Min kåte svigrinne

Jeg og samboeren min hadde vært på fest, og da vi kom hjem satt søsteren hennes, Miriam som hun heter og ventet på oss utenfor døren vår. Miriam var da 16 år og hun hadde besøkt en venninne og ville overnatte hos oss om hun fikk sa hun. Helt greit det sa min søster og vi gikk inn og Lisa som min samboer heter gikk for å re opp gjesterommet. Jeg spurte om Miriam ville ha et glass vin, og det ville hun gjerne. Lisa kom inn på stuen og sa at det var klart på gjesterommet. Hun ville legge seg men dere må bare sitte dere sa hun, og gikk og la seg.
Vi vart sittende å småprate og drikke vin, og vi var godt ned i den andre flasken med rødvin da vi penset praten inn på sex. Jeg spurte henne rett ut om hun hadde ligget med noen gutt, og det hadde hun ikke sa hun. Hun hadde hatt noen mislykkede forsøk et par ganger, men hun hadde sugd en til han kom sa hun med et stolt smil. Hvem var den heldige da sa jeg, og lurte på om hun var sammen med han. Hun fortalte meg hva som hadde skjedd, og jeg vart rett og slett kåt av hele historien hennes, og hadde fått en river som banket i buksa. Jeg kunne se at hun ikke var helt upåvirket av å snakke om dette, de røde rosene i kinnen hennes og den urolige sittestillingen hennes fortalte meg det. Skikkelig heldiggris det som fikk den sugd av deg flørtet jeg og tok henne forsiktig på låret. Hun bøyde seg umiddelbart frem og kysset meg forsiktig på munnen, og jeg var ikke sen om å besvare kysset hennes. Jeg dro opp genseren hennes og kikket på de runde faste ungpikebrystene hennes, og så lot jeg tungen sirkle rundt brystvortene hennes. Hun lukket øynene og pusten vart tyngre, så jeg la henne bakover i sofaen og kneppet opp buksene hennes og dro de av henne. Hun hadde på seg en lekker svart truse med g-streng, og jeg kunne kjenne at hun var fuktig i skrittet. Hun løftet på rumpa så jeg fikk fjernet trus også, og så spredde jeg bena hennes og snuste inn duften av den våte fitta hennes. Jeg spurte henne om hun hadde blitt sikket før, men det hadde hun ikke sa hun.
Jeg skilte de sparsomt behårete lippene hennes fra hverandre og lot tungen gli over klitorisen hennes. Jeg slikket henne opp og ned i sprekken og lot en finger forsiktig gli inn i skjeden hennes, slik at jeg fingerpulte henne mens jeg slikket i meg hennes smakfulle safter. Jeg merket at hun nærmet seg så jeg stoppet opp, og spurte om hun ikke kunne suge meg som hun hadde sugd han hun fortalte meg om tidligere. Hun var ikke sen å be og det er det garantert beste sug jeg noen gang har fått, og det gikk ikke lenge før jeg måtte be henne stoppe så jeg ikke skulle komme i munne på henne. Jeg ba henne stille seg på kne så jeg kunne få tatt henne bakfra, og hun spratt opp og satt stussen i lufta og viftet med den. Knull meg sa hun grøtet i stemmen, og jeg var ikke sen å be. Jeg tok et god tak om hoftene hennes og lot pikken gli opp og ned i sprekken for å få på noe smørelse, og så presset jeg pikkhodet forsiktig innenfor kanten av fitta hennes. Hun var vanvittig trang, og jeg var i tvil om dette ville gå. Ta meg sa hun, stikk den i meg, jeg vil ha deg i meg NÅ sa hun. Jeg presset forsiktig på og gled lenger og lenger inn i den trange fitta hennes. Hun begravde stønnene sin i sofaputene, og jeg kunne merke at dette likte hun. Litt om litt begravde jeg pikken i ubrukt fitte, og tanken på å være hennes første elsker gjorde meg så KÅT. Jeg begynte å føre pikken inn og ut av den trange fitta hennes, og gjett om det var deilig å få stikke pikken i henne. Noe annet som gjorde dette ekstra spennende var at Lisa sov på naborommet, mens jeg knulla Miriam på stuen.
Jeg begynte å nærme meg en kraftig utløsning, og det gjorde hun også. Jeg ville ikke holde så mye lengre, så for å skynde på orgasmen hennes brukte jeg en finger på det trange rumpehullet hennes, og reaksjonen kom med en gang så jeg boret pikken hard og dypt i henne et par ganger og så kom hun i en kraftig orgasme. Før jeg hadde tenkt meg om hadde jeg boret pikken i bunne av fitta hennes og begynt å pumpe henne full av elskovsjuicen min. Jeg dro ut pikken av fitta hennes, og da jeg så saftene renne ut av henne gikk det kaldt nedover ryggen på meg, tenk om jeg pulte henne på tjukken. Jeg rakk ikke si noe før hun bad meg slappe av, hun gikk på pillen sa hun, og jeg pustet lettet ut. Jeg kysset henne kjærlig og sa at det var et av de beste knull jeg noen gang hadde hatt, og at jeg håpet det var godt for henne også.
Hun gliste fra øre til øre og sa att det var helt fantastisk deilig og at hun håpte de ikke var siste gangen, men at vi på en eller annen måte måtte klare å få med oss Lisa også slik at vi ikke gikk bak ryggen på henne. Vi måtte finne på noe lurt var vi enig om og så gikk vi til hvert vårt rom og la oss.