15-31 Juli 2001

Mandag 16/7-01
Helene har rost en ny vibrator opp i skyene den siste tiden. Hun mener den er genial og ville selvfølgelig låne den til meg. Noe skeptisk til å låne vibratorer, tredde jeg et kondom utenpå. Det fungerte utmerket. Og den var virkelig bra og jeg fikk flere orgasmer, jeg kan takke Helene for. Vibratoren lignet ikke på en ordentlig vibrator, mer som et massasjeapparat og kan sikkert brukes til mer enn å fremkalle orgasmer.

Tirsdag 17/7-01
Jo mer jeg tenker på massasje apparatet jo bedre blir det. Det ser jo så uskyldig ut at man likeså godt kan ha det liggende på sofaen, uten at noen kan mistenke deg for å ha et seksuelt hjelpemiddel. Ennå engang, genialt… og man slipper og løpe huset rundt etter batterier, man plugger den rett og sett i kontakten, kan det være enklere? Jeg må helt klart få fatt i en slik!

Onsdag 18/7-01
Jeg har lenge vurdert å stille opp på en eller annen form for erotisk fotografering. Ikke sånn for lek eller Cupido, så tøff, eller snarere dum er jeg ikke. Jeg vil ikke at alle skal kunne gjenkjenne meg uten videre. Her er jeg jo ganske beskyttet…. Men det kunne vært deilig å ha noen erotiske bilder av seg selv, mens man fremdeles var ung og deilig. Jeg tipper det vil være flott og se på etter at jeg har født tre barn og ikke har tid til annet enn å løpe fra fotballtrening til basketball treninger, eller hva nå det kommer til å bli, hvis det noen gang skjer da…

Torsdag 19/7-01
Jeg har kikket litt rundt på nett og det er rimelig mange tullinger, for å si det mildt, som mer enn gjerne vil ta bilder av meg, men det er ikke det jeg vil ha! Jeg vil ha en profesjonell, gjerne kvinnelig fotograf, som har tatt erotiske bilder før, det begrenser muligheten noe, kan man jo godt si…Den eneste jeg har funnet er en dame i Danmark som selv har vært modell, før hun startet bak kameraet. Men Danmark? Dere får si i fra hvis dere kan anbefale noen.

Fredag 20/7-01
Det er egentlig litt rart, men jeg tror neppe jeg er den eneste, som stresser rundt, vasker klær og pakker før ferien. Jeg blir jo dobbelt så sliten av stresset og trenger tredobbel ferie. Når skal jeg lære at ting ikke haster så forferdelig mye? Jeg har jo tross alt bare meg selv og tenke på.

Lørdag 21/7-01
Vel, da er det av gårde og farvel, til alle her hjemme, nå er det endelig min tur! Tra la la la…. Tidilibom… ferie og sol, her kommer jeg!

Søndag 22/7-01
Åhh, endelig litt velfortjent pause fra storbyens kjas og mas, dette kunne umulig ha vært særlig bedre en hytte ved sjøen, pent vær og 3 liter’n stående på kjøkken benken. Har man ikke alt hva man behøver da?

Mandag 23/7-01
Tropevær er meldt i tre uker fremover, men jeg har da liten tro på at det faktisk blir fint vær i Norge, tre uker fremover. Den siste sommeren har jo bevist at det ikke er ordentlig sommer lengere, slik det var da jeg var liten (hjelp, nå begynner jeg, eller rettere sagt, fortsetter jeg med å føle meg virkelig gammel!) Men det kunne jo vært deilig hvis vi kunne fått litt godvær.

Tirsdag 24/7-01
Sommerne, er å slappe av nyte litt vin hver dag og plaske med føttene i vannet, dagen lang. Jeg får dessuten med meg litt nyheter, da VG er så omtenksomme å komme i båt rundt for å selge avisene. Det skulle bare mangle at det faktisk var en kjekk ung mann som solgte de, men der er nok til og med VG for dårlig. De sender selvfølgelig rundt små unger til denne jobben, som syntes det er forferdelig morsomt bare det å kjøre båt… tja, de blir litt for unge selv for meg.

Onsdag 25/7-01
Da jeg var innom for å handle i dag, sto jammen meg ikke ferieflørten min i kassa. I ungdomstiden, var vi ivrige fløtere begge to, men ettersom tiden gikk så jeg ha ikke lengere, før nå! Jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å se om den nydelige mørke mannen som han faktisk hadde blitt, hadde ring på fingeren. Jeg gledet meg over å se at det ikke engang var skille der og bestemte meg for å ta opp tråden. Jeg var spent som en unge, for å se om han kjente meg igjen eller om jeg bare var en av mange som stakk innom. Gleden var derfor stor da han faktisk kjente meg igjen og lyste opp med et stort deilig smil om munnen og sa; " Neimenn er det deg Nina, hva gjør du på disse trakter? Kan jeg få gleden av å spise en is sammen med deg?" Jeg ble litt fortumlet, med en gang men, betalte varene og takket selvfølgelig jatakk, for å se hvor dette kunne ende.

Torsdag 26/7-01
Vi ble sittende å snakke med hvor vår is i munnen og jeg kunne ikke dy meg for å slikke på isen på en lettere sensuell måte. Noe han selvfølgelig gjorde meg oppmerksom på, og jeg ble allerede da litt flau, jeg hadde ikke engang tenkt over det… Men jeg så jo at det hadde sin virkning på Rune. Stemningen ble som i gamle dager, flørtende og utfordrende. Det ente med at han inviterte seg selv til meg, for å lage middag til meg. Jeg hadde ikke akkurat noe i mot det, så hvorfor ikke.

Fredag 27/7-01
Det viste seg at Rune var blitt en utmerket kokk, og han imponerte meg til stadighet med sine kokke kunster. Etter noen dagers flørt, ble jeg mer og mer betatt av Rune og hans sjarmerende vesen. Begynte jeg å bli forelsket? Var det noe mer enn bare flørt? Jeg prøvde å tenkte realistisk over dette, men det var ikke lett da vi tilbrakte mer og mer tid sammen, og ingenting av det han fortalte skremte meg. Han hadde ingen barn, ingen kjæreste og ingen andre forpliktelser enn litt jobb i farens butikk, men han sto på døgnet rundt , så når han ville ha fri, fikk han det. Alt dette virket litt for perfekt, men jeg bestemte meg for å nyte disse ukene i stedet for å bekymre meg så fælt.

Lørdag 28/7-01
Rune var den første jeg i min ungdom begynte å eksperimentere med, han var like nysgjerrig som meg og var med på de villeste påfunn. Det var mest slikk og sug da, men nå elsket vi som vi ikke hadde gjort annet, ømt og rolig fort og hardt. Han leste meg totalt og jeg hadde den beste sexen jeg har hatt på lenge (lenge siden uansett) Seksuelt fant jeg ingenting å utsette på han.

Søndag 29/-01
Jeg gikk i en drømmeverden og begynte å bli bekymret for at jeg skulle våkne opp av denne deilige drømmen men det bare fortsatte og forsatte. Tropebølgen virket dog, som om den var over. I dag har det blåst noe så forferdelig, men jeg koser meg allikevel.

Mandag 30/7-01
Jeg begynner å grue meg til jeg skal reise hjem, men prøver å fortrenge det, ved å lese en tykk bok. Det er ikke som alle andre ferieflørter, men jeg vet jo heller ikke om det er noe mer. Kanskje jeg bare er så utsultet at jeg spinner meg opp masse fantasier i hodet mitt.


Tirsdag 31/7-01

Gutten kan virkelig sjarmere meg. I dag kom han med en kurv jordbær, kald hvitvin og en rose i munnen. Jeg kan ikke noe for det, men jeg gikk med åpne øyne rett i "fella". Ikke det at det var meg i mot. Vi elsket, som om vi ikke hadde gjort annet og forsynte oss grådig av hverandres safter. Vinen rant i sirlige bevegelser nedover kroppen min og en grådig tunge slikket opp dråpene som seglet nedover brystene, navlen og venus berget. Jeg fylte munnen med den kalde væsken, sugde og koste han. Han nøt tydeligvis behandlingen… noe han stadig voksende lem beviste.