Min strenge herskerinne, del 7

Toalettslaven og jeg ligger rolig ved føttene til våre Herskerinner. Vi sitter begge på knærne og har senket hodet. Det er lørdag kveld og dagen ellers foregikk ganske rolig uten protester fra toalettslaven. Herskerinnen og Domina dro ut på en handletur og toalettslaven og jeg ryddet leiligheten og gjorde samtidig middagen klar til de kom tilbake.
Jeg spurte hva hans syns om helgen så langt.
”For å være helt ærlig, syns jeg Herskerinnen min har vært alt for lite streng med meg men jeg syns det var så spennende å se hva jeg kom unna med. Jeg både liker og hater denne følelsen av 100 % ydmykhet og jeg mener ikke alt jeg sier ennå” forklarte han og jeg nikket.
”Jeg skjønner hva du mener. Jeg følte det også slik før men Herskerinnen har formet meg slik hun vil. Alt jeg tenker på nå er å behage henne og skammen jeg føler hvis hun er skuffet overgår alle fysiske straffer”
Han ser litt spørrende på meg men jeg vet at han misunner meg mine ydmyke tanker.
”Hvilke ydmykende straffer har du gjennomgått?” spør han videre men jeg rister bare på hodet.
”Du får oppleve dem i løpet av uken” svarer jeg og jeg ser fort at han får tenning bare ved tanken. Det er denne følelsen enhver slave lengter etter samtidig som skammen i seg selv gir en blandet følelse av ydmykhet og avsky for sin egen væremåte. Herskerinnen har knekket meg til å frivillig ofre alle mine tanker for henne og hun kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv.
Middagen er over. Toalettslaven og jeg fikk tillatelse til å spise fra hver vår tallerken ved kjøkkenbordet i kveld og Herskerinnen og Domina ser nå på TV. De snakker litt innimellom om alt mulig og overser oss slaver foreløpig. Jeg er takknemlig for hvilen så jeg bare konsentrerer meg om å holde tankene unna erotikk. Etterhvert begynner samtalen å bevege seg innpå litt erotiske temaer og den patetiske penisen min reiser seg med det samme. Jeg kikker forsiktig over på toalettslaven og ser at han reagerer på samme måte.
”Hvordan behager toalettslaven din deg?”, spør Herskerinnen Domina.
Hun tenker seg litt om og forteller at han er flink til å massere henne, slikke henne og erte henne til orgasme men han får alltid samleie etterpå.
”Jeg vet at den eneste grunnen til at han gjør dette for meg er fordi jeg tillater samleie etterpå”, sukker hun.
Herskerinnen ser ned på meg og spør meg om jeg forventer samleie og orgasme for å behage henne.
”Herskerinne, jeg forventer ingen ting. Et slavekrek som meg får den ytterste glede hvis Herskerinnen ønsker at jeg skal behage henne på hvilken som helst måte”, svarer jeg ydmykt.
Hun rusker meg litt i håret og jeg retter opp ryggen i ren stolthet.
”Flink er du, lille slaven min”, sier hun og smiler litt til Domina.
”Jeg tror vi bør lære toalettslaven litt ydmykhet igjen” sier Herskerinnen videre og ser over på ham. Han løfter ikke blikket men takker ikke for at han skal bli brukt heller. Noe Herskerinnen ikke overser så lett.
”Ingen takknemlighet fra toalettslaven bør vel straffes ganske hardt, syns du ikke det lille slaven min?”
Jeg nikker ivrig og igjen får jeg velge hans straff. Denne gangen velger jeg en straff som ikke inkluderer utløsning for min egen del. Et smart valg, vil det vise seg senere.
”Slavekreket ber ydmykt om at toalettslaven gir sin Herskerinne orgasme samtidig som han piskes med katta” sier jeg og tenner på tanken.
Herskerinnen og Domina smaker litt på ideen og begge liker den godt nok til å si seg enig.
”Et godt valg”, sier Herskerinnen og ber meg hente pisken. Jeg skynder meg alt jeg kan og legger meg i slaveposisjon på gulvet foran Herskerinnen.
”Legg deg på knærne foran din Herskerinne” sier hun kort til toalettslaven. Jeg ser bort på ham et øyeblikk og han tviler. Han er voldsomt tent og bestemmer seg for å adlyde.
”Ja, Herskerinne” sier han svakt og setter seg på knærne mellom hans Herskerinne. Hun skrever litt med bena og sier kort at han skal komme nærmere. Han kryper på knærne og sitter helt opp mot kanten av sofaen. Han har vett nok til å bøye hodet ydmykt.
”Stilling”, sier Herskerinnen til meg og jeg reiser meg. Jeg stiller meg bak toalettslaven og avventer ordre.
”Plasser ham riktig” sier Herskerinnen og jeg sier automatisk ”Ja, Herskerinne”. Jeg presser bena til toalettslaven fra hverandre og løfter rumpen hans opp. Han blir stående på alle fire og holder hodet nede fortsatt.
Herskerinnen har tydeligvis forklart Domina at hun skal kun bruke korte kommandoer for å trene slaven fordi Domina sier kort:
”Kle av meg”
Toalettslaven hever blikket forsiktig og løfter skjørtet hennes uten å se på henne. Så drar han forsiktig av henne den lille trusen mens hun løfter bena litt. Nå har han hele hennes vagina foran seg men han våger ikke å se uten tillatelse. Domina virker fornøyd og det med rette. En slik ydmyk holdning har hun ikke opplevet før og hun nyter hvert sekund.
”Slikk” sier hun og han angriper skrittet hennes som en vill hund.
Herskerinnen nikker kort til meg og jeg slenger pisken i luften. Den treffer begge rumpeballene med en styrke han ikke har kjent før og han rykker nærmere skrittet til sin Herskerinne og skriker høyt i smerte.
”Kanskje toalettslaven bør lære seg å slikke sin Herskerinne slik det behager henne og ikke angripe som et villdyr”
Han trekker seg litt unna og sier:
”Unnskyld, Herskerinne”
Jeg stopper pisken i luften før det andre slaget og avventer igjen. Denne gangen nærmer han seg forsiktig og berører klitten hennes såvidt med tungen sin. Domina maler litt og lar ham fortsette. Toalettslaven skjønner at så lenge hun er fornøyd, unngår han den sviende pisken.
”Nåde deg om du får en orgasme uten kommando” sier Herskerinnen og toalettslaven sier svakt ”Ja, Herskerinne” og slikker forsiktig videre.
Domina beveger seg litt urolig men toalettslaven følger skrittet hennes og slikker kun på klitten. Tungen hans leker med den og jeg ser at saftene hennes begynner og renne. Hun stønner litt høyere nå og jeg kjenner min egen penis reise seg. Jeg skammer meg over å bli kåt av en annen kvinne og jeg ser at Herskerinnen reagerer også med en liten skuffelse i blikket. Jeg kikker raskt ned og ber om unnskyldning for at jeg så henne i øynene uten tillatelse.
”Straffen din får vente, slavekrek” sier hun og jeg krymper når jeg hører henne kalle meg det. Jeg merker med lettelse at jeg klarer å få penisen rolig igjen og jeg håper Herskerinnen også legger merke til det.
”Tror det er på tide at toalettslaven spør sin Herskerinne pent om hun ønsker en orgasme” sier Herskerinnen og toalettslaven stopper opp i forvirring et øyeblikk. Han er visst ikke vant til å måtte be om tillatelse og Herskerinnen nikker igjen til meg. Jeg svinger pisken hurtig i luften og den treffer ham hardt på rumpeballene igjen. Han stønner men holder skriket tilbake. Han krymper seg litt sammen og sier:
”Ønsker Herskerinnen en orgasme?”
Herskerinnen nikker til meg igjen og jeg pisker ham enda hardere denne gangen. Ikke bare en gang men flere ganger etter hverandre.
”Kjære Herskerinne. Kan denne usle toalettslaven være så snill å få lov til å gi sin Herskerinne en orgasme?” spør han mer ydmykt denne gangen.
Jeg holder pisken tilbake og Domina sier:
”Ja”
Han beveger seg like sakte mot henne og begynner igjen å slikke henne forsiktig. Erter klitten og suger lett i vagina leppene hennes. Hun trekker seg mot ham og nesten begraver ansiktet hans i skrittet sitt.
”Fortere” sier hun og han setter opp tempoet. Penisen hans står og strutter av kåthet og jeg skjønner at han kjemper mot sin egen orgasme. Hans mangel på erfaring med å komme uten berøring av hans penis kombinert med mangel på erfaring med å holde igjen sin egen utløsning gjorde det vanskelig for ham. Jeg vet at jeg må piske ham minst 150 ganger hvis han får orgasme uten kommando og jeg holder pisken klar. Domina begynner med ett å skjelve i underlivet og hun kommer i en voldsom orgasme. Saften står som en sprut og det er sjelden jeg får oppleve et slikt syn. Herskerinnen min har sprutet kun en gang i den tiden jeg har vært hennes og synet glemmer jeg aldri.
Domina klemmer bena hardt rundt toalettslavens hode og han slurper i seg saftene med en sulten munn. Når hun er slikket ren, trekker toalettslaven seg unna og senker hodet ydmykt. Han klarte å holde igjen orgasmen og jeg skjønner han er stolt. Ikke nok med det, han forventer en belønning. Domina ser på Herskerinnen som rister på hodet. Jeg kaster meg ned på gulvet foran Herskerinnen og sier ydmykt:
”Herskerinne, slavekreket ber ydmykt om å få sin straff for at han møtte hennes øyne”
Jeg senker hodet lavt ned mot gulvet og et lite øyeblikk ser det ut som om Herskerinnen har tenkt å la meg slippe straff, men så ser hun toalettslaven og innser fort at det ville være et dårlig eksempel. Denne gangen velger hun straffen selv og jeg er lykkelig over at den ikke er av en psykisk art. Jeg skjønner at hun vil være mild mot meg og jeg kysser føttene hennes ivrig mens jeg takker ydmykt for hennes valg av straff.
”Hent ridepisken” sier hun og jeg skynder meg å krype til soverommet. Jeg fomler litt med å finne den men kryper enda fortere tilbake i stilling. Jeg gir den til henne, snur meg rundt og legger meg ned på knærne. Skrever alt jeg klarer og hever rumpa mot henne så langt jeg kan strekke meg. Ridepisken gjør vanvittig vondt men den er langt bedre enn den psykiske torturen hun utsetter meg for.
Slagene kommer raskt og hurtig men på ingen måte smertefritt. Herskerinnen slår aldri lett og jeg ynker meg for hvert slag. Jeg vet at 50 slag må til men til min store overraskelse stopper hun etter 25.
”Det holder” sier hun og jeg snur meg og kysser føttene hennes igjen.
”Tusen takk for at Herskerinnen straffet slavekreket” sier jeg og jeg vet at toalettslaven er en smule imponert over at jeg er oppriktig i min ydmykhet.
”Bare hyggelig” sier Herskerinnen som vanlig og jeg setter meg ved føttene hennes. Rumpen svir og er nok ganske rød men jeg klarer fint å kontrollere smertene.
”La oss vise den usle toalettslaven hvordan han bør behandle sin Herskerinne” sier hun og gir videre ordren om at jeg skal kle av henne.
Hun reiser seg og jeg kler av henne med den ytterste forsiktighet. Jeg har egentlig tillatelse til å se på henne denne uken men jeg våger ikke på grunn av min egen penis. Orgasmen er aldri langt unna når jeg har Herskerinnen så nærme meg og det siste jeg vil er å komme mot hennes vilje foran toalettslaven. Når Herskerinnen er naken, legger hun seg godt til rette i den store skinnsofaen.
”Du vet hva jeg liker” sier hun bare og jeg svarer hviskende:
”Ja, Herskerinne”
Jeg skynder meg og henter fersken oljen og masserer hele kroppen hennes forsiktig. Domina sitter og ser på og toalettslaven puster tyngre ved synet av den vakre kvinnekroppen. Domina har også en vakker kropp men Herskerinnen’s slanke kropp er perfekt. Ingen kunstige attributter, alt er naturlig. Hennes faste og ikke for store bryster strutter rett i været og vortene er store. Hennes skritt er nøye barbert og det glatte kjønnet er nok til at de fleste menn stønner av kåthet. Hun har brede hofter og er ypperst kvinnelig. Jeg masserer henne både foran og bak men rører ingen edle deler. Når hele kroppen er massert både lenge og vel, setter hun seg opp i sofaen og jeg legger automatisk en pute i ryggen hennes. Hun lener seg godt tilbake og holder bena sammen foran meg.
”Kan slavekreket være så snill å få lov til å gjøre det behagelig for Herskerinnen?” spør jeg ydmykt og hun mumler ”ja”. Jeg tar forsiktig tak i knærne hennes og skiller bena. Når de er spredd nok til at hun sitter komfortabelt og jeg rekker til, lener jeg meg sakte nærmere hennes skritt. Jeg spør ydmykt om jeg kan berøre hennes bryster og hun gir igjen tillatelse. Jeg lar en finger berøre den ene vorten og så den andre. Hun begynner den velkjente malingen og det er den lyden jeg konsentrerer meg om. Når hun maler litt mer, blir jeg modigere og legger begge hendene rundt hvert sitt bryst. Jeg klemmer veldig forsiktig og erter vortene med tomlene. Når jeg har gjort dette i cirka 5 minutter, beveger jeg munnen sakte men sikkert mot vagina. Hun maler høyere og det er min tillatelse til å fortsette. Jeg hører at både Domina og toalettslaven puster tyngre av den erotiske måten jeg behager Herskerinnen på.
Jeg strekker ut tungen og lar den berøre hennes klitoris såvidt. Bare lar tungespissen stryke den lett frem og tilbake. Hun stønner nå og jeg fortsetter. Suger lett i vagina leppen og stikker tungen forsiktig inn i åpningen. Tomlene mine erter fortsatt hennes vorter og hun vrir seg litt i sofaen. Jeg følger lett etter og nå begynner min egen kamp mot min egen reisning. Penisen står som en stett og jeg kjenner orgasmen presse på. Jeg skjerper sansene mine og spør igjen ydmykt om slavekreket kan være så snill å få slikke sin Herskerinne til en orgasme. Svaret kommet dypt fra halsen:
”Ja, slikk din Herskerinne til hun kommer. Slavekreket kan selv få en orgasme i dag mens han slikker”
Bare ordene får det nesten til å sprute men jeg kjemper panisk for å holde den igjen og konsentrerer meg om henne. Jeg slikker litt fortere nå på klitten men ikke hardere. Hun fordrar ikke at jeg er hardhendt og jeg vet hun kommer snart. Jeg gjør sirkler med tungen og kjenner hoftene hennes reise seg. I det hun kommer, sier hun høyt:
”Sprut, slave”
Min egen orgasme kommer som et skudd men jeg slikker henne fortsatt. Hun rister som et løv i vinden og jeg rister selv idet jeg spruter en stor ladning rett i kanten på sofaen. Når Herskerinnen har roet seg ned, slikker jeg henne forsiktig ren og slikker så kanten ren for sæd. Etterpå går jeg ned i slaveposisjon og takker ydmykt for denne store æren.
Domina og toalettslaven sitter og måper begge to.
”Gud, en slik slave vil jeg ha” sier Domina og smiler.
Herskerinnen lener seg godt tilbake, tenner en røyk og svarer:
”En slik slave får du innen uke er omme. Ikke sant, toalettslave?”
Han senker hodet og sier svakt:
”Ja, Herskerinne”