Min strenge herskerinne, del 6

Min Herskerinne har hatt en undervisningstime sammen med Domina og forklart henne noen enkle grunnregler.
”Det er ikke nødvendig med hverken lenker, kjetting eller andre bindemidler når slaven er godt nok trent. Dessverre er din toalettslave svært ulydig og derfor må han bindes denne gangen. En god slave behøver ikke klær men min slave har alltid pene klær når vi spiser søndagsmiddag. En god slave vet alle stillinger, kommandoer og rutiner og utfører alle automatisk. En slave behøver ikke uttallige fysiske straffer i form av pisking fordi en psykisk straff er ti ganger verre og med riktig opplæring velger alltid slaven den fysiske straffen om han får valget. En god Herskerinne er alltid rettferdig og holder alltid det hun lover” forklarer hun mens Domina noterer ivrig i en notisbok.
”Jeg må på do”, sier toalettslaven plutselig og Domina skal til å svare men Herskerinnen setter blikket i henne. Domina holder munnen og samtalen fortsetter. Toalettslaven gjentar men blir totalt oversett. Til slutt innser at han må enten vise en ydmyk holdning eller urinere på gulvet og han velger det første.
”Herskerinne, kan jeg være så snill å få lov til å gå på toalettet?” spør han og ser på Domina.
Hun ser på Herskerinnen som rister på hodet og Domina overser ham igjen. Toalettslaven nekter visst å spørre enda en gang men etter 15 minutter til, ser jeg at han virkelig må på toalettet og har ikke lenger noe valg.
”Herskerinne, kan slavekreket være så snill å få lov til å gå på toalettet”, spør han igjen. Denne gangen med nesen i gulvet og rumpen i været.
Herskerinnen nikker denne gangen og hvisker noe til Domina. Hun svarer:
”Vær så god, slavekrek men vær nøye med hvordan du beveger deg ut av mitt syn”
Toalettslaven tenker litt og skjønner hva hun mener. Han velger å krype ut av stuen og han kommer krypende tilbake når han er ferdig. Han går tilbake i slaveposisjon og sier ikke et eneste ord.
”Toalettslaven skal takke sin Herskerinne”, sier min Herskerinne kort.
Jeg ser han krymper seg men samtidig legger jeg merke til at denne type behandling tenner ham. Penisen er ikke det minste slapp.
”Tusen takk, Herskerinne” sier han og senker hodet igjen.
”Bare hyggelig”, sier Domina og Herskerinnen smiler litt.
Jeg er utålmodig men tør ikke nevne straffen hans enda en gang, men Herskerinnen innser at den bør utføres ganske snart. Det begynner å bli sent men så sier hun:
”Straffen får vente til i morgen tidlig. Domina og jeg vil ha mat og så er det sengetid”
Skuffet iler jeg ut på kjøkkenet og toalettslaven har vett nok til å krype etter. Vi tilbereder en ostetallerken og serverer den med en flaske hvitvin. Vi blir så beordret til å legge oss på soverommet slik at vi er klare for dem når de ønsker å legge seg.
”Ta med dere noe mat og plasser tallerkenen utenfor soverommet når dere er ferdig” sier Herskerinnen og jeg takker ydmykt. Toalettslaven virker trett og kopierer alt jeg sier og gjør.
Vi kan høre Herskerinnen og Domina snakke og le sammen i stuen men vi snakker ikke med hverandre. Vi er plutselig alene med hverandre og føler oss begge litt flaue over å ligge i slaveposisjon ved hver vår side av sengen med rumpen i været. Etter en stund begynner jeg å duppe av men våkner fort når Herskerinnen står i døren og sier hun vil legge seg. Etter kveldsvask, avkledning og tømming i munnen min, legger hun seg godt under dynen. Domina kopierer alt hun gjør og toalettslaven kopierer alt jeg gjør. Vi får begge tillatelse til å hente oss hver vår dyne men må bli på gulvet. Jeg sovner fort men jeg tviler på at toalettslaven sover i det hele tatt. Domina fortalte tidligere han har eget rom og til og med egen seng.
Jeg fikk rett. Når jeg våkner om morgenen, ligger toalettslaven og stirrer i taket. Jeg nikker til ham og vi kryper snikende ut av soverommet. I stillhet tilbereder vi frokost for våre Herskerinner og ingen av oss spiser selv. Når frokosten og kaffen er klar, henter jeg et stort trillebord og setter ting på plass. Presis klokken 10 banker jeg forsiktig på døren, åpner den og kaster meg ned i slaveposisjon. Toalettslaven gjør det samme. Kanskje han håper å slippe unna straffen men jeg håper det motsatte. ”Herskerinnen holder alltid det hun lover”, tenker jeg og smiler.
Kvinnene i sengen strekker litt på seg og ønsker oss begge en god morgen.
”God morgen, Herskerinne. Ønsker Herskerinnen å bruke toalettet før frokost?” sier jeg som vanlig.
”Ja”, sier hun og jeg går i stilling. Mottar urin, vasker meg og iler tilbake for å vaske Herskerinnen. Domina og toalettslaven virker tvilsomme men denne gangen er det toalettslaven som innser at han vil begynne dagen på en god fot.
Han gjentar det jeg sa tidligere og Domina nikker. Han går i stilling, lar henne tømme seg, slikker henne ren og han sier også ”tusen takk for at Herskerinnen ønsket å bruke meg som toalett”, akkurat som jeg sa minutter tidligere.
”Bare hyggelig”, svarer Domina akkurat som min Herskerinne svarte meg.
Frokosten inntas av kvinnene i sengen mens slavekrekene ligger på hver sin side av sengen. Vi mottar begge mat og drikke og takker ydmykt hver gang. Jeg begynner nesten å lure på om toalettslaven har tenkt å være ydmyk resten av uken men tviler sterkt på det. Herskerinnen vil knekke ham totalt fordi han har fortsatt en holdning som viser at det han sier er ikke nødvendigvis det han mener. Hun vil utnytte hans kåthet og få ham til å gråte av skam innen uken er over.
”Vel, ingen vits å utsette straffen lenger” sier Herskerinnen plutselig og ber meg gjøre alt klar mens de inntar kaffe i stuen.
”Gjør ham klar slik du ble gjort klar første gangen du ble tatt bakfra”, sier hun blidt til meg og jeg nikker ivrig.
”Ja, Herskerinne” sier jeg og bøyer hodet dypt i gulvet idet de går ut av rommet. Når de er gått, snakker jeg for første gang til toalettslaven:
”Du kan enten protestere eller gjør som du får beskjed om. Jeg er sterkere enn deg og desto mer du slapper av, desto bedre blir det for deg”
Han ser på meg med et trosset blikk og jeg skjønner at jeg må slite for å utføre straffen.
15 minutter senere kryper jeg ut i stuen og sier at toalettslaven er klar.
”Flink gutt, lille slaven min” sier Herskerinnen og de går til soverommet. Jeg kryper etter og legger meg i slaveposisjon ved sengen.
Toalettslaven står lenket sammen med kjetting som en X i veggen. Herskerinnen brukte denne straffen kun første gangen på meg og har aldri hatt behov for det senere. Hun liker den ikke men den er dessverre nødvendig for å knekke et slavekrek. Toalettslavens rumpe er dratt til siden med teip og rumpehullet glinser av glidemiddel. Han ynker litt i smerte over de 3 brystvorte ringene jeg har satt på men munnkulen hindrer ham i å skrike høyt. I analen henger det en hyssing og de 4 anal kulene er der for å gjøre hullet videre for meg. Penisen hans står rett ut og rødmen syns godt i det bleke ansiktet hans. Han er vanvittig kåt men hater og innrømme det. Herskerinnen ler litt stygt og sier kort:
”Det er tydelig å se at toalettslaven gleder seg til straffen sin” og Domina ler med henne. Han rødmer enda mer og jeg skjønner han panisk prøver å få penisen ned. Til ingen nytte, selvfølgelig. 4 ukers avholdenhet gjør sitt og han skjønner at hans slavetilværelse er i ferd med å utvikle seg til et helt nytt nivå.
Min egen penis er blodrød til randen av orgasme og jeg holder den tilbake med alle krefter. Jeg har ikke tatt en mann på over 2 år og tanken på at jeg skal få lov nå, er nesten ikke til å holde ut.
”Vær så god, slaven min” sier Herskerinne og jeg kryper bort til hennes føtter. Slikker og kysser dem, samtidig som jeg takker ydmykt for en slik ære. Så reiser jeg meg og stiller meg bak toalettslaven.
”Du vet oppgaven din” sier Herskerinnen og jeg bekrefter ydmykt.
”Ja, Herskerinne”
Hele poenget med denne straffen er at toalettslaven skal få orgasme uten en eneste berøring av hans penis. Domina fortalte Herskerinnen at det har han tidligere aldri opplevd og han ville nok føle det som svært ydmykende å sprute samtidig som han blir straffet. Derfor er det min oppgave å påse at det skjer.
Jeg skjelver litt av redsel for å sprute uten kommando og også av redsel for at toalettslaven skal sprute før jeg har min egen penis i hans rumpe. Jeg konsentrerer meg om oppgaven og drar forsiktig ut den første kulen fra hullet. Han stønner litt og ikke på grunn av smerte. Jeg skjønner fort at han kan komme når som helst selv om han forsøker å holde igjen orgasmen så jeg tar de 3 andre kulene ut fort. Denne gangen gjør det vondt og stønnet forandrer seg. Jeg stikker inn en finger i hullet og kjenner det er glatt.
Domina sier at det er første gangen slaven noen gang har hatt noe inn i anal hullet og jeg skjønner fort hun har rett. Han er vanvittig trang og jeg gleder meg vilt til å ta ham hardt.
Jeg spør ydmykt om jeg kan tre den usle penisen min inn i hullet til toalettslaven og Herskerinnen nikker kort. Jeg setter penisen mot hullet og toalettslaven stønner ufrivillig av kåthet i det jeg presser penisen forsiktig inn. Det er nesten så det går for meg men jeg klarer å holde igjen. Pusten hans går i et voldsomt tempo og Herskerinnen ler rått:
”Toalettslaven får snart orgasme, lille slaven min”
Han ynker seg, rødmer og klarer å holde orgasmen igjen. Jeg beveger meg sakte helt inn og stopper litt. Så begynner jeg å presse meg ut og inn av det trange hullet og jeg skjønner det gjør vondt.
”Slapp av og nyt det”, sier jeg forsiktig og merker at han presser sammen musklene enda mer. Han vil protestere og ikke få orgasme men jeg kjører forsiktig penisen ut og inn av hullet hans. Etterhvert merker jeg at han slapper mere av fordi nytelsen blir for god for ham. Han stønner høyere og høyere nå og jeg spør om han vil at jeg skal sette opp tempoet? Han rister vilt på hodet men stønner samtidig. Jeg tar tak i hoftene hans og trekker ham hardt mot meg. Et hult stønn beveger seg fra halsen hans og jeg skjønner han er i ferd med å få orgasme. Panisk forsøker han å holde igjen men jeg øker tempoet enda mer og kjenner at hoftene hans begynner å få krampe. Til slutt gir han opp og lar det stå til. Spruten står som en kule rett i veggen og han rister ufrivillig, samtidig som han stønner høyere enn noen gang. Jeg stopper opp og venter på at orgasmen hans skal gi seg og det tar sin tid. Etter en stund henger han nesten i kjettingen og pusten går litt roligere. Da begynner jeg å bevege meg igjen og han stønner litt igjen. Jeg har klart oppgaven og alt jeg tenker på nå er min egen utløsning.
”Herskerinne, kan slavekreket være så snill å få lov til å tømme seg i toalettslaven?” spør jeg ydmykt.
Herskerinnen gir sin tillatelse og jeg pumper i vei. Jeg holder igjen orgasmen til svetten pipler ut av pannen og hører endelig til min store lettelse:
”Sprut, slave”
Jeg slipper orgasmen ut med det samme og tømmer den ene ladningen etter den andre i toalettslavens rumpehull. Sæden tar ingen ende og etter lange minutter trekker jeg endelig penisen ut. Sæden renner ut av rumpehullet hans og penisen hans strutter enda en gang. Han virker nesten skuffet over at straffen er over men rødmer samtidig over at han ikke klarte å holde igjen orgasmen.
”100 piskeslag for at toalettslaven ikke klarte å holde igjen sin usle orgasme” sier Herskerinnen kort og jeg henter automatisk pisken og pisker i vei. Toalettslaven ynker seg for hvert eneste slag og de siste 10 slagene mottar han nesten i svime.
”Slipp ham ned”, sier hun så og jeg tar av ham alt utstyret. Han faller sammen på gulvet men klarer såvidt å legge seg i slaveposisjon.
”Har toalettslaven noe han vil si?”, spør Herskerinnen kaldt.
”Tusen takk, Herskerinne” hvisker han og senker hodet dypt ned i gulvet.