Når hunndyret våkner

Jeg kjenner musikken kryper inn i kroppen min. Fyller meg med sine myke toner, leker med meg, erter meg. Lar meg synge med, lar meg få fantasere, jeg slapper av og tømmer hodet for vonde tanker. Kjenner kåtheten kommer krypende, sakte. Starter ved føttene mine og smyger seg oppover mine ben, det sitrer og dirrer svakt når den passerer min glattbarberte mus. Vil la fingrene gli over klitoris, men hjernen sier nei, må vente, må la det pirre mer. Kåtheten smyger seg videre, gjennom magen og etterlater seg en varme som er helt ubeskrivelig, brystene mine svulmer og vortene knopper seg når den fyller overkroppen min og når hjernen min endelig forstår at jeg er svimlende kåt, vil den ikke la seg styre. Den stopper meg, ber meg dusje, kle meg og gjøre meg klar. Klar for DEG. Jeg puster tungt, har mest lyst til å fingre meg selv til jeg kommer i en deilig orgasme, men jeg gjør det ikke. Jeg tar en lang og varm dusj, vannet roer meg ned litt, men jeg kjenner fortsatt at jeg er kåt. Gleder meg til å se deg, gleder meg til å nyte deg, pirre deg og erte deg.

Jeg åpner en flaske vin mens jeg smører meg med bodylotion, nipper til den kjølige drikken, kjenner at den gjør meg godt. Først nå merker jeg at jeg er litt nervøs. For hva? For å ikke strekke til, for ikke å være bra nok, for ikke å være sexy nok……..”stopp” sier hjernen min. Dette er jo bare tull. Og det er det. Jeg er bra nok, jeg er sexy nok, ellers hadde jeg ikke vært her og ventet på deg.

Jeg kler meg og tar en siste sjekk i speilet. Jo da, det ser ikke så ille ut egentlig. Skåler til meg selv og drikker resten av vinen i en slurk og forbereder meg på å høre du setter nøkkelen i døren. Du kommer så stille at det er så vidt jeg hører du åpner døren. Jeg trekker pusten dypt og merker blikket ditt mot meg. Du kjenner nok lukten av parfymen min og duften av kåt kvinne. Jeg hører du henger fra deg jakken din og setter bagen på gulvet. I skinnet fra vindusruten ser jeg du løfter vinglasset ditt og drikker en stor slurk. Nervøs du også kanskje?
Du står plutselig bak meg, ikke tett inntil meg, men veldig nære. Varmen fra deg trenger igjennom stoffet i den sorte frakken jeg har på meg. Hendene dine legger seg om livet mitt og smyger seg rundt meg, tar tak i frakken og du lar den glir sakte ned fra skuldrene mine. Munnen din kysser meg lett i nakken og jeg stønner svakt når tungen din leker på siden av halsen min.

Du stønner når frakken sklir av meg og avslører hva jeg har på. Du ser jeg står i hvit catsuit. Den sitter som støpt på kroppen min og pusten din er varm mot øret mitt når du hvisker at du har savnet meg, at jeg er utrolig deilig der jeg står. Du drar meg inntil deg, jeg kjenner pikken din stor og deilig mot rumpa mi. Du gnir deg forsiktig mot meg, lar hendene dine gli lett over brystene mine, vortene er store og stive og du tvinner dem forsiktig mellom tommel- og pekefinger, snur meg rundt og det hogger til i underlivet mitt når øynene våre møtes. Blikket ditt er mørkt og jeg vet du er kåt. Munnen din møter min, leppene dine er myke, men krevende og tungen din er hissig lekende med min. Jeg kjenner musa mi svulmer opp og det pipler safter fra meg. Det renner på innsiden av mine lår og jeg kjenner jeg bare blir så sinnsykt kåt. Det sprer seg rundt i hele kroppen min og jeg vet at jeg bare MÅ ha deg.

Jeg skyver deg fra meg, du faller ned på sengen og jeg ber deg legge deg slik at hodet ditt ligger helt ut på sengekanten. Slik du ligger nå kan du se rett opp i min kåte, våte og glatte mus. Catsuiten har selvfølgelig fransk åpning og jeg ber deg åpne opp munnen din. Jeg lar fingrene gli forsiktig over fitteleppene mine, de er store og hovne og jeg er vanvittig våt. Du lar hendene gli over rumpa mi og ber meg om å åpne meg opp for deg. I det jeg lar leppene mine gli til siden slik at du kan se hvor våt jeg er, drypper det noen dråper av saftene mine ned i munnen din. Du stønner og lukker øynene og før jeg vet ordet av det, har du tredd meg ned på munnen din. Jeg kjenner hvordan kåtheten fyller kroppen min, verden rundt meg forsvinner og det er bare deg og meg. Tungen din er som ild mot huden min. Sakte lar du den gli over rumpehullet mitt og frem mot åpningen min. Det føles som om tungen din fyller hele meg og jeg skriker høyt når fingeren din glir inn i rumpa mi samtidig som tungen din er inni meg. Noe skjer med meg. Jeg kjenner en kåthet og en villskap jeg aldri har følt før. Alt jeg har av hemninger forsvinner og villdyret i meg våkner til live.

Jeg roterer med hoftene over munnen din, vet du blir våt i ansiktet ditt, men jeg gir fullstendig blaffen. Jeg tenker kun på meg selv og at jeg vil komme over ansiktet ditt. Du merker noe har skjedd med meg og du blir ikke mindre kåt selv heller. Jeg tar tak i skjorten din og river i den så knappene fyker. Blotter den deilige overkroppen din og sluker deg med blikket mitt. Olabuksen din sitter trangt over hoftene dine og jeg ser tydelig omrisset av din stive pikk. Jeg bøyer meg frem over deg. Nå vil jeg ha pikk langt ned i halsen min. Vil kjenne du fyller munnen min samtidig som du drikker av musa mi. Jeg sliter buksa av deg og stønner høyt når jeg ser du er naken under. Du er stor og stiv, og det glinser i sæddråpene på tuppen. Du legger deg lenger inn på sengen slik at jeg kan ligge over deg.

Jeg elsker pikken din. Du smaker så utrolig deilig, og jeg vet du liker at jeg suger deg. Tungen min leker med deg, slikker pungen din, glir sakte over kukhodet, jeg runker deg sakte og følelsen av munnen og tungen din mot musa mi når jeg lar deg gli inn i varmen min er ubeskrivelig. Du har tatt hendene dine rundt rumpa mi og presset meg ned mot deg. Du gnir deg hardt mot fitta mi og stønner at jeg er deilig. Jeg smaker godt og du sier jeg suger deg så deilig.
Pikken din er langt ned i halsen min, det drypper stadig sæd fra deg og jeg fryder meg over å få deg så kåt. Tungen din glir over klitorisen min, du lukker leppene rundt den og suger meg forsiktig. Jeg blir helt vill og gal, jukker i mot deg, gnir meg hardt inntil munnen din og suger deg vilt og deilig.
Jeg kjenner det starter dypt inni meg, orgasmen er på vei og du merker det. Ber meg om å snu meg slik at jeg sitter over ansiktet ditt. Du vil se på meg når jeg kommer. Jeg har ikke lyst til å slippe pikken din, men vet du liker å se på meg når orgasmen river i meg så jeg gjør som du sier. Sitter med et kne på hver side av ansiktet ditt, åpner meg opp og lar deg fingre meg. Fingrene dine er dypt inni meg, tungen din leker på klitorisen min og jeg mister tid og sted. Alt er konsentrert om fitta mi, leppene hovner opp, klitorisen står ut som en liten pikk og saftene begynner å renne av meg. Fingrene dine glir sakte ut og inn av meg, og det er da det skjer. Fingrene dine forsvinner og blir erstattet av munnen din. Jeg lar det komme, jeg fyller munnen din med saftene mine, jeg gir blaffen i om du blir våt over det hele, jeg skriker høyt når orgasmen tar meg med full styrke. Det renner og renner av meg, kroppen min rister og du holder meg hardt fast over munnen din. Suger og slikker, drikker av meg og hele tiden har du øynene festet mot musa mi. ”du er deilig, herregud så deilig å se på deg når du er så kåt”, stemmen din er bare en hvisken, men jeg elsker å høre deg prate slik. Jeg elsker å vite at jeg tenner deg, at jeg kan gjøre hva jeg vil uten at du syns det er dumt.

Jeg faller tungt ned ved siden av deg, kroppen min er svett og varm og pusten går i korte hikst. Strever med å finne igjen pusten og det tar lang tid før jeg klarer å falle helt til ro. Du stryker meg over brystene med pekefingeren din og får meg til å føle meg vel. Smilet ditt leker hele tiden rundt munnen din og jeg vet du nyter å ligge å se på meg.
Jeg føler for en dusj og spør om det er greit. Du nikker til svar, men ber meg om å forte meg. Jeg får av meg catsuiten i en fart og tar en kjapp og kald dusj, kjenner jeg våkner til livet igjen og at jeg er klar for meg deilig sex.

Tørker meg fort og går inn til deg igjen. Bråstanser når jeg ser deg der på sengen. Vanvittig sexy er du der du ligger. Brun og deilig og med en herlig ståpikk i hånden. Du ligger med lukkede øyne og smårunker deg selv. Jeg blir råtent av å se på deg. ”Kom å overta” sier du uten å åpne øynene. Du har merket nærværet mitt. Jeg legger meg ned ved siden av deg og kysser den myke og glatte huden din. Tungen min leker med deg, erter deg og pirrer deg. Plutselig tar du tak i hodet mitt, holder det fast og nærmest beordrer meg til å suge deg. Jeg lar meg ikke be to ganger, og lar deg gli inn i munnen min. Du presser deg dypt ned i halsen min, jukker i mot munnen min og holder meg hardt fast. Du trenger ikke være redd, jeg skal ikke gå noen steder og jeg har ikke tenkt å slutte å suge deg heller. Jeg legger meg slik at du kan se fitta mi. Spriker med bena og åpner meg opp for deg. Blikket ditt brenner mot musa mi og jeg vil ha tungen din igjen. Men du har helt andre planer for meg. Jeg kjenner noe glatt og stort mot åpningen min og stønner høyt når jeg ser hva det er. Du har tatt frem en vanvittig stor dildo, og jeg tviler på om jeg klarer å ta den imot. Jeg sier det til deg, men du lar fingrene dine gli inn i meg, tar med deg fuktigheten min og smører hullet mitt, jeg kjenner jeg er dyvende våt.
Jeg lukker øynene, kjenner blikket ditt mot kroppen min, merker den varme pusten din mot magen min. Kroppen min dirrer når kyssene dine faller lett mot huden min. Jeg tar tak i hodet ditt, skyver deg ned mot min lengtende mus.
Dildoen begynner å gli sakte inn i meg, jeg slapper av selv om det ikke er helt enkelt. Herregud så deilig! Jeg kjenner musa mi blir fylt opp, lenger og lenger presser du den inn i meg, jeg kniper skjedemusklene sammen, jobber den innover i meg og du lar tungen din gli over de hovne leppene mine og klitorisen min.
Jeg biter meg i underleppen for ikke å skrike. Jeg roterer med hoftene, vil ha dildoen lenger, lenger inn i meg, du stopper, jeg ser fortviltet ned på deg. ”Be pent, be meg pent om å knulle og slikke deg” Stemmen din er som en hes hvisken. Jeg rister på hodet ”ikke faen om jeg gjør, aldri om jeg skal try…..”jeg skriker ut når dildoen glir raskt ut av meg, klarer ikke å sluttføre setningen, kroppen min skjelver av kåthet, staheten river i meg og jeg blir gal av deg når du sakte lar tungen din gli over tuppen på den store dildoen. Du slikker i deg saftene mine, herregud så deilig å se på deg. Jeg klarer ikke mer, kjenner noe skjer inni meg, slipper alle hemninger løs og nærmest roper til deg ”knull meg, knull musa mi til jeg renner over, jeg vil ha pikken din, dildoen, tungen din”
Sjokket rammer meg når du kjører dildoen hardt inn i musa mi, det kjennes ut som om jeg nesten revner, men smerten blir fort erstattet av en sinnsyk følelse av å bli råknullet. Og det er det jeg blir. Dildoen jager ut og inn av meg, saftene renner og jeg har mistet tid og sted for lenge siden.
Du suger deg fast i klitorisen min, tungen ruller over og jeg er fullstendig i ekstase. Gnir meg mot deg og holder deg hardt fast i håret ditt.

”Stå på kne, jeg vil knulle rumpa di” Du kommanderer og jeg adlyder. Du stiller deg bak meg, musa mi er hoven og våt og jeg vet du elsker å se meg slik. Jeg knekker litt i hoftene slik at du kommer bedre til, fingrene dine smører rumpehullet mitt og du lar det dryppe noen dråper glidekrem over meg før fingrene dine glir inn i rumpehullet mitt. Jeg slapper av, kjenner det går lettere og lettere og er nær ved å komme flere ganger, men hver gang stanser du når du merker hvor ivrig jeg blir.

Når du er fornøyd lar du pikkhodet hvile mot åpningen min, presser litt forsiktig, stopper, presser litt igjen til du kjenner du glir på innsiden, du stanser lar meg kjenne følelsen av pikken din i rumpa, kysser meg over ryggen, stryker meg over brystene og forteller hele tiden hvor deilig jeg er.
Jeg presser mot deg, vil ha deg lenger inn, kjenner det sprenger, men gir meg ikke. Du holder meg om hoftene, merker at du liker dette, følelsen av at det er så trangt er sikkert deilig.
Da kjenner jeg dildoen mot fitta mi. Jeg ber deg om å ikke gjøre dette, det kommer ikke til å gå, men du har bestemt deg. Du bøyer deg over meg igjen, pikken din er plutselig til bunns i rumpa mi og dildoen er på vei inn i fitta mi. Jeg sprenges, det er jeg overbevist om. Jeg er fylt opp av dildo og pikk og har det himmelsk. Ville ikke byttet med noen for alt i verden.

Vi startet samtidig, vi beveget oss perfekt i takt, inn og ut av mus og rumpe, det rant over for meg, musa mi flømmet over av kåthet og følelsene i kroppen rant over. Jeg skrek at du måtte ta meg hardt, du knullet meg, vilt og rått, så mykt og himmelsk, men ingen ting kan vare for evig, heller ikke dette. Det eksploderte rundt meg, musa mi dirret og hele kroppen min brant når orgasmen rev tak i meg. Jeg ble kastet rundt solen, månene og stjernene. Du stønnet høyt at du ville komme, du holdt meg hardt fast, knullet meg hardere og hardere til spruten din gjorde rumpa mi våt og glatt, du pumpet løs inni meg og det rant varm sæd ut og nedover innsiden av mine lår.
Du falt tungt over meg, pikken din var fortsatt inni rumpa mi, og det var deilig å kjenne den langsomt ble slappere. Jeg var sår og hoven, men fortsatt kåt……dette hadde bare tent meg enda mer. Hunndyret i meg hadde virkelig våknet, spørsmålet var om du er mann nok til å temme det……..