Mange turer ut med hæler på Carl Berner

Denne historien er sann.
Veronica var ei lita dame som hadde fine former og mange høyhælte sko. Hun likte å gå i dem, men dessverre så hadde hennes «komfor-høyde» blitt lavere den siste tiden, og da møtte jeg henne. De søte skoene sto der uten å bli brukt. Jeg så jo ved en nærmere studie at mange av dem var godt brukt, men de som hun brukte nå var dessverre ikke noe særlig å snakke om. Kun 3-5 cm.

Jeg flyttet inn til henne ganske raskt og utnyttet at vi hadde forskjellig arbeidstid. Jeg låste døra, dro på meg mine strømper og høyhælte sko og ronket kuken mens jeg slikket og snuste på hennes fordums sko i størrelse 36 – 37. Det var deilig det, men savnet etter å se henne med de på var stort.

Som vanlig jobbet hun sent. Hun ville ikke være hjemme før klokken 0100, så jeg trippet rundt i leiligheten hennes som jeg så ofte gjorde. Jeg hadde på meg et par hvite sling-backs med åpen tå og 10-11 cm hæl. Strømpene var svarte og jeg hadde bukse på. Jeg åpnet en øl og koste meg foran TV-en. Med høyre hånd gned jeg meg i skrittet og følte på min halvfeite kuk mens jeg beveget mine strømpebekledde føtter i hælene.

Etter en stund forsvant buksa av og jeg hadde en stiv kuk i friluft. Stay-up’ene jeg hadde på var så lange at når jeg satt litt tilbakelent i sofaen og lot pungen henge, hvilte ballene på strømpekanten. Jeg nappet i kuken og beundret mine deilige sko. Med kuken i hånda reiste jeg meg og gikk ut i gangen og åpnet døra til kottet der skoene hennes sto. Jeg fant frem et par av hennes høyeste hæler som ikke var så mye brukt, og et par av hennes mer brukte hæler som ikke var så høye, de siste sto i gangen. Så gikk jeg tilbake til sofaen og satt meg godt tilbake med sprikende ben. Kuken ble raskt helt stiv igjen da jeg med mine egne hæler godt plantet i gulvet gned skrittet samtidig som jeg foretok en grundig nærstudie av hennes høyeste hæler. Avtrykket etter føttene hennes var svake. Slitasjen under tydet på lite bruk, jeg tipper bare i enkelte helger eller ved spesielle anledninger. Etter å ha studert begge skoene nært og grundig danderte jeg dem på bordet foran meg.

Så tok jeg for meg de andre skoene hennes. Disse brukte hun ofte til daglig, og de bar preg av det. Dessverre var ikke hælene noe å skryte av, så de brydde jeg meg ikke om. Det som gjorde disse skoene interessante var at innersålen var myk, elastisk og glatt. Skoene var også veldig søte, selv om de som sagt ikke hadde så høy hæl. Jeg kunne få en halvfeit en av bare å stryke over denne innersålen. Fotavtrykket var meget tydelig. Her hadde hennes små føtter med strømper på vært i mange timer!

Høyre hånd jog over kukhodet og venstre hånd førte den ene skoen hennes opp til ansiktet mitt. Jeg stakk tunga prøvende fram og smakte på avtrykket av hennes føtter. Den salte smaken av hennes varme føtter sendte en stråle av velbehag og nytelse gjennom kroppen min som straks forplantet seg i underlivet. En bølge av en miniorgasme for gjennom kuken og jeg stoppet og ronke et lite øyeblikk. Dette ville jeg nyte lengst mulig. Tungespissen min gled over hele det området av innersålen i pumpsen som jeg rakk frem til, og der jeg ikke rakk frem, følte jeg over med en finger.

Jeg byttet til den andre skoen hennes og snuste og slikket på den også. Høyre hånd hadde et godt tak i kuken og jeg ronka frenetisk over kukhodet. Ved å legge meg godt tilbake klarte jeg å balansere skoen hennes på nesa, og jeg grep tak i den andre. Jeg lirket pungen ned i skoen og masserte meg selv med innersålen. Frem og tilbake førte jeg skoen, og det glatte stoffet gled godt over huden på ballene. Jeg ble litt ivrig så skoen som lå over ansiktet falt av. Jeg benyttet anledningen til å massere ballene med skoen litt hardere og heftigere. Mine egne hæler hvilte på bordkanten, og der jeg lå med mine sprikende ben slo det meg som ofte før at hadde jeg vært dame nå, så hadde jeg blitt pult av en mann. Miniorgasmene bølget gjennom underlivet. Etter en liten overveielse av hva jeg skulle prioritere, endte det opp med at jeg grep tak i den skoen som jeg hadde hatt liggende over ansiktet sist. Jeg stakk nesa ned bak i skoen, der hennes hæl er når hun bruker dem, og strakte tunga ut så langt jeg klarte. Hele tunga fikk nå kontakt med hennes innersåle, og smaken av føttene hennes lagde bølger nedover i kroppen og den lurende orgasmen eksploderte plutselig i en voldsom kraft. Vanligvis samler jeg opp sølet i handa, men nå ljomet det så kraftig gjennom kuken at jeg bare lot det stå til.

Klissete på magen, med sprikende ben, beundret jeg hennes høyste hæler som sto på bordet og med odøren og smaken av hennes velbrukte sko, ronket jeg den utrolig deilige «høydaren» ut av kuken og underlivet. Jeg fikk ikke nok av innersiden av denne skoen.

Jeg vaklet ut på badet og vasket meg før jeg trippet inn å hentet skoene hennes. Jeg stakk tunga påny ned i dem, men det virket som om jeg hadde slikket bort all den gode odøren. Eller kanskje jeg bare var for vant til den akkurat nå? Jeg plasserte dem tilbake der jeg fant dem.

Jeg ble varm om hjertet og småkåt da jeg dagen etterpå oppdaget at hun prøvde sine høyeste hæler foran speilet. Hun bare lurte på hvilke sko hun skulle bruke til den nye kjolen som hun skulle ha på seg i mormors bursdag. Hun kipte av seg skoene og lot dem ligge i stua, gikk ut i gangen og stakk sine strømpebekledde, søte føtter ned i skoene som jeg hadde kost med kvelden i forveien og sa hun skulle en tur på butikken, og gikk. Synet av henne i strømper, hæler og tanken på hva jeg hadde gjort med de skoene hun gikk med akkurat nå ble lynraskt for mye for meg. Jeg dro frem kuken, grep fatt i hennes høyhælte sko som lå på gulvet og tok en rask ronk. Jeg gledet meg over at hun «fylte» opp skoene sine igjen med deilig kvinne-odør som kom til å sende deilige bølger ned i kuken min. Tru om hun kunne forestille seg det?

Når hun kom tilbake fra butikken var jeg opptatt med studier.

Samme kveld var hun på jobb. Dessverre hadde hun på seg de skoene med den deilige innersålen. Jeg sto med strømper og høyhælte sko og lette etter et par sko som jeg kunne ha som ronkeobjekt, men av erfaring var de hun hadde på seg i kveld de beste. Jeg måtte nøye meg med noen mindre attraktive sko, selv om de ikke var noe dårlig.

Ronken gikk liksom ikke like «sprutende» som forrige dagen. Kuken ble ikke skikkelig stiv, så jeg dro strømpebuksa opp igjen og gned pikken. Kanskje det ville hjelpe å gni strømpebuksa mot pikken? Jeg tittet ut. Det var svart ute. Jeg stusset litt og reiste meg opp for å se bedre ut av vinduet. Det var virkelig mørkt ute. Jeg vurderte umiddelbart på om jeg skulle gå ut en tur. Det var lenge siden jeg hadde gjort det nå. Mens jeg sto slik, masserte jeg kuken under strømpebuksa og funderte. Uten egentlig å ta en avgjørelse kastet jeg et blikk på klokken og fant ut at jeg hadde tre timer på meg før hun kom hjem. Jeg hadde fremdeles ikke bestemt meg da jeg satt meg ned og malte meg kraftig inn med sminken hennes. Det var deilig å kjenne smaken av leppestift, øyevippene som ble tunge av mascara og øyelokkene som ble litt stive av øyenskygge.

Skjørtet hennes svingte om bena mine da jeg med strømper og høyhælte sko gikk bestemt mot utgangsdøra. Jeg tok tak i dørhåndtaket og åpnet døra så vidt. Plutselig, nølende som om jeg var fastlåst vurderte jeg nøye om jeg skulle gjøre det. Slik var det hver gang, men denne gangen faktisk litt mer nølende. Når jeg hadde vært ute å gått i hæler tidligere hadde jeg jo sørget for at det var litt diskre, kjøre til utkanten av byen osv. Nå skulle jeg gå ned fem etasjer og rett ut på Carl Berner i Oslo! Tidligere hadde jeg holdt meg til å trippe i nærheten av bilen så jeg hadde fluktmulighet. Nå ville jeg ikke ha det. Bare det å være nødt til å gå opp fem etasjer var en lang «fluktrute.» Kun et par ganger tidligere, for lenge siden, hadde jeg vandret gatelangs i strømper, skjørt og hæler og latet som ingenting. Det var i Nord-Norge.

Før jeg hadde kommet så langt i mine vurderinger av alle mulige måter å komme meg unna på hvis jeg skulle treffe noen åpnet jeg bare døra, gikk ut og låste. Mens jeg sto der og låste døra følte jeg alle de 11 centimeterne i hælene jeg hadde på meg svært godt. En enorm fryd blandet med skrek for gjennom meg i det jeg svingte rundt og trippet mot trappa. «Klakk! Klakk!» sa det. Jeg bekjempet skrekken med å si til meg selv at veien til døra var kort. Foten svingte utenfor trappetrinnet og jeg satt den ned på neste. Klakk! Så fulgte den andre foten etter og jeg satt skoen ned på trappetrinnet nedenfor. Klakk! Dæven så disse skoene bråket! Frykten for at noen skulle komme holdt på å overmann meg et lite øyeblikk, og hælen klakket to ganger da jeg satt foten ned på det neste trinnet igjen. Foten min skalv.

Jeg satt den andre foten ned på trappetrinn nummer tre nedenfor avsatsen til utgangsdøra og nølte igjen. Fan, at jeg skulle nøle nå! Det var så deilig å sitte med strømper og høyhælte sko og sminke seg, kle på seg skjørt og gå ut døra uten egentlig å nøle. Sett bort fra den lille nølinga i det jeg åpnet døra da. Det var jævli hvor godt jeg følte hælene, strømpene og sminken akkurat nå. Og det var helt for jævli hvor hælene bråkte i gangen.

Jeg ble stående litt og viste ikke hva jeg skulle gjøre. Velbehaget fra hælene gjorde meg godt, men nervene gjorde meg vondt.

Jeg kjempet meg til å være like bestemt som da jeg åpnet døra. Det fikk briste eller bære. Nå skulle jeg for første gang på 4-5 år gå en lang tur med strømper, høyhælte sko og skjørt. Tidligere hadde jeg hatt på strømper og sko, men bukse. Buksa var da dratt så langt nedover skoene at hælen ble halvveis gjemt. Dritt au! Jeg satte foten bestemt, men forsiktig ned på neste trappetrinn og fortsatte ned alle trappene.

Ute på gata satte jeg i marsj nedover mot Tøyen langs Ring 2. Skjørtet svingte behagelig rundt bena mine og strømpene tok i mot. De glatte strømpebekledde bena mine gned av og til mot hverandre der jeg i høyhælte sko gjorde et forsøk på å ikke gå bredbent som en mann. Gata var folketom. Gleden av å kjenne luften som blåste gjennom strømpene mine og de åpne hælene som jeg trippet i var enorm. Det er også utrolig hvor godt du merker uregelmessigheter i asfalten med hæler på. Jeg vaklet. Fan! Jeg måtte senke farten, jeg var for ivrig til å komme meg av gårde. Klakkingen i asfalten ble roligere og jeg konsentrerte meg om å ikke lange ut. Det er ikke meningen at hælene skal ta i mot når du går. Hælene og fotballene skal treffe asfalten samtidig, eller i det minste nesten samtidig.

Jeg nøt mine skritt nedover Kjølbergsgate. Nå og da merket jeg at klakkingen ble hurtigere og jeg tok meg i å være for nervøs. Jeg svingte opp mot Tøyenbadet og det parkanlegget som ligger der, og fulgte den turveien som går forbi dette. Midt oppå toppen av turveien kom det en litt eldre kar mot meg, men jeg var helt rolig fordi gatebelysningen var dårlig. Han må selvfølgelig ha hørt klakkingen fra hælene mine, og han forventet selvfølgelig å møte en kvinne. Jeg innbiller meg at han så en ikke fult så feminin ung dame i skjørt, høyhælte sko og masse sminke. Jeg tenkte i mitt stille sinn at hvis han så en gutt i dameklær ville jeg ha blitt skuffet, men det får jeg jo aldri vite.

Jeg fortsatte ned til enden av turveien, helt ned til krysset av Kjølberg gata og der Økernveien begynner. Ved noen blomsterbed satt jeg meg ned på en krakk og slang det ene benet over det andre. Jeg rettet litt på skjørtet. Til tross for den litt kalde, svake kveldsvinden følte jeg meg varm og god. Jeg merket at jeg var uvandt med å gå med hæler, til tross for at jeg bruker de så ofte jeg kan. Egentlig litt rart det der. Selv om jeg kan gå med hæler inne i timevis, så blir jeg ikke så trett i føttene som når jeg går ute i 15-20 minutter. Jeg satt og koste meg med å krølle tærne inne i skoen en stund. Jeg kjenner strømpene og stoffet i skoene så godt da.

Turen hjem igjen forløp uten at jeg traff på noen, heller ikke i gangen opp til leiligheten. Nå var det bare å håpe på at hun ikke hadde fått tidlig fri. Heldigvis hadde hun ikke fått det. Jeg hadde en time og et kvarter på meg til hun kom hjem, og den tiden aktet jeg å utnytte.

Jeg satt på huk foran det store speilet i stua som skilte stua fra sovealkoven. Strømpene rakk meg som vanlig helt opp til skrittet. Pikken pekte opp det rykket svakt i den. Jeg hadde dandert flere av skoene hennes foran meg slik at tuppen på skoene pekte mot meg. Da fikk jeg se ned i dem og kunne skimte avtrykkene etter hennes søte små føtter og den deilige svingen høyhælte sko har der hvor sålen så å si forlater bakken. Ved å løfte blikket litt opp i speilet kunne jeg nyte synet av mine egne og hennes hæler. Venstre langfinger var fullstendig begravd i analhullet mitt, og nå sendte den deilige bølger gjennom kroppen min da den roterte rundt langt inne i der. Etter en sånn deilig tur ut som kvinne måtte jeg fullende kvelden med å fantasipule meg selv. Ved å stå på huk slik jeg gjorde nå var følelsen i analen ekstra god. Da er det mye kjøtt som klemmer rundt fingeren, og det gir selvsagt mye følelse tilbake til meg.

Jeg klarte imidlertid ikke å stå slik så veldig lenge da jeg var veldig trett i føttene. Jeg vet ikke om noe annet enn høye hæler som gir en slik tretthetsfølelse i føttene, og derfor elsker jeg det. Men det finnes jo selvsagt en grense. Jeg måtte sette meg ned, selvsagt med sprikende ben og hælene godt plantet i gulvet så jeg kunne kjenne dem, og på en slik måte at jeg fortsatt kunne pule meg selv med fingeren. Nå ble det imidlertid lettere å ronke.

Fingeren i hullet mitt roterte rundt omkring, gled inn og ut, og den ledige hånda for over kuken. Nytelsesbølgen kom til meg, og pusten min ble tung. Vanligvis når jeg puler meg selv blir orgasmen i kuken forsterket, men denne gangen fikk jeg kraftige bølger i selve analhullet. Jeg ronket langsommere, samtidig som pulefingeren økte takten. Jeg banket den inn så langt jeg kunne og lot den rotere hurtig rundt der inne. Bølgen i underlivet ble bare kraftigere, og jeg kjente at orgasmen kom. Mitt slørete blikk for over hennes nydelige sko samtidig som jeg beveget tærne i mine egne. Til slutt klarte jeg ikke lenger, og noen kraftige ronkestøt med hånda løste det hele i en dobbelt orgasme. Jeg velger å kalle det for det, da jeg ikke vet noen annen måte å beskrive det. Orgasme i analen og kuken samtidig. Spruten blir ikke så kraftig da faktisk, men for en deilig og varm følelse!

Jeg lå på gulvet og hikstet lenge før jeg karret med opp på hælene og vaklet ut på badet. Jeg hadde litt over e n halv time på meg til hun var ferdig på jobb.

Når hun kom hjem latet jeg som om jeg sov, og håpet på at hun ikke skulle oppdage at flaska hennes med rensekrem for sminke var brukt. Jeg måtte ta godt i for å bli kvitt sminken i en fei.

Hun krøp forsiktig opp i vannsengen for ikke å vekke meg. Jeg smilte for meg selv i mørket og beveget på mine ømme føtter. Jeg var sannelig litt øm i mitt varme hull også.