Min eneste

Hun er min eneste. Min elskede på denne jord. Vakrere enn den skjønneste blomst, er meg mer kjær enn selve livet.

Hun er som fjæren på min pil. Og jeg er pilen. Farer jeg av gårde, er det hun som styrer meg rett. Som leder meg og følger ved min side når jeg enn måtte trenge det.

Hun er mitt ett og alt, uten henne er jeg intet.

Hun lærte meg å elske, lærte meg verdien av hva den fysiske kjærligheten er. Hva betyr vel det overfladiske, når man kan elske med en man virkelig føler for?

Hun er lyset. Hun bringer meg lys i en verden jeg ikke visste var mørk, før jeg møtte henne. Før jeg fant henne. Å elske med henne får meg til å glemme alt annet. Hun er selve livet, uten henne er jeg intet.

Huden, som silke. Myk og lokkende. Hånden min følger formene hennes, de runde, feminine linjene i kroppen. Jeg elsker å følge linjene i ansiktet med fingrene, tegne henne med fingertuppene. Stryke øyenbrynene lett, pannen, se henne lukke øynene før jeg kysser de sitrende øyelokkene. Stryke kinnene, la en finger gli lett over leppene før de skilles dovent og en tunge stikker ut for å smake litt på fingertuppen min. Jeg må kysse henne da. Jeg må! Halsen elsker jeg å stryke, å kysse, kjenne den myke, sarte huden skjelve under leppene mine. Ørene, de søte øreflippene, slappe og helt uten muskler, men som får henne til å klynke så søtt når jeg suger dem lett.

Jeg elsker brystene som er så mirakuløst passe i hendene mine. Å kjenne knoppene stivne mot håndflatene og kile meg ertent, er nesten det beste av alt. Å kjenne at de lever. Trekker seg ivrige sammen som rosa rosiner og skriker etter å bli berørt. Det gjør meg ør i hodet. Hendene stryker og klemmer, klyper og kjæler før leppene må lukke seg rundt. Og stadig stryker hun meg over håret, min eneste elskede. Ønsker å la meg vite uten ord hva hun føler, hvor mye hun nyter. Kroppen rører seg langsomt og dovent, av nytelse, av lyst der hun ligger under meg og tar imot. Når leppene mine fortsetter nedover magen hennes, stryker hendene hennes over skuldrene mine, over ryggen så langt ned hun klarer uten å sette seg opp. Så legger hun seg ned med øynene lukket – og nyter det jeg gjør.

Lårene er allerede adskilte, jeg legger meg til rette mens jeg ser ømt på henne, min eneste. Med varsomme fingre skiller jeg leppene som ligger like foran meg og venter. Ser at hun trekker pusten avventende. Smiler svakt av spenning, selv om hun vet hva som skal skje. Så stikker jeg ut tunga og berører den søte, lille knotten lett.

Hvilken virkning! For en effekt! Et kort rykk gjennom kroppen, et svakt «ah!» fra min elskede og med bare et blikk på ansiktet hennes, kan jeg se at hun er langt borte i nytelsen. Jeg lukker leppene varsomt rundt, sørger for at tungespissen er våt. Sørger for å vide ut med fingrene, det er det hun liker best. Jeg snuser inn duften av kjønnet, tar henne på lungene, blir ør i hodet av fornemmelsen. Slikker henne lite granne hardere. Kysser det fristende kjønnet, igjen og igjen, inntil hun gisper, hviner, klynker, ynker seg i begjær og griper etter noe å holde seg fast i. Jeg kjenner tegnene. Forandrer stillingen litt, vider ut med en hånd og sprikende fingre, og fører to fingre inn i henne mens jeg fortsetter å bearbeide knoppen inntil hun kommer med et klagende, jamrende skrik.

Å se henne komme, min Gud! Å se henne flomme over i ekstase når kroppen spasmer seg og hun roper ut sin nytelse, å miste alle hemninger og bare styrte inn i den våte dybden hennes, drukne i hennes skjød og glemme verden, å bare få eksistere for henne, sammen med henne…

Å komme til seg selv, fullstendig tilfreds og avslappet i hennes armer, det er det beste av alt.

Min eneste, min elskede på denne jord.