Lørdagskonseptet

Kjæresten min heter Ellen. Vi er gift og har små barn, så det er ofte at vi er hjemme på lørdagkveldene. For å skape litt spenning for oss selv, har vi lagd dette som vi altså kaller lørdagskonseptet. Det går ut på følgende: Vi har en boks med mange lapper i. På hver lapp står det en aktivitet eller et opplegg for en kveld. Hver lørdag som vi er hjemme så trekker vi en lapp for å se hva vi skal finne på. På en lapp kan det f.eks. stå: Kino/restaurantbesøk uten truse (skal kontrollers! Men denne krever barnevakt). På en annen kan det f.eks. stå: Lage pornofilm. Poenget er at vi finner på opplegg som begge kan tenke seg å være med på.

Nå skal jeg fortelle om det som skjedde sist lørdag:
Jeg holdt esken med lappen i og Ellen trakk en lapp og leste opp det som sto på den: Sex på kjøkkenet. Vi fordelte oppgaver: Jeg skulle gjøre klart alt på kjøkkenet og Ellen ville bruke litt tid på å fiffe seg opp. Vi ble enige om å stille i nattøy eller undertøy. Før Ellen gikk for å skifte, så fikk hun en liten pakke av meg. Det var en liten truse som jeg hadde laget etter noe jeg hadde lest om en av jentene i Sex og Singelliv (se http://shop.erotikknett.no/main.php3?PI=11&PNO=56012 ). Hun hadde fått en G-string truse der stringen bare var en snor med perler. Poenget med den er at når en går så skal perlene kile på klitoris. En kveld jeg var alene hjemme hadde jeg rotet rundt i sysakene til Ellen og funnet frem perler, silkebånd strikk og noen små stoffhjerter. Jeg tredde perlene på tynne silkebånd, og målte lengder og bredder fra Ellens truser. Trusa ble riktig fin med to perlesnorer som gikk sammen til en et stykke bak. Jeg hadde også sydd på noen røde hjerter for å pynte opp litt.

Jeg begynte å gjøre det klart på kjøkkenet; dro for gardinene, slo av taklyset, fant fram stearinlys og en CD-spiller. Jeg satte frem en flaske med Kahlua og en skål med druer. Jeg skiftet til pysj-bukse og T-skjorte og satte meg ved kjøkkenbordet. Litt etter kom Ellen. Hun hadde på seg en kort, sort, silkenattkjole. Hun var nysminket og rett og slett nydelig. Hun satte seg på stolen som stod rett forran meg. Nattkjolen skled litt opp, men hun satt med bena i kors, så jeg hadde begrenset innsyn. Jeg skjenket opp Kalhua i to glass og rakte det ene til Ellen. Vi småpratet om løst og fast og skålte en gang innimellom. Ellen så nok at blikket mitt vandret rundt på kroppen hennes. I allefall byttet hun stilling slik at jeg fikk bedre innsyn. Der så jeg to perlesnorer som forsvant inn mellom to kjønnslepper. Jeg spurte om hun likte den nye trusa. Joda, hun likte den godt. Vi skålte igjen og så spurte jeg om hun ville danse. Jeg satte på en rolig låt og vi begynte å danse tett inntil hverandre. Mens vi danset passet jeg på å presse låret mitt mot kjønnet til Ellen. Tanken var at dersom jeg presset på mot perlene, så ville kanskje en av dem treffe kloitoris.

Ellen på side hadde funnet ut at pikken min var blitt knallhard. Hun vrikket seg gjennom dansen og passet på å presse litt med hofta mot pikken min. Etter å ha danset slik en liten stund sa Ellen: ?Nei, nå vil jeg gjøre noe annet enn å danse?. Jeg smilte. Hun var tydelig kåt. Jeg løftet henne opp på kjøkkenbenken og plasserte en en stol på hver sida slik at hun kunne få støtte for bena. Sakte skjøv jeg nattkjolen oppover. Der kom perlene til syne. De hadde nok gjort jobben. Forsiktig lot jeg en finger skli nedover langs perlene. Så flyttet jeg perlesnorene slik at jeg skulle ha mulighet til å fingerpule henne. Etter at jeg hadde latt en finger skli forsiktig over klitoris en gang sa hun: ?Nei, ikke bruk fingeren. Da går det for meg med en gang. Dette vil jeg nyte. Pul meg skikkelig?. Jeg hadde ikke noe problemer med det ønsket. Jeg slapp pysj-buksa ned på gulvet og pikken min spratt fram. Så plasserte jeg den mellom to perlesnorer og midt i en våt og ventende fitte. Sakte skled jeg ut og inn mens jeg så på Ellen. Hun satt med øynene lukket og nøt det hele. Det er fantastisk å se på en vakker jente som nyter sex. Jeg tok et godt tak bak rompa hennes og økte takten. Jeg merket at hun begynte å puste tyngre. Og er det noe jeg tenner på, så er det å pule mens jeg merker at Ellen nærmer seg en orgasme. Hun presset imot og jeg tok henne hardt. Vi møttes i et heftig og dypt kyss. Så gikk det for Ellen. Hun pustet og klynket og jeg fortsatte å pule henne hardt. Så gikk det for meg også, jeg mildt sagt eksploderte. Etter litt fikk jeg da roet meg. Igjen møttes vi i et dypt og intenst kyss.

Jeg elsker disse lørdagskveldene. Forventningen om at vi skal finne på noe, overraskelsen over hva det blir og så bygge opp spenningen til den blir så intens at vi bare må ha sex. Lurer på hva det blir neste lørdag? Vi har ikke trukket den lappen der det står at jeg skal binde Ellen i X-formasjon i senga. Hvis du lurer på hvordan det gikk en tidligere gang jeg bandt henne slik, så kan du lese om det under Gruppe-sex.
Den heter: Da kona mi fikk så mange pikker hun bare ville (…. nesten) (se http://www.erotikknett.no/ssi_update/001.php?id=1032).