Nina’s fantasi nr. 1

I Ninas Dagbok fra tirsdag 24.10.2000, skrev Nina følgende: "Du er bestemt, og sikker i din sak. Jeg skal gjøre som du sier og oppføre meg som forventet. Slik begynner min fantasi…. Med denne første setningen vil jeg utfordre deg til å skrive fortsettelsen til meg. En fortsettelse jeg kan kose meg med å lese, tør du?"

Joda, jeg torde, selvsagt, men ettersom jeg skulle ha bryet med skrivingen, tok jeg meg den friheten å bytte ut DU med Lillie, – kunstnerisk frihet må man jo ha. Og slik ble Ninas fantasi slik jeg forestilte meg den.

Ninas fantasi

Lillie er bestemt og sikker i sin sak. Jeg skal gjøre som hun sier og oppføre meg som forventet. Ettersom vi ikke kjenner hverandre særlig godt, nøler jeg litt da hun forlanger at jeg skal ta av meg alle klærne mens hun ser på. Men da hun minner meg på avtalen, hennes julegave til meg, begynner jeg langsomt å ta av meg de få plaggene mens hun følger hver bevegelse jeg gjør. Når jeg står der naken, blir jeg beordret i dusjen.

Jeg må selv vaske meg mens Lillie bare står og ser inspiserende på uten å foretrekke en mine. Følelsen av å bli beglodd slik er uvant og pirrende, og når jeg drar hånden mellom beina, er jeg allerede blitt ganske våt. Jeg får ordre om å være ekstra nøye med skrittet, rumpen og brystene, og da jeg lar mine såpeglatte hender gli over brystene, går det små ilninger helt ned i skrittet hver gang jeg berører de steinharde brystvortene mine.

Jeg har ingen ide om hva som skal skje med meg, og det øker bare den sitrende forventningen som risler gjennom kroppen min. Hun har ikke rørt meg med en finger, men slik som hun sluker meg med blikket, ser hun absolutt ikke uinteressert ut. Jeg får små gys nedover ryggen av det stirrende blikket.

Jeg får beskjed om å skru av vannet og gå tilbake til stuen igjen, så jeg tasser klissvåt ut av badet og setter våte spor på teppet bortover gangen og inn på stua. Brrr, jeg grøsser lett. På stua får jeg en stor myk håndduk til å tørre meg med.

Det er godt og varmt på stua, og etter å blitt god og tørr, kommer Lillie bort med et par håndmansjetter som hun binder rundt begge håndleddene mine. Så trekker hun meg ut midt på gulvet hvor det står en stol. Lillie stiger opp på stolen, og fester mansjettene mine i en karabinkrok som henger ned fra taket, slik at jeg blir stående med hendene strakt rett opp over hodet. Så binder hun et blindfold for øynene mine, og alt blir bare mørke.

Plutselig har jeg ikke lenger noen mulighet for å følge med i hva som skjer rundt meg. Jeg føler meg utrolig sårbar og utstilt der jeg står i all min nakenhet. Det er utrolig opphissende. Jeg kan mer enn noen sinne føle Lillies granskende blikk gli undersøkende over min nakne kropp. Alt jeg kan gjøre er å forsøke å få et bilde av hva som skjer ved å lytte til lydene rundt meg.

Jeg hører at stolen settes tilbake til spisebordet. Så kan jeg mer føle enn høre at Lillie begynner å sirkle rundt meg mens hun nå og da lar en kald liten finger gli opp eller ned superlett over brystet, magen, rumpen eller ryggen. Jeg går som små gys gjennom meg hver gang, og jeg kan kjenne hvordan jeg får gåsehud over hele kroppen av bare nytelse.

Plutselig setter hun seg på huk foran meg, jeg kan høre det knirke i skinnbuksene hennes når hun huker seg ned. Hun trekker føttene mine lenger fra hverandre slik at jeg blir mer åpen der nede. Så kjenner jeg et lett pust på den nesten hårløse musa mi, før hun lar en kald finger langsomt gli over den våte og glatte revnen helt opp til klitten. Jeg rykker til og må gi slipp på et lite stønn. Da ringer det på døra…

Jeg skvetter til og blir helt panisk idet Lillie reiser seg for å åpne. Jeg forsøker å protestere, men Lillie legger bare en liten kjølig hånd lett over munnen min.

– Sshhh. Ta det helt med ro, sier hun rolig, – alt er under kontroll…

Men det er lettere sagt enn gjort. Bare tanken på at noen kan komme inn og se meg slik jeg nå henger utstilt og naken, får det til å knytte seg en viss plass, og jeg kjenner det begynner å renne en dråpe nedover låret mitt. Hele kroppen sitrer av utilfredsstilt begjær.

Jeg hører at Lillie hilser noen velkommen, men jeg kan ikke høre noen stemme. Like etter hører jeg noen komme inn i stua sammen med Lillie. Jeg kan føle hvordan rødmen brer seg i hele hodet og nedover halsen ved tanken på at et eller annet menneske nå står der og beskuer meg i min hjelpeløse stilling.

– Er hun ikke lekker, sier Lillie beundrende. – Varm, kåt og helt til deres disposisjon…

– Mmm, sier en mannsstemme fornøyd, men jeg kan ikke klare å plassere den helt. Ah, en mann, tenker jeg lettet.

– Dere kan bare begynne å kle av dere med det samme, sier Lillie.

DERE!? Tenker jeg febrilsk. Kom det flere enn en person? Jeg kjenner hvordan en ny bølge av blyghet og kåtskap velter over meg. Alle mine sanser er i høy beredskap, og idet noen stryker lett forbi meg i retning sofaen, snuser jeg ut i luften, og lukten av aftershave slår imot meg.

Jeg kan høre klær som blir flådd av og faller til gulvet. Etter litt blir det fylt opp noe i glass, og det skåles.

– Vil du ha noe å fukte strupen med Nina? spør Lillie og kommer bort til meg.

– Å ja, gjerne, sier jeg takknemlig. Jeg føler meg tørr langt ned i halsen, men andre steder renner det av meg nå.

Lillie holder opp et glass til leppene mine, og jeg drikker begjærlig. Det smaker som vin. Jeg får nok en slurk, og noe finner veien utenfor leppene og drypper ned på det ene brystet mitt. Det gir et sett i meg, det er kaldt. Så kjenner jeg Lillies våte, varme tunge som slikker det i seg.

– Er dere klar til å innta måltidet folkens? spør plutselig Lillie.

Noen må ha gitt et positivt svar på et vis, for plutselig kjenner jeg sterke hender som løsner meg fra karabinkroken i taket. Fire hender tar tak i meg og bærer meg bort til det store spisebordet og legger meg ned på ryggen oppå et tykt teppe av noe slag. Jeg er så kåt nå at jeg lar alt bare skje. Jeg har kjent lukten av pikk nå, og lengter bare etter at noen skal fylle meg opp med masse pikk. Det dunker og banker i hele skrittet, og pusten går tungt

Så får jeg mansjetter rundt føttene som så spredes godt ut til sidene og blir bundet i hvert sitt hjørne på bordet. Det samme skjer med armene, slik at jeg blir liggende utspilt som en stor kryss på bordet. Jeg er totalt utlevert til menneskene i rommet, og det kjennes deilig opphissende.

Jeg kjenner plutselig et kyss av myke lepper på magen. Så et til, oppover til navlen og en tunge som begynner å utforske navlen. Samtidig er det noen som kysser det ene brystet, så det andre, og så begge. Altså må det være tre personer, slår jeg fast.

Jeg klarer ikke lenger å ligge still, men åler meg rundt så godt det lar seg gjøre i min fastlåste positur. Jeg kjenner noe som stryker meg over kinnet og snur på hodet. Det er en pikk som gjerne vil inn i varmen, og jeg gaper opp og tar den i munnen. Men det er fortsatt tre personer som kysser meg overalt på kroppen. Hvor mange personer er det egentlig i rommet, undres jeg, mens jeg suger som besatt på pikken jeg har i munnen.

Jeg er i ferd med å miste oversikten over mine omgivelser. Jeg føler meg som en eneste stor erogen sone som blir stimulert fra alle kanter. En person har kommet frem til min plaskvåte fitte som renner som en bekk om våren. Han, eller hun? slikker som en gud, og jeg stønner som besatt. Jeg holder ikke orden på noe lenger.

Slikkingen opphører et øyeblikk for å bli erstattet med en pikk som presser mot fitteåpningen min. Jeg holder på å eksplodere bare av berøringen av det harde pikkhodet, men jeg klarer å beherske meg. Langsomt kjenner jeg pikken som borrer seg langsomt innover og sprenger ut alt så deilig på veien innover. Jeg er på vanviddets rand og stønner som en gal rundt pikken jeg har i munnen.

Med en pikk som glir langsomt ut og inn av fitta, en pikk i munnen, og en som suger på brystet mitt og en som kysser meg nedover magen, kjenner jeg hvordan det begynner å bygge seg opp til en voldsom orgasme. Plutselig drar noen blindfoldet bort fra øynene mine, og jeg blir liggende å glippe med øynene i det sterke lyset. Så ser jeg opp på han som har pikken sin i munnen min. – Anders!?

Jeg ser ned på mitt høyre bryst jeg ser Helene som suger så herlig på en brystvorte mens hun klyper lett i den andre. Lenger nede på magen, er Lillie travelt opptatt mens hun masserer klitten min med stor dyktighet. Til sist ser jeg Marius som sitter på kne og banker iherdig sitt knallharde lem ut og inn av den sitrende fitta mi. For et syn!

Jeg ser og ser, og for hver gang jeg flytter blikket fra den ene til den andre som er fullt opptatt med å bringe meg til den ytterste grense av nytelse, kjenner jeg det snurper seg sammen i hele underlivet, og de deilige rykningene tiltar i styrke. Plutselig spennes jeg i en voldsom bue mens orgasmen raserer hele kroppen som en tornado. Jeg skriker ut, og i det samme kjenner jeg at Marius sender den deilige spruten sin langt opp i meg med et brøl, og Anders må overgi seg og sender sin ladning med sperma rett i ganen på meg.

(Stakker Helene og Lillie, men kanskje de tar det igjen i neste episode? Har du noen tips til hva som skal hende i neste episode av "Ninas fantasi", så send en e-mail til [email protected] – om du tør?)