Marie de la Fuente

‘Hei, passer det i kveld ved 8 tiden.?’  Den myke, varme stemmen hennes gav meg gåsehud på hele kroppen, for ikke å snakke om den Franske aksenten hennes.

’Selvsagt passer det.  Da ser jeg deg ved 8 tiden.’  Jeg lukket mobilen. Kjente hjertet banket litt ekstra.  Det var ca to uker siden sist vi var sammen.  Klokken nærmet seg fem på fredag eftermiddag og det var på tide å komme seg ut av kontoret.

Marie traff jeg på en mottagelse i Oslo Plaza for nesten et år siden.  Jeg var invitert av et Fransk selskap som vi gjorde noen kontrakter med år om annet.  Mottagelser som dette var stort sett ganske kjedelige afærer, men jag hadde gått. 

Med en gang jeg kom inn så jeg henne. Det var en merkelig reaksjon, ulikt meg egentlig.  Hun var høy, slank og virket kjølig.  Den sorte cocktail kjolen passet henne utmerket.

Til en forandring var det ganske mange som hadde funnet veien til mottagelsen den kvelden. Jeg vekslet et par ord med noen kjente og gikk for å finne et glass vin til.

Det var da det skjedde. 

’Hallo, jeg heter Marie de la Fuente,’ sa hun og rakte meg hånden.  ’Jeg la merke til at du kom for en stund siden.’ 

Jeg presenterte meg og da jeg tok henne i hånden var det som en iling gikk gjennom oss begge.  Intelligente, varme øynene smilte til meg.  Hun fortalte meg at hun hadde bodd i Oslo i snart seks måneder og at hun og hennes mann, reiste mye mellom Norge og Frankrike.

Uken efter hadde hun ringt og invitert til lunch.  Vi møttes på Theater cafeen og det ble veldig klart for oss begge hvilken tiltrekning vi hadde på hverandre.

Det var rett og slett en sensuell opplevelse.  Uvanlig for meg.

Det ble en sen lunch. Da klokken nærmet seg fire, måtte jeg spørre,  ’Marie, har du lyst til å bli med hjem til meg?’  Hjertet banket som en damphammer og jeg var sikker på at hun ville avslå.

Marie tenkte seg om og så meg rett i øynene, ’Alex, du vet at jeg er gift, ikke sant.?’  Jeg nikket.  ’Jeg vil at alle kortene skal være på bordet om jeg blir med deg hjem.’

Jeg trodde jeg kom til å falle av stolen og hun må ha sett hvor overrasket jeg ble. 

Hun smilte og sa, ’Skal vi ikke gå?’

Jeg har en leilighet på Aker Brygge, så vi skulle ikke langt.  Vi visste begge to hva som kom til å skje, bare visste det.

Det var den første gangen vi elsket.  Siden har det blitt når det passer Marie og hvordan hennes dag er.  Ikke minst når hennes mann er ute å reiser.

Jeg så på klokken, som nærmet seg halv seks.  Jeg måtte en tur innom butikken og ordne opp litt i leiligheten. 

Som så mange ganger før, funderte jeg over forholdet til Marie. Hun var gift, jeg var ikke.  Hun hadde ungått å snakke om sin mann alle de gangene vi hadde våert sammen og jeg presset henne ikke om dette. 

Det var klart at et forhold som til å begynne med hadde et klart sexuellt fokus for oss begge, hadde forandret seg over det året vi hadde kjent hverandre.  Jeg måtte også inrømme for meg selv at jeg aldri før hadde truffet en kvinne som Marie.  Vi var like i ett og alt.  Delte samme tanker og følelser om det meste.

Som ungkar og 37 år gammel, hadde jeg hatt min del av erfaringer med kvinner.  Ingen hadde gitt meg den nærheten Marie gav meg.  Hun var 3 år eldre enn meg, uten at det gjorde meg noe.  Jeg hadde aldri inrømmet for meg selv at mye av et forhold til en kvinne ligger på det mentale plan.  Nå forstod jeg.

Jeg rasket med meg det jeg trengte i butikken og tok heisen opp til leiligheten i 5 etasje.

Jeg åpnet dørene til verandæn og så utover Oslo fjorden.  Som alltid var det mange båter ute.  Solen kastet enda varme stråler utover fjorden selv om klokken var over syv.

En rask dusj og en aldri så liten opprydding på kjøkkenet og jeg var klar. 

Litt før klokken åtte ringe hun på døren.  Jeg kjente spenningen i kroppen, hjertet banket litt raskere.  Jeg gledet meg oppriktig til å se Marie igjen.

’Hei.’  Den myke stemmen og det varme smilet hennes, fikk det til å krible i hele meg.  Jeg dro Marie inntil meg, klemte henne, holdt henne.  Duften av henne gjorde meg yr som alltid.

’Så hyggelig at du ringte,’ hvisket jeg i øret hennes.  ’Jeg har savnet deg.’

Hun kysset meg varmt på munnen.  ’Jeg har savnet deg,’ murret hun.   

’Har du lyst på et glass vin?.  Det er deilig å sitte ute på verandæn om du vil.’ 

Marie tok meg i armen og sammen ruslet vi ut på kjøkkenet for å finne vin og glass.  Nærheten min til denne kvinnen overrasket stadig.

’Alex, jeg nevnte det ikke på telefonen, men Jean Pierre er borte til lørdag.  Om det passer kan jeg bli til i morgen tidlig.’  Hun så på meg med varme øyne, ventet på en reaksjon fra meg.

Jeg dro henne inntil meg, smilte, ’Flott.  Om det passer for deg, passer det for meg.’  Jeg kysset henne lett på munnen.  ’Da har vi litt tid.  Hva med vinen.?’ 

Vi tok med en flaske rød vin og glass og satte oss ute.  Solen blinket lett i små bølgene ute på fjorden, hvor en svak bris var nok for seilbåtene som var på vei tilbake til havn for natten.

Sofa-gyngen knirket litt da vi satte oss.   ’Skål da, hyggelig å se deg Marie.’ 

Vi små pratet litt og Marie lente seg inntil meg.  ’Du Alex, tenker du noen gang på oss og hvordan det har blitt mellom deg og meg.?’ 

’Det vet du at jeg gjør.  Det som overrasker meg gang på gang, er nærheten vi har.  Noe jeg aldri har opplevd før.’  Armen min lå rundt henne og hvilte lett på brystet hennes. 

Marie vred litt på hodet og så på meg.  ’Men du har jo sikkert hatt mange venninder som du har vært glad i.’  Hun funderte litt, så sa hun, ’Jeg vil at du skal vite at jeg har aldri følt nærhet tidligere som jeg nå vet at du og jeg har.  Ikke med min mann, eller noen annen.’ 

Hun virket som hun var i en mer reflekterende sinns stemning enn vanlig. 

’Når vi er sammen, er det som jeg er i en helt annen verden.’  Marie vred seg rundt og la seg ned i fanget mitt og strakk de lange bena ut i sofa-gyngen.  ’Jeg føler frihet når vi er sammen Alex.’  Hun smilte opp til meg.

Fingrene mine strøk lett gjennom det lange, mørke håret hennes. 

’Mmmm, det er så deilig når du gjør det Alex.’  Hun lukket øynene, men smilet var fortsatt der. 

Jeg bøyde meg og kysset henne forsiktig på leppene.  Hun møtte meg med en intensitet som overrasket litt.  Munnen åpnet seg og tungen hennes søkte ivrig inn i min munn.  Jeg la hånden lett på brystet hennes og kjente hvordan brystvorten hadde svulmet opp. 

Marie famlet litt med hendene, fant knappene i blusen som hun åpnet for meg.

Hånden min koppet seg rundt de små, faste brystene hennes. ’Mmmm, Alex.  Du har de beste hendene i hele verden,’ mumlet hun.  ’Jeg har lyst på deg Alex.’  Hun snudde på hodet og så på meg.
’Kan vi elske her ute.?’

Dette var noe nytt.  Vanligvis var Marie ganske forsiktig og konservativ når det gjaldt nettopp det.  Vi hadde elsket mange ganger, men alltid i min seng. 

’Det er klart at vi kan,’ hvisket jeg til henne.  Det hadde såvidt begynt å mørkne litt og vi kunne høre lyden fra trafikken og fra folk som vandret rundt på bryggen under oss.

Med en rask bevegelse dro Marie av seg en liten hvit truse, som hun slapp ned på gulvet.  Hun løftet skjørtet opp litt og sa, ’Jeg vil at vi elsker med klær på Alex.’  Varmen i stemmen hennes gjorde meg yr og kåt.  Jeg famlet litt med knapp og glivelås og dermed spratt den ut. 

Marie smilte da hun så ereksjonen min. ’Kom,’ hvisket hun. 

Med et godt tak i penisen, styrte hun den uten videre inn blant kjønns leppene.  Hun dyttet hoftene mot meg og gled jeg inn i dypet hennes.  At hun var så klar overrasket meg. 

Jeg lå på strake armer over henne og sakte gled jeg ut av varmen hennes og tilbake igjen.

’Nei Alex, ligg tett opp på meg,’ hvisket hun med varm stemme, la armene rundt meg og dro meg ned.  

Hun la bena rundt hoftene mine og holdt meg fast og tett inntil kroppen sin, samtidig som hun vrikket lett på hoftene.  Det var en utrolig erotisk opplevelse. 

Lyden fra bryggen og trafikken fikk det til å virke som om vi elsket ute i det fri og kanskje bli oppdaget av andre.  Marie var intens, mer enn vanlig.

Munnen hennes var varm og en ivrig tunge søkte inn i min munn.  Sakte begynte vi å elske.  Marie kastet all forsiktighet over bord.  Pusten kom i korte støt, hun ynket seg og møtte meg med hvert støt.

Den fjerne støyen fra bryggen under oss, intensiteten i elskoven og varmen som lå rundt oss som en kappe, fikk det hele til å bli en erotisk opplevelse. 

Som en storm som bygget seg opp langt i det fjerne begynte det.  Stormen ble stadig sterkere og som et vulkan utbrudd skjedde det.  Sæd fylte henne plutselig. øynene hennes spratt opp, store, varme.  Armene hennes knuget rundt meg og da hørte jeg det.  Det dype gryntet som jeg hadde hørt mange ganger før.

Kroppen hennes skalv og en flytende varme omgav penisen min som fyllte henne med sæd.  Hvor kom det fra.? 

’Alex, Alex ohhhhh!’  Hun vred seg under meg da orgasmen drev gjennom kroppen hennes.

Sakte løsnet armene hennes rundt meg og vi ble liggende helt stille.  Hvor lenge vet jeg ikke.  Intensiteten avtok og plutselig hørte jeg en svak latter som drev i Marie.  Jeg reiste hode og så på henne.

’Ohhh Alex.  Jeg har aldri hatt en så intens opplevelse med deg.’  Hun smilte, strakk armene bakover og vrikket litt på hoftene.  ’Det er som det flyter inne i meg.  Hvor kom  alt det fra.?’

Jeg måtte smile.  ’Jeg vet ikke, men at det kom mye kjente jeg også.’ 

Jeg reiste meg opp og med et lite ’plopp’ gled jeg ut av varmen hennes. 

Marie svinge bena ned på gulvet.  ’Oiii. Jeg lekker!.’  Hun reiste seg og forsvant ut på badet.

Jeg dro opp buksene igjen og hun var tilbake.

’Det var bedre,’ hvisket hun i øret mitt og hun satte seg ned ved siden av meg.

Marie lente seg inntil meg og vi ble sittende å se utover fjorden.  Mørket hadde senket seg som myk fløyel over Oslo, lysene fra Nesodden blinket svakt. 

’Alex,’ hun kikket opp på meg og trakk litt på det.  ’Det var noe av det mest intense jeg noen gang har opplevd.’  Stemmen hennes var myk og hun tok et tak rundt armen min.

Jeg gav henne et kyss på kinnet og sa, ’Er du sulten.?  Jeg har et par biffer vi kan steke om du vil.’ 

Senere, ferdig med en deilig middag, slo jeg i resten av vin flasken i glassene våre.

’Du, jeg har aldri presset deg eller spurt nø om forholdet du og din man har, men er det noe du kan fortelle meg om.?’  Jeg så Marie rett i øynene og håpet på en måte at hun ville åpne litt på det kapittelet av livet sitt.

Hun funderte litt på saken, så sa hun, ’Vi ble gift alt for tidlig.  Jeg var bare 22 år gammel og Jean Pierre var et år eldre.  Over årene har vi glidd fra hverandre, vi har ingen barn og det sexuelle mellom oss fungerer ikke særlig bra lengre.’  Hun så litt trist ut, så passerte det og hun fortsatte, ’Jeg har lenge tenkt på det å ha en elsker, men det ble ikke noe med det før jeg traff deg.’  Hun smakte litt på vinen.

’Kansje Jean Pierre har en kvinne han finner nærhet med.  Jeg vet ikke og det gjør meg egentlig ikke noe om det er slik.’  Hun reflekterte litt på det hun hadde sagt.  Så kom smiltet igjen.  ’Nei, jeg vill helst ikke snakke mer om det om det er greit for deg.’

Hun reiste seg fra stolen, kom bort til meg og gav meg et kyss på kinnet.  ’Skal vi rydde litt.?’ 

Jeg tenkte på det hun hadde sagt og reflekterte over hvordan to mennesker kan drive fra hverandre som Marie og henne mann hadde gjort, men med en skillsmisse andel på over 50% var det tydelig at lett var det ikke for en kvinne og en mann å bo sammen under samme tak.

Jeg dro Marie tett inntil meg og hvisket, ’Jeg er glad at vi traff hverandre.’

Litt senere stod vi i den store dusjen, vasket, befølte og lekte og ertet litt. 

Maries kropp var stramm og fast.  Imponerende at hun tok vare på seg selv, mange gjorde ikke det.

’Alex,’ hun så ertende på meg når vi tørket oss og la en hånd rundt en stiv og hard penis.  Stemmen hennes fikk en litt mørkere klang da hun sa, ’Kom, la oss legge oss.’

Jeg trakk bort gardinene fra vinduet og vi så utover fjorden.  Et svakt lyst fra baderoms gangen skinte inn til oss på soverommet. 

Vi ble stående tett sammen og se utover fjorden en stund.  Så tok jeg hånden hennes og dro Marie over til den store dobbelt sengen, skjøv henne ned på ryggen og kysset henne mykt på munnen.  ’La meg varme deg litt,’ murret jeg. 

Tunge spissen lekte sakte nedover halsen hennes, videre til to faste bryst. Jeg bet forsiktig i brystvortene og hun grøsset svakt og jeg hørte henne mumle ’Ohhhhh.’

Videre nedover, kysset navlen hennes og da tungespissen gled ned i den trimmede busken mellom bena hennes, grøsset hun igjen.  Så mange ganger jeg hadde kjent smaken av kjønnet hennes, var hver gang like spennende.  Den svake duften av kvinne drev i nesen min og gjorde meg enda mer kåt.

’Ohhh Alex,!!’  Hun tok tak i håret mitt med begge hendene. Hun åpnet forsiktig bena for å gi meg bedre adgang. 

Jeg skiftet stilling og la meg mellom bena hennes, åpnet forsiktig kjønns leppene og tungen gled lett nedover hele sprekken, som var våt og varm.

Hoftene hennes presset mot meg da jeg sugde en oppsvulmet klitoris inn blant leppene mine.  Tungen lekte lett rundt på den og jeg kjente hvordan Marie ble mer tens i kroppen. 

Sakte skjøv jeg en finger inn i varmen hennes.  Jeg var på jakt efter G-punktet.  Noen ganger hadde jeg funnet det og orgasmen hun fikk da, sendte henne på en rundreise blant stjernene. 

Hun dro bena enda lengre opp mot brystet og pusten kom i korte støt.  Hadde klitorisen blitt enda større.??  Jeg sugde, tungen lekte og plutselig skjedde det.

Et langt ’JåååA!!!’ runget.  En kort spurt med saft sprutet ut og Marie var på vei til stjernene.  Mens orgasmen drev gjennom kroppen hennes, reiste jeg meg opp, styrte en stiv penis inn i varmen hennes, hvor det kom nok en kort, liten sprut ut.

Tid og sted var glemt for oss begge.  Vi elsket heftig, varmt og følsomt.  Vi ropte, vi ynket oss og da jeg kjente at en ladning med sæd var på vei, gikk det fullstendig over stokk og stein for oss begge.

Da Marie kjente orgasmen min og sæd som drev inn i henne, kunne vi ha vekket hele Aker Brygge. I hvert fall kunne det høres slik ut.  Hvor kom all sæden fra.??  Det var som det ikke ville slutte.

Utmattet falt jeg ned på henne til slutt og vi ble liggene å puste tungt – lenge. 

Vi hørte den samme ’ploppe’ lyden som før, da jeg gled ut. 

Marie fniste litt da hun hørte det.  ’Nå har du vel fylt meg helt full så jeg lekker igjen.’  Hun reiste seg sakte opp i sengen.  ’Men Alex, du er jo like hard enda,’ sa hun med forundring i stemmen. 

Hun snudde seg litt, akte seg ned og stakk tungen ut og slikket i seg en dråpe sæd som piplet frem på penis hode. 

Vi lå nesten i en 69 stilling og da Marie åpnet litt på bena, kunne jeg virkelig se i det svake lyset hvordan det dryppet sæd ut av henne.  Tungen hennes slikket opp og ned på penisen et par ganger og da hun tok den i munnen, tror jeg det kom en aldri så liten sprut til. 

’Mmmm,’ hørte jeg bare fra henne, så boblet latteren i hennes.  Hun slapp ut penisen og lo.  ’Hvordan klarte du det?  Det kom en liten sprut rett i munnen min.  Og jeg som trodde det ikke var mer igjen.’  Hun reiste seg opp.  ’Vent litt, kommer straks tilbake.’

Resten av natten ble det litt søvn, elsking, litt søvn igjen. Da solen kikket inn gjennom vinduet til oss var jeg i drømme land. 

’Alex,’ hørte jeg langt borte.  ’Du må våkne.’  Sakte drev jeg til overflaten og åpnet et øye.  At hun kunne være så frisk og våken efter all elskingen vi hadde hatt.?

Hånden hennes gled nedover magen min og fant en slapp penis.  ’Men, er det ikke noe liv her,?’ spurte hun med tilgjort forundring i stemmen.  ’Du som var så sprek i hele natt.’

Hånden hennes klemte igjen og under av alle undere, det var liv. 

’Ohhh, jeg tror det ikke,’ lo hun da den begynte å reise seg. 

Plutselig vred jeg meg rundt og kastet meg opp på Marie.  ’Ler du av meg ditt troll.’  Jeg holdt armene hennes fast med hendene mine.  ’Nå har jeg deg.’ 

’Ohhh, jeg er så redd, så redd,’ humret hun. 

Jeg presset meg ned mellom bena hennes. Uten videre dro hun bena opp og jeg gled inn i henne. 

’Alex,’ visket hun med svak stemme.  ’Gjør det fort og hardt.’  Hun lukket øynene og presset hoftene mot den harde penisen som drev inn og ut av henne. 

Dessverre var det lørdag morgen og vår tid for denne gang var over.  Vi dusjet og jeg lagde kaffe til oss.

’Jeg ringer deg snart,’ et flyktig kyss på kinnet og hun var borte.
Hilsen
Alex