Min russetid

Dette er en liten historie fra russetiden for noen år siden. Jeg var på russebuss sammen med 14 andre jenter – Babemobil bar det klingende navnet. En ettermiddag noen dager ut i mai skulle jeg bort i bussen for å hente noe. Bussen stod utenfor haven til Karianne. Døren inn til bussen var åpen, men jeg kunne verken høre eller se noen der inne.

-Kanskje det er noen i hulen, tenkte jeg. Hulen var et rom helt bakerst i bussen. Hele rommet var en eneste stor seng, med madrasser og puter. En annen liten fiffig detalj var at vi hadde satt inn et gjennomsiktig speil hulen. Gjennom en skjult skapdør ute i bussen kunne vi se inn i hulen.

Jeg hørte noen lyder fra hulen, og snek meg frem til døren. Vi jentene hadde satt inn en bryter som tente en lampe ute i bussen når vi ville være i fred. Lampen var ikke tent – nei vel, tenkte jeg – her er det fritt frem.

Jeg åpnet døren sakte, og fikk nesten sjokk da jeg tittet inn gjennom det doble speilet. For der inne stod faren til Karianne – Jon – og holdt seg fast i taket. Jon er nesten 50, mørk, atletisk og flott å se på. Foran ham på knærne satt Siv, en av de andre russejentene. Siv er lys, ganske høy og har en rompe som jeg ofte har misunt henne. Det var ikke vanskelig å se hvorfor Jon holdt seg fast i taket. For Siv beveget hodet frem og tilbake, og øynene til Jon fortalte at hun var god til å suge.

Jeg ble litt paff, men også ganske tent. Jeg har alltid blitt litt tent av å se folk kline og kose, og her var så jeg en av venninnene mine suge faren til en annen venninne. Jeg kjente at jeg ble varm innvendig, og at brystvortene stivnet nesten automatisk. Jeg så meg rundt i bussen, men det var ingen andre der. Selv om det gikk folk forbi på utsiden, kunne ingen se inn, fordi vinduene var dekket med mørk film.

Inne i hulen hadde Jon tatt tak i hodet til Siv. Siv vekslet mellom å suge ham dypt, og å rotere tungen rundt tuppen. Jeg har alltid syntes at jeg var ganske flink til å suge, men det var ett og annet Siv kunne lære meg. Jon stod fortsatt i dress, med smekken åpen og pikken ute. Siv var også påkledd men bare med bluse og kort skjørt. Jeg ble stående å se på pikken til Jon. Den var ikke så stor, men deilig grov. Jeg ble skikkelig tent av å se den middelaldrende pikken gli ut og inn av pikemunnen. Tanken på at det kunne være meg som satt der tente meg ubeskrivelig, og forsiktig listet jeg en hånd ned i trusen. – Det var faktisk blitt skikkelig vått der allerede – deilig!

Inne fra hulen hørte jeg nå koselyde fra både Jon og Siv. Jeg så at Siv flyttet en av hendene sine fra pungen til Jon og ned til sitt eget skritt. Plutselig reiste hun seg opp, og så ham dypt inn i øynene. Med lystige øyne kysset hun ham hardt. Jeg smilte for meg selv. Ingen ting er som å kysse den man nettopp har sugd, og la ham få kjenne smaken av seg selv.

Sivs hender var fortsatt rundt pikken til Jon, mens hendene hans gikk på oppdagelsesferd under blusen til Siv. Hun så ut som hun likte det. Jeg lukket øynene og forestilte meg at det var mine puppe Jon la de deilige hendene sine rundt, og min kropp som kjente den flotte dressen hans mot meg.

Siv var tydeligvis ikke fornøyd, og snudde seg rundt. Med strake lange slanke ben satte bøyde hun overkroppen mot siden av bussen og tok spenntak med armene. Med en hånd vippet hun opp skjørtet og smilte mot Jon. Rompa til Siv lyste mot ham. Selv om jeg aldri har vært interessert i jenter så synes jeg også den er skikkelig deilig. Jon var ikke vond å be. Han falt ned på kne og trakk den lille blondetrusen av Siv. Samtidig lot han tungen sveipe over sprekken hennes helt opp til rompehullet. Jeg kjente sitringen i kroppen min og hånden arbeidet stadig raskere nede i trusen. Tungespiss mot rompehullet er noe av det beste jeg vet, og jeg misunte Siv! Siv så ikke ut til å være misfornøyd. Hun lukket øynene og dyttet rompa mot Jon. Han sveipet en gang til, men nå var det tydeligvis nok. Han reiste seg opp, og tok rundt pikken sin. Først ble han bare stående å beundre Sivs flotte bakende mens han runket sakte frem og tilbake. Jeg svelget tungt. Pikken var skikkelig delig, og stod knallstiv ut i luften. Hodet var helt vått. Med et lite skritt var Jon borte hos Siv, og satte hodet mot hullet hennes. Han gled rett til bunns, og jeg hørte Sivs gledesstønn i det han kom helt til bunns. Jon hadde nå en hånd på hver skinke, og pumpet ut av Siv.

Jeg var råkåt av å se på de to der inne. Dressmannen som knullet russepiken i miniskjørtet. Hånden min gikk febrilsk på tappen min, og av og til måtte jeg kjenne noen fingre opp i hullet mitt. Det var godt, men jeg skulle gjerne hatt en skikkelig pikk! Den ene hånden min var rundt brystet midt, og jeg klemte i brystvortene. Det ga en ekstra iling nedover til nervesenteret mellom bena. Jeg stirret på de to der inne som virkelig koste seg begge to, og kjente at det ikke var langt igjen.

Inne i hulen var det også snart klart for en strålende finale. Siv hadde tatt en hånd mellom bena, og koste hardt med seg selv. Ansiktet hennes var konsentrert, på grensen til sint. Akkurat sånn som rett før en skikkelig orgasme. Jon pumpet på. Når han trakk seg ut, så jeg pikken hans våt og deilig før den trengte inn igjen i Sivs grotte. Det hele var utrolig opphissende, og jeg kjente at det var like før. Jeg lukket øynene, og lot fingerene spille. Sakte kjente jeg at en sugende orgasme danset gjennom kroppen. Den startet i tærne og gikk helt opp til nesetippen. Det kriblet i hele kroppen. – Deilig!

Jeg åpnet øynene, og så Jons innspurt. Han så ut som han hadde løpt maraton – det må jo ta på å pule en russepike mens du har på dress og slips! Taket rundt Sivs hofter var hardere enn noen sinne, og han spiddet henne innpå pikken sin. Jeg så Jon begynte å himle med øynene, og skjønte at nå var det like før. -Nå, Nå! Skrek Jon. Samtidig begynte Siv å riste. Sammen skrek de ut orgasmen sin. Jeg og jeg som ikke hadde fjernet hånden fra mitt våte sentrum kjente etterdønningene gå gjennom kroppen.

Jon trakk seg ut, og Siv snudde seg og sank ned på kne. Hun bøyde seg frem og slikket pikken ren. Jeg så meg rundt – ingen hadde sett meg. Fort samlet jeg sammen sakene mine, og listet meg ut av bussen. Siv smilte som en sol da jeg traff henne senere på dagen, men hun sa ingen ting. Men jeg så hun av og til kastet stjålne blikk over gjerde til hagen til Karianne der Jon klippet gresset i bar overkropp. Jeg smilte også for meg selv, og tenkte at neste gang var det kanskje meg…