Motorstopp

Helv… det gamle vraket av en bil har fått motorstopp og det her på en mer eller mindre gudsforlatt plass midt i ødemarka ,kaldt er det og mobilen er tom for strøm, typisk flaksen min, tenker jeg og sparker hardt i bilen, ikke at det hjelper stort!

Ser et lys et stykke unna, jasså det finnes noen her på det øde stedet ,får vel gå dit å se om jeg få tak i noe hjelp tenker jeg ,og setter av gårde, nå begynner det selvsagt å snø, og jeg blir bare enda mer mismodig, hva blir det neste tenker jeg oppgitt.

Vel fremme ved huset ,ser jeg at noen er hjemme det rører seg bak gardinen når jeg ringer på, og like etter åpner døren seg, en kvinne litt yngre enn meg åpner døren," stakkars deg" sier hun og ber meg komme inn, " jeg hetter Anette" sier hun mykt, Lilly er mitt navn sier jeg og går inn i den varme gangen hennes.
Inne på stua spør hun om jeg trenger noen klær for å få varmen i meg og det takker jeg fort ja til ,"bare kle av deg" sier hun, jeg ser på henne og jeg synes hun er en vakker kvinne, litt fyldig, med små struttende bryst, det lange mørket håret hennes når langt ned på ryggen hennes og jeg må gripe meg selv i å stirre på henne.

Hun forsvinner ut av rommet og jeg begynner å kle av meg stilter meg foran den brennende peisen ,jeg titter ned på meg selv og brystene mine ,brystvortene står som to røde jordbær, sikkert det at jeg fryser sånn tenker jeg, men tanken på en munn lukke seg rundt de og varme de lokker.

Hun kommer inn igjen og gir meg en badekåpe og varme strømper," klærene dine blir fort tørre" sier hun," trenger du å låne telefonen ?"
"Jeg setter på kaffe imens du ringer" sier hun og svinser inn på kjøkkenet
Jeg ringer til vennen min Bernt og ber ham komme å hjelpe meg, "det er da en times kjøring dit "sier han, jeg lokker med myke lepper og en dypt sugende munn, og han sier fort ja da .

Setter meg godt til rette i sofaen og trekker knærne godt oppunder meg ,kjenner jeg er litt kald ennå, Anette kommer inn med kaffen og setter seg ned ved siden av meg i sofaen ,"fikk du tak i noen" sier hun, jada , jeg fikk tak i en god venn av meg han kommer om en stund og hjelper meg sier jeg.
Samtalen glir lett imellom oss hun har et smittende godt humør og en herlig trillende latter .
Plutselig ser hun på meg og spør om jeg fryser ennå, jeg må bare innrømme at det gjør jeg, hun bøyer seg frem og kysser meg prøvende på munnen, jeg kjenner det kribler i kroppen, jeg har aldri opplevd noe slikt ,har liksom aldri tent på tanken på å elske med en annen kvinne, jeg gjengjelder kysset og hun blir mer krevende .

Hun kysser meg nedover halsen og mot brystene mine, tar brystvorten i munnen lar tunga leke med den ,deilige bryst du har sier hun og klemmer lett rundt de, jeg ynker meg av vellyst og hun fortsetter oppdagelsesreisen sin nedover magen og mot fitta mi,tungen hennes glir over klitten min,hun suger lett på den og fører to fingre inn i meg, kjenner jeg er fryktelig våt nå, og inne i hodet mitt er det tusen tanker, litt redd, spent ,og nysgjerrig på dette nye seksuelle eventyret jeg er i ferd med å oppleve…

Legg igjen en kommentar