Oppvåkningen

Turen på byen nærmet seg slutten. Baren var stengt og halvliteren med øl var nesten tømt. Ute på trappen stod Torstein og tok seg en røyk mens han ventet på at jeg skulle få i meg siste rest og bli med hjem til ham hvor jeg skulle overnatte før jeg reiste tilbake til Oslo med flyet i morgen ettermiddag. Jeg kunne tatt et tidligere fly, men dette var billigere. Dessuten visste jeg at det ville bli en bytur i dag, så det kunne være godt med noen timer å komme seg på.
Torstein selv skulle på jobb dagen etter, men kona hans kom til å være hjemme så jeg skulle få servert frokost og bli kjørt til flyplassen av henne, slik at jeg slapp å tenke på drosje og alt styret med å organisere nøkler hvis jeg skulle ha låst meg ut selv.
Jeg var forholdsvis full da jeg tømte i meg siste rest av ølen, fant jakka mi og gikk ut, men ikke så full at jeg kom til å bli syk av det til i morgen – trodde jeg i alle fall. Torstein stumpet røyken sin i urnen som stod på utsiden av inngangen til utestedet vi hadde vært på – det var fullt av sigarettstumper – og vi begynte å gå mot drosjeholdeplassen sammen. Han var ikke fullt så full som meg, dessuten kjente han byen bedre enn meg, så han tok styringa.
Køen ved drosjeholdeplassen var ikke så lang så det tok ikke mer enn ti minutter før vi satt i baksetet på en taxi og så ut gjennom hvert vårt vindu. Turen opp til villaen deres tok heller ikke mer enn en ti minutters tid, og jeg passet på å takke Torstein for en hyggelig kveld før jeg gikk inn på gjesterommet hvor jeg kledde av meg og la meg.

Torstein og jeg hadde mer eller mindre vokst opp sammen, og vi hadde fulgt hverandre gjennom tykt og tynt på skole og fritid helt til vi begynte på høyskole begge to. Da hadde han reist til Bergen for å studere, mens jeg ble igjen i Oslo. I Bergen hadde han truffet Laila, og de to hadde giftet seg etter en fem års samboerskap. Jeg hadde vært forlover, men etter den tid hadde vi ikke sett så mye til hverandre. Så da beskjeden kom på jobben om at jeg måtte reise til Bergen på en minikonferanse, benyttet jeg anledningen til å ta kontakt med min gamle barndomskamerat igjen. Torstein og Laila tok gladelig imot meg, og selv om vi ikke hadde sett så mye til hverandre de tre dagene konferansen varte, så hadde vi fått pratet sammen om gamle dager og jeg hadde blitt litt bedre kjent med Laila også.

Rommet sluttet å spinne etter en halv times tid, og da kunne jeg endelig legge meg til å sove. Jeg sov ganske urolig de første timene før rusen begynte å gi seg, og det var sannsynligvis grunnen til at jeg sov såpass tungt og såpass lenge som jeg gjorde. Det jeg omsider våknet av var at jeg følte meg øm og stiv i den ene armen, og i det jeg forsøkte å snu flytte på den og snu på kroppen, merket jeg at jeg satt fast.
Det var en forvirrende opplevelse. Jeg var såpass trøtt at jeg ikke var helt sikker på om jeg var våken eller fortsatt drømte, men samme hvor mye jeg forsøkte, så greide jeg ikke å trekke til meg armen min. Jeg forsøkte å snu på meg også, men merket fort at også den andre armen satt fast – det samme med beina. Så hørte jeg en trillende latter.

Etter å ha blunket søvnen ut av øynene og øynene hadde vent seg til sollyset som trengte gjennom gardinene, fikk jeg muligheten til å se meg rundt i rommet. Og selv om jeg kunne se hva som var i veien, fikk jeg ikke hjernen til å godta det. Det jeg så var Laila som satt i kurvstolen inne i hjørnet ved siden av døren. Hun hadde på seg en tynn morgenkåpe som hun hadde åpnet foran, og under den hadde hun på seg et sett sort blondeundertøy. Det så ut til å være alt hun hadde på seg. Håret hennes hang løst ned over skuldrene, og det var hun som var opphavet til den trillende latteren.
Selv var jeg bundet fast til sengen. Jeg lå på ryggen. Rundt anklene mine var det festet mansjetter som igjen var festet til beina ved fotenden av senga. Jeg hadde fått mansjetter rundt håndleddene også, og de var behørig festet til sengegavlen bak meg. Alt dette hadde hun fått til mens jeg sov min dypeste søvn. Dyna mi hadde hun trukket av meg og kastet på gulvet, så alt jeg hadde på meg var boksershortsen. Jeg så nok ganske komisk ut da det begynte å gå opp for meg hva som var i ferd med å skje, for den trillende latteren til Laila ville ingen ende ta.
«Hva er det du gjør?» spurte jeg litt usikkert. Hjernen min hadde nok ikke helt akseptert situasjonen ennå, for jeg hadde fortsatt et slags håp om at dette var en slags misforståelse, eller kanskje til og med bare en drøm. Men det måtte være en drøm jeg likte, for mens jeg lå der og så på at Laila strøk seg kjælent mellom brystene mens hun stirret på boksershortsen min og smilte, merket jeg at pikken min stod hard under stoffet. Dette var feil. Det var kona til min beste venn som satt der… Oi – hjernen begynte å fungere igjen. Kona til min beste venn hadde bundet meg fast til sengen mens jeg sov…

Tanken fløy gjennom hodet mitt både to og tre ganger, og for hver gang festet den seg bedre. Og for hver gang kjente jeg panikken spre seg, og følelsen av hvor feil dette var bare vokste. «Du kan ikke…» begynte jeg. «…Torstein.»
«Torstein er på jobb,» svarte hun bare som om det skulle være den naturligste ting i verden. Hun reiste seg opp fra stolen og kom mot sengen. «Men det var like mye hans forslag som mitt.»
«Hva?» Nei dette kunne ikke stemme. Dette rimte overhodet ikke med den Torstein jeg kjente. Ikke den Torstein jeg vokste opp med. Laila var kommet bort til senga nå og hun lot morgenkåpen gli ned til gulvet før hun krøp opp i senga ved siden av meg. Hun ble sittende og betrakte meg mens hun lot fingrene – nei neglene – stryke meg opp og ned over brystkassen og magen. Det var utrolig deilig, men gud hjelpe så feil. Jeg forsøkte å rykke armene til meg, men de satt altfor godt fast. Hånden hennes kom ned til boksershortsen, men hun stoppet ikke. Begynte i stedet å stryke over den harde bulen i stoffet.
«Stopp, vær så snill,» ba jeg, men jeg visste ikke lenger om jeg mente det. Og hvis det virkelig var slik at Torstein aksepterte dette – nei faktisk hadde oppfordret til dette – så var det jo ikke så forbudt lenger. Men jeg var ikke sikker. Hjernen skrek fortsatt «Nei» men pikken forsøkte å overdøve den med sitt «Ja».

«Det kjennes ut som om du har en deilig pikk,» begynte Laila mens hun klemte hardere mot bulen. «Og i dag er den bare min.»
Jeg stønnet. Jeg hadde lyst på mer og selv om noe inni meg protesterte og jeg forsøkte å si til Laila at hun måtte stoppe, så var det ikke akkurat de signalene kroppen min ga henne i det hun trakk strikken på boksershortsen min nedover og slapp pikken min løs. Hun tok den varsomt i hendene sine og jeg så hjelpeløst på mens hun runket den forsiktig, fjernet noen hår fra den og runket den enda litt til. Blikket var hele tiden festet til den og hun lot en hånd finne veien ned mellom sine egne lår mens hun bøyde seg fremover for å smake på den.
Hun trakk først forhuden helt tilbake før hun stakk frem tunga si og lot den leke over hodet på den. Tunga hennes sirklet rundt kanten på hodet mens hun med to fingre runket meg veldig forsiktig helt nederst ved roten. Så kysset hun meg akkurat der hvor det er som best, på undersiden av hodet der hvor strengen er, før hun lot tunga spille frem og tilbake og tittet opp på meg med ertende øyne og smilte. Jeg følte jeg hadde et ganske desperat uttrykk i ansiktet akkurat da, men følelsen av å gi etter og at den delen av kroppen min som protesterte mest høylytt ga opp all motstand, skyllet over meg i det jeg så henne lukke leppene over pikken min og lot dem gli så langt ned over skaftet som de bare kom.
«Mmmmm,» sa hun mens hun sugde, og da hun tok den ut av munnen sin igjen og kysset den på samme stedet, begynte hun å snakke om hvordan hun gledet seg til å kjenne den inni seg. Jeg hadde på følelsen av at dersom hun ikke tok det med ro så kom jeg til å sprute ganske snart, og da ville den ikke kunne trenge inn noe sted lenger. Jeg forsøkte å si det til henne, men da bare lo hun og sa at hun nok skulle få den opp igjen, så det var bare å sprute når jeg hadde lyst. Det var ennå lenge til flyet mitt gikk, fortalte hun.
Så gikk hun i gang med å suge den igjen. Fortere og hardere denne gangen, og det var nesten som om snakket om at jeg kunne sprute når som helst ga henne lyst til å bringe meg helt til orgasme. Synet av leppene hennes som gled opp og ned over det glinsende skaftet mitt og det søte ansiktet hennes, innrammet av det blonde, krøllete håret var nesten for mye for meg. At Torstein hadde fått tak i ei sexy jente hadde jeg funnet ut allerede lenge før bryllupet deres. At hun var så herlig og rå som dette hadde jeg aldri kunnet forestille meg. Hun runket og sugde meg om hverandre, men jeg hadde nok greid å holde igjen hadde det ikke vært for at hun hadde begynt å stryke neglene på den ledige hånden sin over pungen min med faste, harde bevegelser. I en annen situasjon kunne det nesten være vondt, men akkurat nå var det så utrolig deilig at jeg sprutet før jeg visste ordet av det.
I det spruten min kom i munnen hennes lukket hun øynene og nok en gang hørte jeg et nytende «Mmmmm» fra henne. Hun sugde seg nedover skaftet og melket meg med både munnen og hånden mens hun trakk seg oppover igjen. Et par dråper unnslapp munnen hennes og rant nedover, men hun fanget dem straks opp igjen og svelget. Pikken min gled ut av munnen hennes og hun så på den mens hun fortsatte å melke den med hendene. Hver gang det kom en hvit dråpe til syne på tuppen av den, fanget hun den i munnen og svelget igjen. Øynene våre møttes og det nærmest lyste av hennes.
Først da jeg var helt tom og pikken min lå slapt oppover magen satte hun seg opp igjen og slikket seg om munnen. Hodet mitt falt slapt tilbake på puta og jeg pustet ut. «Herregud, du kan dine saker,» fikk jeg stønnet fra meg. Hun bare smilte og tok av seg BH-en sin. Så gikk hun ut på gulvet og lot trusen falle også. Brystene hennes var deilige og naturlige, med stive brystvorter og store brystkarameller. Jeg kjente jeg lengtet etter å smake på dem. Nedentil hadde hun en søt liten dusk som var trimmet nesten til en liten strek.

«Nå er det min tur,» smilte hun og krøp tilbake opp i senga. Denne gangen satte hun seg skrevs over det ene beinet mitt og begynte å gni fitta si mot låret mitt. Jeg både så og kjente at hun var helt glattbarbert under den lille hårdusken.
Hun hadde lukket øynene og munnen hennes var halvåpen mens hun brukte kroppen min til å tilfredsstille seg selv. Først gled hun litt opp og ned over det ene låret. Så ned over leggen og foten før hun reiste seg opp og gikk bort til hånden min som var festet til sengegavlen. Jeg bevegde fingrene mine litt for at hun skulle få nyte litt ekstra, og det så ut til å falle i god smak. Hun var plaskvåt og fingrene mine gled lett over leppene hennes og inn i henne mens jeg holdt på. Hun stønnet et par ganger, men posisjonen hun stod i for at jeg skulle komme til var ikke spesielt praktisk, og hun måtte flytte seg ganske snart. I stedet satte hun seg skrevs over brystkassa mi og begynte å åle seg oppover. Endelig skulle jeg få smake på denne deilige kvinnen.
Fitta hennes var fem centimeter fra munnen min og hun brukte begge hendene sine til å spre leppene for meg. Jeg forsøkte å løfte hodet mitt for å nå frem, men hun trakk seg bare tilbake. En av fingrene hennes begynte å leke forsiktig med klitten og hun begynte ertende å bevege hoftene sine frem og tilbake mot meg. Hver gang jeg stakk ut tunga for å smake, trakk hun seg unna.
«Har du lyst på?» spurte hun med en fandenivoldsk tone i stemmen. Jeg fikk stotret frem et lite ja, og hun lo den trillende latteren sin igjen. Nede mellom beina mine kjente jeg at pikken min allerede begynte å vokse. Dæven – hun visste akkurat hva det var hun gjorde.
Hun utstøtte et lite klynk i det hun endelig rullet hoftene sine nærme nok til at jeg kunne nå fitta hennes med tunga, og det var nok til at hun ville ha mer. Plutselig virket det som om hun ikke kunne komme nære nok munnen min, og hun presset hele underlivet mot hodet mitt og munnen min mens jeg slikket villig i vei. Det ble umulig for meg å styre bevegelsene mine med tunga ettersom hun ikke holdt underlivet sitt rolig, så jeg tok til takke med å bare røre tunga mi litt frem og tilbake mens hun selv gjorde jobben med å styre den frem til de riktige stedene. Når hun stoppet opp og presset fitta si mot meg, forsøkte jeg å strekke ut tunga mi så langt som mulig for at hun skulle kjenne den inni seg. Jeg lå og hørte på henne stønne og klynke, og kjente den deilige smaken av saftene som nærmest rant ut av henne. Da hun etter hvert tok tak i håret mitt og presset hodet mitt enda hardere mot underlivet og fitta si, begynte jeg å få pustebesvær. Jeg begynte å bevege hodet og snappet til meg den luften jeg kunne mens hun tvang hodet og munnen min mot skrittet sitt med et fast tak. Det gjorde vondt i hårrøttene, og jeg begynte å kjenne panikken stige etter hvert som jeg følte at kroppen manglet oksygen. Men det var også noe av det mest opphissende jeg hadde vært med på, og da jeg endelig hørte henne hyle ut og kjente lårene hennes begynne å skjelve var det nesten så jeg kom selv av bare følelsen.
Endelig slapp hun hodet mitt og jeg fikk puste igjen. Ansiktet mitt var vått av saftene hennes og det glinset i kinnene mine. Hun sank litt sammen over meg og lot kroppen sin gli nedover brystkassen og magen min. Jeg følte at fitta hennes etterlot seg en våt stripe nedover overkroppen og mot pikken min. Den gled lett inn i henne, men hun stoppet der – rørte ikke på seg. Bare la armene rundt hodet mitt og kysset meg mens jeg kjente pusten hennes var tung mot ansiktet mitt. «Deilig,» sa hun bare mellom kyssene. «Deilig, deilig.»

Plutselig ringte mobiltelefonen min, og jeg tok meg selv i å lure på hvem det kunne være som forsøkte å få tak i meg nå. Var det noen fra jobben? Var det moren min? Det var ikke så mange andre som pleide å ringe meg etter at jeg fikk reservert meg mot telefonsalg på Brønnøysundregistrene for et års tid siden. Den lille panikkfølelsen som alltid kom når telefonen min ringte mens jeg holdt på med noe… la meg kalle det syndig, skyllet over meg også nå, og da Laila satte seg opp og strakk hånden ut mot telefonen så kjente jeg at panikken ble enda større.
«Det er Torstein,» sa hun da hun hadde sett på displayet. Før jeg fikk summet meg trykket hun på det grønne røret og holdt telefonen mot øret mitt. Jeg stotret litt før jeg fikk stemmebåndene i gang, og jeg tror stemmen min var ganske grøtete da jeg sa: «Hei Torstein.»
«Hei. Jeg bare lurte på hvordan det gikk hos dere. Tar Laila godt vare på deg?»
Laila som nå satt over meg med et stort glis om munnen og med pikken min godt plantet inni seg begynte å rulle veldig forsiktig med hoftene sine.
«Jada,» svarte jeg og forsøkte å høres så naturlig ut som jeg kunne. Laila hadde sagt at Torstein var med på dette her, men jeg følte meg ikke helt sikker på at hun snakket sant. «Jeg blir tatt godt vare på jeg.»
«Det er godt å høre. Er hun der?»
«Hva?»
«Laila – er hun der nå? Kan jeg få noen ord med henne?»
Panikk igjen. Lailas bevegelse med hoftene gjorde at pikken min rørte på seg inni henne, gled mot de myke, våte fitteveggene. Jeg greide ikke å holde tilbake et lite stønn. Jeg kjente at jeg ble varm i ansiktet.
«Jo da, hun er her.»
Jeg snudde hodet mitt litt bort fra telefonen og henvendte meg til Laila. «Han vil ha noen ord med deg.»
Hun smilte og dro telefonen mot seg. «Hei elsking!» sa hun inn i røret.
Så ble det stille et øyeblikk, og jeg forsøkte å lese ansiktet hennes. Det frekke smilet hennes ble om mulig enda videre og øynene hennes møtte mine. «Jo da – han tar godt vare på meg han også. Du aner ikke hvor stor og deilig pikken hans er.»
Herregud – så det var altså sant. Han var altså med på dette fra ende til annen. Jeg kjente pikken min rykke til bare ved tanken, og Laila stoppet hoftebevegelsene litt og tittet ned på meg. «Du får ikke lov til å komme ennå,» sa hun til meg før hun fortsatte å snakke med Torstein i telefonen. «Jeg sitter over ham nå og han er langt inni meg. Skulle ønske du var her også og kunne ta meg bakfra mens jeg rir ham… Ja kanskje en annen gang… Jada – jeg passer tiden, vet du – er fortsatt lenge til flyet hans går… Vi kan ha mye moro ennå…»
Hun begynte å bevege hoftene sine igjen. Litt rundt i sirkler – så litt opp og ned. Først sakte – så fortere. Med den ledige hånden sin begynte hun å stryke seg selv over kroppen. Først over brystene som hun klemte etter tur, rullet en brystvorte mellom pekefinger og tommelfinger, lot en finger gli mellom dem og nedover mot magen. Hånden hennes foldet seg ut og hun strøk snart hele håndflaten over magen sin og over den lille hårdusken. Jeg kunne snart kjenne to av fingrene hennes – en på hver sin side av pikken min. Samtalen hennes med Torstein ble krydret med stønn og sukk, og jeg måtte begynne å kjempe for å holde igjen. «Han er så deilig inni meg,» stønnet Laila. «Jeg kjenner hver en millimeter av pikken hans mens jeg rir ham… ååh…»
Hun var så våt at det nærmest plasket hver gang hun satte seg hardt ned og lot pikken min gå til bunns. «Jeg tror jeg kommer snart, elskling…» nesten ropte hun inn i telefonen. Så begynte hun å stønne og hyle litt igjen mens ridingen hennes ble heftigere og heftigere, raskere og raskere. Herregud så vannvittig deilig det var, og den velkjente kriblingen på innsiden av lårene og i mellomgulvet begynte. Jeg prøvde å konsentrere meg for ikke å komme, men synet av den glinsende våte pikken min som gled inn og ut av henne og den deilige hånden hennes som strøk absolutt over alt på en gang ble for mye for meg. Jeg greide ikke å holde igjen og brølte ut i det jeg kjente orgasmen samle seg i skrittet mitt og skyte opp i henne som en fontene. Jeg gikk nærmest opp i bro som om jeg forsøkte å trenge enda dypere inn i henne med hele underlivet mitt. Hun hylte også i ekstase og ropte inn i telefonen: «Jaaa – nå kommer han!»
Så ebbet orgasmen min ut – min andre for dagen – og jeg tittet forfjamset opp på henne der hun satt smilende over meg og lo den trillende, deilige latteren sin. «Mmmm… det var herlig,» sa hun til Torstein i telefonen. «Mmm… Jeg elsker deg også.»
Så la hun på.

Nå sitter jeg på flyet på vei tilbake til Oslo og tenker gjennom hele den sprø episoden. Etter dette hadde Laila sluppet meg løs fra sengen mens hun ga meg hele historien om at dette var en fantasi hun og Torstein hadde hatt lenge, og at de hadde planlagt den helt siden jeg ringte for noen uker siden for å spørre om jeg kunne overnatte hos dem. «Dere er gærne,» fortalte jeg henne, men hun så på smilet mitt at jeg ikke hadde hatt noe i mot galskapen deres.
Hun hadde servert meg frokost, og vi hadde sittet og pratet helt frem til klokka ble såpass mye at jeg kunne kjøres til flyplassen.
«Håper vi kan gjenta dette en gang,» var det siste hun sa til meg etter at hun hadde satt meg av og vi hadde tatt farvel.

Og innerst inne håpet jeg på akkurat det samme.