Natten man ikke kunne glemme

Jeg ser ut av det lille flyvinduet, vi har akkurat passert det øverste skylaget og er innhyllet i en mystisk tåke. Jeg kjenner hvordan ørene mine formelig krymper seg under trykket. Setebeltskiltet slokkes og vognen med drikkevarene kommer forbi meg. Jeg kjøper en liten champagne og nyter den rolig mens jeg stirrer utover skyene. Pokker hvordan jeg hater jobben min, fly rundt på disse knøttsmå flyene hvor man sitter klemt sammen med folk man ikke kjenner i det hele tatt, du kjenner følelsen?

Jeg snur meg bort fra vinduet og synet som møter meg er meget vakkert, jeg ser rett inn i den stramme rumpa til flyvertinnen som står bøyd over setet på den andre siden av midtgangen. Skjørtet hennes former seg etter rumpeballene og formene hennes. Uten at jeg merker det selv, bøyer jeg meg litt ned for å prøve å se under skjørtet hennes. Hun snur seg brått rundt, hun må ha kjent den varme pusten mot lårene sine. Jeg merker først nå hvor jeg har hodet og trekker meg flau tilbake og sitter taus og mutt resten av turen, jeg kaster naturligvis noen stjålne blikk framover mot midtgangen etter henne.

Vi lander etter mye om og men, flyet er over 3 timer forsinket og møtet som jeg skulle til er akkurat slutt. Jeg reiser meg fra setet og går bortover midtgangen med håndbagasjen i høyrehanden. Betjeningen står og sier den vanlige setningen som så mange ganger er trykket inn i hodet mitt. Jeg ser på ansiktet til flyvertinnene, det er 2 stykker på flyet, jeg ser hun jeg hadde den lille episoden med, hun møter blikket mitt og fester meg fast med øynene, de vakre krystall grønne øynene som knebler fast øynene mine til hennes. Jeg har lyst til å ta blikket til meg, men jeg kan ikke. Jeg er på vei ut da hun kommer bort til meg: «Sikkerhetskontrollen vil snakke med deg» Jeg stirrer litt forbauset i det vakre ansiktet hennes.

Det virker merkelig og jeg prøver å gå videre og ignorere ordene, så vidt jeg vet er det ikke noe kontroll på selve flyet, men den andre flyvertinnen stopper meg ved å legge en hånd på skulderen min. Jeg snur meg rundt, og ser inn i øynene hennes, de er kastanje brune (litt dårlig sagt, men de er kastanje brune så hva skal man si)
«Du – Jeg kaster et blikk på brikken som sitter på brystet hennes – Lise, så vidt jeg har vet, så er det ingen kontroll på selve flyet. Øynene mine fortsetter og henge på brystet hennes uten at jeg kan noe for det.
«Unntaks tilfelle, du må dessverre bli med oss»
«Kom med en gang, du holder opp køen» bryter den skjønne blondinen med smaragd øynene inn, jeg kaster ett blikk på navne brikken hennes, Helena.

Helena leder meg inn i et lite siderom, det er trangt der inne så Lise venter utenfor, Helena står presset tett innpå meg, jeg kjenner de små brystene hennes mot brystet mitt. Jeg har ingen anelse om hva som foregår, før:
«Kom på dette hotellet i kveld kl ni, rom 312, vi blir her bare i kveld, vi drar med et annet fly i morgen. Vist du kommer så gir vi deg din livs natt, garantert»
Før jeg får sagt et ord dytter hun meg ut av det lille kottet, og jeg kan bare stirre på den lille papirbiten jeg holder i venstrehanden, jeg allerede begynt å svette litt. Jeg studerer hotell navnet og prøver å huske rom nummeret.
Jeg tar fram en penn fra kofferten min når jeg kommer inn i ankomsthallen og skriver ned rom nummeret på lappen så jeg ikke skal glemme det.

Jeg tar en taxi til mitt økonomisk beskjedne hotell, og sitter i baren til klokken er ni, denne tiden bruker jeg på å vurdere situasjonen. Det beste som kan skje er at jeg faktisk får ha sex med disse vakre skapningene og det verste er at alt er et triks og jeg blir gjort til latter og de kontantene jeg er uforsiktig nok til å ha med blir borte. Jeg finner ut at det er verdt det og ber en mann i resepsjonen bestille en drosje.

Jeg stiger ut av bilen etter å ha betalt sjåføren, jeg står utenfor et hotell som er mye mer luksuriøst enn mitt eget, men ikke av de dyreste heller.
Jeg går inn i middels resepsjon, foran meg er det 2 heiser som leder opp til i alt 4 forskjellige etasjer, til høyre sitter det en resepsjonist som skuer på meg med et stygt blikk bak en stor disk av teak, jeg later som jeg aldri har gjort annet enn å gå fram og tilbake over gulvet på denne lille tresalongen. Jeg setter ben kurs rett på den venstre heisen og tar den opp til etasje 3. Jeg stiger ut av heisen og innser at jeg ennå kan snu, men det vil jeg ikke. Jeg leter meg fram til riktig hotellrom og banker på døren.

«Kom inn» roper en kvinnestemme på innsiden av døren, jeg bøyer ned håndtaket og dytter døren innover.
Det er en liten suite jeg er kommet inn i, framfor meg står det en himmelseng med rødt silke laken på sengen ligger en vakker skapning, men det kommer jeg straks tilbake til. Ved fotenden av sengen står det en flaske champagne i is. Til høyre for inngangen er badet vist jeg ikke tar feil. Tv-en står til venstre for det lille bordet.
Lise ligger utstrakt på sengen med de store brystene stående opp i en bh, en liten truse skjuler for kjønnet hennes, jeg kjenner på luften i rommet og kjenner den myke lukten av balsam og parfyme. Det brune håret hennes ligger spredt rundt på sengen der hun ligger henslengt på ryggen.
«Helena kommer straks, vil du vente eller vil du starte opp med meg?»
Jeg setter meg ned på sengen og ser på magen hennes som hever og senker seg i takt med pusten hennes, jeg tar en isbit fra sjampanjen og gnir den sakte rundt på magen hennes mens jeg slikker etter hånden sine bevegelser, jeg beveger meg oppover helt til jeg kommer til brystene, jeg kysser henne ømt og forsiktig mens jeg åpner bhen og tar den av. Jeg plukker opp isbiten igjen og gnir den rundt brystvortene hennes mens jeg kysser henne.

«Dere holder på alt ser jeg» sier Helena som kommer inn helt naken, Lise vrir seg bort under meg slik at vi ligger sidelengs, bryst mot bryst, vi fortsetter å kysse og jeg kjenner de store brystene hennes presset mot meg. Helena legger seg bak meg og begynner å kle av meg helt til jeg er naken, hun legger seg bak meg og kysser meg oppover ryggen og biter meg tilslutt ertende i øret. Jeg åler meg nedover sengen og legger meg med hodet mellom de fyldige lårene til Lise, jeg kysser henne forsiktig noen ganger utenpå vagina før jeg tar tungen og slikker henne mellom leppene, jeg tar isbiten i munne og slikker henne igjen, hun vrir litt på seg når hun kjenner den kalde tungen min inne i seg. Jeg snur meg mot ansiktet hennes for å se responsen hennes, der ser jeg Helena som slikker brystene hennes og stryker henne over magen.

Lise puster tyngre nå og ber meg og Helena om å stoppe. Lise tar og binder hendene til Helena fast i hodeenden av sengen, hun ligger nå på magen med den runde rumpa oppover. Jeg legger meg på ryggen, løfter skrittet hennes opp og slikker Helena i kjønnet mens Lise suger meg som jeg aldri har blitt sugd før, jeg kjenner håret hennes mellom lårene mine hver gang hun drar hodet nedover lemmet mitt, kjenner tungen hennes som leker med hodet på lemmet mitt, herregud. Hun holder opp å suge og jeg tar pikken og setter det forsiktig mot Helenas vagina,
«Bare gjør det, hun liker det hardt» kommer det fra Lise som har lagt seg til ved siden av Helena og kysser henne. Jeg tar og kjører inn i åpningen hennes og jeg ser lemmet mitt som går inn og ut mellom leppene til Helena, hun klynker og stønner tungt for hvert støt jeg kjører inn i henne mens jeg ser på de to jentene som kysser hverandre intenst og rumpeballene til Helena som rister fram og tilbake etter hvert som jeg kjører inn.

Lise kommer bort og sier jeg skal trekke meg ut. Hun løfter opp rumpa til Helena slik at den står rett til værs, så stikker hun tungen inn i bakhullet og slikker rundt anal åpningen, jeg gjør det samme og tungene våre arbeider sammen rundt åpningen til Helena mens vi fingrer henne i kjønnet. Lise legger seg på ryggen under Helena og begynner å slikke kjønnet hennes, lemmet mitt er så stivt som det aldri har vært, Lise spriker med bena slik at jeg skal komme til, jeg tar pikken min og stikker den inn i kjønnet til Lene samtidig med at jeg kjører en finger inn og ut rumpehullet til Helena. Jeg dytter pikken inn og ut av Lene, jeg tar to fingre inn i rumpa på Helena og jeg merker at hun strammer seg litt, men så slapper hun av igjen. Jeg kaster et raskt blikk på Lene der hun ligger og blir knulla mens hun slikker Helena så saftene hennes renner utover ansiktet til hennes. Hun klynker ofte og kommer med store stønn og sukk. Jeg tar en finger til inn i rumpehullet til Helena og ser de gli inn og ut av den mørke åpningen hennes.

Jeg drar fingrene ut og, tar pikken min og dytter den forsiktig inn, jeg presser den millimeter for millimeter og Helena puster tyngre for hver centimeter jeg får inn, når jeg er helt inne drar jeg kroppen min forsiktig fram og tilbake, jeg øker tempoet gradvis, jeg ser på rumpehullet hennes og pikken min som glir inn og ut av åpningen. Jeg øker takten på støtene og ser rumpeballene hennes skjelve litt for hver gang jeg kjører lemmet mitt helt inn. Lene arbeider hardt med tungen og fingrene i kjønnet til Helena. Hun kan ikke være langt fra orgasme nå, jeg kjenner hvordan musklene hennes har begynte og stramme seg og hvordan hun støter villere og villere imot lemmet mitt. Jeg kjører raskt inn og ut rumpeåpningen hennes. Hun skriker kjempehøyt og spenner seg i en bue, jeg kjører hardere og hardere, tar et raskt blikk på Lene som ligger og slikker så brystene hennes og det brune håret hennes rister fram og tilbake. Helena senker seg ned igjen og orgasmen er slutt.
«Så er det vår tur igjen» sier Lise, hun rister det brune håret sitt, og tørker saften fra Helena vekk fra munnen sin. «Vi lar henne stå der til senere bruk, hun liker det sånn» Jeg kaster et blikk på denne kvinnen som står bundet til sengen og puster tungt med hodet nedover og rumpa pekende oppover, ventende på nytt bruk

Lise kommer oppå fanget mitt i sittende stilling og trer seg nedpå kuken min, hun gynger fram og tilbake med igjen lukkede øyne, jeg tar ene brystvorten hennes i munnen og lar tungen slikke rundt den mens jeg kjenner kroppene våre som gnis mot hverandre og varmen fra hverandres kjønn og kropp, tempoet øker og hun blir villere og villere, vrir på seg og stønner høylydt. Hun legger hele vekten sin oppå meg og jeg legger meg bakover på sengen, jeg ser opp på henne, hun hopper og gynger fram og tilbake på lemmet mitt mens de stor brystene hennes følger hver bevegelse kroppen hennes tar. Jeg ser det brune håret hennes riste frem og tilbake og i ett sekund gjemmer det hele ansiktet hennes og i det neste henger det i rette linjer nedover den nakne ryggen hennes som leder til rumpa. Jeg tar hendene mine rundt rumpeballene hennes og hjelper henne og gynge fram og tilbake. Hun stikker to av fingrene sine inn i munnen min og jeg ser hun fører dem elegant bak ryggen sin og videre nedover mot sprekken og hvordan hun lirker de inn i rumpeåpningen.

Hun rir hardere nå, hun gynger raskt fram og tilbake, jeg tar fingrene mine bort til leppene hennes og væter de inn med saftene hennes, så fører jeg de bort til rumpa og stikker 2 fingre inn. Hun drar sine egne fingre ut fra der og stikker de inn i munnen min og jeg lar tungen sirkle rundt dem med stort begjær.
Hun reiser seg opp og binder løs Helena, Helena legger seg på ryggen med hodet pekende mot hodeenden av sengen, Lene legger seg oppå henne med hodet andre veien og de slikker hverandre. Jeg går til fotenden av sengen og stikker pikken inn mellom leppene til Helena, jeg dytter rolig inn og ut og jeg hører det kommer surkle lyder fra kjønnet hennes når jeg kjører inn og ut. Jeg tar godt tak rundt rumpa til Helena og kjører på hardere inn i kjønnet hennes, jeg ser på Lene som slikker rundt kjønnet til Helena mens hun blir slikket selv. Jeg tar og gir Helena et klask på rumpe og hører et lite hikst og så et sukk, jeg gjør det en gang til på den andre rumpeballen. Lene ser opp fra kjønnet til Helena og smiler til meg. Hun tar pikken min ut av kjønnet til Helena, setter seg på kne og begynner å slikke på ballene, så lar hun tungen gli sakte rundt hele pikken. Helena reiser seg opp og kommer bort og slikker rundt meg mens Lene suger og drar hodet fram og tilbake over lemmet mitt, jeg kjenner hvordan tungen hennes leker med spissen på pikken min.

Lene setter seg opp på kne og Helena legger seg på ryggen under henne og begynner og slikke henne bakover fra rumpa til leppene hennes. Jeg lukker øynene mine i et nytelsens sekund og jeg kjenner hvordan leppene og tungen til Lene arbeider rundt lemmet. Det holder på å gå for meg og Lene sier at jeg skal komme i rumpa hennes.

Hun legger seg raskt over sengekanten med knærne på gulvet og føttene sprikende, Helena legger seg ved siden av henne og begynner å kline rått med henne, jeg kysser rolig rundt rumpeåpningen hennes før jeg lar tungen sirkle seg inn og slikke rundt åpningen hennes, jeg begraver hele hodet i rumpa hennes og slikker hardt mens jeg drar en finger ut og inn åpningen hennes. Etter litt er hun klar og jeg tar lemmet mitt rolig og kjører det inn i henne, hun kommer med et lite brått hikst og jeg kjenner rundt lemmet mitt hvordan musklene hennes strammer seg for så å slappe av. Jeg dytter rolig inn og ut og jeg anstrenger meg virkelig for å ikke å komme for tidlig. Jeg ser hvordan pikken min drar seg ut og inn mellom rumpeballene hennes og hvordan de kvinnene kysser hverandre kjærlig mens jeg knuller den ene av dem i rumpa.

Jeg øker tempoet og jeg kjenner at det ikke er lenge igjen, de har sluttet å kysse der framme og Lene konsentrere seg om å støte tilbake på lemmet mitt, rumpeballene hennes skjelver for hvert tak jeg kjører inn i henne. Jeg slår henne på den ene rumpeballen og ser hvordan den rister og skifter farge til et litt rødlig skjær. Jeg kjører intenst inn og ut og av analen hennes og hun roper høyt at jeg for guds skyld må komme inni henne. Jeg kjenner følelsen bre seg fra skrittet mitt og ut i hver del av kroppen min idet orgasmen kommer og jeg bare fortsetter og kjøre inn og ut av rumpen hennes helt til jeg er sikker på at det er over. Jeg faller over henne og vi puster ut sammen. Vi halvsover i denne stillingen et lite øyeblikk før Helena tar initiativ til å starte på igjen.

Jeg legger med ned på sengen, jeg er fortsatt sliten etter den første økten, jeg kjenner hvordan Helena setter seg oppå meg og begynner å gynge fram og tilbake med ryggen til meg, Lene planter det våte kjønnet sitt inntil ansiktet mitt og jeg blir klar igjen med engang. Jeg slikke kjønnet til Lene så hardt jeg kan mens jeg kjenner hvordan lårene til Helena gnikkes mot mine og hvordan kjønnet mitt blir dratt inn og ut av hennes.

Det er Lene sin tur til å få litt spesial behandling, hun legger seg på ryggen på det lille bordet, jeg tar føttene hennes og legger de oppå skuldrene mine så kjønnet hennes står helt åpent til meg. Helena slikker brystene hennes med en intensitet som bare kan bli kalt kjærlighet. Hun lar tungen sirkle over hele de store brystene til Lene før hun sirkler seg inn på brystvortene og slikker rundt dem mens hun klemmer de forsiktig. Jeg lar lemmet mitt kile litt utenpå leppene hennes før jeg kjører inn i henne, jeg støter rolig mot kroppen hennes og jeg ser hvordan Helena suger og slikker brystene hennes mens jeg sakt kjører inn og ut av henne.

«Hardere» klynker hun fram, jeg øker tempoet og jeg ser hvordan puppene hennes rister for hvert støt jeg kjører inn, jeg tar tak rundt lårene hennes for å få bedre fart, jeg ser hvordan kroppen hennes begynner å skjelve litt og hvordan kjønnet hennes renner av safter med lemmet mitt kjørende hardt inn og ut av det. Puppene hennes rister og jeg ser hvordan tungen til Helena sirkler hardt rundt den ene brystvorten hennes, Lene klynker høyt og jeg må ta tak rundt lårene hennes igjen jeg ser hvordan lemmet mitt drar seg raskt inn og ut av kjønnet hennes, så stikker jeg en finger inn i rumpa på henne og hun sukker fornøyd der hun ligger og klynker og nyter. Jeg tar en finger til inn i rumpehullet hennes og hun skriker og hyler mens jeg øker tempoet både på fingrene og lemmet mitt, musklene hennes spenner seg og hun hyler ut orgasmen. Jeg kjører ekstra hardt på i noen sekunder til for å være sikker på at hun får den maksimale nytelsen. Helena legger seg til rette på sengen og jeg legger meg oppå henne, jeg styrer lemmet mitt inn mellom leppene hennes mens jeg stirrer henne inn i de krystall grønne øynene.

Jeg dytter lemmet mitt inn og ut av henne, jeg ser inn i ansiktet hennes igjen, hun har lukket øynene og hun puster tungt under meg, hun dytter kjønnet sitt mot mitt og jeg kjenner hvordan hun tar tak med armene rundt meg og dytter hardt imot. Jeg øker tempoet og jeg kjenner jeg er på vei til å gå igjen. Jeg tar tak i madrassen og kjører hardt inn i henne, hun rister og roper ut orgasmen og jeg fortsetter og kjøre inni henne helt til jeg kommer og så spyler jeg sæden utover magen hennes.

Lene reiser seg og går naken med en vuggende rumpe bort og åpner champagnen, vi drikker et glass og så sovner vi i den store sengen.
Neste dag sitter jeg fornøyd i en taxi på vei tilbake til hotellet. Jeg elsker jobben min.