MeAStar og BigBadWolf fantaserer…

Vel… MeAStar står for settingen, og BigBadWolf har tatt seg friheten til å skrive seg selv inn i fantasien ;o)

Denne historien er til deg MeAStar. Enjoy.

Det er en halvtime igjen av arbeidsdagen når mobilen din piper. Melding fra mannen din. Det står: Har gjort noen små forberedelser, så i kveld skal drømmen bli virkelighet 🙂 Det går ikke opp for deg med en gang hva han mener, for det begynner å bli lenge siden sist dere delte fantasier. Den siste halvtimen av arbeidsdagen snegler seg av gåre mens du prøver å finne ut av hva han mente med den meldingen.

Endelig er klokka der og ikke lenge etter sitter du i bilen på tur hjem. Underbevisstheten din har helt siden du leste meldingen jobbet med håpet om å få oppleve en lenge bortgjømt fantasi, men disse tankene har ikke kommet opp til overflaten ennå. Halvveis hjemme blir du derfor overrasket når du oppdager at du begynner å bli kåt. Kroppen din har våknet til liv, tilsynelatende helt av seg selv. Når du svinger inn i oppkjørselen sitrer det i hele kroppen. Og idet du går ut av bilen håper du at ungene ikke er hjemme ennå, sånn at du kan la den plutselige kåtskapen gå utover din mann.

Idet du åpner utgangsdøra lytter du etter bråk fra ungene, og håpet stiger når du ikke kan høre noe annet enn rolig bakgrunnsmusikk som kommer fra stuen. Mannen din kommer deg i møte i gangen, griper rundt livet ditt og gir deg et kyss, smiler lurt og tar deg med i retning kjøkkenet. Mens dere spiser et enkelt men smakfullt måltid forklarer han at ungene er hos farmor og farfar sånn at dere skal få ha huset helt for dere selv. ”Så det var forberedelsene” prøver du å fiske, men han bare smiler lurt og sier at det er mer i vente. Du kjenner at det går en iling av forventning gjennom kroppen, og hjertet ditt banker varmt for denne mannen som fortsatt er i stand til å overraske deg i ny og ne.

Når dere er ferdige å spise, blir du beordret på stua med en kopp kaffe mens han rydder av bordet. Han vet du kjemper mot både nysgjerrighet og kåtskap der du sitter, så han gleder seg til hvordan du vil reagere på overraskelsen som er i vente. Ferdig på kjøkkenet kommer han bort til deg i sofaen. Han bøyer seg ned og gir deg et lidenskapelig kyss, mens han lar en hånd sakte stryke deg nedover halsen. Du kjenner hvordan temperaturen stiger i kroppen, og du nærmest trygler han om å kjærtegne deg. ”Kom så går vi i dusjen” hvisker han inn i øret ditt. Du er ikke særlig tung å be. Han skrur opp musikken så den kan følge etter dere fra stua og inn på badet og soverommet. Behagelige toner fra The Cardigans album Longe Gone Before Daylight siver ut av høytalerne.

Det ligger en sti av klær etter dere på vei mot badet. Han er naken og i full sving med å flå av deg det siste plagget når dere står midt på badegulvet. Han hekter av deg bhen og griper lidenskapelig om brystene dine. Masserer de begjærelig mens han forteller deg hvor kåt du gjør han. Han presser deg bakover til du står med ryggen mot veggen, og gir deg et heftig kyss på munnen før han synker ned på kne foran deg. Trusa di ligger en plass mellom stua og badet, så han løfter det ene beinet ditt opp på skulderen sin og søker kjønnet ditt med munnen.

Du griper tak i håret hanns og stønner høyt idet du kjenner at tunga skiller kjønnsleppene dine. Det skyller en bølge av lettese og fornyet kåtskap gjennom kroppen din, nå som den ulmende følelsen i underlivet som startet for en times tid siden endelig blir besvart. Han legger leppene sine rundt klitten din og suger forsiktig men bestemt. Du lager kåte opphissende lyder mens du presser musa di mot munnen, og nærmest rir på ansiktet hanns. Han bryter seg løs, trass i dine protester, du er ennå sprengkåt og veldig klar for en utløsning.

”Kvelden har knapt nok begynt”, hvisker han inn i øret ditt og drar deg med inn i dusjen. Vannet blir stilt inn til det er behagelig varmt, før han drar deg under strålen. ”Du er så deilig når det lyser kåtskap av deg” sier han. Sakte lar han hendene sine gli over den nå våte kroppen din. Over skuldrene, nedover siden, over magen, bak på ryggen og over rumpa. Han drar deg tett inntil seg, biter deg forsiktig i underleppa og gir deg noen lette klask på baken. Hele tiden har du stått med lukkede øyne og kjent hendene hanns på kroppen din. Tett inntil han kan du nå også kjenne at han er opphisset. Pikken hanns presser seg mot magen din.

”Har lyst på deg” hikster du inn i øret hanns. ”Ikke ennå” er svaret du får. Kroppen din skjelver av skuffelse og oppdemret kåtskap. Han tar en badesvamp og begynner å såpe deg inn. Lar den gli masserende over hele kroppen din fra topp til tå. Bruker god tid for at du skal roe deg litt ned igjen. Når han er fornøyd, tar han dusjhodet fra veggen og skyller av deg såpen. Han nyter synet av skummet som renner nedover de deilige formene dine. ”Sånn” visker han inn i øret ditt, mens han henger fra seg dusjhodet igjen. ”Din tur” fortsetter han og biter deg lett i øreflippen.

Du plukker opp badesvampen og såper den inn mens du ber han om å snu seg rundt med ryggen mot deg. Når svampen skummer legger du fra deg såpen og lar svampen gli over skuldrene hanns. Videre nedover ryggen og rumpa. ”Spred beina litt” sier du mens du synker ned på kne. Du lar svampen gli fra rumpa og nedover baksiden og innsiden av begge lårene. Og når hele baksiden av han skummer hvitt ber du han snu seg rundt igjen. På nytt plukker du opp såpen og skummer opp svampen, men nå stirrer du utelukkende på den stive pikken som vipper opp og ned rett foran ansiktet ditt.
Idet du legger fra deg såpen igjen, bøyer du deg fram og gir pikkhodet et raskt kyss. Du starter nederst på beina hanns og såper deg sakte oppover. Når du gnir svampen på framsiden av det ene låret hanns klarer du imidlertid ikke å dy deg lengre. Så du gaper over den stive pikken og suger den inn i munnen. Han stønner høylytt av behandlingen. Han reagerer alltid høylytt på munnen din rundt pikken. Sakte lar du svampen gjøre noen sirkler på magen, men innsåpingen har mistet all interesse nå. Du suger han så langt inn i munnen som du klarer, og nyter både smaken og følelsen den gir. Du øker tempoet til han legger hendene sine på hodet ditt og stønner høyt over behandlingen, før du lar pikken gli ut av munnen din og reiser deg opp. Han ser forvirret på deg og du sier med en lunefull og frekk stemme; ”kvelden er ennå ung”.

Han drar deg smilende inntil seg, så du blir full av såpe igjen og visker inn i øret ditt hvor høyt han elsker deg. Når dere har skylt av hverandre all såpen, frotterer dere hverandre med et stort badehåndkle. Etter mye kyssing, klåing og småbiting står dere igjen tett inntil hverandre midt på badegulvet. Mannen din avslører at overraskelsen som venter på deg er på soverommet. ”Men det er en liten sak du må gå med på først” sier han. ”For at kvelden skal kunne fortsette som planlagt”. Han åpner en skuff og tar ut et nydelig sort silkeskjerf. ”Lar du meg knyte dette foran øynene dine?” spør han uskyldig. Men smilet rundt munnen avslører stemmen.

Med ett dundrer hjertet ditt nesten ubehagelig fort av gårde. Du kjenner det prikker i huden og vet at kroppen din avslører deg med gåsehud som brer seg utover. Han har vel aldri? Du kiker mot soveroms døra og så mot mannen din igjen. ”Led meg inn i mørket” hvisker du hest. Kåtere enn du noen gang kan huske å ha vært. Kan han virkelig ha gjort alvor av den fantasien. Den som gjør deg kåtere enn noen annen fantasi du har. Du lukker øynene idet han legger silkeskjerfet over øverste del av ansiktet ditt. Kjenner han justerer og knyter det fast.

Så er det som om du er over i en helt ny og spennende verden. Som om du blir en helt annen person. Pusten din går i korte rykk, pulsen raser av gårde. Blodet ditt strømmer rundt i kroppen som gloheit lava. Du kjenner at du er klissvåt mellom beina. Du simpelthen elsker at han frarøver deg synet. Alle de andre sansene jobber da i høygir for å kompensere. Når han åpner døra til soverommet, kjennes lufta kjørlig ut i forhold til på badet. Du kjenner hvordan brystvortene dine snurper seg sammen og blir harde, samtidig som du igjen kjenner at du får gåsehud. Det er helt mørkt under silkeskjerfet og det er både frustrerende og spennende på en gang. Instinktivt åpner du øynene når han tar i soveroms døra, spent på hva for en overraskelse som venter der. Men du kan verken se eller høre noe ennå, bare hjertet ditt som banker øredøvende i brystkassa.

Han tar tak i hånda di og leder deg inn på soverommet. Borte ved senga får du beskjed om å legge deg oppi på magen. Mannen din justerer deg rundt til du ligger sånn han vil ha deg. ”Løft magen”, kommanderer han. Lydig gjør du som du blir bedt om og kjenner at han dytter to puter inn under deg. Rumpa og underlivet ditt stikker nå frekt opp i været der du ligger midt i senga. Du kjenner at du rødmer lett ved tanken på hvordan du skamløst føler at du byr deg fram i denne posisjonen. Og du blir ikke mindre rød når mannen din tar tak i den høyre ankelen din og trekker beinet ditt godt til seg. I denne halvt spredte stillingen kjenner du at han fester et tau rundt ankelen din, og før du rekker å protestere er høyre beinet ditt knyttet fast til nærmeste sengestolpe.

Kåtheten din er nå i ferd med å ta over fullstendig. Det er nesten så du må konsentrere deg for å huske på å trekke pusten. Med det ene beinet spredt godt ut til siden i en halvt skrevende posisjon og med stumpen stikkende godt til værs, kjenner du at mannen din begynner å kysse seg oppover beinet han nettopp har knyttet fast. Han tar seg god tid, og det føles ut som en halv evighet før han når baksiden av kneet ditt. Der lar han tunga gli ut mellom leppene og veksler mellom å kysse og slikke seg videre oppover innsiden av låret ditt. Automatisk flytter du det andre beinet ditt ut sånn at han kan komme bedre til, men før han når skrittet ditt kysser han seg opp til baksiden av låret ditt igjen og fortsetter opp på rumpa. Du hikster ut i frustrasjon og prøver å bevege rumpa for å guide han nedover igjen. ”Å nei du” sier han med en tilgjort streng stemme, og gir deg noen kjærlige klask på rumpa. ”Nå er det jeg som bestemmer”.

Etter en fem, seks nye sviende klask på begge rumpeballer lar han høyre hånd sirkle seg ned til musa di. Sakte og kjærlig lar han den stryke opp og ned langs de oppsvulmede kjønnsleppene dine. Lar en finger sakte trenge seg inn i skjeden din for å hente ut litt fuktighet. Pumper den ut og inn noen ganger før han sakte lar den gli ut av hullet ditt og opp til klitten som han kjærlig masserer med den fuktige fingeren. Kåtskapen river i kroppen din og du stønner lavt og hest over behandlingen. Mens fingeren fremdeles pjusker med musa di, bøyer han seg ned og begynner å kysse seg oppover ryggen din. Med lepper som bare så vidt er nedpå huden, jobber han seg opp til nakken din. Han trekker til seg hånda som leker med musa, lar den stryke deg over rumpa og videre oppover ryggen. Så samler han hendene dine bak på ryggen og fester de med et par håndjern. Du stønner, og trygler han om å trenge inn i deg snart. Som svar begynner han å kysse seg fra håndleddet ditt, oppover armen, over skulderen og opp halsen din. Så biter han deg kjærlig i øreflippen før han hvisker deg inn i øret, ”har en overraskelse til på lager som jeg trur du vil sette pris på”. ”Men jeg kan selvfølgelig droppe den og bare trenge inn i deg”, fortsetter han nesten irriterende muntert. Han vet at du vet at han har taket på deg nå, og at det gjør deg veldig kåt.

”Nei, overrask meg” hvisker du tilbake. Han kysser deg begjærlig på munnen mens han vinker meg bort til senga. Har stått og sett på dere siden baderoms døra ble åpnet. Nå setter jeg fra meg videokameraet på stativet og tar de to skrittene til senga. Jeg tar opp tauet som ligger klart og stryker det nedover beinet ditt. Mannen din har ikke flyttet på seg, så da det går opp for deg at han ikke rekker ned dit sånn han ligger velter kåtskapen opp i deg igjen. Og enda du ikke trudde det var mulig, kjenner du at du blir enda kåtere. Jeg knyter beinet ditt fast sånn som mannen din gjorde med det andre, mens han hvisker inn i øret ditt, ”jeg var spendt på hvordan du ville reagere på dette, men jeg vet at du har fantasert om det lenge”. ”Jeg er så opphisset nå som jeg aldri kan huske å ha vært”, hikster du. ”Så hvis ingen av dere har noe i mot det så vil jeg gjerne ha en orgasme nå”. Stemmen din er grøtete av kåtskap.

”Kanskje du har lyst?”, spør mannen din meg. ”Har veldig lyst faktisk”, svarer jeg og smiler. På nytt skyller en bølge av kåtskap gjennom kroppen din. Du kjenner ikke stemmen min! Har ingen anelse om hvem jeg er, hvordan jeg ser ut eller hvor jeg kommer fra. Og mannen din har nettopp gitt meg tillatelse til å gi deg en orgasme. All skamfølelse over stillingen du befinner deg i, er nå overskygget av begjær. Idet jeg sakte lar en finger stryke deg fjærlett nedover ryggen, prøver du alt du kan og svaie ryggen litt til for å by deg fram til meg. Jeg bøyer meg ned og gir rumpa di noen lange sugende kyss. Biter deg litt forsiktig helt nederst på rumpeballene og innsiden av lårene dine. Så kjenner du begge hendene mine stryke over rumpa og ned mot kjønnet ditt. Legger noen fingre på hver side av de oppsvulmende, fuktige og følsomme kjønnsleppene dine og åpner deg forsiktig ved å sakte bevege hendene hver sin vei. Du ser helt nydelig ut, og det glinser i all fuktigheten der inne.

Jeg bøyer meg ned og smaker. Det smaker den herlige litt karakteristiske salte opphissende smaken av kvinnekjønn. Og sammen med den svake duften av kåt kvinne kjenner jeg at min egen opphisselse tar overhånd. Sakte kjenner jeg en herlig velkjent kribling bre seg i kroppen, og at pikken min fylles med blod. Jeg forsyner meg grådig av den vidåpne musa, lar tunga frekt gli opp og ned langs de blodfylte leppene, før jeg lar leppene mine suge seg rundt klitten din. Ut ifra lydene du lager å dømme, nyter du virkelig tunga til en fremmed der nede mellom beina. Jeg må virkelig ta meg sammen for å løfte hodet vekk fra kjønnet ditt. For jeg har nå like lyst til å slikke deg til orgasme som du er sugen på å få en utløsning. Jeg nyter synet av kjønnet ditt som nå glinser av dine safter blandet med mitt spytt. Mannen din løfter hodet ditt litt opp og skyver pikken inn i munnen din før du rekker å protestere på at munnen min forsvant fra musa di.

Det er fantastisk opphissende og se deg ligge fastbunnet i denne stillingen mens mannen din sakte pumper pikken sin ut og inn av munnen din. Jeg finner fram et lite vibrerende egg, også kjøpt inn for anledningen, og vrir det på. Det vibrerer kilende mellom fingrene mine når jeg stryker det opp og ned langs kjønnet ditt. Jeg legger egget mot klitten din og masserer frem og tilbake. Og det tar ikke lang tid før det kommer en masse halvkvalte stønn fra deg. Plutselig lar jeg egget skli inn i skjeden din, etterfulgt av to av fingrene mine. De finner egget og jeg presser det ned i et forsøk på å stimulere g-punktet ditt. Samtidig lar jeg tommelen på den andre hånda sakte stryke deg over anus. Mannen din trekker pikken sin ut av munnen din sånn at du helt uforstyrret skal få nyte det jeg gjør med deg. Fra et punkt dypt inne i deg kjenner du at noe intenst er i ferd med å bygge seg opp. Stønnene dine er nesten dyriske nå. Jeg begynner å lage korte og raske pumpebevegelser med de to fingrene som jeg presser på egget med. Og responsen fra deg uteblir ikke.

”Åhhh… Åååhhhhh… Aaahhhh… Åååhhhh… Det.. går.. snart.. for.. meg..” hikster du ut. Jeg kjenner at du kniper skjedemusklene sammen rundt fingrene mine og egget så hardt du kan. Prøver så godt du kan å holde igjen lengst mulig for å nyte følelsen som begynner å spre seg, men du merker at du raskt nærmer deg point of no return. Med ett kjennes det ut som om noe løsner inne i deg og bølge etter bølge med intens nytelse skyller gjennom deg. Det prikker helt ut i fingertuppene og du hiver etter pusten. Jeg kjenner hvordan skjedemusklene dine begynner å trekke seg pulserende sammen rundt fingrene mine. Til og med lukkemuskelen din trekker seg rytmisk sammen under tommelen min. Hele tiden stønner du høylytt.

”Åhh… Åhh… Åhhh… ÅÅÅhhhh… ÅÅÅhhhhh… ÅÅÅHHHHH… ÅÅÅÅHHHHHHH…”

Det tar flere minutter før du lander med den rosa skyen du svever på. Når du kommer sånn noen lunde til hektene igjen, merker du at vi er i ferd med å knyte løs beina dine. Mannen din låser opp håndjernene mens jeg guider deg opp på alle fire. Fremdeles med bind for øynene og sløv i kroppen av orgasmerus er du ikke helt sikker på hvem som er hvem når vi beveger oss rundt deg. Men du merker at en av oss kryper under deg sånn at du plutselig befinner deg i en 69 stilling. Litt overrasket over at du fremdeles er kåt etter den kraftige orgasmen du opplevde for kun noen minutter siden søker du grådig etter pikken som befinner seg foran ansiktet ditt et sted. Sultent griper du tak i den med hånda og gaper over den. Suger den inn i munnen mens du senker musa ned mot ansiktet som må være under den. Du kjenner at det begynner å ulme på nytt i underlivet ved tanken på at du ikke er helt sikker på hver som ligger under deg. Mannen din eller en fremmed man.

Idet tunga til mannen under deg finner kjønnet ditt, kjenner du leppene til den andre vandre nedover kroppen din mot rumpa. Merker at han kommer seg i posisjon bak deg. Med ett kjenner du et pikkhode som glir langs spalten din. Det leker helt i åpningen av elskovstunnelen uten å trenge inn. Blandet sammen med følelsen av en tungespiss som sirkler rundt klitten blir det nesten for mye. Du lar pikken gli ut av munnen og nærmest kommanderer: ”Knull meg”. Du blir besvart med et fast grep rundt livet før mannen bak deg presser pikken sin helt inn til roten. Du stønner halvkvalt idet du på nytt gaper over pikken du ikke har sluppet taket i. Etter et par dype støt inn i deg bakfra, avslører mannen din seg ved å stønne høyt over hvor deilig du er. Og når du har plassert oss begynner du virkelig å suge pikken min når du tenker på den førsteklasses utsikten jeg har med hodet mellom beina dine.

Hver gang tunga mi treffer klitten din skyller en kort intens bølge gjennom kroppen din, som hele tiden forsterkes av pikken til mannen din som han pumper inn i deg bakfra. Støtene hanns blir dypere og hissigere, og du kjenner igjen tegnene på at han snart vil komme. Svimmel av opphisselse konsentrerer du deg om å suge pikken min dypt. Jeg begynner å stønne ut mot musa di for å signalisere at jeg ikke er langt unna orgasme heller. Tunga mi sirkler nå klitten din uavbrutt, og raskt kjenner du at det brygger seg opp på nytt inne i deg. Mannen din øker takten ytterligere og når skjeden din begynner å trekke seg sammen like før det går for deg igjen, har han ikke en sjanse til å klare å holde igjen. Han brøler ut mens stråle etter stråle med sæd pumpes inn i deg. Følelsen av den første strålen som spruter inn i deg utløser din orgasme, og et øyeblikk glemmer du helt pikken i munnen din mens orgasmen herjer kroppen din. Når den største bølgen ebber ut griper du tak rundt pikken min og begynner å pumpe den med hånda di, mens du suger og bruker tunga rundt pikkhodet mitt. Uavbrutt øker du tempoet på hånda helt til jeg rykker til og hikster ut mens det knyter seg i pungen og jeg pumper to, tre stråler med sæd inn i munnen din. Med en herlig følelse i kroppen kollapser dere ned ved siden av meg i senga.

Mannen din løsner silkeskjerfet du har foran øynene, og når øynene dine har vendt seg til lyset igjen så kikker du nysgjerrig bort på meg. ”Vel, sånn ser den store slemme ulven ut”, sier jeg og smiler. Du ser forvirret bort på mannen din. ”Jeg har også et brukernavn på erotikknett” sier han og gir deg et kyss.

BigBadWolf
Februar 05

Setter pris på kommentarer ;o)