Når hun trenger det

Jeg ser det alltid på blikket hennes når hun trenger det sånn. Når det tunge blikket har denne spesielle gløden og Trangen vises i ansiktet hennes. Da vet jeg hva som må gjøres. Jeg må ta henne hardt, så hardt jeg bare kan.

Vi bor på en stor bondegård, og det hjelper. Når hun trenger å bli tatt hardt, er det ekstra opphissende å gjøre det på et litt snuskete sted. Som oftest tar jeg tak i henne og drar henne tvers over gårdstunet. Hun protesterer, men det er slik hun tenner. Trygler om at jeg skal slippe, men jeg vet hva det magiske ordet er og holder godt fast.

Jeg åpner fjøsdøra og drar henne inn. Lukta av silo og kuskit ligger tungt der inne. Jeg drar henne videre oppover trappen, til høyloftet over stallen. Her står høyballene stablet helt til opp under taket. Det er støvete, men det er stille og lukter trygt og godt. Under oss hører vi hestene knegge av og til, et lite dunk fra en hov i en båsdør når en hest ruller seg i flisa, et raut fra fjøset eller kakling fra hønsene…

Bort til en stabel høyballer drar jeg henne. Hun er sterk. Jeg må kjempe med henne med begge hender før jeg klarer å bende henne ned på de firkanta ballene med hardt, sammenpresset høy.

– Ikke gjør det, trygler hun og ser redd ut der hun ligger på rygg, halvveis, for føttene er fremdeles i gulvet.
– Hold kjeft, sier jeg mykt og kysser henne krevende mens hun kjemper imot. Jeg holder henne nede med overkroppen og en hånd, mens jeg drar fram kuken med den andre. Så strever jeg for å åpne buksene hennes og får dratt dem halvveis ned på lårene.

Jeg holder rundt håndleddene hennes med begge hender mens jeg bøyer meg ned og borer tunga mellom hardt sammenpressede lår. Jeg kjenner at hun skjelver, kjenner smaken av saft såvidt ute på tungespissen og får en skjelven gjennom kroppen selv, av begjær. Jeg strekker tunga ut så langt som mulig før jeg dukker opp igjen og drar genseren hennes opp over brystene. Gaper grådig over, suger dem, ruller tunga over og knar dem mens hun forsøker å skyve meg vekk. Men jeg er for tung, og det vet hun.

Jeg tar tak rundt overarmene hennes, snur henne rundt så rumpa lyser mot meg. Holder henne nede med kroppsvekta og en hånd i nakken, og så fingrer jeg med den våte sprekken mens hun jamrer og trygler meg om å slippe.

Jeg leder kuken på plass og trenger dypt inn så hun skriker i nytelse. Fingrene krøller seg rundt kanten av høyballen og hun holder seg fast mens jeg tar henne knallhardt bakfra. Det smeller i hud hver gang kroppene våre møtes. Hun stemmer imot, vil løfte seg opp fra høyballen jeg presser henne ned på, men jeg holder henne fremdeles fast med en hånd i nakken.
– Stopp, jamrer hun og jeg bråstopper, trekker meg ut og hjelper henne opp. Holder rundt henne i en kjærlig omfavnelse, ansikt til ansikt.
– Hva er det? spør jeg bekymret. – Gjorde jeg deg vondt?
– Nei, hvisker hun og stryker kinnet mitt. – Men jeg syntes jeg hørte en lyd i stallen.
– Sikkert bare naboen som skal låne noe verktøy, sier jeg, lettet over at min harde behandling ikke var for hard. Men for henne tror jeg ikke den kan bli for hard. Derfor snur jeg henne rundt igjen, presser kuken inn så hun jamrer og glemmer alt om naboer i stall eller fjøs, og så knuller jeg henne til hun nærmest svimer av i en hard orgasme frambragt av min kjærlige vold. Om det var naboen hun hørte, har han nok glemt alt om lån av verktøy nå.

Det er ikke noe jeg liker bedre enn å elske mykt og forsiktig med min kvinne. Men når hun trenger å bli tatt med kjærlig vold, gjør jeg som best jeg kan.