Min Herre’s ønsker

Min Herre ropte meg inn til seg, der jeg satt ved dataen og lekte meg litt…

– han ønsket påfyll i kaffekoppen, så jeg hentet selvsagt mer kaffe til ham, fylte på med passe mengde melk fra kjøleskabet, og bar koppen ut i stuen til ham.

Idet jeg bøyde meg for å sette fra meg koppen på bordet foran ham, grep han tak i meg, og viste tydelig at han ville ha meg ned på gulvet ved siden av ham.

Han førte hånden opp til hodet mitt og grep tak i håret mitt, alt mens den andre hånden åpnet buksesmekken, og trakk frem det vakre kjønnet som jeg aldri kan få nok av.

Jeg slikket meg om munnen i glad forventning, mens jeg nød hans faste grep og følelsen av at han styrte hodet mitt ned i fanget sitt.

Forsiktig slikket jeg hodet, og åpnet villig leppene slik at jeg kunne ta ham inn i munnen…

– kjente hans mykhet gli over tungen min, mens jeg varsomt tok hodet lenger inn og lot tungen gli fast mot undersiden efterhvert som han ble sugd lenger innover.

Sakte kjente jeg han vokse, kjente pulsen banke i ham efterhvert som han ble fylt med blod og hans bløte mykhet forsvant.

Jeg elsker å kjenne ham vokse i munnen min !

Kjenne hvordan han blir stivere og stivere, for til slutt å være fast som granitt; så fast at når jeg klemte om nederste delen av skaftet, er det umulig å kjenne at noe gir efter; det er bare hardt som sten, og likevel har han den deilige silkemyke overflaten som jeg elsker å la tungen gli over, mens jeg kjenner den svulmende blodåren på undersiden som lar seg massere av tungen min.

Sakte lar jeg ham gli inn og ut av munnen min, mens tungen leker opp og ned langs den tykke blodåren, og gli lekent rundt hodets underkant hver gang han er nesten ute.

Av og til helt ut av munnen, for å la tungen spille på hodet, slikke i meg den deilige dråpen som kommer der, kjenne smaken av ham, og kysse hodet ømt før jeg suger ham inn i munnen igjen…

– noen ganger så langt inn i munnen som jeg klarer, andre ganger bare så vidt innenfor leppene med hodet, mens jeg strammer leppene slik at det skal gi en illusjon av et trangt og lengtende hull som ønsker ham velkommen.

Jeg vrir meg litt der jeg sitter på kne, så jeg kommer i en bedre stilling mer rett foran ham, slik at jeg lettere kan bruke munnen på ham, og også lettere komme til å slikke ballene hans; suge dem ømt og forsiktig inn i munnen mens jeg leker med tungen mot de tunge kulene, nyde følelsen av å ha deler av ham inne i min egen kropp.

Å slikke nedover ballene hans, formelig løfte dem med nesen, slik at jeg kan la tungen sveipe over det faste mellomkjøttet, før jeg igjen slikker meg opp til roten, og lar tungen hvirvle oppover det vakre skaftet, er en herlig følelse…

– jeg kjenner at min egen kåthet banker i meg og gjør meg varm og fuktig.

Med et fast grep om roten, bøyer jeg meg ned over ham, og presser ham så langt bakover/innover i munnen jeg kan. Kjenner ham butte bak i svelget, men holder presset der, og forsøker å få ham ennu litt lenger inn.

Jeg kjenner tårene i øynene mine, samtidig som brekningsrefleksen begynner å gjøre seg påtrengende, men jeg vil så gjerne ha ham inn til roten !

Så jeg stopper ikke, til tross for at mellomgulvet og brystkassen min rykker til i en brekning og tårene renner; jeg fortsetter å holde hodet hans så langt inn i munnen som jeg kan, selv om jeg ikke får puste og tårene renner; jeg vil klare en deepthroat engang, og vet jeg må øve.

Jeg kjenner hånden hans på hodet mitt, med et fast grep i håret, som presser lett men bestemt ned, og hjelper meg å holde ut; litt til, bare litt til, bare noen sekunder til…

– før jeg må gi opp og løfte hodet, slik at han glir nesten ut av munnen min, mens jeg gisper vilt efter pusten.

Efter noen gispende åndedrag, slikker jeg hodet forsiktig, og gjentar ”øvelsen” med å forsøke å få ham så langt inn som mulig, godt hjulpet av hans trygge hånd som gir meg det presset jeg trenger for å holde ut akkurat litt lenger enn jeg selv trodde jeg ville klare.

Igjen og igjen forsøker jeg; mens tårene renner på grunn av brekningsrefleksen som også gjør at kroppen min av og til rykker til, nyder jeg følelsen av å bli virkelig styrt av ham, som jeg stoler så mye på, og drives av det inderlige ønsket jeg har om å klare dette for ham.

Likevel er jeg redd for å brekke meg så mye at jeg kan komme til å kaste opp; brekningsrefleksen klarer jeg, dessverre, ikke å styre ennu.

Men innerst inne har jeg et inderlig ønske om at han skal tvinge meg gjennom det; holde meg fast i en posisjon som gjør det lettest mulig, helst på et sted hvor det ikke gjør noe om jeg skulle brekke meg så mye at jeg kaster opp. Kan hende han engang vil bruke meg på badet, hengende med hodet ut over badekarkanten eller noe slikt, slik at jeg ikke trenger være så redd for å brekke meg helt; der kan man i alle fall lettere vaske opp igjen om jeg ikke klarer holde meg, enn her inne i stuen med tepper og tekstiler.

Kan hende bare vissheten om at det skjer på et sted hvor det ikke er så ille med noe søl, vil gjøre at jeg klarer det bedre ? (Selv om jeg vet at jeg vil bli forferdelig flau og ydmyget om jeg skulle kaste opp på ham.)

Men jeg nyder å suge ham, nyder å kjenne smaken av ham, slikke i meg de glatte dråpene som pipler ut av ham.

Og han vet at jeg nyder det…

Plutselig løfter han hodet mitt vekk efter grepet han har i håret mitt, og sier at ”nu er det nok”, før han reiser seg fra sofaen og trekker meg også opp i stående stilling.

Jeg protesterer forsiktig; jeg hater jo at han trekker seg ut av meg, uansett hvilken åpning han bruker !

Men han bare ler, snur meg rundt, og dytter meg knestående ned i sofaen med ansiktet mot veggen, før han tar et solid grep i hoftene mine, og trenger seg dypt inn i meg med et eneste støt.

Jeg er så varm, så våt og så kåt at det overhodet ikke gir noen motstand; han støter rolig helt inn i meg noen ganger til, før han klemmer fastere rundt hoftene mine, og virkelig knuller meg.

Rått, hardt, dyrisk, bestemt; ja nesten brutalt…

– igjen og igjen støter han inn i meg så dypt han kan komme, før han puster tungt og med et par ekstra dype støt tømmer sin delige ladning langt inne i meg alt mens han bøyer seg frem og klyper meg hardt i brystvortene i et forsøk på, om mulig, å bremse min egen kåthet noe.

Jeg elsker at han tømmer seg inne i meg, uansett hvilket hull han velger, men vaginalt er absolutt min favoritt, så jeg skyter baken ut mot ham for å ta imot alt og klemmer sammen musklene i håb om å melke ham tom, helt ned til siste lille dråpe.

Så trekker han seg raskt ut av meg, griper tak i meg, snur meg mot seg, og bøyer hodet mitt ned for at jeg skal slikke ham ren for hans og mine safter.

Jeg suger ham mer enn villig inn i munnen min, og kjenner smaken av meg selv, blandet med den deilige smaken av ham, mens jeg slikker og suger ham fra rot til topp, inntil all smak av våre felles safter er borte. Og fortsetter å slikke ham, men da trekker han seg ut av munnen min, dytter meg unna, og ber meg gå og kle på meg !!!

– alt mens han selv gjemmer sin deilige pikk inn i buksene igjen.

Jeg ser sikkert skuffet ut, og han både vet, og ser, at jeg er kåt..

– men han bare gir meg en klaps på baken og ber meg skynde meg å få på meg klærne, så jeg forsøker å samle både bena og meg selv, før jeg på vaklende skritt beveger meg ut på soverommet for å kle på meg.

Han går bak meg, stryker meg over ryggen, vel inne på soverommet åpner han skapet og roter i bag’n sin, mens jeg spør hva jeg skal ha på meg.

”Skjørt, strømper, utringet genser, ingen BH, truseløs, og disse”, sier han, og rekker meg kulene han har plukket frem.

Jada, akkurat de; to kuler i en snor, med andre kuler inne i seg, som ruller rundt når jeg beveger meg, og holder meg kåt uten å gjøre noe mer med det.

”Skal jeg ?” Jeg ser spørrende på ham; han vet at jeg ikke liker å sette dem inn selv…

”Jeg kan godt sette dem inn for deg i dag” smiler han, og jeg sprer bena mens han dytter dem inn i meg. Så våt som jeg nu er, glir de inn uten det aller minste motstand, og jeg bøyer meg mot ham for å gi ham et kyss. Har lar meg få et lett kyss på munnen, før han retter seg opp, og ber meg skynde meg, i det han snur og går ut i stuen igjen.

Raskt kler jeg på meg stay-ups, et kort sort skjørt, og trekker på meg en genser, alt mens jeg kjenner at kulene ruller i meg for hver bevegelse jeg foretar meg, før jeg skynder meg efter ham inn i stuen; har han sagt at jeg skal være rask, gjør jeg mitt beste.

”Nu skal vi gå” sier han, og tar på seg en jakke.

”Hvor?”

”Det er for meg å vite, for deg å lure på” svarer han, og smiler.

Jeg tar på meg høyhælte sko, igjen ruller kulene i meg og får meg til å stønne lavt, før jeg griper vesken min og sigarettene, går efter ham ned trappen, stønner lavt igjen for hvert skritt, og ut i bilen, alt mens jeg kjenner at jeg er varm, våt, og pulsen banker kåt i det nyknullede kjønnet mitt, brystvortene mine stritter under genseren, og jeg er sikker på at øynene mine har et mattblankt kåt slør som ”alle” kan se…

Han starter opp og kjører ut porten, før han ser på meg og ler mens det glimter i øynene hans.

Jeg rødmer, for jeg vet så godt hva han ser på; en blussende rød slavinne, flau over sin egen kåthet som hun ikke kan kontrollere, og med lyster som overhodet ikke passer seg offentlig i øyeblikket; hun ville gitt mye for å vært hjemme og bli råknullet i stedet for å sitte her !

Og for hver oppbremsing, hver fartsdump, hver sving, ruller kulene i meg og holder kåtheten min på topp, uten å gi meg en sjanse til å roe meg ned.

Han kjører innover mot byen, og jeg sitter taus og stirrer fremover veien.

Våger ikke si noe, fordi jeg føler at stemmen min er skjelvende av undertrykket opphisselse, men strekker hånden forsiktig ut og stryker ham på overarmen; jeg trenger føle ham, føle tryggheten det gir å kjenne på ham.

Han svinger opp foran en boligblokk, parkerer, og gir meg tegn til at jeg skal komme ut av bilen. Jeg stiger ut, og følger efter ham inn i en oppgang, med små lydløse stønn for hvert skritt jeg tar, fordi kulene ikke stopper å rulle. Inne i oppgangen ringer han på en dør.

Navnet på døren sier meg ikke noe, men når døren åpnes, ser jeg at det er en mann jeg tror jeg har sett en gang før.

Vi blir vist inn i stuen hvor det sitter 2 menn til som jeg er sikker på at jeg aldri har sett før, han presenterer meg, og vi setter oss ned. Så får vi servert kaffe, og praten mellom mennene går, uten at jeg følger så nøye med; jeg ser meg stille rundt og unngår å møte blikkene til de andre fordi jeg er så flau over meg selv og føler at de kan se hvor nyknullet og kåt jeg er.

Plutselig sier min Herre at han vil ha kulene.

Kulene ?

Stumt og skremt ser jeg fortvilet på ham; dette kan han ikke mene !

Han gjør et kast med hodet mot toalettet vi passerte på vei inn i stuen, jeg skjønner at jeg i alle fall skal få gå inn dit og fjerne dem, og jeg håber inderlig at de andre overhodet ikke skjønner hva han mente, idet jeg reiser meg opp og iler inn på toalettet.

Stemmene deres blir bare en svak bakgrunnstøy der inne, grunnet en vaskemaskin som står og går, men jeg hører plutselig en rungende latter fra alle i stuen, og håber det ikke er meg de ler av.

Forsiktig trekker jeg kulene ut av meg, og kjenner straks at det begynner å renne av meg; hans og mine safter har blitt holdt inne av kulene, og nu får de flomme fritt.

Under rennende vann vasker jeg kulene rene, og tørker dem på litt toalettpapir, før jeg legger dem i vesken.

Jeg tar litt også toalettpapir og tørker meg selv, men det ser ikke ut til å hjelpe; det er mye safter som har vært innestengt bak kulene !

Så hører jeg han rope på meg…

– og våger ikke drøye det lenger; jeg går ut i stuen igjen, alt mens det renner varmt og vått ned over lårene mine, og jeg føler at det stinker ”nyknullet fitte” av meg…

Jeg føler at alle ser det, ser på meg; vet at jeg var blitt brukt av min Herre og skulle gå her som den bruksgjenstanden, den tømmestasjonen jeg var.

Han rekker frem hånden og sier med bydende stemme:

”Kulene !”

Rød som en solmoden tomat griper jeg ned i vesken min, skjuler dem så godt jeg kan i hånden min, og rekker ham dem…

Han tar imot, og holder dem opp med en munter latter så de dingler fra fingeren han har tredd inn i løkken;

”Sånn ja. Her er de. Måtte jo sette dem inn i henne så hun ikke skulle søle ned hele bilen. De holder i alle fall noe av sølet inne !”

Jeg blir ennu rødere, og ser stivt ned i gulvet.

Så kjenner jeg at han tar tak i skjørtet mitt og løfter det mens han lar en finger gli over lårene mine.

”Jaha… her renner det ser jeg !”

Stemmen hans er konstaterende, og rå latter kommer fra de andre, mens han stikker fingeren i munnen min så jeg må slikke i meg de saftene han har gnidd den i.

Jeg snur meg vekk fra dem og forsøker fortvilet å møte min Herres blikk; tigge ham med øynene om å få slippe denne ydmygelsen.

Men nei.

”Har du ikke et håndklæ hun kan få sitte på, så hun ikke søler ned hele gulvet også ? I sofaen kan hun jo ikke sitte, slik hun renner kåte safter !”

En stemme svarer at jo da, det kan nok la seg ordne; en av dem reiser seg og går inn på badet jeg nettopp kom ut fra, men er straks tilbake med et håndklæ som han kaster til min Herre.

Han bare gir det videre til meg, og ber meg om å legge det godt under meg slik at jeg ikke søler ned gulvet når jeg er på besøk hos folk ! Og slik som jeg søler, får jeg sitte på gulvet, og ikke i sofaen.

Sprut rød fra tånegler til hårtupper og med blikket stivt ned i gulvet, legger jeg håndlæ på gulvet ved siden av min Herre og setter meg på kne ved siden av ham.

Han stryker meg ømt over kinnet, som føles glødende varmt av rødmen som aldri synes å stoppe. Stille sitter jeg og forsøker å konsentrere meg om å nyde kjærtegnet, uten å heve blikket så jeg skal slippe å se på noen av de andre. Men for hver dråpe jeg kjenner at renner ut av meg og ned på håndklæ, flommer nye bølger av rødme over meg, og jeg føler at de kan se det, selv om skjørtet burde dekke det.

”Jeg tror tøsen er kåt fortsatt, jeg” hører jeg en stemme som sier.

”Ja visst, hun er alltid kåt, kronisk ! Men jeg passer på å holde henne slik, også; det er jo så greit å ha en som alltid er klar for mine lyster !” Min Herres stemme er smilende lattermild, og ordene får meg til å bøye hodet om mulig ennu mer ned mot gulvet, mens ennu en bølge med brannrød farge farer over meg.

”Akkurat nu trener hun på deepthroat, men det er nok litt igjen før hun klarer det. Dog er hun svært glad i å suge, så om du skulle ha lyst på en avsugning, står hun til din disposisjon”.

Jeg tror ikke mine egne ører; byr han bort munnen min til en av disse fremmede ?

”Jotakk, en avsugning kunne være OK, det er lenge siden sist…”

Og plutselig flytter en av de fremmede seg i sofaen slik at han blir sittende rett foran meg, mens han åpner buksesmekken og drar frem kjønnet sitt, som allerede er stivt.

”Sug nu, slavinne, vis hva du er god for!”

Min Herres stemme efterlot ingen tvil om at dette mente ham; det var en mild oppfordring som ikke kunne oppfattes som annet enn en ren ordre.

Jeg våger ikke se, verken på min Herre eller den fremmede, men bøyer meg forsiktig frem og åpner munnen…

Så kjenner jeg min kjære Herres hånd nederst på ryggen; i all spenningen og ydmygelsen føles den litt trygg, litt beroligende…

– tror jeg.

Den fremmede smaker annerledes enn min Herre; mer distinkt, mer saltlig krydret.

Men jeg vil ikke gjøre skam på min Herre, når han først byr på meg…

– jeg vil at han skal kunne være stolt av meg, og være sikker på at jeg vil gjøre mitt beste i enhver situasjon.

Så jeg lar tungen slikke rundt hodet for å få den fremmede våt og glatt før jeg tok ham helt inn i munnen.

Derefter lar jeg ham gli forsiktig inn i munnen min…

– lar tungen spille på hodet.

Når jeg suget ham lenger inn i munnen, brukte jeg tungen på undersiden, slikket og pirret langs skaftet så godt jeg kunne. Passet meg for å komme nær ham med tennene; det kunne i alle fall ikke min Herre like…

Sakte kjente jeg at kjønnet levet… pulserte… vokste… og ble ennu større; det fylte munnen min.

Det ble trangere og trangere… og jeg klarte ikke holde hele i munnen når den hadde svulmet opp. Det presset bak i ganen min… kun millimeter før brekningsrefleksen kom…

– så jeg trakk meg en liten cm eller to tilbake, for å slippe den følelsen, mens jeg lot tungen klemme mot blodåren på undersiden for å pirre ham mer.

Med den ene hånden grep jeg tak om ballene, og klemte lett på dem mens jeg lot neglene kjæle pirrende med dem.

Den fremmede stønnet.

”Er det OK ?”

Min Herres stemme er spørrende, og den fremmede mumler et ”Ja”.

Så kjenner jeg min Herres hånd løfte skjørtet mitt og stryke meg over baken, før han lar en finger gli inn mellom rumpeballene og stryke seg vei nedover før den glir inn i meg der saftene fortsatt renner i noe som virker som strie strømmer…

Med fingeren som en slags ”krok” løfter han baken min opp efter skjeden, før han fører ennu en finger inn i meg.

Jeg forsøker konsentrere meg om å suge den fremmede; gi ham nydelse på en måte som ikke bringer skam over min Herre, så jeg bruker lepper og tunge til å slikke og suge den fremmede så godt jeg kan…

– tydeligvis lykkes jeg, for plutselig trekker han seg ut av munnen min og sender sprut på sprut med varm sperma over ansiktet mitt, mens han stønner høyt, og efter siste støt, sier han takk til min Herre, før han trekker seg unna.

Jeg våger ikke møte noens blikk der jeg nu står på alle 4 med baken blottet og min Herres fingre dypt i meg; jeg bare rødmer av skam over mine egne reaksjoner…

– jeg er så kåt at pusten går i hiv !

”Noen flere som trenger en avsugning ?”

Min Herres stemme er munter, og det tar ikke mange sekundene før en ny fremmed pikk blir presentert foran meg der jeg står.

Igjen åpner jeg munnen for en fremmed pikk, i påsyn av min Herre og menn jeg ikke kjenner.

Igjen suger jeg i meg en fremmed smak av mann, ikke så salt denne gangen, men med en stram kryddersmak.

Igjen står jeg her som en tømmestasjon for fremmede menn mens min Herre fingerknuller meg.

Denne har et mye mer oppsvulmet hode, ikke så tykk eller lang, men hodet er stort og spent over et stenhardt skaft.

Jeg suger hodet forsiktig inn i munnen, og lar tungen snurre på strengen på undersiden.

Han stønner høyt, og jeg lar han komme ennu lenger inn i munnen min, mens jeg svært lett lar tennene gli langs skaftet; overtennene når han er på vei inn i munnen, undertennene når han er på vei ut, alt mens en hånd holder om ballene og pekefingeren på den hånden maserer og trykker lett på mellomkjøttet hans.

Det renner kåt væske av ham; ikke bare en og annen dråpe slik jeg er vant til fra min Herre, men en liten strøm av glatt væske som smører tungen min og munnen min, og får meg til å sikle.

Jeg skyter rygg mot min Herre som fingerknuller meg, nu med ennu flere fingre i meg, det må være minst 3 om ikke 4 fingre han bruker i meg nu !

Så kjenner jeg at den nye fremmede griper hardt fatt i hodet mitt, og brutalt munnknuller han meg noen med harde støt, så dypt at jeg krekes av brekningsrefleksen, før han trekker seg ut og sender kaskader av sperma over ansiktet mitt.

Stør på støt pumper han ut sine safter over meg, og det synes som om det aldri stopper; han har uanede mengder, større enn jeg noen gang har opplevet.

Det renner sperma nu; fra håret mitt, pannen min, nesen min. Øynene mine er delvis klistret igjen av sperma, og det renner ned over haken min.

Jeg kjenner min Herre massere g-punktet mitt med fingrene han har inne i meg, mens tommelen glir i all væten over klitoris, og jeg skjelver i bena, mens ufrivillige muskelsammentrekninger får underlivet til å klemme sammen om fingrene hans.

Så kåt at jeg ikke kan unngå å stønne selv, ynker jeg tiggende min Herre om ikke å stoppe.

Og det ser heller ikke ut som om han har tenkt til det; intensiteten avtar over hodet ikke; han bare presser fingrene inn i meg, og av og til tøyer han åpningen ved å sprike med fingrene.

”Og du, da, Tom, med den digre pikken din; du har vel lyst til å tømme deg, du også ? Jeg har i alle fall åpnet henne for deg, selv om det ikke skulle være nødvendig, hun er så kåt og klar som det er mulig å bli !”

Min Herres stemme er lattermild, og jeg kjenner en ny bølge med rødfarge som skyller over kroppen min.

”Jotakk, en tømming ville ikke være av veien, det er ikke fritt for at det hoper seg opp litt når min egen sub er bortreist !”

Det var stemmen til ham jeg hadde sett en gang før…

– han var tydeligvis BDSM’er som oss, i alle fall, siden han snakket om sin sub.

Min Herre trekker fingrene ut av meg og det kommer en tydelig surklelyd, så kåt er jeg !

Derefter tar han tak i meg, og snur meg mot seg.

”Tror jeg trenger en avsugning selv, jeg, det er jo flere timer siden sist !”

”Du får bruke dine egne kondomer, Tom; du kjøper jo størrelse XL, du; det har ikke vi andre, vet du !”

Min Herre ler høyt, og latteren deles av de andre tilstedeværende.

Han som heter Tom reiser seg, og jeg hører det krassle i cellofan når han river opp en kondompakke.

Selv med blikket mot gulvet og delvis blindet av de andres sperma, registrerer jeg at min kjære Herre har dratt ned buksene og tatt frem kjønnet sitt. Så griper han fatt i håret mitt og uten noen form for forsiktighet, støter han inn i munnen min…

– så dypt at jeg umiddelbart krekes og tårene renner mens kroppen kroker seg i brekningsrefleksen.

Så blir han litt mer forsiktig, og fører hodet mitt rolig frem og tilbake over pikken sin, mens jeg nyder den gode, kjente smaken, de kjente formene, og den deilige, trygge følelsen av å suge min egen Herre, og ikke totalt fremmede.

En stor hånd griper fatt i hoften min, og noe stort presser seg mot kjønnsåpningen min; når min Herre sa at han var stor, var ingen overdrivelse !

Jeg glemmer helt å konsentrere meg om min Herres pikk mens Tom presser seg inn i meg, og nu skjønner jeg hvorfor min Herre tøyde så mye i sted; skulle det bli plass til denne mannen i meg, måtte jeg være godt åpnet !

Helt stille står jeg på alle 4 mens jeg strever med å slappe av og slippe ham inn i meg…

– min Herre er tydelig klar over at dette krever at han selv er litt rolig i øyeblikket, så jeg ikke skal rykke til, eller stramme slik at inntrengning blir umulig.

Sakte, men sikkert, presser Tom seg inn i meg, og han er så stor at det sprenger, til tross for at min Herre hadde tøyd så meget som han hadde.

Tom fyller meg totalt, mer enn jeg tror jeg noen gang er fylt av en mann. Det kan hende at min Herre har fylt meg like meget med en oppblåsbar dildo, men det er tross alt noe annet.

Cm for cm glir Tom innover, inntil jeg kjenner ballene hans dunke mot klitoris, magen hans presse seg mot baken min, og jeg skjønner at han ikke kan komme lenger inn.

Jeg står helt rolig, og konsentrerer fortsatt om å slappe av i musklene; dette vil gjøre vondt om jeg strammer.

Så begynner han forsiktig å bevege seg…

– heldigvis rolig, han er tydelig klar over at med sin størrelse må han være litt forsiktig.

Igjen begynner min Herre å styre hodet mitt, så jeg kan tilfredstille ham.

Og med Tom som fyller meg så totalt bakfra, og knuller meg i rolige bevegelser, gjenopptar jeg sugingen av min Herre.

Jeg elsker å kjenne ham i munnen min; det er bare èn ting i verden som er bedre, å det er å kjenne ham knulle meg !

Tungen min slikker langs det kjente skaftet, presser og masserer den tykke blodåren som snor seg opp langs undersiden, og spiller lekent på strengen under hodet, før jeg lar tungen slikke rundt hele kransen og leppene suge-kysse tuppen for å sikre meg den deilige glatte dråpen som pipler ut. Så tar jeg tak med hånden rundt skaftet, og klemmer fast til, mens jeg drar oppover slik at forhuden går opp over hodet.

Da lar jeg tungen min leke mellom forhuden og selve hodet litt, før jeg fører hånden nedover igjen, slik at forhuden glir tilbake.

Med bare selve hodet i munnen, og tungen min som slikker over det, rundt det og pirrer lekent på strengen, lar jeg hånden gli sakte opp og ned langs skaftet i samme takt som Tom nu knuller meg.

Når Tom øker takten, øker jeg takten, og tung pust fra min Herre, samt et stønn fra Tom, sier meg at de liker det.

Hva som pirrer min Herre mest, er ikke godt å si; at jeg suger ham ?

– eller at han ser sin kamerat bruke meg ?

I alle fall slipper min Herre hodet mitt med den ene hånden, stryker meg ned over øret og halsen, og ned til brystet under blusen, som han klemmer i hånden sin, før han kniper tak i en brystvorte og vrir litt så jeg hikster til…

– smerten i brystvorten får meg til å knipe sammen musklene i underlivet, noe som medfører en dump smerte der på grunn av Tom’s størrelse.

Og den muskelsammentrekningen er tydeligvis hva Tom trenger, for han griper nu fatt i den andre hoften min også, og pumper noen harde støt i meg som fyller meg til gangs og smerter i sin størrelse, før han trekker seg brått ut av meg og jeg føler at jeg står der på alle 4 med et digert, gapende, åpent, umettelig kåt hull som skriker efter mer…

En ”gummilyd” viser at han vrenger av seg kondomet, og jeg kjenner store varme spruter som treffer baken min og begynner å renne ned over baksiden av lårene…

Min Herre puster tungt, griper fastere i brystet mitt, den andre hånden fører hodet mitt hardt ned over pikken hans, og han tømmer seg i munnen min i lange, seige støt…

– jeg tar lykkelig imot, nyder smaken, svelger og svelger; vil ikke søle selv den aller minste av de deilige dråpene hans, men ha alt sammen, nyde vissheten og gleden om at han valgte å tømme seg inne i meg, ikke på meg, som han lot de andre gjøre.

Skjelvende av kåthet står jeg der; vid åpen og varm, dryppende av sperma både i ansiktet og på baken.

Og vet at jeg får min utløsning…

– når min Herre ønsker det.

*Skrevet av slavinnen*

Legg igjen en kommentar