Min fantasi…

Orgasmen ebbet sakte ut av meg der jeg lå på kjøkkenbordet. Du hjalp meg ned og jeg smilte forsiktig til deg. Du tente deg en røyk og stilte deg ved det åpne vinduet, drakk litt av vinen din men sa ingen ting. Jeg hadde akkuratt fått på meg trusen da det banket på døren. Jeg så du skvatt. «Venter du gjester» sa jeg og snudde meg så du ikke skulle se jeg smilte. Du bannet stille og ville ikke lukke opp. «Det må du» sa jeg «det kan hende det er bursdagsgaven din vet du» du stirret på meg og et lite smil lekte om munnen din.
Du lukket opp og utenfor stod ei blid og flott jente og sa «hei er det du som er Svein og er Beate her»? Du nikket bare, gikk til side og slapp henne inn. Jeg kom ut i gangen, smilte og gav henne en klem. «Der er du, du fant frem?» Vi snudde oss mot deg og smilte til deg, du så en smule forvirret ut. Hun rakte frem hånden presenterte seg som Nina, 27 år og fra Oslo. Jeg hadde funnet henne i en kontaktannonse, pratet litt på tlf og truffet henne en gang. Vi hadde funnet tonen med en gang. Hun var litt høyere enn meg, slankere også uten å være tynn. Store faste runde bryster, blå øyne, kort mørkt hår og det beste av alt, hun var lesbisk. Det var kriteriet mitt for å gjøre dette. Hun skulle ikke få lov å ta deg i fra meg, om du forstår……..

Vi sa du skulle ta med deg vinglasset ditt og sette deg i stuen din, så skulle vi komme å holde deg med selskap ganske snart. Vi lånte badet ditt og tok på oss lekkert undertøy, hun i sort jeg i hvitt, alt var gjennomsiktig og viste mer enn det skjulte. Strømper og støvletter med høye heler.

Du satt på Enigma og stemningen var der. Det brant levende lys overalt og du hadde fyra i peisen. Vi kom hånd i hånd inn i stuen din og du holdt på å dette ut av sofaen av oss. Vi lot som om vi ikke så deg, men jeg visste at videokameraet var på og at dette ville bli filmet. Vi stilte oss midt på gulvet og begynte å ta på hverandre. Varme hender strøk over myk kvinnehud, hun presset seg inntil meg og vi møttes i et deilig tungekyss. Hun bet meg forsiktig i underleppen, mens hendene hennes gled nedover korsryggen min og presset meg inntil seg. Hun smakte så deilig, kroppen hennes var fast og lekker og jeg lengtet etter å smake på henne. Hun lot stroppene på bh’n min gli ned av skuldrene mine, hun kysset halsen min og tungen fulgte linjen helt ut til skulderen før den beveget seg ned mot en struttende brystvorte. Hun tok den forsiktig i munnen mens hun strøk det andre brystet mitt med hånden sin. Jeg holdt hodet hennes og presset henne inntil meg. Gud som jeg tente. Hun lot bh’n gli sakte av meg og masserte brystene mine. Hun hvisket jeg var deilig. I øyekroken så jeg du hadde tatt frem den deilige pikken din, du runket deg sakte og smilte det herlige smilet ditt.

Munnen hennes fortsatte nedover magen min, holfteholderen ble løsnet og falt til gulvet mens hun lot strømpene gli nedover lårene mine. Tungen hennes stoppet rett over klitorisen min og fortsatte rundt fitta mi, hun slikket leppene mine forsiktig uten å være nær klitorisen min, hun slikket innsiden av låret mitt og over til det andre hvor saftene fra meg allerede rant. Hun løftet det ene benet mitt opp på armlenet på sofaen og endelig var tungen hennes der jeg ville. Det kjentes som elektriske støt når hun traff fitta mi, hun presset tungen sin inn i meg, og stønnet når hun kjente hvor våt jeg var. Hun presset munnen sin mot meg og jeg holdt hodet hennes og presset imot. Kunne ikke få henne nærme nok. Tungen hennes slikket meg overalt, fra rumpa mi og opp til klitorisen min som hun sugde forsiktig, hun stønnet mot fitta mi og sa jeg smakte så deilig. Jeg møtte blikket ditt over hodet ditt du var så kåt og pikken din var blodsprengt, det piplet sæd av tuppen og jeg ville slikket det i meg, men måtte vente. Du runket deg selv sakte og fort om hverandre, stønnet høyt av synet av oss jentene. «Gud jeg kommer» jeg stønnet høyt, fingrene hennes gled inn i meg, hun hadde så liten hånd at hun nesten ville fått plass til den om hun hadde forsøkt, men tre eller fire fingrer fant veien inn i meg samtidig som hun sugde på klitorisen min og det var mer enn jeg kunne klare. «Kom med munnen din, jeg vil ha munnen din, vil komme i munnen din» hun flyttet hånden sin og åpnet munnen sin og lot meg komme. Herregud, saftene rant av meg og hun slikket i seg hver dråpe, drakk fittesaftene mine som om det skulle være nektar, jeg gned meg mot henne og ansiktet hennes glinset av saftene mine, hun reiste seg opp og kysset meg, tungen min slikket ansiktet hennes rent for mine egne safter og hun var helt skjelven.

Jeg ba henne legge seg ned på ryggen, og ba deg komme å stille deg bak meg, Jeg ville ha pikk, skikkelig pikk. Ville bli tatt hardt bakfra. Jeg tok bena hennes og spredte dem, ba henne vise meg fitta si, brette seg ut for meg, jeg bøyde meg ned skjøt rumpa mi frem og tilbød deg fitta mi. «Knull meg hardt» kommanderte jeg. Jeg lot tungen min gli over hennes glatte våte grotte. Hun var så nydelig der hun lå, med sprikende ben og lukkede øyne. Saftene rant av henne og hun var mer enn klar. Hun hadde tatt frem dildoen sin og jeg førte den sakte inn i henne mens klitorisen hennes fikk en skikkelig omgang. Gud så deilig det var. Jeg slikket og småbet, knullet henne og samtidig tok du meg hardt bakfra. Nærmere himmelen kommer man ikke, garantert. Du holdt meg hardt om hoftene, og lot fitta mi få smake pikken din. Nina stønnet av nytelse, jeg kjente hun skalv, hun skrek jeg måtte knulle henne hardt, «la dildoen fylle den våte fitta mi» hun skrek da jeg sugde klitorisen hennes og dildoen jaget ut og inn av hennes plaskvåte fitte. Hun kom voldsomt, hun drog selv ut dildoen og jeg la hele munne min over fitta hennes, lot en finger gli inn i rumpa hennes og hun skrek bare ja, ja, ja.hun sprutet munnen min full av blank og deilig fittesaft, herregud som hun kom, Jeg drakk og drakk av henne, hun ble aldri tom……..»gud dere er deilige, herregud så deilig» du stønnet bak meg, pikken din var steinhard langt inni meg og jeg var helt hinsides av kåtskap.
Plutselig kjente jeg tungen hennes mot klitorisen min. Hun hadde snudd seg og slikket både meg og pungen din når du knullet meg. «Å herregud» ropte du. Fitta mi var trang og deilig for deg og når vi samtidig fikk behandling av en kåt kvinnetunge klarte vi ikke å holde oss lenger. Du gled ut av meg og jeg la meg ved siden av henne og tok deg i munnen, Slikket og sugde deg mens hun lekte med seg selv, du knullet munnen min hardene og hardere og når jeg kjente du nærmet deg lot jeg tungen gli under pungen din og mot rumpa di,,,, det ble for mye for deg «Gud som jeg kommer, herregud jeg kommer» du stønnet ordene og så kom du. Mengder av sæd sprutet ut av pikken din og ned til to åpne jentemunner, det var helst jeg som ville ha spruten din, men Nina fikk litt hun også selv om det ikke er hennes favoritt, men du sluttet ikke å sprute, det kom i ansiktene våre, over brystene våre, magen og fittene våre, vi smurte det utover kroppene og jeg så du var helt utslitt da du sank ned over meg, pusten din var tung mot øret mitt men jeg hørte tydelig du hvisket » tusen takk , bedre gave kunne jeg ikke få»…. jeg smilte mot Nina, formet et takk med munnen og hun smilte tilbake. Vi sovnet der vi lå du og jeg, og når jeg våknet var det stille. DU lå fortsatt over meg men Nina var borte. En lapp lå ved siden av meg hvor det stod » Håper gutten fant bursdagsgaven i orden, vi snakkes igjen håper jeg, klem Nina (PS! både med og uten mann)! Jeg måtte smile, håpet ikke du ble skuffet når du våknet og forstod at vi igjen var alene. Men du ville nok bli blid igjen når jeg fortalte at dette var første men ikke siste gangen……….