Min strenge herskerinne, del 1

Min strenge Herskerinne har befalt meg å skrive ned disse historiene. Dette er fordi jeg skal lære av dem og samtidig vise andre slavekrek hvordan et slavekrek skal og bør behandles av sin Herskerinne.

Det er fredag ettermiddag og klokken er like over fem på ettermiddagen.
Jeg ligger naken på mine knær og har rompa i været. Herskerinnen kommer hjem snart og alt er klart. Hjertet mitt banker i et vanvittig tempo og penisen står i giv akt. Min Herskerinne skremmer meg mer enn noen annen Herskerinne jeg har hatt før men jeg klarer ikke å være foruten henne i mitt liv. Da vi ble kjærester, gjorde hun det helt klart for meg at lakk, lær og lenker ikke er nødvendig for å kontrollere en slave. Jeg trodde henne ikke men var ivrig etter å lære.
To år senere er jeg hennes 24/7 slave som kun eksisterer for å behage henne. Helt frivillig fra min side. Hun har funnet sider ved meg jeg ikke ante eksisterte og når hun føler for å belønne meg, er jeg i himmelen og min takknemlighet er svært ydmyk. Hun har brutt meg psykisk og fysisk ned til et plan hvor min egen ”tilfredstillelse” aldri betyr mer for meg enn hennes. Samtidig er hun rettferdig og holder alltid det hun lover, både når det gjelder belønning og straff. En straff jeg får kun når jeg fortjener det. En av de mange lovene er at slavekrek skal aldri bruke ord som ”fitte”, ”pikk” og ”pule” i hennes nærvær.
”Slave-ord passer ikke for en Herskerinne”, forklarte hun det med. Jeg opplevde ofte at jeg savnet litt ”skittent” snakk men lærte etterhvert å se på hennes kropp som noe himmelsk. En slik himmel fortjener respekt og ikke skitne ord. Herskerinnen er langt i fra religiøs men anser skittent snakk for å være slavekrek språk.
Jeg hører døren åpne seg og jeg senker automatisk hodet ned mot det kalde gulvet. Jeg sier ingen ting, rører meg ikke og forsøker å konsentrere meg om å puste jevnt og rolig. Om Herskerinnen ser min patetiske penis som står i giv akt, kommenterer hun den ikke. Jeg har ikke lov til å ha reisning uten tillatelse men kanskje er hun i et godt humør siden det er fredag. Idet jeg tenker tanken, kjenner jeg håndflaten smelle til den ene rumpeballen. Det svir noe vanvittig men en slik smerte kontrollerer jeg lett.
”Jaså? Den patetiske penisen står allerede i giv akt? Tror kanskje slavekreket at han skal få litt nytelse i dag?”, sier hun og står rett foran hodet mitt.
Jeg våger ikke å røre meg men sier unnskyldende:
”Vær så snill å tilgi meg, Herskerinne. Jeg vet ikke hva som går av meg i dag. Jeg tør ikke en gang tenke tanken på nytelse. Et slavekrek som meg fortjener ikke en slik glede”
Jeg forsøker forgjeves å få penisen ned i en avslappende stilling men jeg er så kåt at det ikke er mulig. Herskerinnen har ikke tillatt meg orgasme på to uker og det begynner å bli uutholdelig.
Herskerinnen svarer ikke men forlanger i stedet at jeg skal hente kyskhetsbeltet.
”Jeg tror vi får stenge den inne i kveld, slik at jeg slipper å se på den”, sier hun videre og jeg kjenner rødmen komme. Jeg kryper med blikket fiksert på gulvet til soverommet og henter kyskhetsbelte og kryper fort tilbake foran Herskerinnen. Rompa går i været og jeg skrevet bena så langt jeg kan for at beltet kan bli satt på plass uten vanskeligheter. Når det er på plass, sier jeg:
”Tusen takk, Herskerinne”
Hun overser meg og går bort til sofaen. Hun har sluppet stresskofferten ned på gulvet i hallen, jakken ligger og slenger og skoene er kaster hun av seg.
”Rydd opp, slavekrek”, hører jeg henne si fra stuen. Jeg rydder i en vanvittig fart, løper bort til henne og faller på gulvet ved siden av sofaen i stilling.
”Jeg er sulten, tørst og vil ha en røyk”, sier Herskerinnen kort.
Jeg reiser meg fort og henter det hun trenger. Middagen blir servert på et brett i hennes fang og jeg setter meg med senket hode på gulvet ved siden av henne. Hun spiser i stillhet og kikker litt på TV. Av og til sier hun ”gap” og jeg får noen matbiter hun ikke har lyst på selv.
”Nå, slavekrek. Har du gjort ferdig alt husarbeidet for helgen?”, spør hun med et smil. Jeg nikker stolt og hun rusker meg litt i håret.
”Flink slave, det”
Etter middagen rydder jeg kjøkkenet helt rent og legger meg i slave stilling på gulvet og venter. Herskerinnen virker trøtt og en hel time går uten at hun sier et eneste ord.
Plutselig reiser hun seg og kommer bort til meg i slavekroken min.
”Toalett”, sier hun kort og jeg setter meg på knærne og åpner munnen. Hun står med rompen mot meg og befaler at jeg kler av henne.
”Har slavekreket glemt oppgaven sin allerede?”, sier hun med en lav trengende stemme. Jeg begynner med en gang å skjelve og kjenner penisen reise seg igjen.
”Vær så snill å tilgi meg, Herskerinnen”, sier jeg og stammer litt.
”Vi får se”, svarer hun bare mens jeg kler raskt av henne bukse og g-string. Hun gidder ikke løfte bena selv så jeg løfter dem for henne. Når hun er naken fra livet og ned, setter hun skrittet mot munnen min og urinerer. Jeg svelger unna hver eneste lille dråpe og slikker henne ivrig ren etterpå.
”Vil Herskerinnen gjøre mer toalett?”, sier jeg underdanig.
”Nei”, sier hun og jeg begynner å kle på henne igjen.
”Jeg vil være naken”, sier hun og slår meg i ansiktet med en sint hånd.
”Unnskyld at jeg ikke spurte, Herskerinne”, sier jeg lavt og ser ned i gulvet. Jeg skammer meg over alle feilene jeg gjør denne kvelden. Dette er noe jeg kan utenat og jeg kjenner rødmen ta tak i ansiktet igjen.
”Hvor lenge siden er det du har fått straff, slavekrek?”, spør Herskerinnen.
Jeg svarer uten å måtte tenke:
”2 uker, Herskerinne”
”Ikke rart at du er begynt å bli glemsom”, sier hun og jeg skjønner hvordan resten av kvelden vil foregå.
”Hvilken straff syns slavekreket han fortjener for sin glemsomhet i kveld?”, spør Herskerinnen videre.
Jeg tenker lenge. Hun forventer at jeg skal tenke en stund og så komme med et forslag på hva jeg syns jeg fortjener. Penisen presser i beltet mitt fordi jeg vet at dersom Herskerinnen også velger den mest ydmykende straffen for meg, vil jeg kanskje få tillatelse til en orgasme. Til slutt sier jeg:
”Slavekreket ber ydmykt om å få 100 piskeslag, anal kuler og bryst tortur”
Hun smaker litt på ideen og nikker.
”Stilling, slavekrek”, sier hun kort.
Hele hennes trening av meg har bestått i korte kommandoer som man gir til sin hund. Jeg adlyder med det samme og nesten springer inn på soverommet. Jeg står på knærne i sengen og venter. Herskerinnen tar sin tid før hun kommer og blir stående og se på meg en stund. Jeg skrever alt jeg er mann om og venter på at hun skal sette på plass utstyret. Hun bruker aldri håndjern, tau, kjetting eller lenker. Det er ikke nødvendig. Jeg er så ydmyk at jeg står stille i den samme stillingen mens straffen blir utført. Først tar hun frem hyssingen. Når jeg ser den, legger jeg meg automatisk på ryggen og skrever. Et slavekrek skal alltid skreve for å vise Herskerinnen at han er hennes eiendom.
Hun tar tak i den ene vorten og drar til hardt. Jeg krymper meg og stønner lavt.
”Ikke et ord, slavekrek”, sier hun og jeg holder kjeft.
Hun binder hyssingen hardt rundt vorten med et dobbelt halvstikk og slipper hyssingen. Vorten verker og hun gjentar på den andre. Så drar hun hyssingen rundt nakken min og knyter hardt til. Vortene er dratt oppover og tråden skjærer seg inn i nakken men ikke hardt nok til at det er farlig. Herskerinnen ville aldri skade sin eiendom for livet som i hennes øyne er en investering.
Når hun er ferdig, går jeg tilbake til hundeposisjonen og løfter rompen så høyt opp jeg kan. Jeg skrever med bena og penisen strutter inne i kyskhetsbeltet. Hun ser det og bare smiler litt. Hun tar deretter frem 4 anal kuler og jeg vet at alle må inn før pisken kommer frem. Den ene er større enn den andre.
”Kan jeg være så snill å få litt glidemiddel?”, sier jeg med den mest ydmyke stemmen jeg kan fremføre.
Herskerinnen tenker litt og kommer frem til at min glemsomhet ikke fortjener den mest alvorlige straffen. Hun tar frem glidemiddelet og jeg må selv gni inn anal hullet. Noe jeg gjør ivrig.
Glidemiddelet ligger fortsatt og glinser og jeg kjenner den første kulen gli lett inn. Den andre gjør litt vondt og den tredje gir en smerte jeg ikke kontrollerer så godt. Når Herskerinnen skal til å sette inn den siste som også er den største, klarer jeg ikke å la være å tigge om å slippe.
”Vær så snill, Herskerinne. La meg slippe den siste. Jeg skammer meg for at jeg har vært så glemsom og jeg fortjener straff men vær så snill” Det siste gjentar jeg flere ganger men Herskerinnen er ikke nådig. Hun presser den siste helt inn. Bare tråden henger ut av anal hullet og jeg får beskjed om å holde alle på plass. Det er vanskelig men jeg kniper rompen sammen alt jeg klarer og forsøker å ignorere smerten.
Så setter hun en dildo inn i munnen min og tar frem pisken. Jeg rødmer og skammer meg men samtidig er jeg vanvittig kåt. Jeg kjenner at kyskhetsbelte er vått av sæddråper og jeg venter på det første slaget.
Herskerinnen pisker alltid hardt og lenge nok til at jeg tigger om nåde. De første 20 harde slagene tar jeg uten å stønne. De neste 20 slagene blir hardere og jeg kjenner rompeballene svi noe vanvittig. Hele tiden teller jeg inne i meg slik at jeg vet hvor mange til jeg fortjener hvis Herskerinnen tar ut dildoen av kjeften min og spør.
40 slag til og jeg merker det begynner å svartne for øynene. Herskerinnen har ikke spart på kruttet denne gangen og jeg er nå så nærme en orgasme at jeg må kjempe alt jeg kan for ikke å sprute. Selv om penisen er presset inn i beltet, vet jeg at en orgasme ikke er langt unna. Hun merker at jeg svetter og skjønner at jeg er vanvittig kåt. Uten tillatelse. Jeg innser raskt at straffen blir verre enn jeg trodde.
”Kåt igjen uten tillatelse”, sier hun kort og tar av meg kyskhetsbeltet. Penisen spretter frem og står som en stake. Den er rød og glinser av sæd.
”Patetisk”, sier Herskerinnen og bare ser på den. Hun tar aldri på min penis med hverken hendene eller munnen. Langt unner hennes verdighet.
Hun tar ut dildoen av munnen sin og forlanger at jeg innrømmer hvor patetisk jeg er.
”Herskerinne, tilgi meg for at den patetiske penisen har fått reisning uten tillatelse. Det usle slavekreket fortjener en skikkelig gjennomgang og ber ydmykt om 50 flere slag”
Hun svarer ikke men slår videre med pisken. Denne gangen står hun litt på siden av meg og jeg kjenner at pisken berører tuppen av penisen for hvert slag. Det er en smerte jeg ikke kan kontrollere og jeg stønner høyt. Uansett hvor mye hun vil jeg skal være stille, klarer jeg ikke og stønner videre. Til slutt har jeg mottatt over 150 slag men jeg klarte såvidt å holde orgasmen tilbake. Tårene triller nedover kinnene mine og jeg måtte tigge om nåde i over 10 minutter før hun endelig ga seg. Jeg måtte innrømme jeg var et patetisk slavekrek gjentatte ganger og jeg måtte for hvert eneste av de siste 10 slagene skrike ut:
”Tusen takk for at du straffer det patetiske slavekreket”
Når hun er ferdig, forlater hun rommet og jeg ligger som en sekk på sengen. Jeg skammer meg i ydmykelsen og har bare lyst til å legge meg i kroken og glemme alt.
”Kom tilbake til stuen men fjern anal kulene først”, hører jeg henne si. Jeg tar ut kulene fra anal hullet. Det er nesten verre å dra dem ut enn å sette dem inn.
Jeg klipper av hyssingen fra vortene og ser at noen blodstriper tyter frem. Rompen gjør vondt og rompeballene har mørke røde striper. Penisen verker også etter de siste slagene.
”Ta med en ny dildo”, sier hun videre og jeg kryper ydmykt inn i stuen. Jeg legger meg i slavekroken og venter med spenning på den straffen jeg håper jeg skal få i kveld.
Det tar sin tid. Herskerinnen er sliten og ser på TV igjen. Det virker nesten som om hun har glemt meg men plutselig sier hun:
”Hundeposisjon, slavekrek. Sett dildoen inn i anal hullet på full speed. Onaner men nåde deg om du får orgasme før du får lov”
Jeg iler frem til henne, setter på plass dildoen på full speed og griper ivrig tak i penisen. Jeg ronker forsiktig fordi jeg vet at jeg ikke får lov til å få orgasme før hun gir tillatelse. Hun ser på TV mens jeg står på knærne og en hånd men kikker av og til ned på meg.
”Vær litt mer ivrig, slavekrek. Det er ikke hver dag du kanskje får lov til å få en orgasme”, sier hun hardt og jeg setter opp farten. Dette er så ydmykende for meg at rødmen spres over hele ansiktet. Skammen er forferdelig men jeg trenger utløsningen så mye at jeg ikke klarer å motstå det. Herskerinnen vet dette og nyter stunden med et smil.
Orgasmen begynner å nærme seg skikkelig og det er bare ren viljestyrke som gjør at det ikke går. Etter noe som virker som en evighet, får jeg ordren:
”Sprut, slavekrek”
Jeg kommer på kommando etter to korte sekunder. Orgasmen sprer seg helt fra tærne til hodet og sæden står bortover gulvet. Jeg krymper meg på gulvet og spruter ladning etter ladning. Når orgasmen er ferdig, henger penisen som en slapp klut mellom bena og jeg senker hodet ydmykt mot gulvet igjen. Skammen er forferdelig og jeg krymper sammen.
”Var det deilig, slavekrek?”, spør Herskerinnen.
”Ja, Herskerinne. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk lov til å la den patetiske penisen min få utløsning selv om den ikke fortjener noe slikt”, svarer jeg ydmykt.
”Rengjør”, sier Herskerinnen og jeg legger meg på gulvet og begynner å slikke opp all sæden. Herskerinnen tillater ikke en dårlig jobb så det tar meg nesten et kvarter før jeg har slikket opp alt. Når jeg er ferdig, snur jeg rompen til Herskerinnen og hever den mot henne i sofaen. Dildoen går fortsatt på full speed og jeg kjenner at jeg begynner å bli kåt igjen. Noe slikt er utilgivelig og jeg føler en enorm lettelse når penisen senker seg.
”På tide med litt rengjøring, tror jeg” sier Herskerinnen og drar ut dildoen. Hun er i et merkelig humør på fredager og jeg gjennomgår ganske mye før hun blir trett av meg. Jeg får ordre om å hente en anal plugg og klyster. Noe jeg gjør fort og går tilbake i samme stilling. Klyster er ikke min favoritt greie men når Herskerinnen får lyst til å ha samleie med meg i anal hullet, gjør jeg det med glede. Hun setter fort et klyster på meg og skyver anal pluggen hardt på plass.
”Stilling, slavekrek”, sier hun.
Jeg legger meg ned på gulvet med hodet ned og rompen står rett i været. Jeg begynner raskt å tigge om å få lov til å tømme meg fordi jeg vet at jeg må tigge i minst 10 minutter før tillatelse gis.
”Vær så snill, Herskerinne. La meg få tømme meg slik at jeg blir ren for Herskerinnen”, tigger jeg om og om igjen. Når svetten siler og maven krymper seg i ren smerte gir hun aller nådigst sin tillatelse til tømming. Jeg iler ut på toalett og blir sittende i nesten 5 minutter før jeg gjør anal hullet rent og kryper tilbake i stilling for inspeksjon. Herskerinnen tar dildoen og kjører den hardt inn i anal hullet. Jeg hyler men kjenner et raskt slag på rumpeballen som allerede er sår.
”Stille, slavekrek”
Jeg tier og biter tennene sammen. Hun tar ut dildoen, lukter på den og sier jeg er ren nok.
”Tusen takk, Herskerinne” sier jeg ydmykt og kryper tilbake til slavekroken. Herskerinnen vil igjen ha mat og samme prosedyre gjentar seg som sist. Jeg får noen rester men er fortsatt sulten. Jeg er dessverre noe overvektig ennå men har under min Herskerinne gått ned over 20 kilo på 2 år. Noe jeg er evig takknemlig for. Etter at Herskerinnen er mett, bruker hun meg som toalett igjen og finner ut av at hun er trøtt.
”Jeg vil legge meg, slavekrek” sier hun og jeg kjenner en skuffelse bre seg i meg. Jeg har ikke en eneste gang fått ta på hennes deilige kropp men skammer meg samtidig for å tenke slike tanker.
Jeg gjør alt klart for Herskerinnen. Vasker henne, tar på henne den hvite nattkjolen av silke, henter drikke og boken hun leser i for tiden og venter på gulvet foran sengen mens hun er på toalettet alene. Det er ikke alltid jeg får lov til å bli brukt som toalett og bli nektet dette er en ydmykende handling verre enn å bli brukt. Når Herskerinnen har lagt seg godt til rette, går jeg tilbake til stuen. Gjør rent etter oss, rydder og slår av alt lys. Jeg kryper tilbake til soverommet og avventer ordre foran sengen.
”Du kan ligge ved føttene mine i kveld, slave” sier hun og jeg takker ydmykt. Jeg kryper ikke under dynen hennes før hun gir meg lov og når jeg endelig kjenner varmen fra gåsedunsdynen, merker jeg hvor trett jeg er.
”Kan jeg være så snill å få lov til å slikke føttene dine til du sovner, Herskerinne?” spør jeg ydmykt. Hun nikker og jeg slikker henne lett. Jeg merker at lyset blir slått av og det er varmt under dynen. Når hun til slutt sovner, legger jeg meg tett inntil henne uten å berøre henne og sovner med det samme.
Jeg føler meg lykkelig som har en slik Herskerinne.