitt en grundig tunge massasje, jeg kjente hver liten bevegelse jeg gjorde veldig godt når jeg hadde pluggen inne i meg, jeg presset meg vekselvis ned mot senga og opp mot ansiktet hennes, pluggen gjorde godt mot madrassen og Lines tunge den andre veien, så puttet hun to fingre inn i musa mi, det kjente jeg tusen ganger bedre når fingrene gned mot pluggen, jeg ble helt vill og vred meg, da Line sugde på clitorisen min var det for mye, jeg jokket vilt imot og hvinte, da line dro ut pluggen kom jeg så kraftig at line hadde problemer med å henge på.
Jeg lå helt slapp å pustet som etter en maraton, Line løsnet båndene og krøp tett inntil, jeg ga henne ett dypt tungekyss før vi sovne i hverandre armer.
Jeg våknet av at Line rykket til, da jeg åpnet øynene så jeg Fredrik stående ved senga kun iført skinn tangaen jeg hadde med, jeg prøvde å dekke meg til, Fredrik stod måpende og så på oss, men han stod også med en kjempe ståkuk som ikke hadde særlig god plass i den lille tangaen. Jeg så på Line som nå hadde satt seg opp i senga, hun hadde ett skremt uttrykk i ansiktet, men det forandret seg fort da hun så hva tilstanden i trusa hans, hun tok tak i manndommen hans og gned den under tangaen, han fikk ett liderlig uttrykk i ansiktet, men med blikket festet på meg, jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.
Line krøp bort til meg og hvisket meg i øret, hun spurte og jeg hadde lyst til å fortsette med ham inkludert, jeg så måpende å henne men nikket ute av stand til å tenke, Line ga meg ett dypt kyss og snudde seg mot Fredrik, så ham dypt i øynene og spurte om han ikke hadde lyst til å være med. Fredrik trengte ikke å spørres to ganger, han krøp opp i sengen og gav Line ett dypt kyss, line så på meg og spurte om ikke jeg skulle få ett også, han så på meg og tilbake på line, så bøyde han seg fram, la leppene sine mot mine og kysset meg lett, jeg smilte til ham og gav ham ett dypt tunge kyss. Line fjernet tangaen hans og tok tak i den stive kuken, han var så tent at han stønnet bare hun dro i den, jeg ledet munnen hans ned til brystene mine, han sugde begjærlig og koste med dem.
Jeg hadde lyst å kjenne tungen hans mellom bena, så jeg krøp lenger opp i senga og spredte bena, line styrte hodet hans ned til musa mi og sa at nå fikk han gjøre som han pleide med henne, Fredrik dro musa mi helt åpen og lot tungen gli langs hele sprekken, tungen var hard og stor, jeg var nå like kåt og heit som jeg var for noen timer siden, line runket og masserte staken hans der han sto på fire, jeg kjente han rykket til når hun krøp mellom bena hans og la leppene om kuken og sugde den dypt og hardt. Det var ikke fritt for at jeg hadde hatt Fredrik i tankene ett par ganger når jeg lå alene under dynen med fingrene opptatt, nå når han lå her å slikket og sugde på clitorisen min ble jeg bare rå kåt, jeg stormet mot en orgasme da jeg hørte han komme med lyder som tydelig fortalte at det var han også, da dro Line ham bort fra meg, vi skulle begge til å protestere da hun dro tak i staven hans og førte den mot musa mi, han dro meg ned i mot seg og la staven mot hullet mitt, Line krøp nå opp til meg, kysset meg grådig og masserte brystene mine, jeg sugde på Lines deilige lepper og tunge, Fredrik s grove lem boret seg inn i meg og strammet den godt, han knullet meg nå med lange sakte tak, jeg måtte konsentrere meg for å ikke komme, for det var så godt at jeg ville dra det ut og nyte det. Det var umulig med Lines tunge forskende i munnen min, og fingrene som dro og klemte om mine stive brystvorter, Fredrik løftet benene mine for å komme bedre til, så trykket han seg så lang inn i meg att jeg skrek av vellyst, han startet nå a ta meg med harde bunndrag, jeg kunne ikke holde meg lenger og dro tak i rumpa hans og presset ham inn i meg, han stønnet nå verre, vi kom begge samtidig, jeg kjente han sprutet inni meg, jeg slo bena om han og holdt ham fast til vi begge var tomme for krefter, Fredrik la seg ned på senga siden av meg, Line smilte lurt og forsvant, etter en stund kom hun tilbake med en flaske massasje olje og ga den til meg, med beskjed om å holde kontroll med den. Line la seg mellom benene til Fredrik og sugde ham stiv igjen, hun sa at hun kunne smake oss begge men ville smake mer, med ett smil dro hun knærne mine fra hverandre og dykket ned mellom dem, hun kysset musa mi villig, det kom sæd rennende ut av meg som hun slikket i seg, hun så opp på oss begge med ansiktet glinsende av fuktigheten min og en stripe med sæd fra leppene ned på haken.
Hun var ett deilig syn, som gjorde både Fredrik og meg enda kåtere, han reise seg på kne bak Line og knullet henne samtidig som hun slikket meg, for hvert jukk han tok ble Lines ansikt presset mot den våte musa mi, hun var fremdeles like ivrig og flink til å slikke, hun var nå tydelig kåt på grensen til hva hun holdt ut, men hun stoppet og ba ham vente litt, så spurte hun meg om jeg ville hjelpe henne litt, jeg nikket og krøp til siden, så sa hun til fredrik at hun ville kjenne ham i rumpa, han måpte litt men jeg så kuken svinge oppover, så ba hun meg om å bruke olje på dem, jeg smurte kuken og rompen hennes inn med my olje, Fredrik la spissen mot rompehullet og presset forsiktig til, Line pustet dypt og kukhodet slapp inn, jeg så at musklene hennes jobbet og slappet av, han arbeidet seg sakte men sikkert dypere, ventet på at hun slappet av og vente seg til presset, han pulte henne sakte og forsiktig i det trange hullet, aldri helt ut, begge stønnet og ynket om hverandre. Jeg måtte bare gni meg selv på tappen av synet av de to elske, Line ber meg om å gi fredrik pluggen, han ser spørrende på meg, jeg bare smiler og masserer olje mellom rumpeballene hans, Line ber ham om å holde seg rolig inne i henne og bøye seg fram, han er nå sa kåt at han hadde gjort hva som helst, Jeg presser tuppen innenfor lukkemuskelen hans før han strammer til, jeg ber ham om å slappe av, så presser jeg den videre inn i ham, han prøver å trekke seg bort ett par ganger når det går litt fort med det resultat at han borer seg lenger inn i line.
Så lukker han seg om den tynne delen av pluggen, han fortsetter å elske med Line, det er tydelig at han kjenner pluggen for hver gang han fyller henne, han hviner at han ikke klarer mer og kommer. Jeg putter en hånd mellom bena mine og den andre mellom bena til Line, jeg gnir begge tappene febrilsk, det varer ikke lenge før alle tre rister og hyler om hverandre, Fredrik kjører kuken til bunns i rompen hennes og hun kommer som på kommando, han spruter henne full og vi alle bare synker sammen i en haug.
Fredrik kjører meg hjem neste morgen, det blir ikke sagt så mye. Jeg ligger nå i min egen seng og kjører hele seansen på netthinnen, musa og rompa er sår, men det hindrer meg ikke i å fingre med begge.
Jeg håper det ikke vil ødelegge vårt vennskap, om det ikke vil hende flere ganger så vil jeg ha mange lange netter med hendene under dyna og litt produkter fra veska.