Min vidundelige herskerinne

Jeg skriver denne novellen for å fortelle om en fantastisk opplevelse herskerinnen min og jeg hadde sammen for en tid tilbake.
En ettermiddag da jeg var på vei hjem fra jobb fikk jeg en sms fra min kjære, kom hjem, vil ha deg nå!
Dette vekker jo ganske så stor interesse fra min side, vi har et friskt sex-liv og jeg kan knapt vente med å finne ut hva slags sprøe overraskelser hun har gjort i stand for oss i dag.
Da bussen stoppet utenfor huset vårt var det nesten så jeg småløp opp innkjørselen og det kriblet i hele meg av spenning. Jeg elsket denne jenta og hennes sprøe påfunn.
Vel inne i huset kastet jeg fra meg jakken og fant en liten lapp fra min herskerinne ute i gangen. Der stod det at jeg skulle gå på badet, dusje og skifte til et bedre passende antrekk for en slave.
Hehe så hun skulle banke meg i dag, jaja jeg klager ikke. Rask som en vind var jeg ute på badet, kastet meg i dusjen og fikk undersøkt hva jeg skulle ha på meg. Ved siden av toalettet lå det lærmansjetter, et bredt halsbånd og nettingstrømper.
Fikk kledd på meg etter hennes ønske og betraktet meg selv i speilet, litt rart men er jo hennes ønske så kan ikke nekte. Begynte å få en ganske stiv stå av å la tankene vandre rundt sex og at vi skulle bruke ettermiddagen og kvelden til å sette pris på hverandre.
Ute i stua igjen møtte jeg min kjære, hun stod i døråpningen til soverommet iført et trangt sort lærkorsett og høye støvler. Jeg klarte ikke få frem et ord, riktignok var jeg vant til å se min herskerinne slik, dominerende og selvsikker, men hver gang hun står slik blir jeg helt satt ut. Hun vet det selv og smiler selvsikkert, skal du ikke komme nærmere slik at jeg får tatt en titt på deg? Spør hun.
Jeg går ned på alle fire og krabber fort over og setter meg ved hennes føtter, tør ikke se opp eller gjøre noe som kan provosere henne. Så nydelig du er i dag da, sier hun mens hun stryker meg over skuldrene.
Deretter finner hun frem en kjetting som hun fester i halsbåndet mitt.
Kom, sier hun lett og drar meg etter seg inn på soverommet.
Midt på gulvet står den store smijernssenga vår, og det henger kjettinger hun kan feste meg fast med i alle fire hjørnene og borte på veggen har vi også en kjettingpost hun kan feste meg fast i.
Du har vært ulydig hele uken og for det må jeg straffe deg sier hun med streng stemme. Jeg vet hva som kommer og kan ikke si jeg liker tanken helt, vi går bort til veggen og hun spenner meg fast med armer og ben ut som i et kryss.
Hun åpner skapet der vi har alle tingene våre og tar frem en kort ridepisk, en 9 halet katt, brystvorteklyper og en mellomstor but-plug.
Er du klar for å ta straffen din slave? Ja svarer jeg med en klump i halsen, enda jeg vet dette kommer til å bli vondt er jeg kåtere enn på lenge og jeg skammer meg nesten litt over å stå med bena spredd slik at pikken min syntes der den står og svinger rett opp og ned.
Hun fester på meg klypene og strammer til, jeg kjenner det lyner i brystvortene mine og hun smiler når jeg rykker til i lenkene. Det er bare å dra kjære, du kommer ingen vei sier hun med et lite smil. Jeg vet hun nyter det, hun tar seg god tid til å stryke meg nedover magen men berører meg ikke i skrittet, deretter smører hun inn butpluggen med glidemiddel og setter den mot rumpehullet mitt. Det å få noe stukket inn i seg mens man står slik er ganske ubehagelig men hun er fast bestemt på at den skal inn. Jeg slapper av og prøver å puste rolig mens jeg kjenner det faste presset hennes dytte den sorte gummiknotten inn i meg. Til slutt er den langt nok inne og hun vrir litt på den for å erte meg. Jeg vrir hodet litt slik at jeg klarer å få sett henne i øynene, tør ikke si noe men prøver å be om nåde ved å stirre. Men nei, ingen nåde fra den kanten. Hun snur seg mot piskene og plukker opp katten.
Deretter begynner slagene, først lett og spredt fra nedre del av ryggen til nedre del av lårene, og jeg klarer å holde tellingen til 17 før hun nå slår så hardt at jeg sliter med å holde smertestønnene tilbake. Jeg merker at jeg vrir meg ganske kraftig i lenkene for å prøve å beskytte meg mest mulig men det er ikke mulig og hun treffer akkurat der hun sikter hver eneste gang, jeg er helt i hennes makt. Etter 25 slag med katten brenner hele ryggen og rumpa mi og jeg kjenner jeg er svett i panna og puster tungt. Jeg er ikke den eneste som puster tungt. Hun står bak meg og puster meg sakte i nakken, jeg kjenner fingrene hennes stryke over den ømme ryggen og rumpa mi og hun bruker den ene handa til å kile meg nedover langs siden av låret og frem mot pikken som nå dunker av kåthet og smerte.
Deretter løsner hun armene mine fra festene i taket og fester meg fast slik at jeg står bøyd fremover.
Hun snur seg mot skapet og finner frem knebelen og ridepisken. Dette er et kjempedårlig tegn og jeg vet hun har planlagt dette lenge. Hun smiler ondt idet hun stiller seg opp slik at hun kan treffe hele rumpa mi lettest mulig og lar pisken skli fra den ene skinka, innom butpluggen og ut på den andre skinka. Hun nyter å kile meg slik, stillheten før stormen.
Så kom slagene, tett og harde, jeg klarte å telle 11 stykker før jeg mistet tellingen, de kom hurtig på annenhver skinke og det brant som et lite helvete. Jeg stønnet høyt bak knebelen og bet i kula for å ikke skrike ut. Hun visste akkurat hvordan og hvor det skulle slås.
Til slutt stoppet hun. Jeg kjente nesten ikke forskjell, var så sliten at jeg var på grensen til å knekke sammen i knærne. Hun løste meg fast og ledet meg over til sengen der hun festet meg fast på alle fire. Straks tilbake kjære, sa hun og forlot meg der jeg satt. Jeg kunne kjenne en og annen svetteperle trille langs neseryggen og langs pannen. Berøringen kom som et sjokk, hun hadde sneket seg innpå meg med en isbit som hun nå strøk sakte frem og tilbake over piskemerkene mine. Kontrasten av kulde og varme var så stor og isen fungerte som en deilig smertelindring.
For å smelte isen helt strøk hun den langs pungen og nedover pikken min. Jeg kunne ikke kontrollere grøsningene som ilte gjennom kroppen min.
Hun trakk ut butpluggen og jeg kunne kjenne hvordan muskulaturen der bak var blitt litt strekt, merkelig nok savnet jeg den da hun tok den ut og la den i skapet. Men jeg skulle visst ikke savne lenge, hun kom tilbake med en enorm strap-on i hendene. Jeg kjente panikken bre seg, hun kunne da ikke mene at jeg skulle ha noe slikt inni meg. Hadde jeg ikke vært bundet og kneblet ville jeg protestert men det var ikke veldig lett å nekte henne noe her jeg lå.
Nå skal du få oppleve hvordan det er når noen presser seg inn i deg og tar deg hardt hvisket hun i øret mitt. Hun brukte litt tid på å ta den på seg og smøre den inn med glidemiddel. Heldigvis brukte hun mye slik at det skulle bli lettere for oss begge.
Til slutt kom hun seg i posisjon bak meg, brukte hun den ene hånda til å spre bena mine slik at jeg lå der helt åpen, har aldri følt meg så sårbar før. Deretter stakk hun en finger inn i meg. Lot den skli helt inn, jeg klarte ikke kontrollere meg og det unnslapp et lite stønn av vellyst. Deretter fulgte hun på med enda en finger og tilslutt hadde jeg tre fingre inni meg. Da hun trakk fingrene ut smatt hodet på dildoen på plass inni meg, smerten jog idet den var inne men hun bare hysjet og ba meg om å slappe av. Da jeg til slutt klarte å roe meg ned begynte hun å presse den hele veien inn i meg. Det var en helt fantastisk følelse å bli fylt opp av personen man elsker. Da den var i bunnen av meg lente hun seg fremover, strøk meg over ryggen og sa med lav stemme, vel, da har du mistet jomfrudommen din i dag slaven min. Hvordan føles det?
Jeg kunne jo ikke akkurat svare men innerst inne likte jeg det. Da hun satte på vibratoren og begynte å bevege hoftene rytmisk frem og tilbake hørte jeg hvordan hun og nøt dette. Da hun til slutt trakk seg ut av meg følte jeg meg helt utkjørt. Hun kastet dildoen på gulvet, løsnet meg fra sengekantene, og fjernet knebelen. Hun var helt tydelig like kåt som meg og lengtet etter meg slik jeg lengtet etter henne. Vi krabbet under dynen og jeg kysset henne lenge på munnen. Hun la seg på ryggen og lot meg slikke henne nedover kroppen og korsettet til jeg kom til kjønnet hennes. Hun bøyde bena oppover slik at jeg lettere kom til. Jeg lot tungen min begraves mellom kjønnsleppene hennes. Hun stønnet høyt og jeg kunne kjenne hvordan muskulaturen i bena hennes strammet seg idet jeg lot tunga skli opp og ned langs leppene. Hun smakte vidunderlig og var enormt våt. Jeg sugde forsiktig på klitorisen hennes og brukte tennene til å erte henne litt. Hun pustet tungt og beveget hoftene rytmisk slik at jeg skulle komme til overalt. Ta meg utbrøt hun. Jeg la meg over henne og førte pikken min inn mellom leppene hennes. Det var vidunderlig varmt og hun smilte til meg da hun kjente meg. Hun krøllet bena sine rundt rumpa mi og trykket meg nærmere slik at jeg støtte helt til bunns. Hun lukket øynene og kommanderte meg til å knulle i langsomme lange drag. Nesten helt ut og helt til bunns på hvert støt. Jeg syntes dette var himmelsk og hadde aldeles ikke noe å klage på. Dessuten visste jeg at det ville vanke grusom straff dersom jeg kom før jeg fikk lov.
Litt raskere stønnet hun da jeg bet henne i øreflippen, jeg begynte å bevege hoftene hurtigere og la meg til en takt der jeg kjente hvordan jeg støtte helt til bunns og jeg skapte størst mulig nytelse for oss begge. Hun tok tak i brystvorteklypene og klemte til. Ikke så fort slave. La oss nyte dette.
Etter en evighet med nytelse og selvkontroll for å ikke komme sa hun at jeg kunne kjøre på så fort som mulig så vi kunne komme. Jeg var ikke sen om å sette opp farten og etter et par minutter med tett bevegelse kunne jeg kjenne hvordan muskulaturen i underlivet hennes strammet seg idet hun kom. Det var en vidunderlig følelse og jeg nøt synet av herskerinnen min der hun lukket øynene i nytelse. Kort tid etter kom jeg også, jeg tror ikke jeg har sprutet så mye på lenge og jeg følte meg helt utkjørt og tømt der jeg lå oppå henne. Hun holdt meg fremdeles fast med bena sine, som for å ikke bryte magien og varmen mellom oss.
Til slutt lot hun meg synke ned under dynen sammen med henne. Hun tok av meg klypene og vi sovnet der og da i hverandres armer. En lykkelig herskerinne og en slave som elsket henne.