Min drømmedame

Jeg sitter og ser på TV idet jeg hører at du går i inngangsdøra. Kaster et blikk på klokka og ser at du er sent ute. Jeg smiler for meg selv. Vet at du føler deg litt stresset nå, fordi jeg ga deg klar beskjed om å være hjemme for en halv time siden. Du vet like godt som meg hva det betyr. Reglene du har å følge satte vi opp i felleskap og du lovte dyrt og hellig å følge de til punkt og prikke. På den annen side så har det nå gått to uker og tre dager siden jeg satte deg på orgasme nekt som straff for å ha onanert uten å spørre meg om tillatelse først. Jeg tok deg til og med på fersken med hånda godt plassert i honningskrukka, bokstavelig talt. Så at du er en halvtime for sent hjemme nå, er mest sannsynelig et nøye gjennomtenkt regelbrudd fra din side i kveld. I håp om at straffen du vet vil komme skal ende med at jeg gir etter og gir deg en etterlengtet orgasme.

Ettersom helga begynner i kveld hadde jeg uansett tenkt til å avslutte straffen din i dag, men det vet selvfølgelig ikke du idet du kommer opp trappa til stua. Dessuten har jeg den siste uka lagt merke til din økende frustrasjon og raskt skiftende humør svingninger, som følge av at du ikke har fått ut spenningene i kroppen ved hjelp av en god orgasme. Det har vel heller ikke akkurat hjulpet på at jeg har kommandert deg til å gi meg oralsex både sent og tidlig i hele perioden. Jeg har også utnyttet meg av de deilige runde formene dine fra tid til annen og lagt pikken min mellom de fyldige og runde brystene dine. For så å pumpe mellom de til jeg har sprutet utover ansiktet ditt i høylytte orgasmer. Så jeg er klar over at du nærmer deg bristepunktet for hvor lydig du klarer å være, og jeg vil avslutte straffen din før du føler deg tvunget til å bryte den samme reglen på nytt.

Jeg vet akkurat hvordan jeg skal bruke stemmen for å få hjertet ditt til å slå fortere, hårene i nakken til å reise seg, rødfargen i kinnene til å brenne og fuktigheten mellom beina til å gjøre deg klar. Det vi begge tenner på er nemlig at det er jeg som har kontrollen. At det er jeg som kommanderer og du som adlyder. At det er jeg som straffer og du som lydig tar i mot. Derfor vil hele denne straffen være bortkastet hvis jeg driver den for langt. Hvis du blir nødt til å ta tilbake kontrollen og gi deg selv en orgasme uten min tillatelse rett og slett fordi du ikke klarer mer. Det er også derfor jeg liker denne straffen så godt. Fordi den er helt opp til deg selv å gjennomføre. Jeg kan jo ikke sjekke om du sniker deg til å onanere på jobb eller et annet sted når vi ikke er sammen. Jeg vil jo etter hvert oppdage at frustrasjonen og humør svingningene uteblir, og dermed kan konkludere med at du har gitt deg selv en eller flere orgasmer. Men da vil også samspillet mellom oss bli ødelagt. Så når jeg straffer deg med orgasme nekt så vet jeg at du vil strebe til det ytterste for å adlyde. For det er det som tenner deg, å adlyde. Og det er det som tenner meg også, at du adlyder.

Du stresser inn på kjøkkenet med bæreposer fulle av mat. Jeg hører at du romsterer rundt der inne og setter på plass varer. Jeg bestemmer meg for å teste deg, sjekke om du er for sent hjemme med vilje eller ikke. Selv om du mest sannsynelig vis er det. Tiden du fikk til rådighet var nemmelig mer enn god nok for å rekke det uten å stresse.

”Tar du med noe å drikke inn til meg,” roper jeg inn til deg på kjøkkenet.

”Mmmmmm… Vent litt da,” svarer du.

Stemmen din høres verken grinete eller oppgitt ut, heller det motsatte. Jeg synes nesten at den hørtes leken ut. Liten tvil om at du er for sent hjemme med vilje i kveld da altså. Vel du skal nå i alle fall få som du har bedt om i kveld. Først skal du straffes for ikke å ha kommet hjem i tide. Men det vet du jo at kommer til å skje. Men etter at rumpa di har fått en passende rødfarge kommer resten av kvelden i kveld til å dreie seg om å gi deg mest mulig nytelse. Har nettopp bestemt meg for at du skal få trygle meg om nåde før jeg gir meg med å kjærtegne deg i kveld. Du kommer ut fra kjøkkenet med en pils i hånda når du er ferdig med å rydde bort varene. Du jekker den til og med til meg før du går på badet. Når du kommer ut igjen er du kun iført evas drakt. For å provosere fram en rask reaksjon fra meg stiller du deg opp mellom meg og tv-en. Men du inntar korrekt ”time out” posisjon, dvs. hendene plassert bak på hodet med fingrene flettet inn i hverandre, lett spredte bein og blikket senket i gulvet foran deg.

Jeg lar blikket mitt gli sakte over kroppen din. Drikker inn synet av deg mens jeg tar meg en god slurk av pilsen. Vet at du kan kjenne blikket mitt på kroppen din. Du er så nydelig der du står. Naken i all din prakt. Noen vil sikkert hevde at du veier noen kilo for mye, noe du også klager på selv, men jeg elsker de runde formene dine. Og du er langt fra overvektig på noen måte. Bare deilig rund. Med kvinnelige former som skapt i himmelen, intet mindre. Brede hofter, fyldige bryster, en deilig formet midje og en akkurat passe stor og sexy rumpe. Ikke fatter jeg hvorfor noen vil ha damer som ser ut som om de har vokst opp uten mat. Det fins ikke sexy i mine øyne i alle fall. Kjønnet ditt er nybarbert, kun en liten velfrisert stripe på venusberget, ellers helt glatt. Men jeg har ikke tenkt til å la deg få viljen din sånn helt uten videre ennå, så jeg setter fra meg pilsen med en tilgjort irritert gest idet jeg reiser meg opp. Kommer rundt bordet til deg, tar tak i nakken din og fører deg bort til det hjørnet i stua som er forbeholdt ulydige jenter. Jeg gir deg et par saftige klask med flathånda over rumpa og øverste del av lårene dine før jeg sier:

”Jeg følgte faktisk med på det programmet. Nå kan du stå her å tenke gjennom hvordan du har oppført deg i det siste mens jeg ser det ferdig.”

KLASK… KLASK…

De siste slagene treffer perfekt på undersiden av hver sin rumpeball. Kjenner hvordan det prikker og stikker i håndflata og vet at du har den samme følelsen i de røde håndavtrykkene mine på rumpa di. Jeg setter meg i sofaen igjen og ignorerer deg mens jeg ser ferdig programmet. Har til og med sett det før, så jeg vet at det snart er ferdig. Ti minutter til kanskje. Men du har ingen anelse om hvor lenge du kommer til å bli ignorert til fordel for tv-en. Og i tillegg så får du ikke sett på klokka sånn som du står nå, så de neste ti minuttene kommer til å virke lange for deg. Jeg smiler og tar en ny slurk av pilsen mens jeg har deg i øyekroken. Men du står lydig og med rak holdning helt til programmet er ferdig uten å røre deg.

Jeg plukker opp fjernkontrollen og slår av tv-en. Reiser meg opp og går ut på kjøkkenet med den tomme flaska, før jeg kommer bort og stiller meg bak deg.

”Legg hendene dine på ryggen,” befaler jeg.

Du lystrer uten ett ord. Jeg tar tak i det lange mørkebrune håret ditt, som du har farget inn en spennende mørkerød toning i, og samler det til den ene siden av halsen din. Så stryker jeg en finger lett nedover ryggen din, mens jeg bøyer meg frem og hvisker inn i øret ditt:

”Flink jente.”
Jeg biter deg lett i øreflippen mens fingeren min hopper over hendene dine, sklir videre ned mellom rumpeballene, stryker fjærlett over anus og synker inn til knoken i musa di. Den blir omsluttet av en varm, silke myk og våt sugende skjede. Du trekker pusten dypt og kjemper ned et stønn mens du prøver å gjenvinne kontrollen over kroppen din. Du er så kåt nå at du vet knapt hvilket bein du skal stå på. Men du prøver desperat og skjule det, for du vet at jeg vil bruke det mot deg, uten at du lykkes noe særlig godt. Jeg tar så mye hår jeg får tak i med den frie hånda mi og tvinger hodet ditt bakover så langt det går, forsiktig men bestemt.

”Du er våt,” hveser jeg inn i øret ditt.

”Unnskyld mester,” hvisker du ut.

”Jeg trudde du skulle stå her i skammekroken og tenke over din oppførsel den siste tiden, og ikke bekymre deg over hva som skal skje utover kvelden i kveld.”

Jeg prøver å gjøre stemmen min litt skuffet å sint, men er ikke sikker på om jeg lykkes helt. Pikken min har våknet til liv og presser ubehagelig på i buksa. Kjenner at kåtskapen river i meg. Bare du klarer å vekke til live sånne dype råe følelser i meg, og jeg elsker deg for det.

”Jeg klarer ikke å tenke på noe annet,” hvisker du med skjelvende stemme.

”Jeg er så kåt at jeg knapt klarer å konsentrere meg om noe som helst,” fortsetter du uskyllende.

”Hmmm, jeg trur kanskje litt lydighetstrening vil være på sin plass i kveld, FØR jeg straffer deg for at du var en halvtime for sent hjemme.”

Jeg merker hvordan kroppen din stivner til når jeg nevner lydighetstrening, selv i det faste grepet jeg ennå har deg i. Jeg lar fingeren min skli ut av skjeden og stikker den inn i munnen din. Du slikker den lydig ren uten protester. Jeg slipper taket i håret ditt og sier:

”Vel du vet hva dette går ut på, så gjør klart. Og ikke noe somling nå.”

”Ja Mester,” nærmest hikster du ut.

Og jeg ser på hele kroppsholdningen din at du kjemper ned trassighetsfølelsene som presser seg fram. Du har ikke lyst til dette nå, og når sant skal sies så hater du egentlig denne treningen. Men ønsket om å lystre vinner alltid, og jeg vet at følelseskonflikten det skaper i deg gjør deg kåt. Og våt. Du forsvinner med raske skritt inn på badet og kommer tilbake med et belte som kun brukes på rumpa di. Så tar du fotskammelen til godstolen og flytter den ut midt på stuegulvet. Beltet legger du i en kveil oppå fotskammelen før du på nytt inntar time out posisjonen ved siden av den.

”Vi bruker skammekroken som utgangspunkt i kveld,” sier jeg.

Jeg ser at det rødmer lett i kinnene dine mens du venter på kommandoen fra meg. Den neste gode halvtimen vil du kjempe mot en stormende følelseskonflikt inne i deg selv. Skamfølelsen vil prøve å kjempe ned kåtskapen som brenner i deg, men jeg har ikke tenkt å drive deg så langt at den lykkes.

”Posisjon,” kommanderer jeg med myndig stemme.

Du snur deg mot skammekroken og beveger deg med så raske skritt du klarer uten å springe. Så stiller du deg opp med samlede bein og hendene ned langs siden. Jeg ser meg raskt rundt i stua før jeg setter meg ned i godstolen. Ser bort på den nakne kroppen din en liten stund før jeg strekker ut høyre hånd i armlene høyde med håndflaten opp, og knipser.

Reaksjonen fra deg uteblir ikke. Du snur deg rundt og kommer mot meg. Ikke i nærheten av så ivrig i stegene som du var fra fotskammelen til skammekroken i stad. Det nærmere du kommer den utstrakte hånda mi jo mer nølende blir du i skrittene. Du stopper til og med nesten opp et øyeblikk når hånda mi er mellom lårene dine. Jeg vet det bare er så vidt at følelsen av å adlyde meg vinner over skamfølelsen som river i deg nå, så jeg presser deg ikke. Sitter helt rolig og kiker opp på deg med utstrakt hånd. Du lukker øynene og jeg synes nesten det ser ut som om du skjærer en grimase idet du huker deg ned sånn at musa di blir liggende i håndflata mi. Den føles varm, glatt og myk i håndflaten. Og fuktig, noe som avslører deg og du vet det. Jeg ser på deg at du kjemper mot å reise deg opp. Du synes det er utrolig pinlig og veldig ydmykende å måtte legge musa di i hånda mi på denne måten. Men du vet at straffen for å reise deg uten tillatelse vil være hard. Jeg lar langefingeren min stryke opp og ned langs den fuktige sprekken din mens jeg snakker til deg:

”Se på meg.”

Du åpner øynene dine lydig og ser på meg. Rødfargen flammer opp i kinnene dine.

”Litt halvhjertet den innsatsen der synes du ikke?”

Jeg stirrer deg rett inn i øynene mens fingeren min fortsetter å kjærtegne kjønnet ditt. Holder meg bevist unna klitten, og jeg kan kjenne at du blir våtere. Du bare nikker, stoler ikke på at stemmen din vil bære et svar akkurat nå.

”Du kan reise deg,” sier jeg. Mildere i stemmen nå.

Du reiser deg med en lettet mine og beveger deg bort til fotskammelen. Plukker opp beltet og legger deg over den sånn at den deilige rumpa di stikker rett opp i været. Jeg reiser meg opp og går bort til deg, tar beltet fra hendene dine og sier:

”Jeg forventer at du klarer dette uten å nøle. For hver gang jeg ikke er fornøyd med innsatsen din vil du få to rapp med beltet. Forstått?”

”Ja Mester,” svarer du med spak stemme.

Jeg bøyer meg ned og gir deg fire solide klask med håndflata.

”AAAAIIIIII…”

”Jeg vet du har mer stemme enn det der,” sier jeg strengt.

”JA MESTER.” Stemmen din er klar og tydelig nå.

”Det var bedre.”

Jeg løfter beltet og bretter det dobbelt. Legger beltespenna i høyre hånd og griper den andre enden med venstre. Løfter høyre hånd til ansiktshøyde og presser kraftig frammover mens jeg holder igjen med venstre. Så sikter jeg meg inn på rumpa di og slipper med venstre hånd samtidig som jeg styrer beltet nedover. Det suser gjennom lufta et kort øyeblikk før det treffer målet med et meget opphissende:

SMEKK…

”AAAIIIII…” kommer det klagende fra deg. Tilfredsstillende høylytt også.

Jeg tar raskt tak i belte enden med venstre hånd igjen og gjentar prosedyren en gang til:

SMEKK…

Du gjentar også deg selv, men lydnivået blir skrudd opp enda ett hakk. To sinte røde linjer, et par centimeter i bredde, kommer til syne over den ellers så lyse rumpen din. Jeg vet at du ikke liker beltet over rumpa. Du sier at det svir alt for intenst. Derfor synes jeg at det er helt ideelt og bruke når jeg vil straffe deg. Jeg lar deg ligge litt mens jeg ser de to stripene beltet la igjen over rumpa di får en mer og mer intens rødfarge. Så kaster jeg beltet fra meg ved siden av fotskammelen og kommanderer:

”Posisjon.”

Du spretter opp fra fotskammelen og beveger deg med raske skritt bort til skammekroken igjen. Og inntar samme posisjon som sist. Jeg setter meg på nytt ned i samme stolen og nyter synet av den deilige nakne kroppen din, før jeg på nytt stikker ut hånda i samme høyde som sist og knipser. Heller ikke denne gangen er jeg fornøyd med flyten i bevegelsene dine inntil musa di ligger i hånda mi.

”Du holder igjen,” sier jeg og ser opp på deg.

”Jeg vil at du skal gi deg selv hen til meg fullstendig. At du overkommer følelsen av ydmykelse og gjør dette fordi jeg ønsker det av deg.”

Jeg ser at du jobber med deg selv nå. Prøver å ta deg sammen. Vet at du synes dette er vanskelig, men jeg ønsker å drive deg et stykke lenger i kveld. Jeg føler på spenningen mellom oss at det er riktig.

”Du kan reise deg,” sier jeg igjen.

Sakte reiser du deg opp i stående stilling, samtidig som pekefingeren min sklir ut av skjeden din. Hele holdningen din forteller meg at du snart vil skrike høyt hvis jeg ikke presser en helt annen del av anatomien min inn i den fuktige sprekken din. Men du må nok vente litt til på det. På nytt beveger du deg over til fotskammelen og legger deg over. Idet jeg bøyer meg ned og plukker opp beltet fra gulvet, stikker jeg den glinsende fingeren min inn i munnen din. Lydig slikker du den ren på ny. Vet at du ikke har noe imot smaken av deg selv. Du har til og med innrømmet at du synes du smaker opphissende. Og jeg vet at du innimellom fantaserer om å smake på ei dame, for å finne ut om hennes safter smaker forskjellig fra dine egne.

Jeg løfter beltet, bretter det dobbelt og gir deg to nye rapp over rumpa. Og høster nok en gang høylytt respons fra deg. På nytt lar jeg deg ligge litt så jeg kan nyte synet av rumpa di som stikker så innbydende opp i lufta. To nye sinte røde linjer er i ferd med å vokse frem.

”Posisjon,” kommanderer jeg etter en liten stund.

Jeg setter meg i stolen og lar blikket mitt gli over kroppen din. Du er så nydelig at det er helt umulig å få nok av deg. Jeg lar deg stå en stund der i kroken for at du skal få samlet deg før jeg nok en gang strekker ut høyre hånd og knipser. Heller ikke denne gangen klarer du det uten å høste to nye rapp med beltet. Først med tolv røde sviende linjer over rumpa, og en liten tåre av fortvilelse i øyekroken for at jeg aldri skal bli fornøyd, skryter jeg av deg.

”Akkurat sånn vil jeg at du skal gjøre dette. Nå holdt du ikke igjen,” sier jeg stille opp til deg.

Jeg smiler. Musa di er plaskvåt der den ligger i håndflata mi. Uten og si noe senker jeg hånda sakte. Helt ubevist følger du etter. Hjertet mitt hamrer av ren opphisselse i brystkassa nå. Det er rett og slett ubehagelig. Jeg er så utrolig kåt på deg. Hadde du visst hvor ille det sto til, så hadde makt balansen stått i fare for å tippe over i din favør. Det krever all min viljestyrke for ikke å dra deg skrevs over fanget mitt og trenge inn i deg. Blodet mitt koker, og pikken er så stiv at den gjør vondt. Sakte trekker jeg til meg hånda og du følger etter til du står helt inntil stolen. Så løfter jeg hånda til du står i oppreist stilling før jeg sakte lar to fingre finne veien inn i deg. Kjenner at skjedemusklene dine griper tak rundt fingrene mine. Jeg bøyer meg fram og lar tunga mi sirkel rundt navlen din for så å trekke ut fingrene og kommandere:

”Posisjon”

De neste par gangene klarer du også helt fint. Selv når jeg strakk ut venstre hånd istedenfor høyre var det ingen nøling å se. Det inspirerte meg til og gi deg nye utfordringer, så før jeg avslutter denne lydighetstreningen med deg, varierer jeg med å flytte meg høyt og lavt rundt i stua. Selv da du måtte klatre opp på spisestuebordet, gå ned på alle fire og rygge musa di bak mot håndflata mi for å få kontakt, klarete du det uten å holde igjen. Jeg skryter av deg samtidig som jeg hjelper deg ned fra bordet. Hekter den lange luggen din bak øret ditt og gir deg et lagt kyss. Vi står tett sammen. Du er varm og litt andpusten etter å ha flyttet deg raskt rundt i stua og klatret opp på forskjellige møbler for å finne hånda mi med underlivet ditt.

”Jeg trur vi sier at det holder for i kveld,” sier jeg med et smil.

Du løfter blikket og møter mitt før du sier: ”Takk Mester, jeg elsker deg.”

”Og jeg elsker deg også, det vet du. Noe mer du vil si til ditt forsvar før vi går bort til sofaen?”, spør jeg deg.

Du lener deg fram mot meg, løfter munnen din opp til øret mitt og hvisker med en litt barnslig provoserende stemme:

”Kan du være så snill og dra meg over fanget ditt og gi meg en god gammeldags omgang ris på rumpa som straff for at jeg kom for sent hjem i kveld.”

Jeg skyver deg litt fra meg så jeg kan se ansiktet ditt. Må smile for meg selv. Hele ansiktet ditt lyser please, please, please… Tar hodet ditt forsiktig mellom hendene mine og gir deg et lett kyss på panna.

”Skal bli,” sier jeg.

Det går en lett rykning av lettelse gjennom kroppen din. Du får gåsehud. Du vet like godt som meg at det ikke vil bli straff som venter deg i sofaen, men forspill til din første orgasme på over 14 dager. Jeg tar deg bestemt i armen og fører deg foran meg bort til sofaen. Setter meg ned og før jeg rekker å si noe har du lagt deg ned over fanget mitt. Jeg flytter deg rundt til du ligger akkurat sånn jeg vil ha deg.

”Spre beina dine,” kommanderer jeg.

Du utfører lydig ordre. Sånn du ligger nå stikker rumpa di perfekt opp i været for at jeg skal kunne varme den. Overkroppen din ligger halvveis over kanten på sofaen så du må støtte deg med en hånd på gulvet. Du skrever så vidt du klarer i denne stillingen. Sånn du ligger nå har jeg full utsikt til de aller mest private delene av deg. Jeg lager sirkler med den venstre hånda mi over rumpa di før jeg fører den opp til korsryggen din. Så legger jeg lett press på den sånn at det tvinger deg til å stikke rumpa di så høyt opp som du får den. Å se deg ligge i denne stillingen gjør meg så opphisset at det omtrent går rundt for meg. Og selv om jeg vet at du synes det er flaut å ligge over fanget mitt i denne stillingen, med hele underlivet på utstilling til meg. Så klarer du ikke å vri deg unna den glinsende, fuktige tilstanden mellom beina dine.

Jeg løfter høyre hånd over hodet uten videre seremoni og gir deg et saftig klask på venstre rumpeball, tett etterfulgt av ett på den andre rumpeballen. To opphissende røde håndavtrykk kommer til syne på den sexy rumpa di. Jeg løfter hånda på nytt og gjentar bevegelsene nøyaktig.

KLASK, KLASK…

”Mmmmm, Ahh…”, lydene du lager er i alle fall ikke til å ta feil av.

Men jeg vet at du blir opphisset av at jeg riser deg på denne måten. Du har fortalt meg at du liker den sviende, varme, brennende følelsen rumpa di får når jeg riser deg på naken rumpe med bar hånd.

KLASK, KLASK… KLASK, KLASK… KLASK, KLASK… KLASK, KLASK…

Lyden av håndflata mi som treffer rumpa di gir gjenklang i rommet. Kun avbrutt av dine små stønn og klynke lyder. Jeg legger akkurat nok kraft i slagene til at det skikkelig svir, men på en god og opphissende måte. Det er min fulle intensjon at du skal nyte dette til fulle. Når jeg ønsker å straffe deg bruker jeg enten beltet, baksiden av den store hårbørsten som ligger oppå kommoden på soverommet, eller sender deg ut får å lage ditt eget bjerkeris. Da er det overhodet ikke vanskelig å få deg til å love bort hva som helst, bare jeg stopper. Dette er helt annerledes. Opphissende. Kjønnet ditt glinser av kåtsafter nå. Og det lukter svakt av kjønn og opphisselse i rommet.

Rumpa di har blitt rød og varm. Jeg stryker den masserende med begge hender. Lar deg få ligge litt mer avslappende over fanget mitt så ryggen din får hvile. Men det tar ikke lang tid før du begynner å bli utålmodig. Så du svaier ryggen din uten press fra meg og stønner frem:

”Mer ris, vær så snill”, mens du vifter innbydende på rumpa som du stikker så høyt opp som du får den.

KLASK, KLASK… KLASK, KLASK…

”Vær så snill Mester, heter det.” Svarer jeg så strengt jeg klarer og gir deg to klask på baksiden av hvert lår, rett under rumpa. Noe jeg høster en meget tilfredsstillende høylytt respons fra deg på.

”AAUUU. Unnskyld Mester,” nesten roper du ut.

Jeg gir deg noen nye klask på rumpa, akkurat som du ba om, før jeg helt plutselig lar peke og langefinger på høyre hånd synke helt inn i musa di. Du stønner høylytt mens du kniper om fingrene mine med skjedemusklene. Sakte begynner jeg å fingerpule deg med lange kontrollerte støt.

”Åhh… Åhhh… Ååhhhh… Åhhh…”

Jeg hører at stønnelydene du lager kommer fra dypt inne i deg. Stemmen din er tjukk av kåtskap og nytelse. Du prøver så godt du klarer å gjøre motjokk mot fingrene mine for å få mest mulig nytelse, men det er ikke så lett i den stillingen du befinner deg i. Du er helt i din egen verden av nytelse nå, på vei mot stupet. Jeg ser på hele kroppen din at du nærmer deg orgasme. Så jeg bestemmer meg for å tyne deg litt til.

Uten å bryte rytmen til fingrene mine inne i deg løfter jeg venstre hånd og begynner å klaske rumpa di igjen. Jeg vet at jeg ikke klarer å rise deg like hardt med venstre hånd som med høyre, så jeg kompenserer med å konsentrere slagene mine nederst på rumpa di. Akkurat over der rumpa blir til lårene dine.

KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK…

Lydene som kommer fra deg nå begynner å bli dyriske. Så jeg legger langefingeren over pekefingeren og skifter presset fra fingrene over til fingertuppene. Så presser jeg hardt ned mot skjedeveggen din mens jeg jokker fingrene ut og inn av musa, for å stimulere g-punktet ditt. Det virker som om jeg i alle fall treffer noe for med ett så begynner du virkelig å hive etter pusten innimellom desperat stønning.

KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK, KLASK…

Hele tiden mens jeg fortsetter å rise deg på den runde undersiden av rumpa di, går fingrene mine ut og inn i deg. Jeg merker hvordan kroppen din virkelig begynner å spenne seg nå, samtidig som jeg hører på stønningen din at det er like før du ramler over kanten. Men enda så intenst som du lengter etter å komme nå, så vet jeg at du helt desperat klorer deg fast til kanten uten planer om å slippe taket før jeg gir deg tillatelse til å komme.

”Åhhh, Gud… Åååhhhhhh… Ååååhhhhh… Ååååhhhhh…
Vær så snill, Mester” hikster du fram mellom stønningen din. ”Jeg klarer snart ikke å holde igjen lenger.”

Ordene dine kommer stakkato og stykk vis, og stemmen din holder på å briste. Vet at du er helt desperat nå. Du bruker all din konsentrasjon på å holde igjen. Du kjenner hvordan orgasmen sakte bygger seg opp i kroppen din. Den vekselvis kalde og varme følelsen i huden, ilingene som raser gjennom deg. Følelsen av at alle nervetrådene ligger på utsiden av huden. Og den mest intense og glødede følelsen av alle som hurtig bygger seg opp dypt inne i underlivet ditt. Som bare blir kraftigere og kraftigere. Du kjenner så godt at om du bare slapper av musklene i underlivet i brøkdelen av ett sekund, så vil du ikke engang ha en snøballs sjanse i helvete til å klare å holde igjen orgasmebølgen som vil komme rasende.

Jeg har stoppet risingen og konsentrerer meg nå fullt ut om å fingre deg best mulig. Jeg har blitt helt ubeskrivelig kåt av å se deg ligge her å nærmest pines i din egen nytelse. Kjenner hvordan du kniper alt du klarer med skjedemusklene dine rundt fingrene mine for å holde orgasmen tilbake. Ordene dine passerer meg i en tåkesky av kåtskap. Jeg merker att hele kroppen din er spent som en buestreng.

”Vær så snill, Mester” hikster du på nytt.

Hører på stemmen din at du neste er på gråten i ren desperasjon etter å klare å holde igjen til jeg gir deg lov til å komme. Sakte lar jeg venstre hånd stryke deg oppover ryggen og opp til nakken din. Der tar jeg tak i det lange mørke håret ditt og trekker hodet ditt varsomt men bestemt bakover. Vet at du liker å bli holdt fast på den måten. Og mens jeg legger enda litt mer press på fingertuppene min inne i skjeden din, sier jeg:

”Kom for meg.”

Stillheten som følger ordene mine er nesten like skremmende som den er uventet. Så høylytt som du var for kun få sekunder siden så hadde jeg regnet med at du ville alarmere naboene nå som du slipper taket i kanten. Men du er helt stille. Er ikke en gang sikker på om du trekker pusten. Eneste lyden jeg hører er fra fingrene mine som pumper ut og inn av den plask våte musa di. Og sånn som du ligger over fanget mitt har jeg fullt innsyn i hvordan det ser ut der de forsvinner inn i musa di og kommer glinsede våte ut igjen.
Jeg merker at du prøver å slappe av i kroppen. Du har vært anspent så lenge nå at det er vanskelig å slippe taket. Så kjenner jeg med ett at skjeden din så vidt begynner å vie seg ut. Skjedemusklene dine kniper fremdeles rundt fingrene mine med samme sugende kraft, men det er som om det blir litt mer rom der inne rett før du kommer. Fremdeles uten at du lager en eneste lyd så begynner kroppen din å riste i små kraftige krampetrekninger. Samtidig kjenner jeg at skjedemusklene dine begynner å trekke seg rytmisk sammen rundt fingrene mine. Og jeg kan se hvordan lukkemuskelen din kniper og åpner seg litt i takt med sammentrekningene i skjeden din. Aldri før har jeg opplevd at du har fått en så kraftig og intens orgasme. Og den bare varer og varer, mens jeg sakte beveger fingrene mine ut og inn. Og hele tiden uten at du lager en eneste lyd.

Så kjenner jeg at kroppen din blir helt slapp ett lite øyeblikk før den helt rolig begynner å riste lett igjen, men på en helt annen måte som er minst like gjenkjennelig. Du har begynt å gråte av lettelse og utmattelse både mentalt og fysisk. Jeg hjelper deg opp på fanget mitt og holder rundt deg men du gjemmer ansiktet ditt i halsgropen min og gråter deg stille ferdig, mens jeg hvisker beroligende til deg. Etter en stund så ser du opp på meg med tårevåte øyne og sier:
”Jeg elsker deg så inderlig mye. Jeg vil at du skal vite det”

Jeg løfter en hånd til ansiktet og tørker bort tårene på kinnet ditt før jeg gir deg et langt lidenskapelig kyss som ingen av oss bryter før vi må trekke pusten igjen.

”Og jeg elsker deg også.”

Jeg reiser meg opp med deg i armene og beveger meg mot soverommet. Jeg brenner etter å ligge tett inntil deg akkurat nå.

BigBadWolf
Juni 05

Kom gjerne med kommentarer og synspunkter :o)