Meg i stjerneformasjon

Kroppen min tar over og jeg lar meg rive med. Dette er et punkt hvor alle sanser åpner seg og resten av verden slutter å eksistere.

Hver nerve i huden min sitrer etter de lekne fingertuppene dine, de liker å leke på den silkemyke huden min, og du vet at huden min blir mer og mer følsom jo mer de leker med meg.

Og tett knyttet til denne deilige følelsen hendene dine vekker hos meg er pulsen. Det banker i fitta. Pulsen øker gradvis, kjenner det dunker i brystet, i hodet, i fingertuppene og kjønnsleppene mine svulmer og banker. Uten at du engang har rørt den våknende fitta mi er den klar for når som helst at du skal trenge sakte inn. Langt inn. Fylle meg. Gjøre meg enda våtere..

Jeg er bundet i stjerne, hender og føtter i hvert hjørne av sengen. Kan ikke gjøre annet enn å ta i mot, og bare tanken på dette gjør meg hinsides kåt. Jeg er helt prisgitt deg og hendene dine, og etterhvert den deilige pikken din.

Jeg svelger i det jeg kjenner tennene dine nærme seg brystvorten min, den vet hva som kommer og stivner i det den kjenner pusten din nærme seg. Blir hard som en stein og idet du biter med økende styrke, responderer klitten min som om det skulle være den som var i munnen din. Jeg må svelge igjen, og kjenner kinnene mine blir røde, puster hardt ut gjennom nesen og bare må slippe løs et stønn som bruser opp gjennom hele kropppen.

Du smiler og tar et godt tak rundt puppene mine og presser de sammen, lar tungen leke med begge brystvortene samtidig. Umulig for meg å bare ligge i ro, vrir meg og stønner. Roterer på hoftene, kniper fittemusklene pulserende sammen. Vil slippe løs og hive meg over deg, men du bare smiler…

Hele meg får gåsehud av bitingen din. Og jeg kjenner at hver pore i fitta mi syder av deilig fittesaft. Jeg oppdager den struttende vakre og stive pikken din som drypper av kåtskap. Jeg vil ha deg i munnen.Nå!

Jeg elsker å suge deg, kjenne hvordan du helt og holdent er i min kontroll. Kjenne smaken av deg, snuse inn duften av deilig pikk, la tungen føle hver blodåre på den utrolig myke huden. Høre hvordan pusten din øker. Kjenne hvordan pikken din vokser i munnen min av behandlingen jeg gir den. Smake på dråpene som siver ut og smører munnen min. Men jeg får bare smake deg såvidt, det er du som bestemmer.

Og jeg elsker å bli tirret på denne måten!

Jeg blir svimmel og varm i hele meg i det tungen din lager sirkler rundt klitten min. Den strutter etter mere tunge er blitt stiv og stor, ”kom hit og ta meg!”,men du piner den også….Suger og biter på fitteleppene mine, som er svulmende og varme. Lengtende etter å kjenne kukkhodet ditt skli innimellom de.

En finger glir sagte inn i meg, og jeg stopper nesten å puste. G-punktet er lett å gjenkjenne og idet fingeren treffer punktet, gir samtidig tungen din etter for klitten sitt skrikende ønske. Jeg kjenner fitta mi kniper rundt fingeren din og en orgasme bygger seg opp helt fra tærne og bruser opp i hele meg! Jeg vrir meg det klarer, må skrike ut, biter meg i underleppen til smerten blir deltagende i den deilige stormende orgasmen.

Før jeg har fått pusten igjen, kjenner jeg endelig pikkhodet ditt mot kjønnsleppene mine. Du holder posisjonen til jeg nesten begynner å klynke! Også sklir du inn i den trange og dryppende velsmurte fitta mi.

Endelig….Du knuller meg sakte. Lar pikken og fitta folde seg sammen. Min verden er et eneste stormende virrvarr og kaos. Jeg mister helt besinnelsen og vil så gjerne slippes løs, vil ri deg hardt og fort. Vil bite og klore og sluke pikken din med fitta mi. Vil styre pikken din langt inn i meg, vil at du skal fylle meg med sperm i en voldsom orgasme.

Du smiler og fortsetter å knulle meg sakte, men du slipper løs den ene hånden min og den ene foten. Ja! Fingeren forsvinner inn i munnen din, du slikker og biter den som om det skulle være en pikk. Så finner fingrene klitten min, kniper lett og den strutter igjen som et lite fjell i landskapet. Det kribler fram antydningen til en ny orgasme. Beinet mitt legger du på skulderen din og du trenger lenger inn i meg.

Brått tar du hardt tak i hoftene mine, kniper til smerten melder seg og jeg responderer med et smertestønn, dette tenner deg og du knuller meg hardt, dypt, sinnsykt og deilig! Endelig fikk jeg viljen min!

En orgasme skyller gjennom kroppen min som et stormkast, jeg kniper rundt pikken din og kjenner hvordan den dunker og blir større og stivere. Kjenner hvordan spermen skytes ut med en voldsom kraft, varmer meg og fyller meg! Du brøler. Jeg klorer. Vi er svette. Og våte. Og smilende!