Når drømmer møter sannhet

Verden suste forbi i toppfart, åkre gylne av solskinnet som danset på korn, grønne trær som danset i vinden, og en blå himmel. Sommeren var kommet til Norge, og den presenterte seg på sitt vakreste. Jakob kunne kikke ut vinduet på toget i timesvis uten å ha behov for videre distraksjoner. Noe med landets natur roet ham ned, synet av en vid, varm verden med sunne planter og trær begravde hans frustrasjoner over menneskets dårlige innflytelse på jorden dypt i bakhodet, gav ham en pause. Men han kunne ikke påstå at dette var toppen av hans frustrasjoner for øyeblikket. Toppen av frustrasjonene var forårsaket av en dunking i buksene. Det kjentes litt som å ha en hodepine, bare at hvert dunk førte med seg velbehag istedet for hodepinens vanlige ubehag. Han var hard, og hun hadde holdt ham slik den største delen av de 6 timene togturen tok. Det at kroppen ikke hørte på når han fortalte den at det ikke var noe poeng å bli oppspilt enda var nytteløst, den hørte ikke etter.

Igjen ble Bach avbrutt, musikken stoppet et øyeblikk for å gi rom for telefonens pling. Hun hadde sendt en ny SMS. Jakob fisket opp mobiltelefonen fra bukselommene, og så på den igjen Bach igjen begynte å spille sitt mesterverk. Én ny melding mottatt, Marianne. Han låste opp mobillåsen, og åpnet meldingen.

«Jeg kan ikke tro at du faktisk kommer. Se hva som venter på deg her». Det var vedlagt et bilde, og han merket han måtte ta et dypt innpust før han åpnet det, og idet han så innholdet måtte han bite seg i leppa idet dunkingen økte i styrke. Han spente musklene i underlivet for å kjenne et hint av en nytelsesbølge gjennom kroppen. Det vedlagt bildet var tatt fra ribbeina opp, hun kikket på kameraet med et lurt smil, det sorte håret hennes danset i bølger ned mot skuldrene, og hennes mørke øyne kikket utfordrende mot kamera. De fyldige brystene hennes la press mot den sorte Bhen. Etter å ha studert bildet en stund trykket han på Svar.

«Det er på tide å begynne å tro, det er bare en time igjen til jeg er der. Du skal få igjen for denne togturen, lille pøbel». Han trykket Send, før han igjen la telefonen fra seg. I tankene kunne han se henne knyttet fast i en seng, naken og vill av lyst, en butterfly vibrator stroppet mot klitoris styrt av en fjernkontroll han holdt, mens hun tryglet ham om å få komme. Han smilte til seg selv av tankene men bestemte seg for at det var for tidlig for å straffe henne på det viset, de måtte bygge tillit først så hun visste at alt som skjedde var helt på hennes egne betingelser. Han forsøkte å stenge bildene ute av hodet, kikket ut vinduet og forsøkte igjen å nyte naturen. Seksuell spenning for ham hadde alltid vært styrt av det mentale. Tanker, bilder, fantasier, og scenario fungerte mye bedre for å få ham igang enn fysisk kontakt, selv om det fysiske heller ikke var å forakte. Hun visste dette alt for godt, og det var sannsynligvis derfor hun hadde tilbrakt de siste 6 timene for å holde ham mentalt på pinebenken.

Rundt seg kunne han se at folk begynte å gjøre seg klare for ankomst. Foreldre begynte å rydde opp drøssevis med rot fra sine barn, folk som hadde sovet begynte å samle sammen sine klær og eiendeler, og folk var på vei tilbake til plassene sine fra kantinevogna, mens andre samlet sammen kortspill og pakket de ned. Folk takler venting på forskjellige måter. Jakob hadde alltid tenkt at man kunne lære mye om et menneske ved å studere hvordan de behandlet ventetid. Togturer hadde alltid vært en interessant opplevelse på dette vis, ikke like interessant etter smartphonens ankomst men fortsatt ganske underholdende.

Togkonduktørens stemme hørtes gjennom lydanlegget på toget. Siste stopp Oslo S om 10 minutter, avstigning venstre side. Selv hadde ikke Jakob noe særlig å gjøre klart, bagen var i en hylle i avstigningsrommet der han kunne følge med den med blikket. Han visste at dersom noen ville stjele den på deres eget stopp var det lite han kunne gjøre, men komforten av å slippe å styre med bag gjennom vogna var verdt den lave risikoen. Samuel Barbers Adagio ble avbrutt av at telefonen igjen plinget en innkommende melding. Han løftet og låste opp mobilen for å se på den.

«Få igjen? Jeg? Jeg er da helt uskyldig. Jeg er på vei nedover nå.» Det hadde tatt hun lengre tid å få sendt denne meldingen, og ved det vedlagte bildet kunne han se hvorfor. Hun hadde tatt av Bhen for dette bildet, men hadde ryggen vendt mot ham så han ikke kunne se de nakne brystene. Istedet fikk han se henne på knær i bildet, i en sort blondetruse hvor hun presenterte rumpa mot ham, og kikket uskyldig over skulderen. Bildet var tydeligvis tatt med timer, om hun ikke hadde noen til å hjelpe henne ta sexy bilder av seg selv.

Faen, tenkte han for seg selv mens den harde bulen i buksene dunket hardt i spenning. Han skulle gjerne ha roet visse deler av spenningen ned før ankomst, så han kunne gå av toget normalt. Raskt og subtilt gled han hånden inn i buksene, under boxeren og reposisjonerte den harde pikken til siden, så den ihvertfall ikke pekte rett ut som en flaggstang mens han gikk. En varm iling ble sendt gjennom kroppen hans av kontakten, men han ignorerte den og gjorde seg klar til å gå. Forhåpentligvis var det ingen som stirret på skrittet hans uansett mens han gikk.

Da toget endelig stoppet på stasjonen nøt han fordelene av sin planlegging da han kunne gå rett ut av vognen, plukke opp bagen på vei ut og forlate toget før stormen av folk. Han visste at han nok burde følt seg nervøs, men dette var en av de følelsene han hadde mistet kontakt med for lenge siden. Istedet kikket han seg rundt og scannet området for henne mens han gikk. Han visste at det var en designert møteplass i senter av Oslo S og regnet med at det var der hun kom til å stå. Istedet fant ham henne med blikket ved slutten av perrongen, hun hadde nettopp forlatt rulletrappen og så også ut til å scanne området etter ham. Hun var litt kortere enn antatt, men det var de fleste mennesker han møtte. Hun hadde solbrillene som et impromptu hårbind, mørkebrune tettsittende piratbukser, og en sort luftig bluse. Han så effekten varmen hadde på henne der hun sto og scannet området, at huden hennes var halvfuktig. Hun var utrolig deilig.

Mens han sto og studerte henne fikk hun øye på ham, gliste bredt og løp bort for å gi ham en klem. Han møtte klemmen tett, men forsøkte vinkle skrittet bort så hun ikke skulle kjenne hvor hard ham var med en gang. Dette var det åpenbart at hun ikke ville ha noe av, for hun fulgte vinkelen og presset hoften mot den harde ereksjonen, hvilket sendte enda en bølge av nytelse gjennom kroppen hans. Hun kikket opp på ham med et lurt smil, mens hun dyttet fra med bakbeinet for å legge enda mer press på og sukket lett. Han møtte blikket hennes og kysset henne dypt, et kyss som hadde ventet i veldig mange år på å endelig bli kysset. Hun slang armene rundt skuldrene hans og presset ham mot seg da hun møtte kysset sultent, og hans egne hender strøk rundt livet hennes ned til rumpa, hvor de klemte til og presset hun opp. Tungene deres møtte for første gang og elektriske pulser ble sendt mellom kroppene deres, begge to lukket øynene og fortsatte å danse tungespiss mot tungespiss, lepper mot lepper, varm pust mot varm pust. Han kjente lysten for henne bli sterkere av kontakten, og hørte at hun følte det på samme måte av sukkene hennes, og måten hun forsøkte å presse underlivet tilbake mot ereksjonen hans. Idet kysset var på vei til å ende brukte han tennene mot underleppa hennes og bet lett til. «Min tur å gjøre det der.» Sa han. Hun gliste.

Det var noen i folkemengden som hadde stoppet for å se på hva de antok var et nyforelsket par som møttes igjen. Marianne la merke til de, rødmet dypt og tok hånden hans for å lede ham ut. «Jeg håper du ikke har spist enda, for jeg vil lage frokost til deg.» Hun så mer nervøs ut enn handlingene og ordene hennes tilsa, men hun kikket spørrende opp på ham. De dype mørke øynene han hadde fantasert om så mange ganger. «Nei, jeg har ikke sansen for maten på toget.» Han smilte til henne. Hun hadde begynt å lede veien ut av Oslo S.

Turen til hennes leilighet var relativt hendelsesløs, hun kikket masse på ham, han kikket tilbake, de begge kjente spenningen av å være på samme sted fysisk, noe de begge på en måte hadde trodd aldri kom til å skje. Da de kom frem til leiligheten og hun låste opp for å slippe de inn, gikk hun med et selvtilfreds smil, han kunne se hvordan hun følte hvert øyeblikk de var sammen og hvordan følelsene fylte henne med forskjellige impulser og tanker. Han misunte henne den evnen, men likte å se det. Vel inne i leiligheten slang han fra seg bagen, og satte seg ned på en kjøkkenstol og så på henne mens hun raste rundt på kjøkkenet for å hente og gjøre klar ting for frokost.

Jakob lot følelsen av at reisen var over synke inn. «Jeg kunne trenge en dusj.» Sa han og kikket på henne. Marianne kikket mistenksomt på ham. «Ok, men kald dusj! Ingen orgasme.» Hun skulte og smilte lurt. Han hevet øyenbrynene men godtok vilkåret, og hentet ut skiftetøy og toalettsaker fra bagen før han fant veien til badet. Marianne hørte dusjen starte, og smilte for seg selv med tankene på at han allerede var naken i leiligheten hennes, dog ikke helt som hun først hadde antatt. Hun begynte å vispe sammen egg for å lage eggerøre og bacon, energirik og god frokost. Hun hadde en følelse av at de kom til å trenge det om spenningen så langt hadde vært noen antydning.

Hun visste at han hadde endret seg de siste årene. Han virket mer komfortabel med å ta kommandoen, sikrere på seg selv, men også ganske lammet følelsesmessig sett. Tanken på gutten med de ville fantasiene, den lure humoren og den djevelske sjarmen som først hadde tatt hjertet hennes fylte henne med et melankolsk savn. Hun var sikker på at han fortsatt var der et sted, og hun så glimt av ham iblant, det var bare så mye annet i veien som så ut til å stenge ham borte. Disse nye fantasiene hans med BDSM skremte henne, men hun visste at han ikke hadde noen sadistiske tendenser. Stolte hun på ham? Hun konkluderte med at det nok handlet mest om kontroll for hans del, han hadde jo alltid vært litt kontroll freak. Hun ville la ham gå tvilen til gode og se hva som skjedde.

Marianne hørte dusjen bli slått av, og mens hun dekte på og gjorde klart for frokosten deres hørte hun badedøren gå opp, og han kom inn i rommet igjen.Håret hans var halvfuktig fortsatt, og hans klare blå øyne møtte hennes før han smilte lurt og satte seg ned ved bordet. Hun måtte innrømme at hun var mer sulten på ham enn hun var maten, men hun spiste godt for å bygge opp energi til hva som kunne bli en svært aktiv dag. De hadde spilt gjennom scenarioet nok sammen mentalt for at hun var ganske sikker på at ting kom til å skje. Tanken på det fikk hun til å klemme lårene sammen så svake ilinger strømmet gjennom kroppen hennes. Hun lukket øynene i et millisekund før hun husket situasjonen hun var i, sperret øynene opp og merket at Jakob absolutt hadde lagt merke til det. De klare blå øynene boret gjennom henne og hun følte seg naken og avslørt under de.

«A penny for your thoughts» Sa han endelig, med et lurt halvsmil over leppene. Hvordan kunne han lese henne på denne måten? Dette var første gangen de faktisk hadde møttes. Det var urettferdig.

Hun kremtet hardt, og så ned i maten istedet for å svare.

Etter frokosten så han på henne mens hun ryddet av tallerkene og den resterende maten. Han tilbød seg å hjelpe men det var ikke så mye å gjøre, så hun tok det bare. Han så på de sorte lokkene hennes, den varme sjokoladefarvede huden, kurvene hennes mens hun bøyde seg ned for oppvaskmaskinen. Hun var utrolig vakker, og begjæret i ham hadde ikke roet seg betraktelig etter dusjen, spesielt ikke etter at han så hvor tent hun var under frokosten. Han forsøkte mentalt å kombinere bildene han hadde sett av hennes nakne hud med formene under klærne foran ham nå. Han likte hva han så.

Da hun var ferdig med å rydde av bordet snudde hun seg og merket hans begjærende blikk. Spenningen kjentes ut til å vokse mellom de. «Hva nå?» mumlet hun mens hun møtte blikket hans. «Nå kan du også gå og ta en dusj, og etterpå kan du komme ut hit i bare undertøyet. Jeg sa at du skulle få igjen for pøbelfaktene dine under togturen.» Han så på henne og funderte, før ene munnviken gikk opp i et halvsmil. «Har du noensinne blitt spanket?»

Marianne sperret opp øynene og visste ikke om hun skulle ta han alvorlig eller ikke. Hun følte mest for å le rått og be ham glemme det. Men det var noe i minen hans som fortalte hun at han ikke spøkte, og hun hadde jo lovt seg selv å holde et åpent sinn. «Nei.» Sa hun nølende og så på ham. «Okay, da når du er ferdig i dusjen kan du komme og stille deg ved meg, så snakker vi litt, så får du 20 klaps på baken for at du var så uhøflig mot meg og holdte meg tent under hele togturen.» Underbevisst så hun på hendene hans, hun visste at han var venstrehendt, så hun så på venstrehånden hans som om den var hennes dommer og bøddel, hun så for seg scenarioet i tankene. Det så ydmykende ut, hun visste ikke om hun ville. Men det var kanskje også litt sexy. «Okay.» Sa hun, og lagde en furteleppe, før hun gikk i dusjen som hun fikk beskjed om.

I dusjen funderte hun igjen på den bisarre mannen som satt på kjøkkenet hennes. Han var så annerledes fra gutten hun forelsket seg i, men fortsatt akkurat den samme. Hun strøk hendene over den nakne kroppen sin mens hun såpet den inn, og hun kjente ilinger i kroppen mens fingrene strøk over brystvortene, og merket først nå nøyaktig hvor våt hun hadde blitt av tanken på hva han hadde sagt kom til å skje når hun kom ut igjen. Kjønnet var oppsvulmet, vått og inviterende. Da hun strøk fingrene over det måtte hun gispe av ilingene som strømmet gjennom henne. Hun strøk hendene over rumpa som om hun beklaget til den hva som kom til å skje. Hun visste ikke om det kom til å bli godt eller vondt, ubehagelig eller behagelig, latterlig eller spennende. Hun skylte av seg og gjorde seg ferdig i dusjen, bestemt på å finne det ut.

Da hun kom ut av dusjen kom hun bare i det sorte blondeundertøyet hun hadde sendt bilde av. Hun sto foran ham og så ned i bakken, både flau over å være så avkledd, usikker på hva som skulle skje, og at hun rollespilte det å skamme seg over oppførselen sin. Jakob så på henne, øynene dro på reise opp hele kroppen hennes, over den vakre nakne huden, til de myke brystene, blikket hennes som fortsatt var vendt nedover. Det dunket hardt i bulen i buksene hans, han vurderte å reise seg, presse henne mot veggen eller kjøleskapet og bare ta henne der og da, men det var ikke planen nå. Om han skulle introdusere henne for denne delen av livet sitt måtte det gjøres riktig, og han måtte yte mer selvkontroll enn som så.

«Jeg vet at du er ny for dette, så jeg kommer til å være forsiktig med deg. Det kommer ikke til å gjøre vondt, mesteparten av opplevelsen vil være mentalt, det å overgi kontrollen til en annen og å underkaste seg hans vilje. Uavhengig av det er det noen regler. Om du føler ubehag og vil jeg skal vente eller roe ned, sier du «Gul», om du vil at jeg skal stoppe helt sier du «Rød». du er helt i kontrollen og kan stoppe dette når som helst du vil. Forstår du?» Marianne nikket.

«Ok, legg deg over fanget mitt, rumpa til venstre.» Igjen gjorde hun som hun fikk beskjed om. Hun var glad hun fortsatt hadde trusa på seg, men følte seg veldig ydmykt alikevel, hun lukket øynene og ventet på at han skulle begynne, istedet hørte hun ham prate igjen. «20 klaps, jeg vil at du skal telle de for meg, og husk sikkerhetsordene Gul og Rød, dette fungerer bare om du faktisk bruker de når du trenger det.» Hun nikket igjen og lukket på nytt øynene mens hun ventet på det, istedet kjente hun at trusa ble dratt av henne. Faen tenkte hun, men fant det litt spennende at han så både den nakne rumpa og det oppsvulmede kjønnet hennes. Kanskje han ombestemte seg?

Hun kjente han stryke varmt opp baksiden av lårene hennes, mens rumpa hennes sitret forventningsfullt. Endelig strøk hånden hans over rumpeballen, og hun forberedte seg mentalt. Plutselig kjente hun ikke hånden hans over den lengre, før den klapset til og den forvirrede kroppen hennes sendte ilinger gjennom hele henne. Hun sperret opp øynene. Det gjorde litt vondt da han traff, hele hånden traff samtidig så han må ha kurvet hånden, men nå da han strøk over der han klapset føltes det mest varmt og sitrende.

«Vi legger til 5 klaps til for at du glemte å telle.» Hørte hun. Faen! «En!» stønnet hun ut. Igjen kjente hun håndflaten forlate rumpa, før han klapset henne to ganger til, på samme sted begge gangene. «To! Tre!». Han strøk henne varmt over rumpeballen igjen, før han klapset den andre rumpeballen to ganger på rad. Hun glemte ikke å telle igjen, og for hvert klaps kjente hun at det gjorde mindre og mindre vondt, selv om hun ble mer og mer øm. Endorfinene kroppen naturlig sendte som smertestillende la henne i en varm god rus, og mot slutten presset hun rumpa ertende opp mot ham for å invitere de siste klapsene. Da det var ferdig smilte hun for seg selv. «Hva sier du nå?» Hørte hun ham si. Hun visste ikke, men gjettet. «Takk?» Hun snudde seg og så opp på ham, der han strøk henne varmt over rumpa, og først nå lot fingrene gli over det søkkvåte kjønnet hennes. «Spør du?» Svarer han og kikker på henne, et halvsmil om leppene hans. «Tusen takk» sier hun og gisper lett når hun kjenner fingrene hans gli over henne.

Han tar tak rundt ribbeina hennes og under knærne, snur henne rundt og løfter henne opp så hun presser mot den varme kroppen hans. Rumpa hennes kjennes fortsatt øm, mens han bærer henne mot soverommet han ikke vet hvor er. Etter at han har bært henne inn på stua og forsøkt å bære henne inn på vaskerommet, ler Marianne og peker på riktig dør. Jakob legger hun ned under seg og kysser henne varmt, hun sprer beina og krysser de rundt livet hans, presser det våte kjønnet mot bulen i buksene hans så hun hører han gispe, og dypt under de klare blå øynene ser hun en vill ild av begjær. Hun føler seg ikke særlig mer i kontroll selv, og hendene hennes flytter seg raskt ned mot jeansene hans, knepper de opp og drar både de og boxeren ned lårene hans. Han hjelper til å dra de ned og sparker de av seg.

Fortsatt svimmel etter endorfinrusen griper hun hardt tak i skaftet hans, og det at han lukker øynene og gisper høyt i nytelse viser hun nøyaktig hvor kåt han faktisk er. Hun griper fast tak helt nede ved rota, kjenner varmen hans mot hendene, og stryker opp og ned lengden av skaftet raskt. Han hviler hodet mot skulderen hennes idet kroppen hans støter tilbake mot hånden hennes, og pusten hans er kort og avbrutt mellom gispene av nytelse. Han legger en hånd på skulderen hennes for å få henne til å stoppe, så han ikke kommer før han engang har vært inni henne. Idet hun slipper tak og stryker hendene opp brystkassa hans tar han selv tak i pikken sin, stryker hodet av den mot det våte kjønnet, lar det fuktede hodet erte over klitoris idet han stryker frem og tilbake over den, før han presser skaftet lengre ned, og støter dypt inn i henne. For første gang reagerer begge kroppene nøyaktig likt.

Han ser stjerner. Nytelsen er intens, og følelsen av henne våt, trang og inviterende får stormen til å bygge seg sterkere i ham mens serier av nytelsesbølger skyller gjennom kroppen hans. Hun gisper høyt, sårbart, idet hun kjenner hvordan han fyller henne helt, hvordan alle fantasiene deres har ledet til dette punktet, hvor de begge er så fylte av begjær at kontroll er umulig. Hun vrir og roterer med hoftene for å kjenne mer hvordan han presser mot veggene i henne, varmen hans idet han støter i henne igjen truer også henne ved at nytelsen skyller i bølger.

Jakob tar den ene hånden hennes fra brystkassen, suger peke og langfingeren vått inn i munnen sin for å fukte de, og leder de ned så hun skal stryke klitoris slik hun selv best vet hvordan. Idet han ser hun sette igang, ser øynene hennes lukkes mens hun konsentrerer seg om å slippe nytelsen gjennom, begynner han å støte rytmisk og dypt i henne. Følelsen av henne gjør han svimmel, lukten av henne er berusende deilig, og han bøyer hodet ned mot siden av nakken hennes for å bite til, så han også kjenner smaken hennes. Han hører henne klynke i nytelse da hun kjenner han bite, og han merker seg at armen hennes beveger seg intenst mens hun stryker seg selv.

Han merker selv at den rytmiske støtingen ikke kan opprettholdes mye lengre, da bølgene med nytelse som skyller gjennom han er blitt enorme, og bare det å holde seg fast uten å gi hen til orgasmen som truer kommer til et punkt hvor det ikke er noen vei tilbake. Heldigvis hører han klynkene hennes øke i intensitet, og kjenner det våte kjønnet hennes klemme mot skaftet igjen og igjen idet hun bygger opp orgasmebølgene. «Åh gud, Jakob, Jakob Jakob Jakob Jakob» Det blir for mye for ham også, han stønner navnet hennes høyt. «Åh Marianne, kom for meg, nå!» Kjønnet kliper hardt mot skaftet idet hun lydløst og skjelvende gir seg helt hen til orgasmen, pikken svarer med selv å skyte ut sin orgasme, og hodet hans fylles av den ville stormen mens han spruter dypt i henne, etter en liten stund begynner stormen å stilne, og han ligger utslitt over henne.

Hennes egen hånd har gitt slipp på klitoris, og hun putter de våte fingrene med smaken hennes i munnen hans, før hun hviler begge armene på ryggen hans, øynene lukket, og nyter øyeblikket de har sammen. Etter en stund glir han ut av henne, og legger seg ved siden av henne og stryker hånden ned den vakre, mørke huden hennes. Først nå åpner han stroppen på Bhen hennes og tar den av, så han får nyte synet av de vakre fyldige brystene hennes også.

Hun ser på at han nyter synet og ler, før hun stolt presser brystene mot ansiktet hans. Til svar lar han hånden gli over den ømme, røde, baken hennes og gir den et lett klaps, som kjennes så mye mer intenst ut etter omgangen hun fikk tidligere. Hun smiler for seg selv med lukkede øyne, hans mange sultne blikk en bekreftelse på hvor mye han liker det han ser når han ser på henne.

«Vi burde ha gjort dette for flere år siden» Mumler hun gjennom tåken av nytelse som varmer kroppen hennes.

«Det burde vi. Men nå fungerer også bra.» Svarer han stille, også han har øynene lukket, og hendene stryker over kroppen hennes og nyter varmen og følelsen av den.