1-15 juli 2001

Søndag 1/7-01
Huff det ble en lang kveld i går, noe som resulterte i at jeg nå er stup trett og egentlig bare har lyst til å gå å legge meg, for å stå opp i morgen. Lengter virkelig etter ferie! Skal bare på hyttetur, men det er i hvert fall et sted jeg får slappe av og nyte sommeren.

Mandag 2/7-01
Har fått helt dilla på bamsemoms, det er jo bare sååå godt, hvorfor har ingen fortalt meg det før? Det eneste er at de blir litt klissete hvis man ikke spiser de med en gang, så det gjør jeg jo.

Tirsdag 3/7-01
I dag gikk jeg uten truse på jobben, man må jo få lov til å lufte musen, stakkars, den er jo innpakket i så mye tøy når det er kaldt, at når varmen kommer, da er det på tide og gå i skjørt og lufte musen. Noe annet er bare tull. Dessuten har det en annen deilig bivirkning, jeg blir jo kåt som bare det. Vissheten om at noen kan se det, eller oppdage det…

Onsdag 4/7-01
Jeg ble tatt på fersken i går, på jobb uten truse, og det fikk store konsekvenser. Jeg ble lagt på konferanse bordet til alles store begeistring, skjørtet ble rullet opp, så det hvilte på hoftene mine og den nakne musen min ble til en attraksjon. Da jeg prøvde å samle bena, ble jeg fort stoppet i et fast jerngrep av to sterke mannfolk. Jeg fikk versegod å ligge stille. Jeg var så flau at jeg holdt på å dø, der jeg lå, og merket til min store forargelse at hele situasjonen, gjorde meg utrolig opphisset. Jeg kjente saftene renne ut av meg og ned på bordet. Dette var tydeligvis noe som tente flere, da jeg så mange begynne å onanere foran meg, og det gjorde meg ikke mindre kåt. Jeg ville derfor føre mine egne fingre ned mellom bena mine, kjenne og ta på meg selv, men nok engang ble jeg stoppet. Jeg ble forvirret, får jeg ikke engang lov til å ta på meg selv? I forvirringens tåke, våknet jeg av vekkerklokka, som hadde ringt over en halv time og jeg begynte å få rimelig dårlig tid… så dårlig tid at jeg glemte trusen….

Torsdag 5/7-01
Gårsdagens drøm spinner videre i hodet på meg, jeg blir kåt av tanken og vil bare finne meg et sted hvor det går ann å få praktisert fantasien…. Eller i det minste få utløp for innesperret begjær.

Fredag 6/7-01
Jeg greide ikke mer i går kveld da jeg endelig fikk hoppe i seng, kom fantasien over meg igjen. Jeg dysset meg inn på et konferansebord og prøvde å gjenoppleve fantasien og stemningen rundt den og det tok ikke mange minuttene før jeg kom i en fantastisk etterlengtet orgasme. Dette er en fantasi, jeg kan komme til å misbruke mang en gang…

Lørdag 7/7-01
Æsj…mensen.

Søndag 8/7-01
Helene har dratt på ferie og jeg misunner henne virkelig å kunne slappe av og stresse ned. Det er vel noe alle og enhver trenger. Men jeg skal i hvert fall vanne blomstene hennes (egentlig utrolig at hun overlater det ansvaret til meg, men jeg greide det jo sist gang, så mon tro ikke det går bra denne gangen også) og ta inn posten. Helene har verdens deiligste nabo, det er jo en gulrot for å stikke innom titt og ofte, kanskje jeg møter på han?

Mandag 9/7-01
Jeg har fremdeles ikke møtt på mr. Deilig som er naboen til Helene, men tar iden til hjelp, det er jo bare mandag i dag…. Litt utålmodig er jeg kanskje, men det kunne vært fint å fått et glimt av han.

Tirsdag 10/7-01
I dag kom noen ut av mr. Deilig sin leilighet. Det var en kvinne, en pen kvinne. Søren…. Går hjem og trøstespiser litt bamsemoms.

Onsdag 11/7-01
Ikke misforstå meg og tror at jeg spionerer, for det gjør jeg ikke, men jeg kunne ikke unngå å se at det var ennå en vakker kvinne som kom ut av mr. Deilig sin leilighet. Det var definitivt ikke den samme som i går. I mine syke tanker dukker bilder av mr. Deilig, som gigolo opp. Han er for deilig til å holde seg til en kvinne, sikkert sykelig opptatt av å trene opp den aldeles utmerkede kroppen sin og har nok flere speil enn noen andre over sengen sin og flere strategisk plassert rundt om i leiligheten sin, slik at han får se mest mulig av seg selv, hele tiden. Hva er det som får menn og ikke minst kvinner til å prostituere seg? For det er jo det de gjør og hvilke kvinner og menn er villig til å betale for å få seg et knull? Jeg urde kanskje være en av dem, fordi jeg ikke har noen fast partner og begynner å eldes…men der går altså min grense. Jeg vil da ikke betale for sex! Ei heller ta betalt for den saks skyld.

Torsdag 12/7-01
Huff i dag våknet jeg opp i mr. Deilig sin seng (i drømme). Han hadde spurt meg hva jeg ville ha og ga meg nøyaktig hva jeg ba om, og jeg fikk et prisoverlag før han gikk i gang , på sin mest sjarmerende måte. Jeg må innrømme at jeg var svak for hans sjarme, han kunne kunsten og få meg til å føle meg som den eneste ene, men der stoppet det jaggu opp. Jeg våknet opp da han spurt meg hvordan jeg ville betale, han tok de fleste kort og kontanter. Er det mulig?

Fredag 13/7-01
Noen drømmer vil jeg definitivt ikke ha igjen og dette var da utvilsomt en av dem. Mr. Deilig er i mine øyne ikke lengere deilig, selv om jeg ikke aner hva han egentlig holder på med, hvem de vakre kvinnene var eller om det er noe jeg har fantasert opp, helt alene i mitt eget hode. Jeg vet i hvert fall at det er ikke alltid utseende og kropp henger sammen med hvem personen virkelig er og om jeg kan falle for han eller ei. Jeg ville ha syntes det var slitsomt å leve med et glansbilde som var så dum som et stykke brød, og endt opp med å ergre meg over venninnene mine som til stadighet siklet over han. Nei, takke meg til en helt normal mann, men hvor er han hen?

Lørdag 14/7-01
Det er ikke ofte jeg gidder å være med kollegaer ut på byen, men i dag ble vi spandert på en fest, for å ha det litt sosialt, som det helt. I utgangspunktet kunne vel det ha vært en artig idé men når de leste allerede er byløver, har det en tendens til å løse seg rimelig hurtig opp etter middagen, noe det selvfølgelig også gjorde denne kvelden. Jeg endte opp med en gjeng fulle folk som løste alle verdens problemer, ettersom shots’ene gikk ned. Jeg greier det bare ikke. Folk blir så teite, når de blir fulle. Takke meg til ett glass god rødvin!

Søndag 15/7-01
Den største fordelen med ikke å være drita på lørdag, er att man slipper å være fyllesyk om søndagen. Det blir nesten som en ekstra fridag. En uke igjen nå, så drar jeg på ferie. Merker at det begynner å bli på tide, lunta er ikke like lang som den kanskje burde vært.