Min vakreste hemmelighet

Jeg kjente berøringen under bordet, det samme bordet vi sitter ved hver dag under morgenmøte, lunsj, samarbeidsmøter og personalmøter. Varmen fra låret og leggen hennes presset seg mot meg liksom bølger av glede. Jeg kikket forsiktig opp, sjenert, skjelven og varm. Et blikk så varmt, ømt og vennlig- Bare et lite sekund før hun fortsatte å prate om budsjettet, som om ingenting hadde skjedd…. Det var mange rundt bordet, men bare jeg var ør av forelskelse. Hun fortsatte å presse seg mot meg, jeg nøt det selv om jeg hadde hjertebank og skalv ørlite grann på hånden. Jeg presset meg tilbake mot henne og tiden sto stille, hun virket uberørt og berørt på samme tid……. Hadde hun forstått, gikk det an å se det? At jeg var så håpløst forelsket i en kvinne, min egen sjef, gift og nesten 10 år eldre enn meg. Jeg som hele livet har kjempet mot disse følelsene, en evig kamp……. jeg har ikke tall på hvor mange menn jeg har vært sammen med bare for å døyve smerten og lengselen etter en kvinne….

Hun hadde gjort dette flere ganger i det siste og jeg var like forvirret og glad hver gang…..Vi pratet aldri om det, det var som om det ikke skjedde, Og kanskje skjedde det ikke, var det innbilling, ønskedrøm? bare tilfeldig at vi kom til å sitte så nær hverandre? men hva med blikket, det var noe i øynene hennes……….

Dagene gikk og det eneste jeg hadde var en gretten samboer og drømmene mine. Og det nærmet seg jul….

Fredag 8 desember var det god stemning på jobben, de fleste hadde meldt seg på årets julebord og alle gledet seg til god mat og kanskje en dans.

Det eneste jeg tenkte på før festen var henne, håpet vi kom ved samme bord. Jeg tok på meg det fineste jeg hadde og satt lenge framfor speilet , sminket meg etter alle kunstens regler.

Vi kom ved samme bord, ble sittende rett ovenfor hverandre. Det ble en koselig middag og praten gikk greit , maten og drikken var upåklagelig. Etter alle talene og julesangene skulle det danses, noen hadde allerede blitt litt for beruset, men stemningen var bare god. Det kom en rolig melodi og hun ville danse med meg. Kjente jeg ble mo i knærne, men takket ja. Vi danset og jeg syns hun var så nære, det var så vakkert, stillferdig, som om vi begge forstod hva vi rørte ved hos den andre, det måtte ikke ødelegges. Hun la kinnet sitt mot mitt , jeg skalv men lot det skje. hun presset meg plutselig mot seg, så varm og myk. Hjertet mitt banket så fryktelig hardt og hun kunne nok ikke unngå å merke det…… Så visket hun at mannen hennes var bortreist og lurte på om jeg ville komme på nachspiel. Jeg takket ja og ringte samboeren, sa jeg kom til å bli veldig sen. Først da vi satt i taxien på vei hjem til henne forstod jeg at det var kun oss to som skulle på nachspiel……….

Vi sa ikke et ord til hverandre på turen.

Da vi kom inn til henne var jeg helt gåen, vanvittig mye følelser som vellet opp i meg, hun merket det nok, la armene sine rundt meg, strøk over skuldrene, videre nedover ryggen, stoppet ved korsryggen, strøk lenge der. Så ville hun lenger ned, da sviktet knærne mine fullstendig, jeg regelrett seg ned på gulvet. Hun fulgte etter, vi satt på gulvet og holdt tett om hverandre. Hun gråt, sa hun hadde tenkt på meg lenge, hadde lyst på meg , lengtet etter å være nær meg. Vi gikk i stuen og hun skjenket opp et glass vin til oss hver. Så så hun på meg med det blikket igjen , men nå visste jeg hva det betydde… Som i en fantasi, et eventyr bøyde hun seg over meg lot de myke leppene sine omfavne mine. Slik satt vi lenge, kjente tungen hennes, så leken så virkelig. Jeg kysset henne nedover halsen, prøvde meg frem forsiktig, hun klynket og la seg bakover i sofaen. Hun luktet så nydelig kvinne. Jeg kunne se de stive brystvortene gjennom den tynne genseren . Tok en hånd opp og kjente på det ene brystet. Så mykt og varmt , lekte litt med brystvorten , slikket på den og Kjente jeg ble klissvåt . Hun var så vakker, så at ansiktet og brystet var rødt av opphisselse. Pusten gikk fort . Hun kledde av meg, så varsomt og forsiktig, merket at hun tok seg sammen, at hun helst ville rive av meg klærne. Til slutt satt vi der tett sammenfiltret og skalv mot hverandre enda varmen var voldsom.

Vi gikk inn på soverommet, hun holdt meg foran seg og viste vei. Vi krøp opp i sengen og klynget oss sammen, alt annet ble uvirkelig. Vi strøk på hverandres kropper lenge, gned oss mot hverandre, kysset og lekte. Hun la meg på ryggen og krøp mellom bena mine. Slikket og kysset meg på innsiden av lårene, det rant av meg. Ville hun skulle slikke klitoris. Holdt på å bli sprø av opphisselse, men hun tok seg god tid. Jeg skalv, hele kroppen ristet og jeg kunne ikke annet enn å bevege underlivet i små sirkler da den varme tungen hennes møtte kjønnsleppene og klitoris samtidig som to fingre fant veien inn i meg. Jeg ville kjenne hele henne og fikk henne til å legge seg over meg, slik kunne jeg begrave ansiktet mitt i halsgropen mens de myke fingrene hennes fant det aller deiligste stedet der inne og håndbaken berørte klitoris. Mens vi lå sånn fant jeg hennes våte sted, så vanvittig godt å kjenne. Det rant nedover lårene hennes hun klynket høyt nå, nesten ropte….. Presset underlivet mot meg nå, mens hele overkroppen hennes løftet seg opp og jeg fikk et glimt av de stive brystvortene hennes. la forsiktig håndflaten mot det ene . Hun stønnet og ropte mens vi var helt i takt og jeg kjente eksplosjonen nærme seg. Hun skrek, jeg skrek. Vi kastet oss mot hverandre i kraftige støt av vellyst, varme og lykke som varte og varte og varte……

Jeg kom ikke hjem den natten…..