Møte meg selv i døra

Jeg hadde fått ny nabo, ei svært frodig og deilig dame. I begynnelsen la jeg ikke merke til henne annet enn at hun var kraftig og med enorme pupper, i største laget, tenkte jeg til å begynne med. Et par måneder gikk, våren og varmen kom. En dag jeg gikk ut med søpla, satt denne nabodama utenfor inngangen i sola sammen med ei annen ung dame. Naboen min hilste ved å nikke da jeg kom ut døra mi bare noen meter fra henne. Jeg hilste tilbake og kvitterte med et ”åhh…det var en god ide å sitte i sola her ute”. Inntil nå hadde det bare vært kaldt og surt denne våren.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å strø ut noe maurgift langs ytterveggen, for inne på kjøkkenet hadde jeg oppdaget rene 17. maitoget med maur nettopp. Jeg strødde med boksen langs veggen, og da spratt nabodama opp og kommenterte at der hun bodde før hadde hun vært så plaget med maur og om det var sånt her også. Vel, vi pratet om maurplager en stund inntil samtalen døde ut. Jeg hadde under praten blitt godt klar over at naboen var ei ganske kraftig, men uhyre sensuell dame med digre deilige og høyreiste bryster, ei stor men fast og velformet rompe og et ikke så lite tiltrekkende ansikt. Det var noe spesielt pirrende og tiltalende med ansiktet og munnen med de fyldige leppene hennes som vekket lysten min på henne. Det var uhyre lenge siden sist jeg hadde vært sammen med ei dame, og jeg var særdeles lettent for tiden og kjente det prikket i pikken.

Dagen etter satt hun alene i solveggen, jeg gikk bort til henne og praten fortsatte. Av samtalen skjønte jeg at hun var adskillig yngre enn jeg først hadde trodd, bare 33 regnet jeg ut, og dermed mildt sagt mye yngre enn meg som var nesten 50.

I dagene etter viste det seg at hun tok samme bussen både om morgenen og ettermiddagen til jobb et par dager i uka når jeg begynte tidlig. Vi kom godt i prat, og jeg fikk mer og mer øynene opp for denne ”godbiten” av ei dame og tenkte som menn flest på sex med henne. Den dypbrune huden hennes var jo silkemyk. Store og velutstyrte kvinner med frodige former har alltid appellert til kåtheten min, de pirrer meg uendelig mye mer enn tynne såkalte modelldamer med små struttepumper og ditto pupper, særlig hvis slike store kvinner er selvsikre, utadvendte, flørtete og lystne på sex, for det merker man ofte snart. Jeg begynte sannelig å fantasere om deilig dampende sex med denne sensuelle og frodige dama og hvordan det ville være å bli ridd av henne, se de digre gyngende brystene hennes, suge på de svære jordbærene og bli sugd av de fyldige leppene hennes, stikke pikken mellom de digre melonene av noen pupper, ta et hardt fast grep om de svære, men faste skinkene hennes eller holde rompa hennes fast foran meg og kjøre min harde ståpikk inn det deilige fittehullet hennes. Kort sagt ble jeg kåtere og kåtere på denne kraftige, men sensuelle dama etter som dagene gikk og tilfeldige møter oppstod. Ja, jeg gikk så langt i fantasien at jeg satte meg til å skrive en tenkt utvikling på bekjentskapet og med dampende heit sex med henne der jeg beskrev nabolag og situasjonen fra dag en jeg ble kjent med henne. Da jeg var ferdig med hele fortellingen inkludert de mest detaljerte erotiske skildringene over hele registeret jeg kunne tenke meg, sendte jeg den til et nettsted jeg før hadde sendt et par slike erotiske fortellinger til. Signaturen min ble som før Pelle, og nå håpet jeg denne gangen på at min historie ville bli kåret til månedens fortelling og premie. Jeg ventet og ventet på e-post fra nettredaktøren, men intet kom. Endelig – etter fjorten dager – gikk jeg inn på nettstedet og så at en annens fortelling hadde vunnet. Litt skuffet leste jeg denne fortellingen uten særlig interesse. Jeg lukket nettleseren, kokte litt tevann og bestemte meg for et par ettermiddagstimer utenfor i solveggen med ei krimbok.

Så der satt jeg med bok, røyk og tekopp. Det var ennå tidlig i middagstiden, så de fleste naboene hadde ennå ikke kommet hjem fra jobb. Parkeringsplassen var tvers over for inngangsdøra mi hvor jeg satt skråvendt med ryggen til de andre inngangene langs rekkehuset. Mellom inngangene var det helt åpent, ingen gjerder, hekker eller annet som skjulte for innsikt eller utsikt, alt ettersom, og dørene hadde kort avstand mellom seg. Det var nå nesten en uke siden jeg hadde snakket med min unge frodige og muntre nabodame, men plutselig hørte jeg stemmen hennes rett bak meg si et nesten hviskende:
– Det var en spenstig fantasi du formidlet i den fortellingen, og så lo hun lavt som om ingen skulle høre henne andre enn jeg.

Jeg holdt på å ramle av stolen så paff og flau ble jeg. Hva i helvete, tenkte jeg….??? Hadde hun lest ”vår” historie på nettet??? Og hun hadde opplagt lagt sammen to og to – kjent igjen helle ”settingen”! Fy flate så flaut! Jeg burde jo ha tenkt meg at hun kanskje besøkte et slikt nettsted, og jeg kjente hvordan rødmen steg opp i ansiktet mitt. Hun så min reaksjon, for hun satte seg på huk ved siden av stolen min og sa – med lavmælt stemme:
– Slapp av, det er ikke noe å bli brydd over, jeg likte fortellingen. Kan jeg sette meg her?
– Ja..aa, selvsagt, stotret jeg frem rødmende.
– Så du ble ikke sint over å finne en slik greie skrevet av naboen din om deg selv?
– Neida, det var en pirrende fortelling, svarte hun med et ertende smil og dultet til meg i armen.

Jeg nikket stumt og kjente fortsatt rødmens varme gjennom hode og kropp. Jeg kunne ha sunket i jorda. Et øyeblikk etter var hun tilbake med sin hagestol og en kaffekopp og satte seg ganske så tett ved siden av meg.
– Som du skjønner, leser også jeg de fortellingene på nettet, men du skriver tydeligvis selv og veldig pirrende også, sa hun, du lever deg virkelig inn i handlingen, og så la hun handa si lett på underarmen min og så på meg som for å vente på en reaksjon.
– Veeellll….stammet jeg nesten, jeg har skrevet noen fortellinger der ja, var det eneste jeg fikk frem.
– Ja, jeg leste de andre to også da jeg skjønte hvem denne Pelle var.

Ennå syntes jeg det var så jævlig flaut at jeg hadde blitt avslørt så til de grader på denne måten av naboen og tenkte på alle de lett gjenkjennelige detaljene jeg hadde krydret historien min med, spesielt mine oppfatninger og beskrivelser av henne som kvinne. Hun kunne ikke unngå å kjenne seg igjen.
– Jeg må si du har en livaktig måte å ordlegge deg på, og inngående kjennskap til erotikk tydeligvis. Jeg likte også veldig godt en av dine andre fortellinger om den togreisen der du endte opp med to sultne damer og en mann i Oslo. Men jeg ville ha skrevet litt om på den historien der du fantaserer om meg ….. hun så megetsigende og forventningsfullt på meg og smilte ertende.
– Hvordan det? Hva ville du endret på?
– Hmmm….det skulle du likt å vite, hva? Det ertende blikket var tydeligere nå, hun smilte og nøt situasjonen, og jeg følte meg enda flauere.
– Eller kanskje jeg ikke burde spørre, sa jeg liksom unnskyldende og prøvde å ro meg i land. Men ikke en sjanse, hun var ertelysten nå….
– Tja….det er lov å spørre, og kanskje jeg forteller deg det en gang….igjen dette megetsigende, ertende blikket.

Hun la handa si på underarmen min igjen som lå på armlenet til stolen min. Denne gangen strøk hun meg litt varsomt over huden så jeg fikk gåsehud. Du verden for ei myk hand hun hadde. Øynene hennes slapp ikke blikket mitt. Jeg kjente at hele kroppen min ble litt stiv og spente seg av forventning og over ikke å være dus med situasjonen. Ennå følte jeg meg ille berørt, og kanskje hun sanset det for hun sa:
– Jeg skjønner at dette er flaut for deg, men du skal bare ta det med ro. Jeg nøt fortellingen din riktig mye, den skapte reaksjoner for å si det slik.

Smilet var borte, hun så helt alvorlig på meg og fortsatte med å stryke meg over underarmen. Jeg tok mot til meg og ville presse henne litt på dette med endringer av fortellingen min.
– Hva ville du forandret i fortellingen? Du gjør meg veldig nysgjerrig.
– Hmm….dette er vanskelig, skjønner du vel. Hun dro på det, men fortsatte:
– Først og fremst hater jeg kondomer…. Hun lot svaret henge i luften for å vente på min reaksjon, men jeg svarte ikke noe og ventet på fortsettelsen Handa hennes roterte og strøk fortsatt armen min, jeg nøt mykheten hennes! Kjente at den skapte reaksjoner i underlivet mitt der det allerede kriblet livlig.
– Og så er det dette med selve elskingen….. hun stoppet og fortsatte ikke, så jeg brøt inn:
– Hva med elskingen?
– Vel….hun nølte….vet ikke om jeg vil avsløre mer…..
– Åhhh…kom igjen, har du sagt A så får du si B, presset jeg på.
– Hmmm….hun kniste litt småpikeaktig, og fortsatte.
– Du skrev at det tok så lang tid med meg…..
– Ja? Svarte jeg og ventet på fortsettelsen.
– Hva så? Spurte jeg igjen.
– Vel, det tar sjelden eller aldri lang tid med meg.
– Aha….jeg lyste opp og skjønte tegninga.
– Du mener altså at det ikke tar lang tid før du kommer? Spurte jeg dristig.
– Ja, svarte hun litt spakere og kikket ned
– Huff, nå er det jeg som er flau, tilføyde hun.
– Det høres jo deilig ut, sa jeg oppmuntrende for å hjelpe på hennes åpenbare flauhet og fortsatte.
– Alltid blir jo mannfolka beskrevet slik at de kommer for fort og at kvinner ikke får nok ut av elskingen, så da må det jo være helt fint for deg, eller…?
– Mjaaa…nølte hun….det stemmer vel kanskje….men jeg er jo ikke ferdig etter bare en omgang, sa hun og så direkte på meg og lo litt.
– Nei, men det er jo helt fint, eller hva? Jeg lo tilbake og følte at isen var skikkelig brutt.
– Å nei, nå skal du være forsiktig med hva du sier, du vet ikke noe om meg, kvitterte hun litt bråkjekt.
– Hva mener du?
– Jeg gir meg ikke så lett, skjønner du vel! Hun så nesten provoserende på meg og kløp meg lett i armen og lo igjen.
– Neivel, men jeg skjønner ikke helt, hva er galt med det da? Jeg mener, det må jo være fint å elske masse, holde det gående, ikke sant?
– Jo da, men de få mannfolka jeg har vært borti er jo helt ferdige som en klut når jeg bare vil fortsette selv etter mange omganger. Du aner ikke hva som settes i gang når jeg først har begynt, sa hun bråkjekt igjen og lo litt avvergende.
– Jasså, du mener du er for sulten til at menn kan henge med?

Nå hadde det blitt riktig livlig mellom beina på meg. Lille-mann var hard og god allerede, den sprengte på i shortsen og var lett synlig der nede. Den uventede dreiningen samtalen hadde tatt, gjorde heite inntrykk på meg. Handa hennes strøk meg nå konstant over armen. Den var jo såå myk og god. Hele kroppen min dirret av spenningen jeg følte. Her satt dama jeg så vidt hadde blitt kjent med og la ut om sine erotiske vaner til meg og gjorde meg kjempekåt. Jeg tenkte på fortellingen igjen og spurte:
– Men hvordan ville du ha endret historien min da? Rent konkret, mener jeg?
– Tja…først og fremst hadde det ikke utviklet seg slik. Dama i fortellingen fikk jo bare en orgasme slik du skrev. Jeg ville ha skrevet at hun fikk en serie med orgasmer, at hun kom i ett sett og skrek så høyt at flere naboer måtte høre det. Dessuten tror jeg ikke på at den mannen i fortellingen holdt ut så veldig lenge som du skrev, hehe…..ja, det var jo en fantasifortelling du skrev, ikke sant? Hun kikket på meg etter reaksjoner. Jeg sa:
– Vel, nå skal jeg være forsiktig med hva jeg sier, det var jo deg og meg i den fantasien, men jeg holder ut, og noen ganger jævlig lenge kan jeg bare fortelle deg. Jeg er ingen ungsau lenger, vet du.
– Hvor gammel er du da? Hun våknet liksom mer til nå.
– Nesten femti, svarte jeg, og det hørtes helt utgammelt ut.
– Nei, det tror jeg ikke, du ser da ikke ut som du er så gammel, er det sant?
– Jo da, bare et par måneder igjen til 50-årsdagen dessverre, jeg orker knapt tenke på det.
– Jøss, du ser jaggu meg temmelig mye sprekere ut enn det. Er du det også, spurte hun ertelystent igjen og dultet til låret mitt.
– Det får andre bedømme….kvitterte jeg megetsigende og holdt blikket hennes. Hun lo.
– Er det mer du ville ha endret i fortellingen kanskje?
– Ja, du skrev at hun sto opp etter den ene orgasmen sin og gikk i dusjen alene mens du gikk på kjøkkenet og kokte kaffe til henne. Ikke på tale! Jeg hadde tatt deg med i dusjen og kost meg mer med deg. Kaffen kan vente! Hun hørtes veldig bestemt ut.
– Jasså, og hva ville skjedd videre?
– Tja…..vi hadde vel elsket lenge og vel, så lenge som den der harde staken hadde klart å holde det gående tenker jeg, sa hun med et glis om kjeften og så fra den struttende pikken min og opp til øynene mine.
– Hmm….denne praten har sin sterke virkning…..beklager at han er så uoppdragen, fleipet jeg det bort.
– Beklager? Jøss, det er da ikke noe å beklage, det er da bare inspirerende og deilig.

Nå så hun nesten spørrende på meg et øyeblikk, kikket seg rundt i nabolaget, vi var alene, og så kom handa glidende sakte fra armen min, hun lente seg innover mot meg og lot handa gli ned over låret mitt og strøk varsomt over den beinharde kåte ståkuken min. Den gjorde et lite hopp av vellyst og jeg med. Jeg stønnet lavt, kjente en forførende duft av parfyme fra henne. Hun slapp ikke pikken da hun sa:
– Og kanskje vi skulle prøve å legge noe til den fortellingen din? Nå!

Det siste lille ordet kom bestemt og sa klart at dama var like lysten og kåt som jeg var. Hun slapp pikken og trakk handa si til seg da vi hørte lyden av en bil som kom rundt hjørnet av rekkehuset. Den parkerte rett over veien for oss mens vi ble sittende tause og avventende. Ei ung dame steg ut og forsvant bortover til en annen inngang. Så brøt hun stillheten.
– Jeg vil gjerne vise deg min versjon av fortellingen din…. Hun strøk meg hastig over pikkhodet igjen.
– Kom, la oss gå inn til meg, sa hun og reiste seg, gikk foran og forventet at jeg skulle følge etter henne. Jeg nølte ikke, labbet etter henne og så sultent på de store men faste skinkene som svingte så fristende. Pikken struttet tydelig i shortsen min, ingen som så meg kunne være i tvil om at jeg hadde kraftig ståpikk. Snart etter var vi innenfor døra hennes.
– Det er ingen vei tilbake nå, jeg er helt utsultet på sex, bare så du er klar over det, sa hun og lo litt.
– Jeg vil begynne med at vi dusjer sammen, fortsatte hun kattemykt og presset hele den frodige kroppen sin inntil meg.

Du verden for en deilig kåt og frodig kropp. De svære brystene hennes, de kraftige hoftene. Sterk i armene var hun også da hun slengte dem omkring halsen på meg, trakk meg inntil seg og kysset meg grådig. Tunga hennes banet seg vei inn mellom leppene mine, møtte tunga mi og da ble hun helt vill og stønnet frem:
– Fy flate, jeg ble så innmari kåt da jeg leste den fortellingen din, jeg skrev den ut og tok den med meg i senga der jeg kom to ganger mens jeg leste, vet du det? Jeg fikk kjempelyst på deg, og nå skal du sannelig til pers.
– La oss dusje, svarte jeg bare og trakk henne mot badet. Leilighetene våre var jo identiske, så jeg visste veien.

Straks etter sto vi i dusjen nakne. Pikken min struttet mot henne. Hun grep såpen og begynte med en deilig såpemassasje av kåtstaken min, dro forhuden sakte nedover det tjukke pikkhodet, myke fingrer gled med såpe over og rundt tuppen, kilte under pikkhodet og gled så videre helt ned og opp igjen langs skaftet. Åhhh….jeg stønnet av nytelse. Du verden for noen erfarne, gode hender hun hadde. Et skikkelig handlag med pikken som ble runket og lekt med etter alle kunstens regler.
– Mmm…du overdrev jaggu ikke om den pikken i fortellingen din, den skal jeg sannelig kose meg mye med. Ohhh…den er jo helt herlig stor og tjukk. Åhhh… så kåt du gjør meg.

Hun skyllet av såpen, bøyde seg og lot pikkhodet gli inn i munnen sin med en lekende myk tunge, sugde lett, slikket og runket og sugde kuken helt til bunns av skaftet. Fy flate så deilig det var når hun sugde den helt til bunns. På undersiden av kuken kjente jeg hvordan tungen hennes presset opp mot den, så gled den ut igjen, ny omgang rundt pikkhodet og langsomt og så vanvittig stimulerende helt inn til rota i munnen hennes. Hun mumlet:
– Jeg skal sannelig få deg til å sprute nå, jeg vil smake på spruten din. Åhhh….jeg blir gal av å tenke på å få se deg sprute. De ballene der må ha masse deilig tjukk sæd i seg. Kom, ikke hold igjen, la meg få spruten inn i munnen min, sprut meg full!

Jeg bare stønnet, lukket øynene og pulte i vei i den herlige munnen hennes mellom de store, brede og myke leppene. Dusjvannet rant deilig nedover ryggen min. Åhhh….jeg var så innmari kåt, de mange månedene uten kvinnfolk….jeg kjente allerede etter et par minutter at denne ekspertbehandlingen ville jeg ikke klare. Ingen, absolutt ingen, hadde noensinne sugd kuken min slik. Det var helt utrolig deilig og opphissende. Handa hennes og munnen gled i en deilig samkjørt bevegelse. Jeg kikket ned på de digre melonene hennes, kløp om dem med begge hender, hun stønnet grovt med kuken i munnen. Jeg var nå helt på tuppa, kjente ballesprenget presse på noe helt uholdbart, holdt pusten inne, så stønnet jeg grovt og høyt og skrek.
– Jeg kommer, jeg spruter, åhhhhhhh…jaaaaaahhh
– Jaaaa, skrek hun halvkvalt med den stramme beinharde kuken i munnen sin, slapp den litt ut, sleiket hastig under kukhodet med tunga si mens kaskader at sæd sprutet i flere voldsomt kraftige spruter i munnen hennes, noe på kinnene og nedover haken. De siste par sprutene endte mellom puppene hennes der hun sto på knærne foran meg på golvet i dusjen.

Hun runket meg sakte og mykt og klemte ut de siste sæddråpene av pikken, slikket den rein og smakte grundig på sæden, lot tunga rulle rundt den og svelget alt. Så tok hun pekefingeren og dro den langs kinnet sitt der mer sæd hang fast, fikk mesteparten med seg og slikket av fingeren.
– Mmmm….du smaker sannelig ikke verst, nei.

Hun gned den litt mykere kuken mellom puppene sine der sæden gjorde det mykt og glatt. Så stakk hun kuken helt inn i munnen sin og sugde godt og lenge, men jeg var nå hinsides en ny ereksjon. Det merket hun seg og sa:
– Mmmm….du kåte deilige mann, nå skal du vær så god kose for meg.

Hun slapp pikken, grep hånddusjen og såpen og vasket oss begge rein og tok noen ekstra strøk med såpe og vann i musa si. Noen runder med håndkledet og vi gikk inn på soverommet hennes. De lyse lakene så fristende ut. To dyner i ei diger dobbelseng var kastet til side, alt pent oppredd. Hun leide meg med et fast grep om pikken, svingte seg rundt og lot seg falle skrevende ned på ryggen på senga og løftet beina opp under seg.
– Slikk meg! Kommanderte hun kontant.
– Slikk meg til jeg skriker og flommer over av orgasmer! Jeg kommer fort og lett, pul meg med fingrene dine, sleik koseknoppen min så jeg hyler…åhhh…fy fan så kåt jeg er. Du skal jaggu få kjørt deg. Nå vil jeg ha pikk og alt du kan gi meg. Jeg vil ha tunge, lepper og masse kuk, skjønner du det. Jeg er sprekkeferdig! Sett i gang!

Hun strakte ut hendene etter meg. Jeg gled sakte ned på knærne foran de skrevende og løftede beina hennes. Du hellige Jeremias for ei herlig glattraket bollemus denne dama hadde. Fitteleppene hennes bulet mellom de kraftige lårene hennes. Hun dro en finger mellom dem og presset dem fra hverandre. Klitten kom tydelig frem, en diger svulmende klitt sååå illrød, innbydende og glinsende. Ja, hele fitta glinset i saftene hennes. Jeg nærmet meg sakte, ble veldig kåt på flekken igjen av å se denne nydelige glattrakede fitta. Jeg simpelthen elsker å sleike barberte fitter, særlig fyldig bollemus. Masse kjønnshår er det verste jeg vet. Glattbarberte fitter tenner meg vanvittig fort, selv nå etter den kraftige spruten for litt siden. Og denne bollemusa var helt utrolig innbydende med sine tjukke fittelepper. Jeg snuste inn duften av nyvasket herlig ung kvinnefitte, gjorde et ekstra stort nummer av snusingen. Hun stønnet og grep om hodet mitt, presset meg mot kjønnet. Jeg rakte ut tunga mi så lang den var, dro tuppen forsiktig og prøvende rett over klitten. Hun vrælte og vred seg i et kåt stønn.
– Ja, åhh sleik meg, pul meg, gjør hva du vil, knull meg sakte, knull meg hardt, ta meg, kjør meg til himmels! Jeg vil pules, pules, masse! Gi meg alt, kuken, fingrene, tunga. Pul meg!
– Og jeg vil sleike den kåte bollemusa di, den deilige våte deilige bollemusa di, svarte jeg i samme tone.

Jeg sleiket opp og ned, på tvers og tilbake igjen. Under klitten, over den, brettet fittelepper til side, kjørte en, så to fingrer inn i den deilige bollemusa, gned heftig oppe på innsiden av venusberget, merket at hun var ekstra følsom der, fortsatt med fingermassasjen der, sleiket i meg safter som rant av henne. Hun stønnet og vred seg som en makk nå, heftige jukk mot ansiktet mitt. Hun knullet hele hodet mitt liksom og presset hendene mot bakhodet mitt. Plutselig, mens jeg masserte innsiden av skjedeveggen, hev hun voldsomt etter pusten, holdt inne og så brast det for henne. Hun vrælte ut et langtrukkent brøl og ristet i voldsomme skjelvinger, jukket frenetisk mot ansiktet mitt og knep lårene om ryggen min. Jeg satt beinfast i skruestikka hennes mens hun ristet lenge og vel i orgasmespasmene. Men jeg gav meg ikke og fortsatte ufortrødent videre med tunga og fingrene. Det varte ikke lenge, første orgasmen hadde knapt lagt seg før hun skrek til igjen, kroppen ristet enda verre, fittemusklene knep hardt om fingrene mine og lårene skrudde seg hardt om ryggen min. Plutselig sto en tynn stråle rett ut av fitta hennes og i munnen min samtidig som hun skrek og hyperventilerte. Det smakte salt. Hun hev voldsomt etter pusten og stønnet mens de siste spasmene red henne.

Hun rullet halvt over på siden etter litt, slappet litt av, men stønnet fortsatt, snappet etter luft. Jeg ble holdt mellom lårene hennes og slikket i vei i fitta. Saften flommet av henne, jeg var dyvåt over det meste av ansiktet mitt, men slikket og slafset fittesafta hennes.
– Åhh…gi meg en liten pause nå, jeg er helt gåen. Fy flate som du sender meg til himmels. Du trykker og sleiker akkurat på de rette punktene. Jeg har aldri opplevd noe så innmari sterkt, stønnet hun, jeg føler jeg revner fullstendig!
– Mmm….godt du likte det, jeg var litt engstelig da du var så stor i kjeften og lurte på hva jeg hadde gitt meg ut på, fleipet jeg.
– Hehe, lo hun, jeg sa jo at jeg har slitt ut de mannfolka jeg har knullet, men ingen av dem har gitt meg sånne vanvittig sterke orgasmer som du. Deg skal jeg sannelig få mye glede av, håper jeg, og det er jo sååå praktisk å ha deg som nabo.
– Den leiligheta di burde du betalt en mye høyere pris for med en slik nabo, fleipet jeg, og hun slo opp latterdøra på vidt gap.
– Ja, og jaggu fikk jeg noe så innmari deilig på kjøpet, helt gratis!
– Og mer kommer det om det står til meg, sa jeg bråkjekt.
– Da må jeg gjøre noe med den der hengepikken, kvitterte hun, snudde seg i senga, grep om slappkuken og puttet den i munnen sin.

Så begynte hun nok en gang å suge og massere ballene med hendene sine. Jaggu tok det ikke mange minuttene før kraftkaren sto som en gjerdepåle igjen. Det ble mange knull utover kvelden, både på kjøkkenbordet, stående bakfra ved kjøkkenbenken, i dusjen med rennende vann. Siste knullet den kvelden ble et riktig deilig rompeknull. Det var helt nytt for henne, ja ganske så uvant for meg også siden jeg bare en gang hadde prøvd dette uten å bli imponert, og da ble hun helt vill og jamret og skrek som en gal i en multiorgasme jeg aldri hadde opplevd hos kvinner før. Da hun endelig hadde fått nok, verket testiklene mine som fanden sjøl, alle muskler i kroppen min var mørbanket og jeg var totalt utslitt. Jeg sovnet som en stein i senga bakom ryggen på henne. Og sannelig ble det frokostknull dagen etter, et raskt lite knull der hun skreik som en stukket gris mens jeg fylte opp den deilige bollemusa hennes, og et år seinere knuller vi fortsatt flere ganger i uka. Sexbomba pleier å komme til kaffetider om ettermiddagene til meg og går sjelden hjem før seinkveld. Hun er til de grader kåt hele tiden og flirer og vil ha pikk. Ikke meg imot, nei. Et par timers knulling flere ganger i uka tar på, og kollegene mine på jobb spør stadig hvorfor jeg ser så sliten ut hver dag. Hva skal jeg svare? ”Det fulgte bollemus-bonus med kjøpet av leiligheta”?