Min fantasi

Vi møtes hjemme hos deg en kald kveld rett over nyttår. Vi vet begge hva som skal skje, og spenningen er til å ta og føle på. Vi har alltid hatt rå og heftig sex sammen. Det jeg planlegger nå vil føre det hele til et nytt nivå. Jeg ber deg kle deg naken, jeg vil nyte synet av den deilige kroppen din. Du adlyder, vel vitende om at i kveld så bestemmer jeg. Du snur rumpa til meg idet du trekker av deg den røde g-strengen. Jeg har alltid likt synet av den nakne rumpa di. Jeg strekker ut en hånd og du legger lydig trusa di i hånden min. En liten hårstripe er alt som dekker musa di. Leppene dine er glatte og innbydende. Jeg smiler for meg selv og tenker at vi nok skal få fjernet den lille stripa di. «Snu deg og sett deg på knærne!» Kommandoen lyder litt skarp, men du adlyder uten å blunke. Jeg fører armene dine bak på ryggen og fester de med et par mansjetter. Jeg tar tak i armen din og reiser deg opp. Bestemt fører jeg deg mot dusjen. Ved hjelp av de samme mansjettene fester jeg armene dine stangen i dusjkabinettet. Jeg iakttar deg der du står fullstendig hjelpeløs, nyter synet av de deilige brystene dine, den faste magen din og den innbydende musa di. Det lyser forventning av de skjønne øynene dine.

Jeg kler av meg og entrer dusjen. Vannet kjennes deilig mot kroppen, men jeg ser brystvortene dine knopper seg mot strålen. Du nikker når jeg spør om det er passe varmt. Jeg finner frem såpen og såper meg inn. Jeg bruker god tid, lar hånden fare over brystkassen, magen og den halvstive pikken min. Runker meg selv forsiktig og passer på at du får med deg hver detalj underveis. Jeg skyller skummet av og kaster et sultent blikk på den stramme kroppen din. Følelsen av å ha deg naken og hjelpeløs er utrolig pirrende og opphissende. Du ser spent ut, men som så mange ganger før aner jeg kåtskapen i øynene dine. Jeg tar litt mer såpe i hendene og smører deg inn. Jeg begynner med halsen og skuldrene, masserer deg mens jeg gir deg et vått, men kort kyss. Jeg fortsetter videre med brystene dine. De er ikke spesielt store, men faste og yppige som om du fortsatt skulle være 17 år gammel. Brystvortene dine lekes med og dras forsiktig i. Du har alltid likt at jeg gjør det med deg, og reaksjonen uteblir ikke denne gangen heller. Et skjær av rødfarge brer seg over ansiktet ditt, mens noen små klynk unnslipper leppene dine. Jeg fortsetter med magen din før jeg hopper ned på lårene dine. Som vanlig sparer jeg det beste til slutt… Du skvetter til når jeg vasker føttene og tærne dine, prøver å vri beina unna kilingen. Jeg ser mitt snitt til å leke litt med deg og griper et fast tak rundt ankelen din mens jeg stryker deg under fotbladet. Du ler og kaster på deg, jeg nyter sjansen til å beundre den spretne kroppen din nedenfra og opp.

Jeg reiser meg, tar mer såpe på hendene og gir deg beskjed om å stille deg med siden mot meg og spre beina. Jeg har alltid likt å vaske deg slik, jeg får et godt tak rundt deg både foran og bak. Jeg lar en hånd massere såpe inn i den lille hårstripen din, mens den andre sniker seg nedover rumpesprekken din. Jeg lar de to hendene møtes over den fuktige åpningen din, masserer såpen inn i hver krok av kjønnet ditt. Den lille tappen din stikker seg frem som en herlig liten forhøyning og nærmest skriker om å bli befølt. Jeg lar to fingre finne frem til den mens jeg lar den andre hånden stryke over rumpehullet ditt, masserer den trange lille åpningen din der bak. Du står urørlig mens jeg nyter kroppen din, kun den raske pusten avslører opphisselsen din. Jeg sniker forsiktig en fingertupp innenfor rumpehullet ditt mens jeg lar den andre hånden finne den fuktige åpningen din. To fingre sklir lett inn i det varme og våte hullet ditt. Du sukker og lukker øynene så vidt. Jeg gir deg et nytt vått kyss og trekker sakte fingrene ut av hullene dine. Du sender meg et litt misfornøyd blikk og jeg kan ikke annet enn å smile.

Jeg skrur av dusjen og tørker vannet av den deilige kroppen din. Mansjettene løsnes og hendene dine festes igjen på ryggen. Jeg fører deg bestemt inn på soverommet. Lufta er litt kjøligere her, jeg ser det på brystvortene dine som igjen knopper seg. Det skal vel fort nok bli varmt her tenker jeg nærmest høyt. Jeg legger deg på magen, binder armene dine til sengegavlen, mens beina bindes til hver sin sengestolpe. Mellom de spredte beina dine kan jeg skimte det våte hullet ditt. Jeg setter meg mellom beina dine og sprer rumpeballene dine, suger inn hver detalj av det flotte kjønnet ditt, de hovne leppene, den glinsende åpningen og det stramme rumpehullet ditt. Jeg blir sittende slik, nesten som en litt pervers kikker som iakttar en intetanende kvinne. Forskjellen er imidlertid at du vet godt hvor blikket mitt er festet, og selv om du kanskje ikke alltid føler det selv, så synes jeg du er rådeilig. Jeg legger meg ned mellom beina dine, legger ansiktet opp mot kjønnet ditt, kjenner lukten av den våte musa di. Pusten min mellom beina dine gjør at du rykker til, jeg ser du spenner baksiden av de stramme lårene dine. Jeg legger hendene mine på rumpeballene dine og stikker forsiktig tungen fram. Den treffer deg midt i mellom de hovne og deilige leppene dine. Den salte smaken av saftene dine er utrolig opphissende og jeg kjenner stivheten trenge seg på. Jeg lar tungen min leke seg i åpningen din mens jeg holder et fast grep om rumpeballene dine. Sakte lar jeg den løpe mellom den lille tappen din, over leppene dine, presser den inn i det våte hullet og opp til rumpehullet ditt. Du smaker helt utrolig. Jeg lurer på når du skal innse at jeg faktisk mener det. Jeg flytter en hånd ned mellom beina dine og finner klitten din. Du stønner høyt av behandlingen, saftene renner fra hullet ditt. Jeg slikker i meg mest mulig, nyter smaken og lukten av deg. Med den andre hånden sprer jeg rumpeballene dine og lar tungen min leke seg i rumpehullet ditt. Jeg vet det gjør deg tent når jeg slikker deg i rumpa, og jeg elsker å gjøre det med deg. Vi blir liggende slik en stund, hånden min masserer klitten din, mens tungen min masserer det trange, lille rumpehullet ditt. Jeg hører pusten din går raskere og raskere.

Jeg stanser før du når ditt klimaks. I dag bestemmer jeg, og det gjelder også dine orgasmer. Jeg har tenkt til å leke mer med den deilige kroppen din før jeg lar deg få komme. Jeg henter litt glidekrem og våre to leketøy. Vi har sammen kjøpt en vibrator og en butt-plug. Jeg smører inn sistnevnte med glidekrem, samtidig som jeg smører litt utover det lille rumpehullet ditt. Forsiktig fører jeg butt-pluggen inn i rumpa di, drar den halvveis ut igjen før jeg på nytt dytter den inn i det trange hullet ditt. Du utstøter et lite tilfreds klynk og jeg er sikker på at du smiler sløvt der du ligger. Jeg setter vibratoren mot baksiden av pluggen og skrur på litt lav vibrasjon. Jeg ser hvordan rumpehullet ditt så vidt vibrerer rundt pluggen. Du er et herlig syn der du ligger. Jeg lar en hånd forsiktig nærme seg klitten din, men sørger hele tiden for å ikke berøre den direkte. Du skal ikke få komme ennå, selv om jeg vet du har lyst. Jeg smiler for meg selv når jeg tenker på hvor frustrert det må gjøre deg. Jeg lar vibratoren skli ned over leppene dine og nyter hvordan kroppen din rykker til idet den treffer åpningen din. Jeg lar den skli frem og tilbake i åpningen din, men lar deg ikke få den. «Åhh! Slutt med ertingen!» Jeg smiler og vet jeg har oppnådd det jeg ville. «Stille, du får komme når jeg vil!» Kommentaren gjør deg taus, men jeg vet at du nyter at jeg har kontrollen over kroppen din.

Jeg løsner deg fra sengen og snur deg rundt. Både hendene og beina dine binder jeg på samme måte. De spretne brystene titter opp på meg. Jeg kysser magen din og nyter synet av den deilige fitta di. Pluggen sitter fortsatt i rumpa di, og jeg trekker den halvveis ut før jeg dytter den på plass igjen. Jeg binder et skjerf rundt øynene dine så du ikke skal se hvor kåt det gjør meg å ha deg hjelpeløs på denne måten. Den beinharde staken mellom beina mine verker etter å penetrere deg, kjenne deg stramme rundt meg.

Jeg henter barberskum, høvel og et håndkle fra badet. Den lille stripen over venusberget ditt skal vekk. Du er nok ganske usikker på hva jeg driver med, men jeg ser smilet ditt idet jeg smører deg inn med skummet. Litt etter litt dukker synet av den glattbarberte fitta di frem. Jeg tørker godt av deg og smører deg inn med en aloe vera-krem jeg vet du liker. Kanskje greit å la musa di få hvile litt nå, før jeg igjen skal nyte den. I mellomtiden skal du få jobbe litt med den lille munnen din.

Jeg setter meg med knærne på hver side av brystet ditt. Leppene dine er litt tørre og jeg bestemmer meg for å fukte de med et rått tungekyss. Det er alltid herlig å kjenne tungen din danse mot min, de frekke kyssene dine får meg alltid så kåt.

Jeg trekker meg unna munnen din og hviler den stive pikken min mot haken din. Du skjønner umiddelbart hva som forventes og tungen din er kjapt på plass rundt hodet mitt. Den lille dråpen på tuppen slikker du grådig i deg. Jeg leker med staven min over leppene dine, presser den forsiktig inn i den varme munnen din, lar deg kjenne hvor hard du har gjort meg. «Etterpå skal jeg sprute munnen din full kjære. Jeg skal bare nyte den deilige, glattbarberte fitta di først». Du virker nesten litt skuffet da jeg trekker pikken min ut av munnen din. Du skjønner imidlertid fort at byttet kanskje ikke var så dumt. Tungen min finner den lille klitten din og masserer den lekent. Hendene mine finner vibratoren og setter den forsiktig mot åpningen din. Den lette vibreringen kombinert med tungen min på klitten din gjør at du utstøter et lite stønn. Jeg har deg akkurat der jeg vil nå, du aner ikke om jeg har tenkt til å la deg komme denne gangen heller. Sakte fører jeg vibratoren opp i det trange hullet ditt. Lar den skli litt inn og delvis ut igjen, leker med musa di. Du stønner høyt idet jeg fører den helt til bunns i hulen din. Jeg fortsetter å slikke og suge på den lille tappen din mens jeg knuller deg med det vibrerende leketøyet. Jeg er helt sikker på at du må føle deg utrolig fylt opp der du ligger med en butt-plug i rumpa og en vibrator i fitta. Pusten din går raskere, jeg kan se brystene dine hever og senker seg i takt med stønnene dine. Du vil komme kjapt nå, redd for at jeg skal stoppe før du når klimakset ditt. Denne gangen har jeg imidlertid tenkt å la deg få fullføre. Jeg suger den lille klitten inn i munnen min og responsen uteblir ikke. Hele kroppen din rister i ekstase og vellyst. Du pleier ikke å bråke så mye når du får orgasme, men denne gangen slipper du deg tydeligvis mer løs. De deilige stønnene dine gjør meg ikke noe mindre kår på deg.

Du puster fortsatt tungt der du ligger helt slapp. Jeg iakttar kroppen din fra undersiden. Synet av den glattbarberte musa di er en fryd for øyet. De hovne leppene glinser av saftene dine. Jeg sprer de litt fra hverandre og stirrer rett i det kliss våte hullet ditt. Det er på tide at også jeg får nyte det litt. Jeg legger meg over deg og fører den harde staven min så vidt innenfor åpningen din. Du er glatt av saftene dine og den sklir lett inn i deg. Det er en herlig følelse å kjenne det varme hullet ditt omkranse meg. Jeg knuller deg litt forsiktig, vel vitende om at du er følsom etter en orgasme. Jeg tar meg god tid til å nyte den deilige fitta di, beundre brystene dine, kysse deg følsomt og forsiktig på munnen. Det er som vanlig helt utrolig deilig å knulle deg min kjære. Du våkner etter hvert av orgasmetåken og begynner å stønne litt. Jeg vet du liker at jeg bruker god tid på deg når vi har sex, og i dag er jeg ikke på langt nær ferdig med deg.

Jeg har alltid hatt en ønske om å knulle deg på kjøkkenbordet. Legge deg med brystene mot bordet og beina på gulvet, gjerne litt spredt. Jeg løsner mansjettene fra sengen, fester armene dine på ryggen og gir deg beskjed om å gå rolig til kjøkkenet. Du har fortsatt bind for øynene, men du kjenner veien i blinde. Pluggen sitter fortsatt i rumpa di og er et utrolig opphissende syn der du vandrer mot kjøkkenet. Jeg iakttar deg mens du fomler deg frem og treffer kjøkkenbordet. «Stopp!» Du aner nok hva som venter deg nå, og du stiller ryggen opp mot meg. Jeg tar tak i skuldrene dine og bøyer deg frem over bordet. Beina dine sprer jeg godt fra hverandre og binder til hvert sitt bordbein. Du er et nydelig syn der du står. Den glinsende fitta di, de hovne og innbydende leppene, pluggen i rumpa di. Jeg kysser deg forsiktig i den våte åpningen din før jeg reiser meg og fører den harde pikken min inn i deg. Hoftene mine klasker mot dine mens jeg knuller det varme hullet ditt. Jeg griper tak i rumpa di og holder deg godt fast mens jeg knuller åpningen din stadig fortere. Du er utrolig varm og stram rundt meg, nesten som om du melker pikken min. Jeg kjenner opphisselsen bygge seg opp i meg, og roer ned litt. Jeg har store planer om å sprute i munnen din i dag. Jeg trekker meg ut av musa di og binder deg opp.

Du får beskjed om å gå ned i knestående mens jeg henter vibratoren på soverommet. Når jeg kommer tilbake sitter du lydig og venter på meg. Jeg rekker deg vibratoren og sier at du skal slikke den ren for dine egne safter. Du tar den litt motvillig i munnen og slikker den som om den skulle være meg. Jeg smiler litt, du er sexy der du sitter naken med bind for øynene og en vibrator i munnen. Tanken på hva som er i rumpehullet ditt gjør meg ekstra kåt. «Nok nå, putt den vibratoren der den hører hjemme, knull deg selv med den! Så kan du fortsette å bruke den skitne, lille munnen din på den harde staven min!» Du er ikke sen om å adlyde, vibratoren skrus på og forsvinner fort inn i det deilige hullet ditt. Jeg trekker av deg bindet for øynene dine og setter frem det bankende lemmet mitt. Du griper begjærlig om skaftet og fører hodet inn i den ventende munnen din. De sexy øynene dine møter blikket mitt slik du vet jeg liker. Det er få ting som er mer opphissende enn å se det kåte blikket ditt idet du suger meg som om du ikke kan få nok. Du forsøker å nå ballene mine med den andre hånden, men får kjapt beskjed om å fortsette å knulle deg selv med vibratoren. Hånden din runker meg mens tungen din farer over hodet mitt. Du har vist at du kan suge og i kveld beviser du det til gangs. Jeg vet jeg er sjanseløs idet du øker tempoet på runkingen. Orgasmen kommer som kraftige bølger og formelig skyller gjennom kroppen min. Jeg er sikker på at du ikke vil klare å svelge unna all sæden som kommer, men du suger uten avbrudd. Jeg elsker at du suger meg på denne måten, synet av deg der du sitter er utrolig flott. Jeg trekker sakte pikken min ut av munnen din, men du nekter å slippe den og fortsetter å slikke den over hodet. Du smiler, ser på meg, reiser deg sakte og gir meg et kyss. «Neste gang er det min tur» sier du. Smilet som åpenbarer seg levner liten tvil om at du har likt vår lille bondageopplevelse, og har fått noen ideer du selv vil prøve ut…