Min strenge herskerinne, del 5

Fredag ettermiddag igjen. Herskerinnen står i hallen og hilser på venninnen sin. Jeg ligger naken ved hennes føtter i vanlig slavestilling. Jeg smugtitter opp og ser en ung mann stå ved siden av min Herskerinnen’s venninne. Jeg skjønner dette er slaven hennes men er forundret over at han står og ikke ligger på knærne i slavestilling. Han har en sort lærfrakk på seg, sorte støvletter og et halsbånd i tykt lær rundt halsen. Han ser meg rett i øynene og smiler. Jeg ser ned i gulvet igjen og våger ikke å se opp igjen.
”Så dette er slavekreket som trenger oppdragelse?” sier min Herskerinne kort.
”Slaven min, denne helgen har du Herskerinnen’s tillatelse til å se men du skal aldri se hverken meg eller min venninne i øynene. Du kaller henne Domina siden du har kun en Herskerinne og slavekreket der skal du kun kalle toalettslaven. Er dette forstått?”
Jeg svarer ydmykt:
”Ja, Herskerinne”
Jeg ser opp og møter toalettslavens med utfordring i blikket. Han virker ikke det minste redd men jeg vet at innen helgen er over, vil blikket hans være adskillig mer underdanig.
”Fortell meg, Domina. Hva er problemet med denne toalettslaven?” spør Herskerinnen i det hun går inn i stuen. Jeg følger lydig etter og legger med ved hennes føtter når hun setter seg i sofaen. Domina følger etter men må dra med all sin kraft i toalettslavens lenke for at han skal følge henne. Når hun setter seg i sofaen blir han stående og Domina gjentar ”legg deg på gulvet” flere ganger før han adlyder.
”Vel, du ser selv at han ikke er særlig lydig. Han velger sine egne klær, maser på orgasme til jeg gir etter og er slurvete med husarbeidet”, sier hun og sukker.
”Hva mer?”, spør Herskerinnen kort.
Domina tenker seg litt om og forklarer:
”Du skjønner, jeg er ikke vant til å ha slave og jeg vet at jeg er for mild. Han er så morsom og underholdende at jeg lar ham slippe unna med det meste. Det begynner å bli slitsomt fordi jeg vil ha en slave slik som du har, men jeg trenger mye hjelp til å trene ham opp”
Herskerinnen nikker og smiler litt. Hun ser på toalettslaven som møter blikket hennes med et overlegent smil. Herskerinnen sier til ham:
”Vi får begynne med grunnreglene. Du skal kalle oss begge Herskerinne denne helgen, adlyde alle ordre hurtig og aldri se på oss. Jeg har ikke til hensikt å la en ussel toalettslave se på min vakre kropp og det samme gjelder din egen Herskerinne”
Stemmen hennes er lav og inntrengende. Det varme smilet er borte og hennes iskalde øyne møter hans helt til han til slutt senker blikket. Han sier ingen ting og jeg vet at straffene kommer til å pågå hele helgen til han er knekket både psykisk og fysisk. Til min store overraskelse sier Herskerinnen videre:
”Din Herskerinne og jeg har bestemt at hun skal tilbringe en uke sammen med meg. Jeg ser at en helg ikke er nok til å knekke en slik ussel toalettslave”
Herskerinnen har tatt en ukes ferie fra jobben og jeg gleder meg enda mer enn før. Jeg har vært foruten orgasme i nesten en måned fordi denne helgen ble utsatt til begge slavene hadde vært uten orgasme i nesten 4 uker. Toalettslaven har hatt kyskhetsbelte på seg hele tiden og Domina fant det vanskelig å ikke gi etter for hans stadig mas om orgasme; men hun klarte å være streng nok.
”Er toalettslaven din vant til å bli brukt som toalett?”, spør Herskerinnen.
Domina rister på hodet og sier at han aldri har blitt brukt til det før.
”Da er det sannelig på tide”, sier Herskerinnen kort og reiser seg. Jeg ser at toalettslaven strammer kroppen i protest og jeg skjønner at han kommer til å motsette seg en slik handling.
”Har slaven din gitt noen grenser for sin slavetilværelse?” spør Herskerinne når hun står foran toalettslaven.
Domina rister på hodet og sier han har skrevet under kontrakt om at alt er lovlig så lenge det ikke gir varige men.
”Bra”, sier Herskerinnen kort og ser ned på toalettslaven. Han er fornuftig nok til å holde blikket nede.
”Lille slaven min, hent toalett utstyret” sier Herskerinnen til meg og jeg iler til badet og henter det hun behøver. Jeg legger meg ned ved føttene hennes igjen. Denne gangen sier hun:
”Takk, lille slaven min” og jeg hever rumpen ekstra høyt i stolthet over hennes vennlighet mot meg. Jeg skjønner det er for å bevise for den usle toalettslaven at desto mer ydmyk han er mot sin Herskerinne, desto mer snill vil hun være mot ham. Det virker som om han skjønner dette fordi han ser på meg med litt misunnelse i blikket. Jeg smiler lurt tilbake og gleder meg til å se ham gjennomgå.
”Kle av deg, toalettslave” sier Herskerinnen kaldt.
Toalettslaven beveger seg ikke og Herskerinnen klasker til ham hardt i ansiktet. Det er tydelig at han ikke er vant til slik behandling for det holder med et slag. Han begynner sakte å kle av seg. Herskerinnen er tålmodig denne gangen og venter til han er naken.
”Slaveposisjon”, sier hun videre og han blir forvirret.
”Hva er det?”, spør han og mottar et enda hardere slag i ansiktet.
”Hva er det, Herskerinne”, sier Herskerinnen iskaldt og han gjentar det hun sier.
Hun peker bare på meg og sier at det er slaveposisjon. Han setter seg på knærne men skrever ikke og rumpa blir holdt nede så langt som mulig. Herskerinnen er ikke fornøyd og ber meg hente ridepisken.
”Ikke noe kjære mor her”, tenker jeg og iler til soverommet. Jeg kryper tilbake i stilling men blir beordret til å reise meg.
”Jeg har ikke ork til å piske ham hele uken så det får bli din jobb”, sier hun til meg og jeg takker ydmykt for æren.
”Hvor mange slag ønsker Herskerinnen å gi toalettslaven?” spør jeg og hun svarer at jeg skal piske ham hardt til han ligger i riktig stilling.
Jeg begynner å slå med en gang med full styrke. Toalettslaven hyler ut men jeg bare fortsetter. Jeg ser at Domina rykker litt i sofaen men hun virker mer kåt enn sjokkert. Etter cirka 20 slag, ser jeg at toalettslaven hever rumpen høyt og skrever alt han er mann for.
”Stopp”, sier Herskerinnen og jeg legger meg automatisk ned i samme stilling som toalettslaven.
”Toalettslaven er visst ivrig etter å lære seg å bli en ydmyk slave allikevel”, sier Herskerinnen til ham og han svarer uten å mukke denne gangen:
”Ja, Herskerinne”
Herskerinnen ser på meg og sier kort:
”Hold ham i toalettstilling” og jeg reiser meg hurtig. Jeg går bak ryggen hans og legger armene mine under hans og drar ham tilbake.
”Bind ham” sier hun videre og jeg tar frem tauet. Jeg binder bena hans sammen og armene sammen bak ryggen. Jeg binder så armer og ben sammen og det er såvidt han ikke tipper over på siden.
”Sett på plass kjeve presseren” sier Herskerinnen og jeg tar den frem. Toalettslaven forsøker å holde igjen munnen men jeg er ingen match for en slik ung mann. Så stiller jeg meg bak ham igjen og lener ham mot meg. Jeg holder et godt tak rundt nakken hans og bøyer hodet hans bakover i toalettstilling.
”Toalettslaven er klar, Herskerinne” sier jeg og avventer.
Herskerinnen ber Domina skreve over munnen hans og urinere. Hun virker noe tvilsom men er samtidig ganske tent. Hun tar av seg buksen og trusen og stiller seg rett over ansiktet hans. Hun er nervøs for å bomme men Herskerinnen sier kort at det er ikke hennes problem.
Domina lar den første strålen treffe litt utenfor munnen hans og jeg merker at han forsøker å vri seg unna. Jeg holder ham hardere og beveger munnen hans mot hennes vagina. Hun urinerer vel og lenge og tømmer seg godt. Han nekter og svelge så urinen renner nedover haken og på brystkassen. Jeg vet han får straff for dette og gleder meg til å utføre den. Når Domina er ferdig, tar jeg av ham kjevepresseren og Herskerinne sier:
”Rengjør”
Han ser uforstående rett frem og jeg får beskjed om å vise ham hvordan. Jeg vet jeg ikke får lov til å berøre en annen kvinne så jeg forklarer ham med et godt grep rundt nakken hans hva han skal gjøre. Han nekter og jeg blir bedt om å ta frem pisken igjen. Etter 10 raske og sviende slag på rumpen begynner han sakte å slikke Domina. Hun maler litt fornøyd og han kjenner mot sin vilje at hans lille penis får reisning. Dette liker Herskerinnen fordi dette er noe hun kan utnytte senere.
”Jaså? Den lille usle patetiske penisen strutter, ser jeg” sier hun iskaldt og jeg merker at han krymper seg litt. Han slikker videre og Domina sier seg til slutt fornøyd.
”Vask ham”, sier Herskerinnen til meg og jeg drar ham etter tauene ut i dusjen. Han blir nesten slengt inn og jeg setter kaldspruten på for fullt. Han hyler igjen og forsøker å reise seg for å gjøre motstand. Til slutt innser at han ikke klarer det og blir sittende med hodet ned.
Jeg drar ham tilbake i stuen uten å tørke ham og slenger han ned foran Herskerinnen’s føtter.
”Er toalettslaven litt mer ivrig på å være ydmyk hvis vi tar bort tauene, kanskje?” spør Herskerinnen og han svarer lavt ”Ja, Herskerinne”.
Jeg får ordre om å fjerne dem og han legger seg uten ordre ned i slaveposisjon. Han setter rumpen i været og skrever vilt med bena.
Domina er imponert.
”Bare vent til uken er omme”, sier Herskerinnen.
”Da kommer han til å sprute på kommando, ta i mot alle straffer og tigge om dem i stedet for å bli psykisk torturert”
Hun ser på meg og ber meg fortelle Domina om den siste straffen min.
”Jeg måtte forrige helg ta meg selv med en stor dildo på veggen og sprute på min Herskerinne. Dette er den verste straffen for meg fordi Herskerinnen hater klisseriet fra den usle penisen min på sin vakre kropp” forteller jeg ydmykt og jeg ser Domina tennes av det hun hører. Jeg ser også at toalettslaven krymper seg litt og jeg antar at han ber høyere makter om å slippe noe slikt.
Herskerinnen og Domina blir sittende og snakke en stund. Herskerinnen ønsker toalett en gang under samtalen og jeg setter meg automatisk i stilling og lar henne tømme seg i munnen min. Jeg slikker henne ivrig etterpå og går ned i slaveposisjon igjen. Modig etter Herskerinnen’s vennlige behandling av meg så langt, spør jeg:
”Har Herskerinnen noe ønske om å straffe toalettslaven for at han ikke svelget Domina’s urin?”
Herskerinnen ser på meg og smiler litt.
”Takk, lille slaven min. Det hadde jeg helt glemt”
Toalettslaven skuler bort på meg med hat i blikket men jeg smiler bare søtt til ham. Herskerinnen bestemmer at jeg kan få velge straffen siden jeg var flink til å nevne det.
”Er toalettslaven heterofil eller bifil?”, spør jeg ydmykt.
”Han er heterofil”, sier Domina.
”Slavekreket ber ydmykt om at toalettslaven skal straffes med tømming og samleie bakfra” sier jeg og skjelver litt i redsel for at Herskerinnen skal finne meg litt vel egoistisk. Hun bare ler litt og sier det er en passende straff.
”Når toalettslaven ikke vil la seg fylle av urin får han bli fylt av noe annet” ler hun igjen og jeg gleder meg vanvittig mye til å få æren av en slik oppgave.