Min strenge herskerinne, del 8

Jeg våkner med en sviende smerte. Forskrekket åpner jeg øynene og ser Herskerinnen stå foran meg.
”Hvorfor sover slavekreket så sent på dagen?”, sier hun med den iskalde stemmen jeg frykter mest av alt.
Jeg begynner automatisk å be om tilgivelse.
”Herskerinne, unnskyld. Jeg vet ikke hva som går av meg som våger og sove når Herskerinnen er våken”
Hun virker ikke fornøyd med svaret mitt og pisken snerter ryggen min igjen. Jeg krymper sammen og ser i øyekroken at toalettslaven mottar samme behandling. Mens pisken treffer meg om og om igjen, tenker jeg kun på hva som kunne ha fått oss til å sove så lenge. Lørdagen var slitsom og slavene fikk ikke legge seg før veldig sent, men det er ingen unnskyldning. Jeg tar i mot straffen mens jeg tigger om tilgivelse. Jeg innser at straffen vil innebære noe adskillig verre enn pisken utover dagen for oss slavekrek og jeg skjelver bare ved tanken på Herskerinnen’s ignorante holdning resten av dagen.
Når ryggen og rumpen min er sår etter pisken, slutter Herskerinnen brått og forlater rommet. Domina følger etter. Toalettslaven ligger også naken og krymper seg i smerter og han tåler tydelig mindre enn meg.
”Hva faen var det der?” spør han og ser på meg.
”Vi har forsovet oss”, svarer jeg kort og han ser uforstående på meg.
”Så? Hun har aldri pisket meg før”, sier han og rister litt på hodet.
”Vil du bli en god slave eller vil du ikke?”, spør jeg videre og anbefaler ham å finne ut av hva slags tilværelse han ønsker for seg selv. Han blir stille en stund og innrømmer at tanken på å være så ydmyk som det jeg er, tenner ham enormt men samtidig strider det i mot hans personlighet.
”Jeg jobber fulltid i et firma og er egen sjef. Når jeg kommer hjem, må jeg snu holdningen min totalt og være underdanig. Jeg sa meg villig til å ta en uke fri fordi jeg trodde denne uken ville være fylt med sex og moro” sier han videre.
”Hva skjer videre nå?”, spør han litt nervøst og jeg sier at nå blir resten av dagen fylt med både psykisk og fysisk avstraffelse.
”Og du godtar alt du får med glede?”, sier han spottende.
Jeg tenker meg litt om og innrømmer at jeg får reisning når jeg blir ydmyket på det verste og skammer meg for det samtidig men alt jeg gjennomgår er frivillig.
”Jeg kan avslutte forholdet når jeg vil men jeg ønsker å være en ydmyk slave for min Herskerinne”, sier jeg og tenker i stedet på hvordan jeg skal ta mot til meg og krype ut til Herskerinnen.
”Hvorfor lar de oss bare ligge her?”, spør toalettslaven litt nervøst.
Jeg forklarer hva som forventes av oss og ser at han får reisning av tanken på ydmykelse. Jeg skjønner godt hvordan han føler det og han er dratt mellom spenningen av en slik tilværelse og den tilværelsen som slave han hadde under Domina før.
”Si meg en ting. For 2 dager siden kom du hit med egen kontroll. Nå har du ingen. Hvordan føler du det?”, spurte jeg nysgjerrig.
”Jeg føler meg konstant kåt selv om jeg ikke vil en gang”, svarer han og jeg nikker. Noen minutter senere kryper vi sakte ut til stuen. Han kopierer alt jeg gjør og sier og jeg har ingenting i mot det. Vi vet begge at straffen kommer til å bli smertefull, ydmykende og samtidig tenne oss vanvittig. Mot vår egen vilje, selvfølgelig.
Herskerinnen og Domina sitter ved kjøkkenbordet denne gangen og spiser frokost. De er fullstendige påkledde og har tydelig bestemt seg for å ignorere oss. Jeg legger meg helt flat på gulvet og sier:
”Herskerinne, kan slavekreket være så snill å få lov til å tigge om tilgivelse for at han forsov seg?»
Toalettslaven sier det samme til Domina. Ingen av dem svarer og de bare snakker videre sammen. Jeg gjentar den samme setningen hviskende hvert eneste minutt og det høres ut som en religiøs messe til slutt. Når de har spist ferdig frokosten, reiser de seg og Herskerinnen tråkker rett på ryggen min for å vise at hun ikke bryr seg om til tilstedeværelse. Jeg tar smerten uten et ord. Når de er borte fra kjøkkenet, reiser jeg meg og rydder i en vanvittig fart. Jeg vasker rent og toalettslaven hjelper meg. Ingen av oss våger og spise eller drikke noe som helst og vi overser den gnagende sulten og tørsten. Vi kryper inn til stuen og legger oss flate på maven igjen. Denne gangen begynner jeg å tigge om straff. Alt er bedre enn å bli ignorert.
”Herskerinne, det usle lille slavekreket ber på sine knær om å få lov til å motta en hvilken som helst straff for at han forsov seg og ikke var klar for Herskerinnen i dag tidlig”, messer jeg om og om igjen. Toalettslaven gjentar det jeg sier.
Etter en halv time, sier Herskerinnen kaldt:
”Slavekreket kan selv velge straffen”
Jeg vet jeg må velge noe ydmykende og jeg velger til slutt det jeg hater aller mest.
”Slavekreket ber ydmykt om smerteboksen og samtidig onanering frem til orgasme mens Herskerinnen ligger under ham”
Toalettslaven ser sjokkert på meg og jeg skjønner at han ikke forstår hvorfor en slik straff er så forferdelig.
”Hvorfor vil slavekreket onanere mens Herskerinnen ligger under ham” spør hun kaldt og jeg svarer hviskende:
”Fordi slavekreket syns det er helt forferdelig å gjøre Herskerinnen skitten med sin egen sæd”
Da skjønner toalettslaven endelig hvor ydmyk jeg er og jeg skjønner han tenner av tanken. Noe mer ydmykende straff finnes ikke for meg. For det første vil jeg være over min egen Herskerinne, noe som i seg selv er en forferdelig straff. Så vil jeg ha store problemer med å komme til en orgasme og det er ikke uvanlig at Herskerinnen pisken penisen for å frembringe den. Jeg hater pisken på penisen men smerten tenner meg samtidig, og dette skammer jeg meg for. Sist gang tok hun på penisen min og det gjorde at jeg sprutet med det samme. Smertene er også forferdelige når jeg må gjennomgå smerteboksen og blandingen av å holde igjen orgasmen og samtidig ha vanskeligheter med å komme, gjør denne straffen verst av alle jeg vet om.
Herskerinnen nikker og befaler at jeg henter det jeg trenger. Jeg kryper på alle fire til soverommet og tar med meg smerteboksen tilbake. Uheldigvis for toalettslaven, har Herskerinnen dobbelt utstyr av alt så han slipper ikke unna. Jeg nikker til ham for å vise at han må kopiere alt jeg gjør og sier, ellers vil straffen bare forlenges hele tiden. Jeg tror han skjønner det fordi han senker hodet igjen og legger seg i slaveposisjon sammen med meg.
”Reis dere” sier Herskerinnen og vi reagerer automatisk. Vi står nakne foran de fullt påkledde kvinnene med senket hodet. Herskerinnen tar først frem brystvorte ringene og trer på 4 stykker uten et ord. Hun drar hardt i dem mens hun fester ringene og tårene mine spretter ut av øynene, men jeg kommer ikke med en lyd. Toalettslaven er ikke like flink og han stønner høyt. Herskerinnen gir Domina en stor munn kule og hun setter den raskt inn i munnen hans. Jeg slipper fordi Herskerinnen vet at jeg kan holde ynkene tilbake en stund til.
Når vortene våre strutter ut og er blodrøde, lener kvinnene seg frem og biter hardt i dem. Jeg holder fortsatt stønnet tilbake og kjenner dessverre at penisen reiser seg. Hun klasker hardt til den med hånden og kaller den en patetisk liten greie. Så tar hun frem penis ringene og finner de minste. Hun drar uten nåde på 3 små ringer og jeg klarer ikke å holde ynket tilbake. Raskt finner hun frem munn kulen og jeg gaper frivillig. Hun fortsetter med å dra i penisen både vel og lenge og den står som en rakett. Sæddråpene drypper ned på gulvet og hun flirer rått.
”Det usle slavekreket er kåt som bare det, enda han må skitne til sin Herskerinne. Han burde egentlig skamme seg”, sier hun iskaldt.
Rødmen sprer seg i ansiktet mitt og jeg ynker litt av ydmykhet. Domina kopierer alt min Herskerinne gjør og toalettslaven er like tent som meg. Dette er første gang Herskerinnen har tatt på penis ringene selv for hun liker ikke vanligvis å berøre den usle penisen, men jeg vet hun gjør det selv i dag for å ydmyke meg enda mer.
”Slaveposisjon” sier Herskerinnen og vi kaster oss begge ned på knærne. Skrever med bena og hever rumpen alt vi kan. Herskerinnen gir 4 store anal kuler til Domina og hun presser den første inn med det samme. Toalettslaven stønner høyt av smerte og Herskerinnen presser den første inn i meg. Uten glidemiddel og totalt uten nåde. Jeg ynker litt men ikke mye. De 3 neste går inn like fort og jeg kjenner at analen er fylt til randen. Så teiper hun rumpeballene til siden slik at hullet syns godt.
”Kle av oss” sier hun til slutt og jeg reiser meg forsiktig. Det gjør vondt i vortene, penisen verker og rumpen er sår men jeg kler av henne forsiktig. Toalettslaven kopierer det jeg gjør. Når kvinnene er nakne, går de inn på soverommet og legger seg på sengen ved siden av hverandre. Vi lusker etter og blir stående ved sengen med senket hode.
”Skrev over oss med hodet mot oss” sier Herskerinnen og jeg krymper meg. Jeg må vanligvis ha ryggen til henne og det er en lettelse. Å måtte gjøre dette mens hun ser på meg er en forferdelig tanke. Jeg ynker litt for å be om å slippe men hun gjentar kommandoen. Jeg kryper opp i sengen og setter meg over livet hennes.
”Lenger ned” sier hun og jeg åler meg mot skrittet. Når jeg sitter like over skrittet, befaler hun meg å skreve alt jeg er mann for. Jeg gjør det og kjenner at rumpeballene berører skrittet. Jeg hever meg automatisk og hun ber meg senke meg helt ned. Jeg rødmer men gjør som hun sier. Toalettslaven gjør det samme. Tårene hans renner fordi smertene begynner å bli uutholdelige for ham.
”Begynn” sier Herskerinnen kort.
Jeg begynner å dra av den første penis ringen men blir stoppet.
”Behold de på” sier hun og jeg svetter. Å onanere med pressende penis ringer er noe jeg ikke har gjort før og jeg tviler på at jeg vil klare å få orgasme men en slik smerte.
”Vi har hele dagen på oss” sier Herskerinnen og gliser. Hun tvinger meg til å se henne inn i øyene og kommanderer at jeg skal holde det blikket hele tiden. Til slutt begynner jeg forsiktig å onanere meg selv. Det gjør forferdelig vondt men penisen er full av sæd så dråpene pipler ut. De lander på maven hennes og jeg ynker fortvilet over å grise henne til. Hun begynner å snakke med Domina og de snakker om alt fra vær til klær. Toalettslaven har faktisk like store vanskeligheter med å onanere seg frem til en orgasme selv om han er vanvittig kåt av den slik ydmykende handling.
Jeg innser fort at det å onanere meg selv frem til en orgasme med de pressende penis ringene er en umulig oppgave og jeg kryper til korset og tigger med øynene samtidig som jeg ynker svakt om å få lov å ta de av. Hun skjønner hva jeg ber om og sier bare kaldt:
”Hvis slavekreket ikke er i stand til å få orgasme med ringene, så får han ta de av slik at den usle penisen kan sprute. Slavekreket skuffer meg men hvis han ikke er mann nok, så………..”
Jeg tar ikke av penis ringene men fortsetter å dra penisen frem og tilbake i den grad det er mulig. Toalettslaven gråter i ett men penisen er blodrød og klar til å sprute når som helst. Han skammer seg, er ydmyk, sint, irritert og blir dratt mellom sin egen kåthet og trangen til å avslutte hurtigst mulig.
Etter noe som virker som en evighet merker jeg endelig at orgasmen er i ferd med å bygge seg opp. Pusten går tyngre og smertene har jeg presset bakover i tankene for å kunne få utløsning. Herskerinnen vet dette og derfor ser hun meg rett i øynene. Hun holder blikket og jeg rødmer som en tomat av skam. Penisen faller automatisk fordi jeg vet hun hater at jeg klisser henne til og hun ler.
”Jaså? Det blir ikke noe greie på den usle lille tingen” sier hun og Domina ler med henne.
Tårene holder seg ikke tilbake lenger og det er det øyeblikket hun har ventet på.
”Ta av penis ringene” sier Herskerinnen og skamfull drar jeg dem av. De var det eneste som gjorde at penisen sto rett frem og nå henger den der som en slapp sild. Hun dasker lett til den og sier hun begynner å få lyst på en røyk. Toalettslavens penis står fortsatt i giv akt og jeg skammer meg vanvittig over at han klarer det jeg ikke klarer. Herskerinnen griper plutselig tak i penisen min og onanerer meg rolig. Mot min egen vilje, tar det under 10 sekunder før den står rett ut og peker på henne. Hun lener seg frem mot meg og onanerer litt fortere. Hun drar ut munn kulen og jeg føler en enorm takknemlighet.
”Slavekreket skal komme i ansiktet mitt” sier hun og jeg skjelver vanvittig. Slik har hun aldri vært før og tanken på den skitne sæden min i hennes vakre ansikt får meg til å tigge:
”Herskerinne, snille Herskerinne. Vær så snill, ikke la meg skitne til ditt vakre ansikt” skriker jeg ut i panikk. Hun bare ler og lar tungen leke med tuppen av penisen.
”Slavekreket har tillatelse til å komme uten kommando denne gangen” sier hun videre og tar penisen i munnen sin. Jeg merker jeg kommer når som helst og prøver fortvilet å holde igjen. En ting er å onanere selv men en annen er at Herskerinnen gjør det. Jeg skammer meg, ynker meg av kåthet og svetten siler av pannen. Smertene i brystvortene og analen er glemt, alt jeg tenker på at å unngå orgasme. Toalettslaven spruter når Domina tar hans penis i munnen sin og han skjelver i fryd. Så fort han er ferdig, forlanger Domina rengjøring og han slikker hele ansiktet hennes rent og også munnen ren for sæd. Han legger seg ved siden av henne på knærne og begraver ansiktet ned i dynen.
”Se hvor flink toalettslaven tok sin straff” erter Herskerinnen og ser meg rett i øynene. Hun sitter nå foran meg på sine egne knær og bøyer seg frem igjen for å suge mer. Hun gjør seg selv til slave kun for å ydmyke meg og det virker til gagns.
”Kom nå, lille slaven min. Kom for din Herskerinne som den usle slaven du er. Du vet du ikke kan stå imot min munn på din penis selv om det innebærer at du spruter ansiktet hennes med skitten sæd” erter hun videre.
Hun tar nesten hele penisen i munnen, kjører den ut og inn og suger hardt på tuppen hver gang den er nesten ute. Jeg kjemper desperat, vrir meg som en gal, skammer meg og rødmer og forbanner meg selv for orgasmen som jeg vet kommer straks.
Plutselig tar hun penisen ut av munnen, onanerer i en vanvittig fart og sier kaldt:
”Sprut, slave”
På kommando spruter jeg automatisk. Sæden treffer henne rett i ansiktet og jeg forsøker å styre den unna. Hun holder den i et fast grep og den ene strålen treffer henne etter den andre. Mot min vilje ser jeg sæden renne nedover de vakre kinnene og den blodrøde munnen hennes. Jeg gråter og gråter og skriker ut patetiske unnskyldninger for å skitne henne til. Når penisen til slutt er slapp igjen, legger hun seg rolig tilbake og sier kaldt:
”Rengjør”
Jeg kaster meg ned og slikker sæden av henne som en villhund. Jeg svelger unna og slikker ansiktet hennes lenge etter at all sæden er borte, samtidig som jeg tigger om tilgivelse for å skitne henne til. Hun svarer ikke men reiser seg til slutt og tar med seg Domina. Alene ligger toalettslaven og jeg tilbake. Vi har brystvorte ringen på forsatt og analen er fylt til randen. Sakte drar jeg av ringene og vortene er røde av blod. Jeg drar ut anal kulene og går rolig ut på badet og rengjør nøye alt utstyret. Jeg kryper inn i stuen og spør ydmykt om jeg kan få legge utstyret tilbake i smerteboksen. Herskerinnen bare nikker og jeg kryper raskt tilbake til soverommet. Toalettslaven ligger helt utslått på sengen.
”Kom igjen”, sier jeg og sammen kryper vi ut og legger oss ved våre Herskerinner’s føtter og begge takker ydmykt for straffen vi mottok. Vi vet begge at dagen ikke er over og at flere ydmykende straffer kan vente oss. Samtidig øyner jeg et lite håp om en belønning for at vi tok straffen vår på den ydmykende måte min Herskerinne ønsker.