Liveshow i tredje etasje

Vi bor i fjerde etasje, mannen min og jeg i en stilig, gammel leilighet i Oslo. Vis-avis huset vi bor i, holder et hotell til. Til stor glede for oss. For ikke alle gjestene er så nøye på å dra for gardinene. Jeg mistenker dem faktisk for å like å elske med fare for at noen i leilighetene tvers over skal titte ut av vinduet og se dem.
I går ettermiddag kom et ungt par inn i det ene rommet i tredje etasje. Den er rett ovenfor vår leilighet og vi har en fin utsikt nedover – og ser alt. Vi så at de slo seg til ro, åpnet kofferten, rotet litt og vimset før vi lot dem i fred og spiste middag. Da vi gikk tilbake til vinduet en halv time senere, lå fyren i senga med klærne på mens hun sto i behå og truse, og frotterte håret. Hun hadde en fin kropp, undertøyet var sexy og han lå og så på henne.
Det var et ungt, pent par. Begge så ut til å drive med fysisk aktivitet for her var intet overflødig. Det var nesten en nytelse å se på dem. Særlig på henne, for hun hadde en vakker kropp og lysebrun hud. Da hun snudde seg mot ham, nydusjet og ren, så vi at hun hadde tangatruse og da han vinket henne nærmere, la hun håndkleet over en stolrygg, grep et glass med blank væske i – hvitvin? – som sto på telefonbordet, gikk bort til senga og satte seg overskrevs over hoftene hans. Eggende og sensuelt.
Jeg så på Olaf, mannen min. Her var det visst duket for liveshow i tredje.
– Nå kjenner hun det hvis han blir hard, sa jeg lavt, redd for å ødelegge en tander stemning. Hendene hans strøk henne over lårene, opp til hoftene og forsvant foran henne, ute av syne for oss, for hun satt med ryggen til. Hun tok en slurk av glasset og bøyde hodet bakover, sikkert med øynene lukket.
– Nå gjør han sånn, sa Olaf og smøg hendene rundt meg, la dem over brystene, og strøk og klemte lett og eggende.
Hun smøg selv av seg behåen, lot ham dyppe en finger i glasset med hvitvin og rettet ryggen fort da han tydeligvis traff et visst punkt med den våte, kalde fingeren.
– Han smører inn brystvortene hennes med vin, sa jeg lavt og fuktet leppene, kjente at mine egne stivnet ivrige ved tanken. Hun satte fra seg glasset, lente seg over ham og ble stående på alle fire.
– Nå gaper han sikkert over et bryst, mumlet Olaf i øret mitt, pusten hans kilte deilig. – Lar tunga rotere rundt en stiv, deilig, struttende knopp som smaker hud og hvitvin… Fingrene hans begynte å kneppe opp blusen min, smøg seg under behåen, fant hver sin brystknopp og fikk meg til å stønne da han klemte dem lett.
Fyren i tredje hadde lagt hendene på rumpeskalkene hennes mens han strøk og klemte. Jeg kunne kjenne at Olaf var hard når han presset seg mot halebeinet mitt.
– Nå smyger han tangatrusa til siden, sa jeg og pustet tyngre da røde kjønnslepper glinset fuktig mot oss. Med vante bevegelser smatt fyren av seg buksa under henne og ble liggende i bare trusa og t-skjorte. Jeg åpnet hekten i behåen og lot plagget henge løst over brystene for å la Olaf komme bedre til med hendene.
Hun sto med baken struttende i været og med skrevende ben, og det var tydelig at hun var kåt! Jeg også. Det brant mellom bena av lyst da fingrene til fyren i senga strøk lett over kjønnet hennes med varsomme fingre. Strøk saftene hennes utover fra venusberg til haleben, gang på gang. Olaf løftet skjørtene mine, visste at jeg var truseløs. Det var jeg alltid når vi sto og så inn i hotellrommene. Idet Olaf bøyde seg ned og kysset nakken min, snudde hun seg mot oss, smatt trusa si av og senket kjønnet ned mot den ventende munnen hans. Han gapte, møtte musa med tunga først og nytelsen var meislet i ansiktet hennes. Jeg gispet da hun åpnet øynene og stirret rett på meg.
Jeg stivnet. Olaf trodde nok det var fordi fingrene hans hadde funnet fuktigheten min. Jeg klarte ikke å dra blikket til meg, sikker på at hun kom til å haste irritert og flau bort til vinduet og dra for gardinene. Lettelsen skylte gjennom meg da hun smilte svakt, bøyde seg ned til den store kulen på trusa hans og smatt plagget av da han løftet på rumpa si. Støt av begjær flommet gjennom meg da jeg skjønte at hun tillot at vi så på. Jeg skilte bena for å la Olafs fingre komme bedre til. Han hadde dratt ned buksene sine, de lå rundt anklene hans og pikken snuste meg i baken. Vissheten om at hun hadde sett oss, gjorde meg enda kåtere og mens hodet hennes gikk opp og ned over pikken hans, kjente jeg Olafs lem stange seg frem mellom bena mine. Den gned klitten og hvis jeg så ned, kunne jeg se det blottede hodet titte ut under kjønnshår og venusberg, kikke ut fra forhuden, som gled helt tilbake og avdekket hele den herlige, glinsende svampen. Og da han i senga la hendene på baken hennes og dyttet henne nedover kroppen sin, smøg Olaf seg tilbake og trengte dypt inn i meg. Samtidig som hun sank ned på pikken hans med lukkede øyne og et henført uttrykk i ansiktet.
Nytelse! Olaf pumpet med seige tak mens hun red ham og masserte seg selv. Hun åpnet øynene, stirret på meg og smilte svakt. Jeg skjønte at synet av oss to også hadde sin virkning på henne, samt vissheten om at to vilt fremmede mennesker kikket på de to mens de selv elsket, kåtet opp av det de så på. Det var en merkelig følelse, en hissende følelse og jeg slapp ikke henne med blikket før hun la hodet bakover, svaiet ryggen i orgasme og sank sammen med små rykninger i kroppen. Dette ble for mye for meg og jeg støttet meg med strake armer i vindusposten og dissende bryst mens Olaf pumpet meg gjennom en hesblesende orgasme. Jeg kan ikke minnes at det noensinne har vært så godt!
Da jeg kom til hektene, åpnet jeg øynene og så rett inn i blikket hennes igjen. Vi sto begge med øynene halvt lukket i nytelse og ble tatt bakfra i hver vår etasje – hun på alle fire og jeg stående. Jeg var så kåt, så opphisset, jeg var sikker på at om Olaf klarte å holde seg bare litt til, så ville jeg komme enda en gang.
Denne gangen kom jeg før henne. Knep ansiktet sammen i en nytelsesfull grimase og skrek i orgasme, så høyt at hun må ha hørt det. Og da hun svaiet ryggen med hendene hans godt plantet på rumpeskalkene hennes og et sammenbitt, konsentrert ansiktsuttrykk skjønte jeg at de begge var så nær kanten at det var snakk om bare et par jukk. De kom samtidig. Alle tre. Både hun og han og Olaf. Han fylte meg med sæd mens de to der nede falt sammen i senga i felles, deilig glede. Hun underst med ham over seg, med ansiktet ned i dyna og bustete hår. Kanskje hun trengte en ny dusj nå?
Da hun løftet hodet og strøk håret vekk fra ansiktet, smilte hun lykkelig til meg, med et strøk av takknemlighet? Og da Olaf trakk seg ut og han trakk seg bort for å tørke snoppen ren for sæd, lot vi som ingenting og sa ikke noe, vi to jentene. Det var på en måte vår hemmelighet. Vi kjente ikke hverandre, allikevel visste vi mer om hverandre nå enn de beste venninner.
Om Olaf la merke til kontakten mellom meg og henne, vet jeg ikke. Men han har vært svært så ivrig i ettertid på å stå og se ned på hotellet. Og jeg? Jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve spenningen ved å bli sett, og ikke bare se på.
Takk, du ukjente jente, for en nydelig opplevelse.