Oppdateringer på erotikknett

Vi jobber med å få på plass nye oppdateringer og forbedret funksjonalitet og hvor er det bedre å publisere det enn i min egen lille blogg?

Det er nå kommet mulighet for å få tilsendt en ny vitsetegning hver uke, kalt fredagshumor.
Det følger ikke med noe reklame eller noe slik, kun en tegning som sendes ut hver uke…
Disse tegningene postes også på facebook, dersom du ser en, setter vi pris på om du deler de videre på facebook du også!
Dette er tegninger som er laget spesielt for erotikknett.no og de er derfor utstyrt med vår logo, denne logoen er det ikke lov å fjerne.

Videre har vi fått på plass et system med medaljer/ikoner/symboler på hver brukers profil.
Disse settes manuelt på hver enkelt bruker.
Det er egne ikoner for bekreftede par, det er ikoner formoderatorer, samt egne ikoner for de som blogger og de som har skrevet noveller som benyttes på disse nettsidene.

Jeg vil etter beste evne forsøke å legge inn riktige symboler på de brukerne som skal ha disse, men dersom du mangler noen (fks. fordi du har skrevet noveller ) send meg en PM, så skal jeg fikse det.

Par og kvinner som ønsker å få sin profil bekreftet, vil få mulighet til å gjøre det ved å henvende seg til moderatorene på chatten, eller meg. 
Slik vi ser det, er det en STOR fordel mht. å skulle møte andre mennesker, på den måten slipper man å kaste bort tid på de som utgir seg for å være noe de ikke er.
Det er ikke en 100% sikker løsning, men vil helt klart bidra til å forbedre kvaliteten på kontaktannonse delen.

PS. Det vil komme en mouse over løsning som gjør det enkelt å se hva hvert enkelt symbol betyr, når man tar musepekeren over det.

 

….