Nattmat

Jeg våknet av at det raslet i dynene. Eva sto på gulvet ved siden av senga vår.
«Hva er det?»
«Jeg er bare litt småsulten,» sa hun og i det svake lyset så jeg at hun smilte. «Bare legg deg til å sove igjen, du.» Jeg la meg til rette og trodde det skulle gå fort å sovne igjen. Men magen min ville det annerledes.
Jeg ble alltid så sulten når vi var på hytta. Det måtte være landluften som gjorde det. Jeg reiste meg i senga etter å ha kjent på sulten en stund, åpnet døra rolig for ikke å forstyrre Monika, Evas venninne, som sov i rommet ved siden av. Vi hadde ofte med oss venner på hytta. Forrige påske, for eksempel, hadde vi vært fire ektepar og tre unger. Jeg og Eva, et ektepar som var venner av oss, og de to sønnene våre med koner og barn.
Jeg listet meg gjennom gangen, gikk inn på kjøkkenet, gløttet inn stuedøra og bråstoppet. Fra kjøkkendøra hadde jeg full oversikt over stua. To modne kvinner satt i sofaen ved vinduet, kun opplyst av den sterke lykta på terassen. Den lyste inn gjennom vinduet og lagde streker fra sprossene i rutene, på kroppene deres. Eva satt i nattkjolen. Hun hadde den ene hånden på Monikas nakne bryst og den andre lå lett rundt nakken hennes. Monika satt i bare trusa, nattkjolen lå i sofaen. Hun hadde en hånd på Evas rygg og en hånd på den ene rumpeballen hennes. Ingen av dem oppdaget meg, så jeg satte meg så stille jeg kunne på en stol. Pikken hadde begynt å røre på seg under pysjamasbuksa, men jeg gjorde ingenting med det. Ikke enda. Dette var et vakkert syn, jeg ville ikke bryte fortryllelsen.
De strøk hverandre mens de kysset hverandre lett med myke lepper. Eva kysset seg nedover fra Monikas munn, ned halsen til venninna mens hun satt med øynene lukket. Eva fortsatte nedover den nakne skulderen hennes, strøk armen varsomt mens hun kysset seg nedover brystkassen. Da hun tok brystvorten til Monika i munnen, trakk jeg pusten dypt.
Jeg følte det som en ære å endelig få ta del i denne delen av min kone. Jeg hadde forlengst gitt mitt samtykke til pikekos, for jeg visste at det var en del av livet hennes før vi ble sammen. Det var også en del som jeg ikke klarte å tilfredsstille, derfor var det til det beste for oss begge at hun fikk leve ut sin bifile lyst. Men jeg hadde aldri fått se på henne når hun elsket med en annen kvinne. Hun var sky. Derfor var jeg livredd for å bli oppdaget da jeg trakk strikken i pysjamasbuksa ned og dro fram en stiv en. Begjæret ulmet i lysken, jeg klarte ikke la være.
Eva holdt den ene hånden varsomt rundt Monikas bryst, løftet den litt slappe puppen og kysset den mørke, stive brystvorten, gang på gang med lette, myke lepper. Monikas hånd kjælte med Evas halvlange, krøllete hår i nakken mens hun satt med øynene lukket og nøt Evas lepper rundt knoppen sin. Jeg grep pikken med høyreneven og dro noen langsomme tak. Monika tok tak i nattkjolen til Eva, dro den over hodet hennes og la et ben i sofaen bak henne, et ben foran henne slik at hun omfavnet kona mi med modne lår.
Da Eva smøg hånden nedi Monikas hvite truse, stoppet høyrehånden min i et alterert øyeblikk. Monika rettet ryggen og stønnet svakt mens hendene hennes roterte langsomt over Evas små, faste bryst. Eva tok tak i trusestrikken til Monika, smøg den ned til baken hennes og smatt den under da Monika heiste seg litt opp. Så fikk hun hjelp av Monika med sin egen truse.
De to nakne kvinnekroppene hadde vakre spor etter svangerskap, begge to. Det knøt seg i meg av glede over at de i sin alder kunne nyte hverandre slik. Høyrehånden min dro langsomt skinn igjen og den venstre hånden veide pungen og masserte steinene forsiktig. Jeg sperret opp øynene og kjente et sting av kåthet i lysken da Monika strøk nedover Evas mage og fingrene forsvant inn i dusken hennes. Hun kysset min kones brystvorter, slapp ikke huden hennes med tunga når hun gled fra det ene brystet til det andre mens hun masserte henne mellom bena. Evas hender strøk henne på ryggen, ustanselig, det var hennes tur til å lukke øynene og nyte. Det Monika gjorde var tydeligvis godt, for hun hadde et henført uttrykk i ansiktet. Det uttrykket jeg hadde sett så mange ganger når vi elsket. Pusten hennes gikk fortere og Monika økte takten. Jeg så de store brystene hennes vugge fram og tilbake i takt med hånda hennes mens hun masserte Eva. Hun holdt rundt det ene brystet nå, slapp ikke den stive vorten med leppene, sugde og slikket mens hånda gikk fram og tilbake i safter. Jeg kunne høre de våte lydene fra musa, skapt av kjønnssekreter og fingre i varme, myke fittefolder. Så la min kone hodet tilbake mens en nytelsesfull grimase kom over ansiktet hennes. Hun holdt pusten, hendene sluttet å stryke, fingrene trykket litt inn i ryggmusklene til Monika og kroppen ristet svakt av orgasme mens jeg tydelig så hvordan hun strevde for å være stille. For ikke å vekke meg.
Hun åpnet øynene, pustet ut og smilte glad til Monika da hun løftet hodet og strøk henne over kinnet. Hun strøk fingrene over Evas lepper, tunga stakk ut og smakte på saftene som Monika hadde hentet fra musa hennes, mens hun strøk Monikas nakne armer. Hendene beveget seg over til brystene igjen mens de to kvinnene smeltet sammen i et kyss, et vått, saftig, tungerullende et.
Det slo meg mens jeg satt og runket og stirret på dem, at de to kvinnene elsket så forskjellig fra hvordan jeg og Eva elsket. De strøk hverandre hele tiden, det hele virket så inderlig feminint og ømt. Jeg følte meg andektig der jeg satt og runket, som fikk lov å ta del i det på denne hemmelige måten. Eva la hendene på Monikas skuldre, dyttet henne varsomt tilbake i sofaen slik at hun ble liggende med hele kjønnet blottet mot min kone. Jeg syntes tydelig at jeg kunne kjenne duften av kjønn der jeg satt, men det måtte være ren og skjær ønsketenkning i en kåt fantasi. Eva stilte seg på knær, satte baken i været da hun la seg på albuene og dukket ned i Monikas dusk. Jeg svelget og kjente det knøt seg i ballene av lyst. Kona mi lå i sofaen vår på hytta og slikket venninna si! Jeg trakk pusten dypt, stirret på Evas hode som gikk opp og ned mens tunga gled over den småklynkende Monikas klitoris, hentet safter fra åpningen og dro med seg til klitten, lepjet kanskje i seg noen dråper og stakk kanskje en finger inn også? Jeg svelget igjen.
Brått ble stillheten i stua avbrutt av den boblende gurglingen fra en sulten mage. Min mage. De to kvinnene stivnet i den deilige stillingen og stirret på meg med store øyne, åndeløst og skremt. Jeg reiste meg langsomt, gikk mot dem og tenkte ikke på at jeg fremdeles holdt pikken min i den ene hånden og pungen i den andre. Jeg var passe paralysert selv, for kåtheten hadde bygget seg opp ved synet av de to elskende kvinnene, så jeg følte meg faktisk litt tåkete. Eva sto fremdeles med stussen i været og albuene godt plantet i sofaen. Monika hadde heist seg opp på albuene uten å samle bena. Verken hun eller Monika gjorde mine til å dekke seg til, eller i det hele tatt avbryte den intime akten. Jeg følte meg brått som det jeg var: En uvelkommen inntrenger som bare kunne pelle meg vekk. Jeg skulle akkurat til å snu og gå tilbake til senga for å runke da Monika så på meg, smilte svakt og så på Eva igjen før hun strøk Eva over kinnet. Eva smilte tilbake til henne, bøyde hodet og dukket ned i Monikas våte mus igjen.
Jeg skalv innvendig av begjær. Jeg var godtatt, det var godkjent at jeg hadde sett på dem. Dessuten hadde blikket og smilet til Monika føltes som en invitasjon. Jeg stilte meg på knær bak Eva i sofaen, la hendene på den runde rumpa hennes og gled inn i henne.
Så myk, så våt, så varm og deilig etter å ha hatt pikken i frisk luft så lenge. Jeg støtet helt inn og stirret på bakhodet hennes. Det beveget seg svakt opp og ned etterhvert som tunga hennes gled opp og ned i Monikas kjønn. Med hendene videt hun ut de kjøttfulle foldene, snudde seg mot meg og så på meg med et tungt blikk. Jeg gled ut og inn av Eva, stirret inn i Monikas røde fitte og kjente at det knøt seg i ballene igjen. Eva stakk tunga ut, la kinnet mot Monikas lår og lot meg få se når hun gned tunga mot venninnas klitoris. Opp og ned over den lille, røde, blanke knoppen fòr min kones tunge og klynkene til Monika lød litt høyere nå. Pusten hennes gikk fortere og hun la seg ned i sofaen, la hendene over de store, litt slappe brystene og masserte med runde bevegelser. Evas tunge gikk fortere og så rykket Monika til i kroppen. Hun stivnet, knyttet nevene og presset baken og hodet mot sofaen mens hun pustet ukontrollert og stakkåndet. Med noen harde støt sendte jeg spruten inn i Eva, kjente sitrende støt i pungen og lysken, og pumpet et par ganger til i den deilige orgasmen. Himmelsk, det var det det var.
Jeg trakk meg ut, stappet pikken på plass i buksa, og gikk og la meg alene. Lot de to kvinnene være alene med seg selv en stund. Jeg hadde fått det jeg ville ha.
I motsetning til magen min. Men den fikk vente til i morgen!