Morgenstund har gull i munn

Søvnen slapp langsomt taket i den døsige kroppen min. Jeg tviholdt på den drømmen jeg hadde i tankene, strakk armene mentalt ut for å gripe tak i søvnen, men det var for sent. Kroppen var i ferd med å våkne, ubarmhjertig tidlig etter min smak.
Jeg lå på ryggen og gapte. Hadde kanskje snorket, for alt jeg vet. Men den åpne munnen min hadde tydeligvis blitt for fristende for mannen min, for det jeg våknet av, var at noen forsøkte å stappe en stiv pikk inn i den sovende munnen min.
Jeg dyttet den irritert ut med tunga, vred på hodet og ville dytte ham vekk, men det gikk ikke. Han satt overskrevs over brystkassen min og et kne tett inntil hvert av ørene mine, slik at armene mine under dyna var forhindret fra å bli dratt fram. Faen og.
«God mor’n,» smilte han frekt da jeg glippet med øynene og kjente blikket gå i kryss for å fokusere på det stive morrasbrødet hans.
«Og hva er det du driver med?» mumlet jeg søvnig.
«Du bare sover og sover, du,» smilte Kåre, tok tak i pikken sin og viftet litt med den. «Det er så kjedelig at. Nå har jeg ligget her og ventet i en time på at du skulle våkne.»
«Ligget i en time og vært kåt?»
«Ja. Og du bare sover, du.» Han førte pikken ned til munnen min igjen, men jeg presset leppene sta sammen og vred på hodet.
«Hva gjør du hvis jeg ikke har lyst til å suge deg, da?»
«Begynner å grine.» Kåre så uskyldig på meg, blunket med øynene og skalv med underleppa som en liten, skuffa unge. Jeg klarte ikke la være å smile. Han bare er sånn.
«Ikke gråt, du,» sa jeg trøstende, stakk ut tunga og sveipet tungespissen borti det blottede hodet. «Jeg skal suge deg littegranne.» Kåre stønnet lavt og underleppa sluttet å skjelve da en sitring tydeligvis blafret gjennom pikken hans. Jeg gapte over og fikk akkurat hele hodet i munnen uten å anstrenge meg.
«Mmmh, så snill du er,» mumlet han med sløvt blikk.
Det var tydelig at han var sprengkåt. Jaså, hva hadde han fantasert om mens jeg lå og sov? Grisen. Jeg løftet hodet og strakte hals, kjente kjønnshårene hans kile meg på nesetippen og sugde meg fast i det stive lemmet mens jeg beveget tunga fram og tilbake. Slakket av på vaakumet, strammet, slakket, strammet… Kåre stønnet og lukket øynene mens han løftet hodet og nøt behandlingen. Jepp. Jeg visste hva jeg gjorde. Dessuten begynte jeg selv å bli kåt av å suge ham. Det begynte å bli hovent mellom bena, og av og til trakk nerver seg sammen så sting av lyst krøp gjennom kjønnet mitt.
Dette var egentlig det største problemet i samlivet vårt. At han kunne få sex av meg når han enn måtte ønske det, fordi jeg alltid hadde lyst. Og hadde jeg ikke lyst, så visste jeg at jeg kom til å få det, slik som nå. Hvis jeg dermimot hadde vekket ham på samme måte, altså ved å dytte musa ned over munnen og nesa hans mens han sov, da tror jeg nok at den elskelige mannen min ville satt seg kraftig på bakbena hvis han ikke følte for sex akkurat da. Så den som jeg anså som heldigst av oss to, det var Kåre, det. Men du verden, han kunne da også være god å ha. For det var sjelden at han ville få uten å gi. Slik som nå.
Med et hult svupp dro han pikken ut av den vaakumfylte munnen min og steg av brystkassa mi. Før jeg rakk å reagere, rev han vekk dyna og smilte lykkelig til den splitter nakne kroppen min. Jeg kan nemlig ikke fordra å ha på meg noenting som helst når jeg sover. Med mindre jeg har tia mi, da, men det sier liksom seg selv. Til stor lykke for Kåre, så er det rimelig lett å komme til de fristende kroppsdelene mine når jeg sover og han våkner midt på natta, og er sprengkåt.
Det var et lite kuldesjokk for den dynevarme huden min å møte kaldere luft, brystvortene trakk seg hardt sammen.
«Åååå, lenge siden jeg har slikka deg nå,» smilte han med blikket festet på den krushårete, mørke musa mi.
«Ja, hele syv timer, eller åtte kanskje,» smilte jeg skjevt og strakk hånden ut etter den stive pikken som hadde stukket av så brått. «Så lenge siden som i går kveld etter den grisefilmen som du stappa inn i video’n.» Jeg grep rundt ham, dro skinnet litt opp og ned, og hørte at Kåre stønnet igjen. Han dukket ned til musa mi, skilte bena med bestemte hender og gapte over hele kjønnet så godt han kunne. Myke lepper og ei herlig tunge hilste musa mi god morgen, og jeg gispet da tunga hans fikk nerver til å vibrere og sende søte sting utover i underlivet.
«Mmmmnam,» gryntet han mot de myke foldene mine. «Smaker herlig.» Det kilte og dirret i den ømfintlige huden mellom bena mine når han snakket. Da jeg la meg til rette med hodet mellom bena hans og gapte rundt lemmet igjen, gryntet han høyere og fikk med det meg til å stønne. Musa vibrerte og jeg vet at stønnene mine fikk pikken hans til å kjennes ut slik musa mi gjorde.
Musa mi er ganske stor. Den største Kåre har sett, påstår han. Ikke det at den når meg fra baken og helt opp til navlen, men foldene er liksom så store at det er så mye å vide ut. Derfor virker den kanskje litt stor når Kåre dytter kjønnsleppene til side for å få leppene rynkefrie og klitorisen mest mulig naken og fristende. Det er den deiligste musa han noengang har sett, sier han også. Og jeg tror ham faktisk, for han tenner så jævlig hver gang han vider den ut. Slik som nå. Med albuene fikk han meg til å skreve godt, før han med fingrene videt meg ut og stønnet.
«Dæven, snakk om at morgenstund har gull i munn,» mumlet han før han presset tunga godt mot den harde klitorisen min og roterte med hele hodet over. Jeg presset underlivet opp mot ham, det der var godt. Fornøyde «nam-nam» fra Kåre fortalte meg at han også syntes det. Han lepjet saftene mine i seg, de piplet hele tiden ut fordi det stadig ble deiligere og deiligere under tunga hans. Jeg lukket øynene, sugde meg fast i hodet hans og beveget tunga frem og tilbake mens jeg kløp i mine egne brystvorter med tommel- og pekefingre.
Det er akkurat som om det er en slags forbindelse mellom brystvortene og musa mi. Som om en nervestreng ligger spent fra underlivet og opp til brystvortene, i alle fall kjennes det slik ut. Kåre merket tydeligvis at jeg drev og fingret med meg selv.
«Oj, nå ble det vått her,» sa han mellom to munnfull med mus. Jeg gryntet bare til svar og sprikte det jeg kunne med bena mens fingrene dro i brystvortene og kløp. Det nærmet seg nå. Sitringen i underlivet tiltok, den søte, ulmende følelsen i nervene ble sterkere og plutselig ble det bare for mye. Uten å slippe pikken hans med den sugende munnen min, ropte jeg i fistel gjennom nesen da jeg kom. Kroppen skalv ukontrollert i små, deilige spasmer og Kåre slafset og slikket mens han slapp den ene kjønnsleppa mi og boret fingrene langt inn i den myke åpningen hvor saftene piplet ut. Der kunne han tydelig kjenne musklene mine rytmisk klemme rundt fingrene som pumpet hardt ut og inn. Herlig, det var det det var. Og jeg merket av rykningene i Kåres pikk at han ikke var langt unna, han heller. Plutselig stivnet han, slapp musa mi med leppene sine og stønnet klagende mens kroppen skalv. Jeg kjente smaken av sæd i munnen og slapp brystvortene mine, grep rundt pikken hans og runket ham hardt mens jeg styrte spruten ned i halsgropen. Jeg har aldri kunnet fordra å få spruten i kjeften, men Kåre klaget ikke over behandlingen. Tvert imot. Da spasmene hans endelig ga seg, sank han tungt ned i senga ved siden av meg.
«Prøver du å ta livet av meg, eller?»
«Åssen da?» Jeg så tilfreds på ham med et øyenbryn hevet mens jeg fant et lommetørkle.
«Den der var virkelig stor,» smilte han svakt, han var anpusten fremdeles og jeg trodde ham.
‘»Min også.» Jeg rakte ham lommetørkleet. «Tørk av etter deg, grisen.» Jeg la hodet litt bakover og lot ham tørke vekk sæden fra halsgropen min. Og da han var ferdig, presset han leppene mot munnen min og kysset meg grundig. Jeg kunne kjenne smaken av meg selv, lukten også. Skulle bare mangle, så grundig som han hadde forsynt seg.
At det stort sett er han som bestemmer når vi skal elske, får jeg vel bare leve med. Det kunne vært verre. For eksempel kunne han bare hatt lyst til å elske tre ganger i uka, og ikke hver jævla dag, slik som vi stort sett gjorde.
Ingen grunn til å klage, med andre ord. Derfor gaper jeg opp når han vekker meg, tar ham i munnen, holder kjeft og nyter morgenen. Du vet, den der stunden som har gull i munn.
I alle fall denne morra’n.

Legg igjen en kommentar