Min unge kinesiske elskerinne

Jeg lente meg over rekkverket ved elvebredden og så skipene passere i det trange elveløpet da hun plutselig sto ved siden av meg. Hun la hodet på skakke og så opp på meg og smilte. Hun kan ikke ha vært mer enn 18 sommre gammel. Selv hadde jeg passert 35 og begynte å føle meg som en vel etablert mann i min beste alder. Smilet som møtte meg der på elvebredden gjorde plutselig at jeg følte meg som en yr unggutt igjen. Hun var kledd i en grå genser og jeans. Det halvlange håret hennes lå løst over skuldrene. Hun var et og et halvt hode lavere enn meg, og under genseren kunne jeg se hennes spisse ungpikebryster presse mot stoffet.

Har du spist middag? Hun smilte bredt og nærmes dro meg med. Vi endte opp på McDonald, ikke akkurat mitt favorittspisested, men i sin ungdommelige iver dro hun meg med inn. Vi samtalte om løst og fast, og hun gjorde det klart at hun gjerne ville tilbringe litt tid sammen med meg. Vi gikk en tur på elvepromenaden i det varme været, og endte opp på mitt hotellrom. Sammen lå vi på sengen og så på en kinesisk såpeopera som ikke var det spor spennende sammenlignet med det faktum at jeg lå ved siden av ei ung deilig jente som sannsynligvis ville tilbringe natten i min seng.

Jeg lot hendene gå over hennes rygg og koste litt med håret hennes. Det så ikke ut til at hun la merke med det, så jeg lot hendene gå på videre vandring over hennes faste lille jeanskledde rompe. Hun løftet nesten umerkelig på rumpen og møtte mine bevegelser.

Plutselig reiste hun seg og sa hun ville ta en dusj. Hun låste døren etter seg til min store skuffelse, men kom snart ut igjen kun iført et badehånkle. Hun satte seg på sengekanten og ventet på mitt utspill. Jeg satte meg bak henne med et ben på hver side av hennes smale kropp. Hun hvisket forsiktig at hun aldri før hadde vært sammen med en mann på denne måten. Jeg lovte henne at hun skulle få en fin opplevelse og at hun ikke måtte være redd.

Jeg fikk fort av meg klærne og satt kun iført min boksershort der kuken strammet i stoffet. Hennes lille slanke hånd strøk over kuken som bare ble ennå stivere av behandlingen. Denne er alt for stor for meg hvisket hun stille. Jeg tok forsiktig av henne håndkledet og lot hendene stryke over hennes små og faste bryster. De mørke brystvortene knoppet seg og jeg gned dem mellom mine fingre. Hun la hodet bakover mot min skulder og lukket øynene. Hendene mine lekte lenge med brystene hennes før høyrehånda listet seg nedover hennes flate mage. Hun hadde myke dun som såvidt dekket den søte lille fitta hennes. Jeg tok et godt tak i hennes høyre lår og spredte bena hennes. Hun stønnet og begravde ansiktet i halsgropen min. Hun var tydelig sjenert, noe som tente meg enda mer. Fingrene mine spredte leppene hennes, og langfingeren vandret opp og ned i den stramme fitta. Jeg presset langfingeren inn og kjente at min lille venninne begynte å bli våt. Jeg dro fuktigheten utover og gjorde fitta hennes våt og glatt. Jeg la henne ned på sengen og hun ble liggende på siden. Jeg la meg bak henne og lot fingrene jobbe i fitta hennes. Sakte lot jeg også fingrene finne veien til hennes rompehull. Hun knep rompa sammen og sa nei, men sakte lot hun meg igjen få lov å kjærtegne hennes lille stramme hull. Jeg presset sakte inn to fingre i den trange fitta hennes, og ringfingeren presset mot rompehullet. Hun slappet av, og ringfingeren gled langt inn i rompa hennes. Hun begravde ansiktet i puten. Hun var skamfull for å nyte behandlingen hun fikk. Jeg fortsatte fingringen og kjente snart at hele hennes lille kropp ble stiv. Hun bet seg i leppa, og jeg så en tåre renne nedover kinnet i det hun begynte å riste i det som skulle bli hennes første orgasme.

Nå var hun ikke til å stoppe! Hun la seg på rygg og skrevet med bena og bablet noe på kinesisk. Manglende språkkunnskaper var ikke noe problem akkurat nå – kroppen talte sitt tydelige språk. Hun ville ha kuk. Jeg la meg over henne og lot kuken gli i hennes glatte åpning. Jeg presset forsiktig på og kjente hennes stramme fittelepper rundt kukhodet. Stoppet litt opp og kjente hvordan hun melket kukhodet med fittemusklene sine. Sakte presset jeg kuken innover. Jeg så hvordan hennes smale øyne sperret seg opp etterhvert som jeg sank inn i hennes varme fitte. Jeg nøt synet av denne deilige jentekroppen som buktet seg under meg. Hun pustet tungt, og jeg kunne se at hun hadde litt vondt for å ta i mot kuken min. Jeg presset meg sakte og rolig innover og kunne kjenne at kuken nådde bunnen i hennes lille fitte. Jeg hadde ennå noen centimeter igjen før jeg hadde hele kuken inne, og jeg kjente at fitta hennes sakte utvidet seg slik at jeg kom helt inn.

Nå var jenta mi helt hinsides, og jeg var redd at hun skulle besvime der hun lå. Jeg begynte å knulle henne taktfast og hun sprellet som en ål under meg. Hun snakket ustanselig på kinesisk mens hun lagde klynkelyder og stønnet. Dette tente meg skikkelig og jeg kjente at kuken ble om mulig ennå hardere. Fitta hennes klemte hardt rundt kuken og jeg merket at dette ikke ville holde veldig lenge for min del. Jeg løftet bena hennes opp på mine skuldre slik at jeg kom ennå lenger inn i henne samtidig som jeg kunne se kuken min som banket inn og ut av hennes våte hull.

Så begynte den vesle kroppen spenne seg under meg. Stønnen gikk over til små hyl og jeg kjente fittemusklene jobbe frenetisk rundt kuken min. Jenta fikk sin andre orgasme for kvelden, og selv måtte jeg også gi tapt for orgasmens krefter. Jeg sprutet jenta full av mine safter og vi sank sammen i hverandres armer.

Hun smilte til meg og gav meg et herlig kyss. Takk for at du ville være den første som knullet meg sa hun.

Det er jeg som skal takke tenkte jeg med meg selv mens jeg planla resten av helgen sammen med henne.